ayy canım nasıl güzel anlatmışsın maşallahh bebeğine
çok heveslendim bende gün sayıyorum gitmek için iki hafta bir geçse bende alıcam randevumu çok merak ediyorum oğlumu sen hangi şehirdeydin hangi hastaneye yaptırdın
Sağol canım ama internette daha kısa gösteriyor senin bebeğin kaç haftalık?
canımm ne güzell senin adına çok sevindim. bende 1 haziranda gideceğim bakalım bebişimizi görcez doya doya. ben zaten özel gittiğim için her muayenede cd veriyodu doktorum. geçen baktıgımızda zıplıyodu resmen yaa eşim hemen cd istedi doktorda cd verdi bize. hatta biz geçen gittiğimde bile baktık renki ultrasondan Allahım çok güzeldi yaa. daha etleri oluşmamıs böyle iskelet gibi ama sol elini başına koymuşş nasıl gülüyodu bize yavrummm :) bu muayenede daha büyümüştür artık bakalım kime benzediğini anlayabilicezmi ben çok merak ediyorum babasınamı yoksa bana mı benzeceyek oğluşum:) sizin cinsiyet neydi bu arada
Kontrole gittim 17'haftalık dedi.bir hafta sonra benim böbrekler agriyinca tekrar gittik bu kez de 19 haftalık dedi.bir hafta oldu gideli aklim karisti[/Q
son adet tarihi başlangıcına göre kaç haftalık olması lazım
Sat'a göre 19+3gün olması lazım canım
Günaydın kızlaaarrrrrdün işler yığılınca bakamadım sizlere napıyosunuz diyee ama bugün kısmetse sizlerleyimm biz dün ayrıntılı ultrasonumuzu olduk, gayet iyi geçti, normal bir bebek dedi doktor, merak edenler için söylüyorum bu süper bişi, 45dk boyunca bebişi izledik ya, bol bol foto ve görüntü var elimizde ve tabi birde cd ilk filmimiz oldu bebişimizleeee tepeden tırnağa bakıyor doktor, yani şöyle söyliyim damak, dil, bağırsak, kalp, beyin, tüm organlar ve üreme organları, parmak şekli, bacak kemik boyu, diz boyu, kaburgası, göbek ve kafa ölçüsü, gözler vs o kadar ayrıntılı bişiki anlatamam size, birde bize anlatarak yapması daha çok hoşumuza gitti, bu gördüğünüz şu, şu gördüğünüz bu diye sürekli anlattı sizden giden kalp kan damarının gücüne kadar bakıyolar yani sizin kan pompalamanız normalmi diye, plesanta, bebişin konakladığı yeri, suyu, herşeyine bakıldı. ben günde 1,5 bazen 2 lt su içiyodum, doktor suyu gayet normal, çok içmek için sıkma kendini dedi, bebekte günüyle uyumlu gramda o nedenle iki kişilik yemenede gerek yok ( 320gr olmuş ), sadece yararlı besin almaya bak dedi yani anlıcanız içimiz rahat, gönlümüz bir hoş çıktık doktorun yanından. Söylediğine göre bebişle ilgili kontroller bununla son buluyomuş, bundan sorası artık rutin işler bebişin kime benzediğine kadar söyledi bize yaaa, herkes yaptırsın bunu çok önemli, kalp atışlarına, kalp kapakçıklarına kadar bakıyolar, hatta derisine bilemmmm, bizimki biraz sıkılmış olsa gerekki en son sağ el parmaklarını görmek isteyince doktor bi tepik attı, doktor bile şaşırdı asi olcak bu fena bi çocuk diyo hahahah koptuk gülmekten
Sat'a göre 19+3gün olması lazım canım
son adet tarihimizde ben senden 2 hafta önce olmuşum bende suan 21 hafta 5 günlük olduğum için, aramızda da 2 hafta olduğuna göre normal :)
son adet tarihimizde ben senden 2 hafta önce olmuşum bende suan 21 hafta 5 günlük olduğum için, aramızda da 2 hafta olduğuna göre normal :)
Masallah canım senin benden az kalmış doğuma cinsiyeti ne bebisinin
Masallah canım senin benden az kalmış doğuma cinsiyeti ne bebisinin
erkek canım seninkinin cinsiyeti ne
canım sıkma canını ye tatlı bişiler kendini dinle bak nası başlıyo, en güzeli 21. haftadan sorakiler bana inan, ondan öncekiler sanki bi kelebek dokunuşu gibi oluyo zaten hissettin hissettin bidahada dokunmuyo, ama şu haftalarda bişi yediğim anda başlıyo dolanmaya, doktor 22 den sora daha net olcak daha uzun uyanık kalcaklar o yüzden hissetmeyince panikleme demişti, o nedenle rahat ol cancazımmmGünaydın. Birkac gündür kızımın hareketlerini hissedemiyorum. İçim çok sıkıldı. Sabah da kasigim agriyordu... ne yapsam bilemedim
evet canım istanbuldayım, kadın doğumcum yeşilköy internationalda, özel sağlık sigortam var benim yaklaşık 5 yıldır yaptırıyorum, o nedenle hiç bozmadım aynı doktoruma devam ettim, perinatoloji içinde aynı hastanede başka prof. önerdi ona gittik Prof. dr Murat Yayla, çok iyi kendisi biz çok memnun kaldık ancak sağlık sigortası yoksa çok pahalı muayenesiNe güzel yazmışsın sanırım istanbuldaydin sen de hangi hastaneye yaptirdin merak ettim ben de istanbuldayim da...
