Eki Görüntüle 719597
bak canım renkli olan bu şekilde gösteriyo, diğeri siyah beyaz olanı zaten biliyosun
zulluuuuuuuu cuğum benm sat ım 10 ocak ben şimdi 19+1 deyim sen de 19+3 desin. sen de altına hamilelik takvimini ekle ordan da takip etmiş oluruz
ayy bu senin bebeğinmi yoksaaa :) ne güzel maşallahhhhh
İnşallah güzel sonuçlar alırsınız.insan bebeğini her an görmek istiyor bizim randevumuz 10 ile 15 arası canımgünaydın hatunllar yine uykusuz gece ve ben
benimde 15 haziranda var randevum çok heyecanlıyım ayrıntılı ultrason nocak bakalım
yarın eşim babalar eğitimine katılıyo hemde 4lü test sonucumu öğrences dua edin
valla ultrason alcam eve nerdeseİnşallah güzel sonuçlar alırsınız.insan bebeğini her an görmek istiyor bizim randevumuz 10 ile 15 arası canım
merhabalar hayırlı cumalar arkadaşlan akşam ilk defa daha net bir şekilde bebişimi hissettim yani sanki içimde bir kelebek kanat çırparak uçuyordu çok sevindim şimdide çikolata yiyorum gene hissediğim diye rabbim herkese bu duyguyu hissettirsin inşallah.....
Aynı sayiliriz canim nasıl yapacagim
merhabalar hayırlı cumalar arkadaşlan akşam ilk defa daha net bir şekilde bebişimi hissettim yani sanki içimde bir kelebek kanat çırparak uçuyordu çok sevindim şimdide çikolata yiyorum gene hissediğim diye rabbim herkese bu duyguyu hissettirsin inşallah.....
valla ultrason alcam eve nerdese
ayy bende yattığım an bi depik vuruyo hafifinden sonra duruyo tam uykuya dalcam bidaha ama daha babasına hissettiremedi
yakında bebişi hissedelim diye çikolata yemekten dombili olcaz vala, bende ne zaman bi durgunluk olsa hemen atıyom azıma bi tablet, hop başlıyo hahahah
KIZLAR yaa bişey sorcam karnımın içinden göbek deliğimin çevresinde ağrı var neyin nesi acaba bilen var mı? Geçmedi sabahtan beri,
üşütmüş olabilirsin canım malum havalar 2 güündür kararsız telaş yapma imkanın varsa yat biraz rahatlarsın yoksa da sıcak birşeyler iç
birazdan kontrole gidicem kızlar inşallah herşey yolundadır bebeğim çok çok sağlıklıdır...sizler napıyosunuz bakalım
KIZLAR yaa bişey sorcam karnımın içinden göbek deliğimin çevresinde ağrı var neyin nesi acaba bilen var mı? Geçmedi sabahtan beri,
göbeğimin tam içi ve ciddi anllamda acıda var, Hayırlara çıkarsın mevlam..:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?