2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

inşallahh canım yaa. iy moral oldu. çok sağolasın

nasılsınız kızlar? hava o kadar sıcak ki daha mayıstayız temmuz ağustos sıcaklarında ne yapıcaz ALLAH yardımcımız olsun.ellerim ayaklarım ateş gibi sürekli.ben mi abartıyorum sizde de oluyo mukızlar?

valla canım sıcaktan ne gece uyuyabildim ne simdi uyuyabiliyorum eller ayakları hic soylemıyım ates gıbıler

Merhaba arkadaslar, bende bugun saglik Ocağı'na gittim. Dun kan vermiştim. Kan değerlerim iyi cikti çok sukur. Demir de iyi. Ben elevit kullanıyorum her gun bir tane. Gecen su 30 gun boyunca Demir hapı vermişti dr'um. O ara eleviti kullanmamıştım. O bitince tembelliğime Demir hapını almadım, ama her gun elevit almaya devam ediyorum. Tetanoz aşımı da oldum bugun. Kısmetse bir ay sonra tekrardan ikinci dozu olacağım. Şimdilik iyi gidiyor cok sukur hiç bir etki olmadı.
Kalp atışını da dinleyelim dediler. Bu aylarda pek duyamayabiliriz dedi ebe, ama eliyle koymuş gibi buldu ve duyduk sesini cok sukur. Çünkü onların aletleri daha farklı gelişmiş olmadıgı icin pek duyulmuyormus.
Haftaya da kendi Dr'uma gideceğim kısmetse, ayrıntılı ultrason icin randevu verip yönlendirecek.

Bu arada ayrıntılı ultrasona giren arkadaslar Dr göbekten mı bakıyor yoksa alttan da bakıyor mu? Bizim erkek Dr olacak, alttan bakmaz insallah :-0

ben sabahtan beri bağırıyorum burda çok sıcaaakk diye. Allah yardımcımız olsun valla her yanımı ateş basıyo

slm canım üstten göbekten bakıyor merak etme ama sen hazırlıklı git nolur nolmaz bi arkadaşa başını göremiyorum bi alttan bakayım demiş çünkü, belli olmaz ama genelde üstten bakıyolar canım

ayrıntılı ultrason için randevumuzu aldık:)
4 boyutlu bakcaklarmış eşim buna çok sevincek.
salı günü güzel haberlerle gelirim inş. ):

Kızlar şu ana kadar kaç kilo aldiniz aşırı kilo almamak için ne yapmaliyiz

52 ile başladım canım en son 56 çıktım valla ve buda yaklaşık 3 hafta önceydi, şuanda 57 olmuşumdur.
Ben şöyle yapıyorum, aç karnına birkaç kuru kayısı yada taze kayısı yiorum sonra sabah kahvaltımı hafta içi iki dilim ( tam tahıllı ) arasına ya beyaz peynir yada salam domates gibi sandeviç yapıyorum ( dışardan poğaça börek tarzı hiçbişey almıyorum ), sabah ile ölen arası sıcak limonlu su içiyorum bağırsak hareketlerimi hızlandırması için, hafta sonu normal türk usulü kahvaltımı yapıyorum, öğlende şirkette çıkan yemeğin sadece çorbasını içiyorum varsa 1 tabak zeytinyağlı yada salata ( salataya yağ sıkmıyorum ), öğlen akşam arası muhakkak mevsim meyvelerinden bir tabak yapıyorum kendime ve onu yiyorum, akşamda yine yemek öncesi birkaç adet kuru kayısı yada taze kayısı ve üzerine güzel bir çorba içiyorum, sonra yatmadan önce yerim kalırsa ye meyve yada süt içiyorum. günüm böyle geçiyor, arada canım bişi isterse ki eğer bu zararlı ve yağlı bişise bi lokma atıyorum ağzıma o kadar. Bi şekilde dengelemeye çalışıyorum, yararlı şeyleri yemeye çalışıyorum, kızartma, pilav, makarna, hamur işi, abur cubur gibi şeyleri canım çok isterse tüketiyorum ( az miktarda tabiki nefsim körelsin diye )onun haricinde hiç almıyorum. Gün içinde illaki en az 1,5 lt su içmeye çalışıyorum, yani şöyle bi durum oldu bende ben abur cuburu çok seven biriyim hatta iş yerinde çekmecem hiç boş kalmaz ama ne hikmetse hiç canım istemiyo artık onları, tamamen yararlı şeyleri istiyo, normalde dalak yemem mesela ama geçenlerde canım çekti ki o da kan yapar yani anlıcan canım bi şekilde dengelemek lazım, herşeyin azı karar çoğu zararrrr

ayrıntılı ultrason için randevumuzu aldık:)
4 boyutlu bakcaklarmış eşim buna çok sevincek.
salı günü güzel haberlerle gelirim inş. ):
hadi bakalım canım işallahhhhh

ALLAH yardımcımız olsun cnm gerçekten biraz daha sıcakları düşünemiyorum.
aynen napçaz bakalım, Allah verir bi kolaylığını ya, geçen senede çok sıcak olmuştu ama ramazanda ne güzel püfür püfürdü, işalah gene öle olur

selam kızlar yeni doktordan geldim.bebeğim uyuyordu bir eliyle kulağını tutmuş ultrasonda baktığımız kadar da hep tuttu.ultrason resminde bile eli kulağında.bacaklarını gene toplamıştı.hiç hareket etmedi.kahvaltı ettmiştim çikolata ye hareket eder dediler yemiştim ama benim bebeğe hiç etki etmedi.doktor kıza benziyor kesin demiyorum çünkü görmüyorum ama ben kıza benzettim bir daha ki ay tekrar bakarız dedi.yani gene net öğrenemedim.sadece kıza benziyor o kadar.biraz bozuldum öğrenemedim diye.

hımmmm o zaman kesin kız canım seninki, erkek olunca hemen görüyolar çünkü, bacaklarını toplasada alttan görüyo doktorlar, bide kızlar azıcık daha edepli oluyo erkeklere göresıkma canını seninki nazlı belli kız bu, 2 hafta sona bida git nolcakki, kontrol olmak istiyorum de, bida baksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…