aynen canım çok şükür içimiz rahatladı, işallah sende iyi haberlerle için rahatlamış gelirsin anlatırsın paylaşırız senin mutluluğunuda buradaayy ne güzel bebeğini görmüşsünüz bir problem yok çok şükür. bizde inşaşşlah haftaya ayrıntılı ultrasona gideceğiz. bebğimi çok merak ediyorum. arada bir aklıma geliyor karnıma bakıyorum aa burda bir şey var büyüyen diyorum,kendi kendime gülüyorum :)
canım şöle muayene boyunca yaptığı, durduğu, büyüttüğü yani senin izlediğin kısmı aynen sana cd ye çekiyor, bi yandan sana gösteriyor ekrandan bir yandanda kaydediyor, aynı zamanda güzel yakaladığı pozlarıda sana çıktı olarak veriyor, renkli istersen renkli, siyah beyaz istersen siyah beyaz ama renkli tercihimdir şahsengözün aydın darısı diğer arkadaşların başına birşey merak ettim cd de görüntü mü var yoksa resim şeklinde mi
çok teşekkür ederim, işallah sizinkilerde en az benimki kadar güzel geçer, sizinkileri sabırsızlıkla bekliyorumcanımmm muhteşemsinnnn :) bir ultrason bu kadar güzel anlatılır resmen hislerini yaşadım tebessümle okudum yazdıklarını :) nerde yaptırdın merak ettim doğrusu ?
canım çok normal, daha çok minikler ya, azcık sabret 21. haftayı bi doldur, sora gör bak neler etçek sana, beni resmen sabahın köründe uyandırıyoBenimde ilk bebeğim ama hareketlerini hissedemiyorum
aynen canım katılıyorum sana, azcık sabır gerekiyo bu haftalarda, kimimiz çok erken başladı hissetmeye, kimimiz geç başladı biraz bebişin duruşuylada alakalı bir durum benimki sağda yatıyor kafa aşada, ayaklar yukarda yan bi şekilde, belkide ondan çok hissediyorum..ayyy maşaAllah size, ne kadar güzel anlatmışsınız gerçekten inşAllah bizlerde böyle güzel haberlerle geliriz ama benim kafamın karıştığı nokta biz ayrıntılıya geç giricez galiba acaba neden? 23.haftada Allah kısmet ederse gireceğiz galiba doktor 22. haftada çağırdı bizi sonraki haftanıza yönlendirme yaptıracağım size ben dedi, Amaaann bilemedimm.. Geç olsunda güç olmasın ne diyim..
sağol canım, Allah hepimize nasib etsin böle güzel haberleri. 20-23 arası yapılıyormuş canım bu o nedenle geç değil seninki, benim bir seyahat durumu vardı bu hafta o nedenle biz 2 gün erken gittik, zaten bebişin gelişimi iyi olduğu için herşeyi netti. hele sen 23. haftada daha net görücen, 2 hafta okadar çok farkettiriyorki anlatamam, bayılcaksın yaa o kadar yani
sabah benimde kasığım ağrıyordu tabi bende hemen endişeleniyorum ama korkmayalım hemenn hayırlısıyla uyuyorlar diye düşünüyroum.. zaten araştırmalarıma göre bu dönemde biz sadece rahim duvarına değdiklerinde hissediyormuşuz demek ki değmiyor bizimkiler, ben daha hissedip hissetmediğimden bile emin olamıyorum pıtpıt bişeyler oluyor kesin bu bebek diyorum inşAllah sağlıklıdırlar.
