2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
günaydın hatunllar yine uykusuz gece ve ben
benimde 15 haziranda var randevum çok heyecanlıyım ayrıntılı ultrason nocak bakalım
yarın eşim babalar eğitimine katılıyo hemde 4lü test sonucumu öğrences dua edin

İnşallah güzel sonuçlar alırsınız.insan bebeğini her an görmek istiyor bizim randevumuz 10 ile 15 arası canım

merhabalar hayırlı cumalar arkadaşlan akşam ilk defa daha net bir şekilde bebişimi hissettim yani sanki içimde bir kelebek kanat çırparak uçuyordu çok sevindim şimdide çikolata yiyorum gene hissediğim diye rabbim herkese bu duyguyu hissettirsin inşallah.....

İnşallah güzel sonuçlar alırsınız.insan bebeğini her an görmek istiyor bizim randevumuz 10 ile 15 arası canım
valla ultrason alcam eve nerdese

ayy bende yattığım an bi depik vuruyo hafifinden sonra duruyo tam uykuya dalcam bidaha ama daha babasına hissettiremedi

yakında bebişi hissedelim diye çikolata yemekten dombili olcaz vala, bende ne zaman bi durgunluk olsa hemen atıyom azıma bi tablet, hop başlıyo hahahah

valla ultrason alcam eve nerdese

ayy bende yattığım an bi depik vuruyo hafifinden sonra duruyo tam uykuya dalcam bidaha ama daha babasına hissettiremedi

aynen cnm bne bi hareketlilik hissedince eşimin elini karnımın üstüne koyuyorum hemen ama daha hissedemedi yakında oda olur inşallah..

yakında bebişi hissedelim diye çikolata yemekten dombili olcaz vala, bende ne zaman bi durgunluk olsa hemen atıyom azıma bi tablet, hop başlıyo hahahah

evet cnm yaa bide dün akşam çok şükür ilk kez daha net hissettim sevincimden uçuyorum şimdide çikolata yiyip duruyorum arada gıdıklıyo annesini......

birazdan kontrole gidicem kızlar inşallah herşey yolundadır bebeğim çok çok sağlıklıdır...sizler napıyosunuz bakalım

KIZLAR yaa bişey sorcam karnımın içinden göbek deliğimin çevresinde ağrı var neyin nesi acaba bilen var mı? Geçmedi sabahtan beri,

KIZLAR yaa bişey sorcam karnımın içinden göbek deliğimin çevresinde ağrı var neyin nesi acaba bilen var mı? Geçmedi sabahtan beri,

üşütmüş olabilirsin canım malum havalar 2 güündür kararsız telaş yapma imkanın varsa yat biraz rahatlarsın yoksa da sıcak birşeyler iç

kızlar azönce tuvalete girdim iç çamaşırımda koyu bi lekelenme gördüm ama iç çamaşırımda koyu renk olduğu için bişi anlamadım kan mıdır başka bişimidir?
sabah otobüste çok sarsıldım o an bişey aktı gibi hissettim ama önemsemedim şimdi görüncede korktum.
bebişin hareketlerini hissediyorum ama ne olmuş olabilir sizce.

acaba ayaklarını üşütmüş olma ihtimalin var mı, yada bağırsaklarını bozmuş falansan? gaz da olabilir bi wc ye git bakalım belki rahatlarsın? ılık bişiler iç biraz, dinlen bakalım, evdeysen uzan biraz, geçer belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…