benimki değil şekercim, benimkini getirmeyi unuttum ama buna benziyo zatiHepsi birbirine benziyo galba 4 boyutluda hehehehe
zullucum takma kafana, hiç o kilonun üstüne çıkmadıysan yine o kiloya inersin zaten, yani yapın neyse ona döncen yine dert etme kendine canım benimmm, tek derdimiz kilo olsun yaa boşverrrrOylede ben hayatimda hiç 45 kilonun üstüne cikmamistim zaten boyumda kısa :-(
canım ben yaşadım 12. haftamda 3 hafta kadar evde raporluydum sonra geçti ama şu bi gerçek böyle durumlar olabiliyor sakın telaş yapma azıcık dinlenmeyle geçen bişi bu, bana iğne vurmuşlardı önlem için, sana bişi verdi mi doktor?, ayrıcaaaaaaa tek yapmamız gereken hamilelik sürecini normal insanmışız gibi geçirmemek, yavaş hareketler yapmamız lazım, yormamamız lazım, stres hiç yapmıcaz falan filannnnslm arkadaşlar. bu kahve rengi leke bende de oldu ve dün ki kontrolümde doktor bebeğin eşinin aşağıya inmiş olduğunu söyledi. bu du ve benzeri durumu yaşayan var mı acaba
evet canım oğlum olcak inşallah nasipse senin
Benimde kızım olacak isim düşündün mu bebisine
sen nerde oturuyosun canım adanada filan mı? Genelde dikkat ettimde sıcaktan bunaldığını bahsetmişsin sanırım sıcak bir yerdesin
Benimde kızım olacak isim düşündün mu bebisine
hamile kalmadan eşim doğcak çocuğun ismi ilk sana ait demişti=))))9
şimdi dio ben Yusuf koyayım diğer isminide sen koy dio
emir Yusuf düşünüoruz artık sen ne koymayı düşünüosn.
zullucum takma kafana, hiç o kilonun üstüne çıkmadıysan yine o kiloya inersin zaten, yani yapın neyse ona döncen yine dert etme kendine canım benimmm, tek derdimiz kilo olsun yaa boşverrrr
canım ben yaşadım 12. haftamda 3 hafta kadar evde raporluydum sonra geçti ama şu bi gerçek böyle durumlar olabiliyor sakın telaş yapma azıcık dinlenmeyle geçen bişi bu, bana iğne vurmuşlardı önlem için, sana bişi verdi mi doktor?, ayrıcaaaaaaa tek yapmamız gereken hamilelik sürecini normal insanmışız gibi geçirmemek, yavaş hareketler yapmamız lazım, yormamamız lazım, stres hiç yapmıcaz falan filannnn
hamile kalmadan eşim doğcak çocuğun ismi ilk sana ait demişti=))))9
şimdi dio ben Yusuf koyayım diğer isminide sen koy dio
emir Yusuf düşünüoruz artık sen ne koymayı düşünüosn.
Ben yusuf ismini çok severim canım bizde zeynep asya koyacağız
benim 18. haftam. sadece dinlenmem gerektiğini ve ilişkinin doğuma kadar yasak olduğunu söyledi. inşallah geçer. moralim çok bozuldu.
yok canım adanada değil tokattayım yan tarafta inşaat var camları açamıyoruz camı açınca ses toz toprak giriyo içeri. Ne klima ne vantilatör hiçbirşey yok akşam eve dar atıyorum kendimi düşün halimi
Ben yusuf ismini çok severim canım bizde zeynep asya koyacağız
zeynepde çok güzel adı ile büyüsün inşallah
çocuğa yapcamız ilk mantıklı şey kurandan bi isim olması
zeynepde çok güzel adı ile büyüsün inşallah
çocuğa yapcamız ilk mantıklı şey kurandan bi isim olması
İnşallah hepimiz bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucagimiza aliriz.aranızda her ay tsh ye baktiran var mı
benim 18. haftam. sadece dinlenmem gerektiğini ve ilişkinin doğuma kadar yasak olduğunu söyledi. inşallah geçer. moralim çok bozuldu.
tokat şimdiden okadar sıcakmı ya.
bnm eşim oralıda.
benimde sat 8 ocak bende 19 haftalığım canım
bENİM DE BENİM DE ...SAT 8 OCAK :)
bENİM DE BENİM DE ...SAT 8 OCAK :)
Üç kişi olduk ucumuzde aynı anda doğuracağız desene cinsiyeti ne;-)
slm arkadaslar yeni katılan annelerimiz hosgelmisler. Ada2020 canım moralını bozma benım bebegin eşide asagıda kanaman olduysa zaten doktor ilişkıyı direk kesiyo dıkkat etmekte morali yuksek tutmakta fayda var sıkma canını
Üç kişi olduk ucumuzde aynı anda doğuracağız desene cinsiyeti ne;-)
2. pamuk prensim olcak inş :)) 5izlerin de hayırlı olsun canlarım ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?