ben geldim canım burdayımKimse yok galiba:-(
bir arkadaşımız daha yaptırdı canım hatta biraz sürtüştüler ilk gittiği doktorla ama onunkide çok güzel geçmişti, umarım hepimiz güzel haberler alırız.Canım cok guzel anlatmıssın. sanırım topıkte detaylı yaptıran ılk sensın. bende 19 hazıranda yaptırcam doktorum bana 22. haftada yaptır dedı cunku. İnşallah bızlerde bebişlerden guzel haberler alırız senın kı gıbı.
canım bazen daha kısa bazen daha uzun olabiliyo, bu bebişin gelişimiyle alakalı, ileriki zamanlarda boy sölemicekler sanırım, hep kg konuşçaz artık o zamanda başlarız az mı çok mu diyeKızlar iki hafta önce doktor kontrolü vardı dr bebegimin boyunun21 cm olduğunu söyledi bana fazla geldi bu arada 19 haftaligiz sizce de fazla değil mi
erkek canım seninkinin cinsiyeti ne
Benimde kızım olacak.ilk bebeginmi canım
Benimde kızım olacak.ilk bebeginmi canım
allah kucağımıza almayı nasip eder inş evt ilk bebeğim ama ikinci gebeliğimeğer ilk gebeliğim devam etseydi bugünlerde doğum yapcaktım nasip işte ....
senin ilk bebeğinmi
ultrason siyah beyaz mıydı yoksa renklimi bakıolar. 3 boyutlu falan?
eşim ttuttturmş bi vaziyette 3 boyutluda görelim renklide görelim die de. bnde salı günü gitcem randevu alacağım zaman soracağım ama sanada sorayım dedim.
Kızım babasına çekecek galiba babası gibi uzun olacak ;-)canım sıkma canını ye tatlı bişiler kendini dinle bak nası başlıyo, en güzeli 21. haftadan sorakiler bana inan, ondan öncekiler sanki bi kelebek dokunuşu gibi oluyo zaten hissettin hissettin bidahada dokunmuyo, ama şu haftalarda bişi yediğim anda başlıyo dolanmaya, doktor 22 den sora daha net olcak daha uzun uyanık kalcaklar o yüzden hissetmeyince panikleme demişti, o nedenle rahat ol cancazımmm
evet canım istanbuldayım, kadın doğumcum yeşilköy internationalda, özel sağlık sigortam var benim yaklaşık 5 yıldır yaptırıyorum, o nedenle hiç bozmadım aynı doktoruma devam ettim, perinatoloji içinde aynı hastanede başka prof. önerdi ona gittik Prof. dr Murat Yayla, çok iyi kendisi biz çok memnun kaldık ancak sağlık sigortası yoksa çok pahalı muayenesi
aynen canım çok şükür içimiz rahatladı, işallah sende iyi haberlerle için rahatlamış gelirsin anlatırsın paylaşırız senin mutluluğunuda buradagüzel bir duyguymuş hamilelik, şimdiden çok duygusalım, hepimiz öyleyiz, bi tık yapmasın hemen başlıyoz ay noluyo niye sesi çıkmıyo uyuyomu falan diye, napçaz biz böle yaaa hahah evhamlılar biziiiii
canım şöle muayene boyunca yaptığı, durduğu, büyüttüğü yani senin izlediğin kısmı aynen sana cd ye çekiyor, bi yandan sana gösteriyor ekrandan bir yandanda kaydediyor, aynı zamanda güzel yakaladığı pozlarıda sana çıktı olarak veriyor, renkli istersen renkli, siyah beyaz istersen siyah beyaz ama renkli tercihimdir şahsen
çok teşekkür ederim, işallah sizinkilerde en az benimki kadar güzel geçer, sizinkileri sabırsızlıkla bekliyorumistanbul yeşilköy internationalda canım murat yayla yaptı.
