- 3 Kasım 2012
- 6.741
- 8.403
- 198
Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin..normal doğum mu yaptın canım sonrasında sorun oldu mu
adaderenim çok teşekkür ederim darısı szğlıkla sizede olsun ama bebk arabası düşüneceğiniz hatta alacağınız en son şey olsun çünki doğumdan sonra hemen çıkaramıyorsunuz yani biz arabayı mart sonu gibi aldık forumdaki diğer arkadaşlarda çünki bebekler kışa geliyordu.
maalesef cnm normal doğum çok istedim ama nasip olmadı hatta dr daha önceye randevu vermişti ben kabul etmedim sancımı beklicem normal istiyorum diye ama kızım hiç dönmedi makat gelişi olduğu için sezaryen şart dedi dr.( ki ben yine kabul etmiyorum arkadaşlar bebekler sancıyla dönüyorlar ) ilk 3 gün çok zorlandım sadece yataktan emzirmek için kalkamadım haliyle 2 kişinin desteğiyle ağrı kesicilerle 3 günü atlattım sonrasında daha rahat oldu (en azından kendim kalkıp yatıyordum) ama hala his yok kesi bölgesinde hassasiyet devam ediyor hala uyuşuk bu uzun süre devam edermiş ama .[/QUOTE]
hımm ben normal düşünüyorum ama bazı endişelerim var gerçi sezeryan da çok zor
iyi günlerde giydir inşallah annesiiıyı geceler guzel anneler. Bizim bugün babamiz geldı yanımıza her geldıgındede bı saskınlık eee her gecen gun buyuyoruz. Kısa bı kacamak yapıp oglumuza ufak tefek cıciler aldık cok zevkli ya kendimi kaybettim resmen :)
hoşgeldin aramıza allah sağlıklı bir şekilde tamamına erdirsinİyi geceler ekim anneleri ben de bu siteye yeni üye oldum.allah kismet ederse bende ekim annesi olacağım bende aranıza katilabilir miyim
?
çok güzel ya ne güzel görmüşsün bebişi sağlıklı olamsına da çok sevindim ayrıcaGünaydın kızlaaarrrrrdün işler yığılınca bakamadım sizlere napıyosunuz diyee ama bugün kısmetse sizlerleyimm biz dün ayrıntılı ultrasonumuzu olduk, gayet iyi geçti, normal bir bebek dedi doktor, merak edenler için söylüyorum bu süper bişi, 45dk boyunca bebişi izledik ya, bol bol foto ve görüntü var elimizde ve tabi birde cd ilk filmimiz oldu bebişimizleeee tepeden tırnağa bakıyor doktor, yani şöyle söyliyim damak, dil, bağırsak, kalp, beyin, tüm organlar ve üreme organları, parmak şekli, bacak kemik boyu, diz boyu, kaburgası, göbek ve kafa ölçüsü, gözler vs o kadar ayrıntılı bişiki anlatamam size, birde bize anlatarak yapması daha çok hoşumuza gitti, bu gördüğünüz şu, şu gördüğünüz bu diye sürekli anlattı sizden giden kalp kan damarının gücüne kadar bakıyolar yani sizin kan pompalamanız normalmi diye, plesanta, bebişin konakladığı yeri, suyu, herşeyine bakıldı. ben günde 1,5 bazen 2 lt su içiyodum, doktor suyu gayet normal, çok içmek için sıkma kendini dedi, bebekte günüyle uyumlu gramda o nedenle iki kişilik yemenede gerek yok ( 320gr olmuş ), sadece yararlı besin almaya bak dedi yani anlıcanız içimiz rahat, gönlümüz bir hoş çıktık doktorun yanından. Söylediğine göre bebişle ilgili kontroller bununla son buluyomuş, bundan sorası artık rutin işler bebişin kime benzediğine kadar söyledi bize yaaa, herkes yaptırsın bunu çok önemli, kalp atışlarına, kalp kapakçıklarına kadar bakıyolar, hatta derisine bilemmmm, bizimki biraz sıkılmış olsa gerekki en son sağ el parmaklarını görmek isteyince doktor bi tepik attı, doktor bile şaşırdı asi olcak bu fena bi çocuk diyo hahahah koptuk gülmekten
Günaydın. Birkac gündür kızımın hareketlerini hissedemiyorum. İçim çok sıkıldı. Sabah da kasigim agriyordu... ne yapsam bilemedim
canım normal benim de 2 gün önce öyle bir kaç gün hissedemedim çarşamba günü aşı için sağlık ocağına gittiğimde ebe bunun normal olduğunu söyledi çünkü bebişler daha küçükmüş ama çok şükür sağlık ocağından dönüşte başladı kıpırtılar