2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

işallah sende çok memnun kalırsın, sayılı gün çabuk geçer istanbuldayım ben yeşilköy internationalda yaptırdım Prof. Murat Yayla.

evet canım aynen bende özele gidiyorum, o konuda şanslıyız, bu ilk uzun cd si oldu bizimkinin baya film gibi bu gittiğinizde daha çok şaşırcaksınız çünkü bildiğin bebiş yatıyo orda artık ve herşeyi var, hareketler yapıyo, dönüyo falan acayip bi duygu, uzun uzun izlemekte başka bişi tabi. erkek bizimki, hatta doktor ilk baktı şöle bi espri yaptı " size erkekmi demişlerdi daha önceee?," bende " evet tabiki hatta tüm sülale biliyo " sora döndü bize gülerek " tamam canım değiştirmicez, hala erkek buu" ay koptuk gülmekten

ultrason siyah beyaz mıydı yoksa renklimi bakıolar. 3 boyutlu falan?
eşim ttuttturmş bi vaziyette 3 boyutluda görelim renklide görelim die de. bnde salı günü gitcem randevu alacağım zaman soracağım ama sanada sorayım dedim.

Günaydın. Birkac gündür kızımın hareketlerini hissedemiyorum. İçim çok sıkıldı. Sabah da kasigim agriyordu... ne yapsam bilemedim
canım sıkma canını ye tatlı bişiler kendini dinle bak nası başlıyo, en güzeli 21. haftadan sorakiler bana inan, ondan öncekiler sanki bi kelebek dokunuşu gibi oluyo zaten hissettin hissettin bidahada dokunmuyo, ama şu haftalarda bişi yediğim anda başlıyo dolanmaya, doktor 22 den sora daha net olcak daha uzun uyanık kalcaklar o yüzden hissetmeyince panikleme demişti, o nedenle rahat ol cancazımmm

Ne güzel yazmışsın sanırım istanbuldaydin sen de hangi hastaneye yaptirdin merak ettim ben de istanbuldayim da...
evet canım istanbuldayım, kadın doğumcum yeşilköy internationalda, özel sağlık sigortam var benim yaklaşık 5 yıldır yaptırıyorum, o nedenle hiç bozmadım aynı doktoruma devam ettim, perinatoloji içinde aynı hastanede başka prof. önerdi ona gittik Prof. dr Murat Yayla, çok iyi kendisi biz çok memnun kaldık ancak sağlık sigortası yoksa çok pahalı muayenesi

aynen canım çok şükür içimiz rahatladı, işallah sende iyi haberlerle için rahatlamış gelirsin anlatırsın paylaşırız senin mutluluğunuda burada güzel bir duyguymuş hamilelik, şimdiden çok duygusalım, hepimiz öyleyiz, bi tık yapmasın hemen başlıyoz ay noluyo niye sesi çıkmıyo uyuyomu falan diye, napçaz biz böle yaaa hahah evhamlılar biziiiii

gözün aydın darısı diğer arkadaşların başına birşey merak ettim cd de görüntü mü var yoksa resim şeklinde mi
canım şöle muayene boyunca yaptığı, durduğu, büyüttüğü yani senin izlediğin kısmı aynen sana cd ye çekiyor, bi yandan sana gösteriyor ekrandan bir yandanda kaydediyor, aynı zamanda güzel yakaladığı pozlarıda sana çıktı olarak veriyor, renkli istersen renkli, siyah beyaz istersen siyah beyaz ama renkli tercihimdir şahsen

canımmm muhteşemsinnnn :) bir ultrason bu kadar güzel anlatılır resmen hislerini yaşadım tebessümle okudum yazdıklarını :) nerde yaptırdın merak ettim doğrusu ?
çok teşekkür ederim, işallah sizinkilerde en az benimki kadar güzel geçer, sizinkileri sabırsızlıkla bekliyorum istanbul yeşilköy internationalda canım murat yayla yaptı.

Benimde ilk bebeğim ama hareketlerini hissedemiyorum
canım çok normal, daha çok minikler ya, azcık sabret 21. haftayı bi doldur, sora gör bak neler etçek sana, beni resmen sabahın köründe uyandırıyo

aynen canım katılıyorum sana, azcık sabır gerekiyo bu haftalarda, kimimiz çok erken başladı hissetmeye, kimimiz geç başladı biraz bebişin duruşuylada alakalı bir durum benimki sağda yatıyor kafa aşada, ayaklar yukarda yan bi şekilde, belkide ondan çok hissediyorum..

Kimse yok galiba:-(
ben geldim canım burdayım

bir arkadaşımız daha yaptırdı canım hatta biraz sürtüştüler ilk gittiği doktorla ama onunkide çok güzel geçmişti, umarım hepimiz güzel haberler alırız.

Kızlar iki hafta önce doktor kontrolü vardı dr bebegimin boyunun21 cm olduğunu söyledi bana fazla geldi bu arada 19 haftaligiz sizce de fazla değil mi
canım bazen daha kısa bazen daha uzun olabiliyo, bu bebişin gelişimiyle alakalı, ileriki zamanlarda boy sölemicekler sanırım, hep kg konuşçaz artık o zamanda başlarız az mı çok mu diye demekki senin bebişin iyi besleniyo, ailede uzun boylu var mı, belki onlara çekecek

canmı şöle, ilk önce siyah beyazda bebişin pozisyonunu yakalıyo ölçüyo, sora hop 3 boyutluya geçiyo hatta sanırım 4 boyutlu bu çünkü doppler diye bahsediyolar makinadan, yani o kısım doktorun elinde, bi düğmeye dokunduğu gibi bebişi daha gerçekçi bi şekilde 3 boyutlu görüyosunuz renkli bi şekilde, randevu almaya gittiğinde sor sen yinede aletin meziyetlerini sölesinler sana. Yani aslında doktor tüm ölçümleri siyah beyazda yapıyor çünkü herşey net çıkıyok kemiklerine kadar ( bebişi şeffaf gösteriyo çünkü ), renkli görüntü tamamen bizim isteğimiz için yapılıyor, doktorun amacı aslında siyah beyaz görüntüde herşeyi ölçmek ama güzel pozlarda hop 4 boyutluya geçip hemen gösteriyo bebişi size, sizinkide öyle olur muhtemelen

Kızım babasına çekecek galiba babası gibi uzun olacak ;-)

bak canım renkli olan bu şekilde gösteriyo, diğeri siyah beyaz olanı zaten biliyosun

benm için pek sorun değilde eşim çok istiyor o halini görmek bakalım kime benziyo dio:)
bugün yrn arıycam rendevu için öğrenirim artık orda yoksada başka yere bakarım:)
teşekkür ederim bu arada.

yaa çok merak ettim şimdi bir an önce gitmek istiyorum. Sen 21 de gitmişsin ben 22 de gidicem bakalım nasıl görünüyo oğluşum çok merak ediorummm. Doktorda iyi güldürmüş sizi haa :) bizede kime gittiysek erkek dedi bi değişiklik yok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…