canım çok normal, daha çok minikler ya, azcık sabret 21. haftayı bi doldur, sora gör bak neler etçek sana, beni resmen sabahın köründe uyandırıyo
aynen canım katılıyorum sana, azcık sabır gerekiyo bu haftalarda, kimimiz çok erken başladı hissetmeye, kimimiz geç başladı biraz bebişin duruşuylada alakalı bir durum benimki sağda yatıyor kafa aşada, ayaklar yukarda yan bi şekilde, belkide ondan çok hissediyorum..
ben geldim canım burdayım
bir arkadaşımız daha yaptırdı canım hatta biraz sürtüştüler ilk gittiği doktorla ama onunkide çok güzel geçmişti, umarım hepimiz güzel haberler alırız.
canım bazen daha kısa bazen daha uzun olabiliyo, bu bebişin gelişimiyle alakalı, ileriki zamanlarda boy sölemicekler sanırım, hep kg konuşçaz artık o zamanda başlarız az mı çok mu diyedemekki senin bebişin iyi besleniyo, ailede uzun boylu var mı, belki onlara çekecek
canmı şöle, ilk önce siyah beyazda bebişin pozisyonunu yakalıyo ölçüyo, sora hop 3 boyutluya geçiyo hatta sanırım 4 boyutlu bu çünkü doppler diye bahsediyolar makinadan, yani o kısım doktorun elinde, bi düğmeye dokunduğu gibi bebişi daha gerçekçi bi şekilde 3 boyutlu görüyosunuz renkli bi şekilde, randevu almaya gittiğinde sor sen yinede aletin meziyetlerini sölesinler sana. Yani aslında doktor tüm ölçümleri siyah beyazda yapıyor çünkü herşey net çıkıyok kemiklerine kadar ( bebişi şeffaf gösteriyo çünkü ), renkli görüntü tamamen bizim isteğimiz için yapılıyor, doktorun amacı aslında siyah beyaz görüntüde herşeyi ölçmek ama güzel pozlarda hop 4 boyutluya geçip hemen gösteriyo bebişi size, sizinkide öyle olur muhtemelen
canmı şöle, ilk önce siyah beyazda bebişin pozisyonunu yakalıyo ölçüyo, sora hop 3 boyutluya geçiyo hatta sanırım 4 boyutlu bu çünkü doppler diye bahsediyolar makinadan, yani o kısım doktorun elinde, bi düğmeye dokunduğu gibi bebişi daha gerçekçi bi şekilde 3 boyutlu görüyosunuz renkli bi şekilde, randevu almaya gittiğinde sor sen yinede aletin meziyetlerini sölesinler sana. Yani aslında doktor tüm ölçümleri siyah beyazda yapıyor çünkü herşey net çıkıyok kemiklerine kadar ( bebişi şeffaf gösteriyo çünkü ), renkli görüntü tamamen bizim isteğimiz için yapılıyor, doktorun amacı aslında siyah beyaz görüntüde herşeyi ölçmek ama güzel pozlarda hop 4 boyutluya geçip hemen gösteriyo bebişi size, sizinkide öyle olur muhtemelen
Eki Görüntüle 719597
bak canım renkli olan bu şekilde gösteriyo, diğeri siyah beyaz olanı zaten biliyosun
Amin.üzülme canım yakında oğlunu kucağına alacaksın allahın izniyle.allah bu acıları yaşayan tüm annelere sabır versin.benimde ilk bebeğim başlarda kaybedecegim diye çok korktum :-(allah kucağımıza almayı nasip eder inş evt ilk bebeğim ama ikinci gebeliğimeğer ilk gebeliğim devam etseydi bugünlerde doğum yapcaktım nasip işte ....
Kızım babasına çekecek galiba babası gibi uzun olacak ;-)
evet canım aynen bende özele gidiyorum, o konuda şanslıyız, bu ilk uzun cd si oldu bizimkinin baya film gibiBu gittiğinizde daha çok şaşırcaksınız çünkü bildiğin bebiş yatıyo orda artık ve herşeyi var, hareketler yapıyo, dönüyo falan acayip bi duygu, uzun uzun izlemekte başka bişi tabi. Erkek bizimki, hatta doktor ilk baktı şöle bi espri yaptı " size erkekmi demişlerdi daha önceee?," bende " evet tabiki hatta tüm sülale biliyo " sora döndü bize gülerek " tamam canım değiştirmicez, hala erkek buu" ay koptuk gülmekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?