2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin..normal doğum mu yaptın canım sonrasında sorun oldu mu

adaderenim çok teşekkür ederim darısı szğlıkla sizede olsun ama bebk arabası düşüneceğiniz hatta alacağınız en son şey olsun çünki doğumdan sonra hemen çıkaramıyorsunuz yani biz arabayı mart sonu gibi aldık forumdaki diğer arkadaşlarda çünki bebekler kışa geliyordu.

maalesef cnm normal doğum çok istedim ama nasip olmadı hatta dr daha önceye randevu vermişti ben kabul etmedim sancımı beklicem normal istiyorum diye ama kızım hiç dönmedi makat gelişi olduğu için sezaryen şart dedi dr.( ki ben yine kabul etmiyorum arkadaşlar bebekler sancıyla dönüyorlar ) ilk 3 gün çok zorlandım sadece yataktan emzirmek için kalkamadım haliyle 2 kişinin desteğiyle ağrı kesicilerle 3 günü atlattım sonrasında daha rahat oldu (en azından kendim kalkıp yatıyordum) ama hala his yok kesi bölgesinde hassasiyet devam ediyor hala uyuşuk bu uzun süre devam edermiş ama .[/QUOTE]
hımm ben normal düşünüyorum ama bazı endişelerim var gerçi sezeryan da çok zor
iyi günlerde giydir inşallah annesii
İyi geceler ekim anneleri ben de bu siteye yeni üye oldum.allah kismet ederse bende ekim annesi olacağım bende aranıza katilabilir miyim
?
hoşgeldin aramıza allah sağlıklı bir şekilde tamamına erdirsin
çok güzel ya ne güzel görmüşsün bebişi sağlıklı olamsına da çok sevindim ayrıca
Günaydın. Birkac gündür kızımın hareketlerini hissedemiyorum. İçim çok sıkıldı. Sabah da kasigim agriyordu... ne yapsam bilemedim

canım normal benim de 2 gün önce öyle bir kaç gün hissedemedim çarşamba günü aşı için sağlık ocağına gittiğimde ebe bunun normal olduğunu söyledi çünkü bebişler daha küçükmüş ama çok şükür sağlık ocağından dönüşte başladı kıpırtılar

canım kurumuşmu? iç çamaşırın ne renk? , yani peçeteyle silip bi baksan rengini görsen? koyu çamaşır olunca zor anlaşılıyor, yada ıslak bir mendil al sil bakalım ne renk gelecek mendile, ayrıca şöle yap sen bi peçete koy iç çamaşırının üstüne bakalım bida gelcekmi, gelirde yumurta beyazı gibi gelirse normal bişi bu, ama kahverengi bişise korkulacak bişi olmamakla beraber doktoruna danışman gerekir. hamişlikte bu haftalarda akıntı artıyo ve yumurta beyazı gibi oluyo bu normal bişi.

beyaz gibi durmuyor ya kurumuş sabah oldu sanırsam. kahverengi malesef. peçeteyle sildim gelmedi bi renk kuururmuş yani. şuan bişi gelmio koydum bakıom. ıslak mendillede sildim hiçbi renk yok.

Son düzenleme:
beyaz gibi durmuyor ya kurumuş sabah oldu sanırsam. kahverengi malesef. peçeteyle sildim gelmedi bi renk kuururmuş yani. şuan bişi gelmio koydum bakıom. ıslak mendillede sildim hiçbi renk yok.

telaş yapma canım, bekle bakalım bida gelcekmi? bide yormamaya çalış kendini, çalışıomusun? çalışmıosan yat uzan, çalışıosanda çok ayakta kalmamaya çalış.

