2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Oylede ben hayatimda hiç 45 kilonun üstüne cikmamistim zaten boyumda kısa :-(
zullucum takma kafana, hiç o kilonun üstüne çıkmadıysan yine o kiloya inersin zaten, yani yapın neyse ona döncen yine dert etme kendine canım benimmm, tek derdimiz kilo olsun yaa boşverrrr

slm arkadaşlar. bu kahve rengi leke bende de oldu ve dün ki kontrolümde doktor bebeğin eşinin aşağıya inmiş olduğunu söyledi. bu du ve benzeri durumu yaşayan var mı acaba
canım ben yaşadım 12. haftamda 3 hafta kadar evde raporluydum sonra geçti ama şu bi gerçek böyle durumlar olabiliyor sakın telaş yapma azıcık dinlenmeyle geçen bişi bu, bana iğne vurmuşlardı önlem için, sana bişi verdi mi doktor?, ayrıcaaaaaaa tek yapmamız gereken hamilelik sürecini normal insanmışız gibi geçirmemek, yavaş hareketler yapmamız lazım, yormamamız lazım, stres hiç yapmıcaz falan filannnn

sen nerde oturuyosun canım adanada filan mı? Genelde dikkat ettimde sıcaktan bunaldığını bahsetmişsin sanırım sıcak bir yerdesin

yok canım adanada değil tokattayım yan tarafta inşaat var camları açamıyoruz camı açınca ses toz toprak giriyo içeri. Ne klima ne vantilatör hiçbirşey yok akşam eve dar atıyorum kendimi düşün halimi

Merhaba Güzel Anneler,

Prensimi 19 martta normal doğumla kucağıma aldım, inanın muhteşem bir duygu, onun kokusu yok mu her şeye bedel, doğum hikayem-hamilelikte sıfır çatlak mucize kremim- tecrübelerim ve yaşadıklarıma dair bir blog oluşturdum, yakında bir çekiliş olacak "bebek şekeri " çekilişi blog ta email ile takip et kısmından, emailinizi girerek haberdar olabilirsiniz, Sorunsuz huzurlu güzel bir hamilelik, hayalinizdeki gibi bir doğum dilerim,

Sevigler,

ANNESİNİN PRENSİ

benim 18. haftam. sadece dinlenmem gerektiğini ve ilişkinin doğuma kadar yasak olduğunu söyledi. inşallah geçer. moralim çok bozuldu.

Son düzenleme:
benim 18. haftam. sadece dinlenmem gerektiğini ve ilişkinin doğuma kadar yasak olduğunu söyledi. inşallah geçer. moralim çok bozuldu.

geçiyo canım merak etme, bende yaşadım onu, leke kahveyse takma kafana, dinlenme yeter dediği gibi, hiç bozma moralini ben 3 hafta yattım ama 1 haftada geçen arkadaşlarımız var burda, önemli olan hep iyi düşün, bebişin 18. haftaya gelmiş kocaman olmuş, bu saatten sona ona hiçbişicik olmaz sen dikkat et yeter, riskli dönemleri atlattık çok şükür, bunuda atlatırsın. Bizimde ilişki yasak demişti halada korkuyoruz mesela ama çokda dert değil, 9 ay ilişki olmasın bebiş iyi olsun yeter, takma kafana olurmu, benimkini stres tetiklemişti çünkü, stresin faydası yok unutma bunu, güzel şeyler düşün hep

canım bende ilk üç ay yattım sürekli kanamam vardı çok zor günlerdi hiçbir iş yapmadım şükür bugünlere geldik sende moralini bozma bol bol dinlen Allahın izniyle bişeycik olmaz

slm arkadaslar yeni katılan annelerimiz hosgelmisler. Ada2020 canım moralını bozma benım bebegin eşide asagıda kanaman olduysa zaten doktor ilişkıyı direk kesiyo dıkkat etmekte morali yuksek tutmakta fayda var sıkma canını

Hosbulduk burası çok güzel bir site

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…