sen nerde oturuyosun canım adanada filan mı? genelde dikkat ettimde sıcaktan bunaldığını bahsetmişsin sanırım sıcak bir yerdesin
göbeğimin tam içi ve ciddi anllamda acıda var, Hayırlara çıkarsın mevlam..:18:
canım bebekte değildir çünkü bebek daha o hizaya çıkmadı muhakkak üşütmüş olmalısın sen sıcak birşeyler iç rahatlatır endişe etme
hadi bakalım, bak bakalım napıyo bebişş bizler iyiyiz canım, hava sıcak, işler yoğun yuvarlanıp gidiyoz işte
iyi bakalım canım iyi olunda işlerin yoğun olması sıcak olması o kadar da mühim değil sağlık olsun yeter hepsinin üstesinden geliriz ekim anneleri olarak evel allah:129:
canım bir peçete koy bak bakalım bence normal akıntıdır ama sen yinede tedbirli ol eğer peçeteye birşey gelmezse sıkıntı yok korkma

Son düzenleme:
telaş yapma canım, bekle bakalım bida gelcekmi? bide yormamaya çalış kendini, çalışıomusun? çalışmıosan yat uzan, çalışıosanda çok ayakta kalmamaya çalış.

evet işyerindeyim yatıyordum zaten brz uykusuzdum işyerinde kimsede yok zaten. bnm normalde beyaz aktıntım var zaten. belkide oydu kahverengi çamaşırda öle durdu anlamadım valla. oğluşum kıpır kıpır çnkü. bişey olsa oynamaz heralde.

bişey yoktur canım merak etme, bebişin kıpır kıpır olcak tabiki, ona bişi dokunamaz sen hiç telaş yapma, bence çamaşırın kahverengi diye öle geldi sana, bekle bakalım bidaki ne renk gelcek

panik yapma, kötü şeyler getirme aklına.cullucanın dediği gibi bir takip et, kendini de yormamaya çalış

Kızlar doğuma kadar çok kilo almaktan korkuyorum.çok kilo alirsam kendimi dusunemiyorum bile

boşvercez be canım kiloyu, napalım, sora zaten gitçek onlar, bide korkunun ecele faydası yokkiiiibebişin ve sen iyi olun, sağlığınız iyi olsunda hepsi düzelir, kg dediğinde bi diyete bakar atarız onu.

korkma canım rahatlamaya çalış, geçer belki, geçmezse ara sor doktoruna

ayy inanın kızlar bilemedimm ama korktum yani eşimde gaz sancısıdır o diyor, inşAllah dediği gibidir. işyerindeyim çalışıyorum kola içtim dün akşam bi kaç yudum asidi gitmiş acaba o mu yaptı.. inşAllah bi geçer yaa..

ayy korkmaa ya akıntıdır o kuruyunca renk almıştırçamaşırından çok ayıp ama bişey dicem bende akıntı için çamaşırımın üzerineped koyuyorum geçen bööle kahverengi gibi geldim gittim eşime gösterdim saçmalama bu kahve değil artık renkleri bile yorumluyorsun kafana göre dedi bende demek ki bana öyle gelmiş deyip rahatladım

boşvercez be canım kiloyu, napalım, sora zaten gitçek onlar, bide korkunun ecele faydası yokkiiiibebişin ve sen iyi olun, sağlığınız iyi olsunda hepsi düzelir, kg dediğinde bi diyete bakar atarız onu.

Oylede ben hayatimda hiç 45 kilonun üstüne cikmamistim zaten boyumda kısa :-(

slm arkadaşlar. bu kahve rengi leke bende de oldu ve dün ki kontrolümde doktor bebeğin eşinin aşağıya inmiş olduğunu söyledi. bu du ve benzeri durumu yaşayan var mı acaba

gaz sancısıdır canım o bence, koladan olmuştur, gazlı içecekler çok kötü gaz yapıyo aklınızda bulunsun bide sapmışsa eğer karnına hatta yukarı kadar sancı yapar ilk başlarda çok gaz sıkıntısı çektiğim için prof oldum resmen, evde olaydın sana bi pozisyon önercektim çıkması için ama

bu pinpirinikli halimizle doğuma kadar nasıl dayancaz bilmiyorum valla. şimidi bide bebek hareketlerini sayma dönemi gelcek allah yandık bi tane eksik oynasa doktora koşcaz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…