2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Günaydın... haftasonu sabah sabah evime temizlige gidiyorumm bugün temizlik var. Evim mis gibi olacak çünkü kocacigimin gelmesine cok az kaldi :)

Ben sütü hiç icemiyorum arada bir icebilirsem içiyorum yoksa zorlayinca kusuyorum.dizinde böyle bir sorununuz var mı ben en çok balığı ve meyveleri seviyorum.günde bir yada iki ogun yemek yiyebiliyorum.

Corn flakes var ya marketlerde, sutle beraber onu yersen seversin bence hem ara ogun hem sut bi arada

günaydın kızlarrrr dua edin bugün tahlil sonuçlarını almaya gideceğim bir sıkıntı çıkmasın...

günaydın kızlarrrr dua edin bugün tahlil sonuçlarını almaya gideceğim bir sıkıntı çıkmasın...
günaydınnnnn serapımmmmm..

bişey yoktur cnm endişe etme... bence bu yaşadığımız ağrılar normal... sonuçta bebek büyüyo kız içerde... yoğun çalışmalar var.....
günaydın kızlar :))
günaydın cnm.....

Günaydın... haftasonu sabah sabah evime temizlige gidiyorumm bugün temizlik var. Evim mis gibi olacak çünkü kocacigimin gelmesine cok az kaldi :)

günaydın cnmmmm,,, 4 gününüz kalmış hadi bir an önce Allah sağl salim kavuştursun eşine cnm...

tostoparlak bişi olmuş kuzum zaten...

tostoparlak bişi olmuş kuzum zaten...

gördümmmmmmmmm
ben onun o topalak halini yirim yaaaaaaa...

kız senin paşayı gözümde doğmuş halini canlandırdım,hakkaten öle bişey olcak heeee normal boylarda,tostoparlak bişey olur kesin....böle minik top gibi bi göbüşü olur,siyah saçları,beyaz tenli... ayyyyy yemede yanında yat.....

selamlar canımcımmm dün gece hiç uyumadım resmen göbeğimdeki acıdan.. öncelikl bana mı öyle geldi bilmiyorum ama göbeğim benimde bi düzleşti gibime geliyor, dün gece sağa sola dönerken hep acı vardı doktoru aradım bende bu sabah göbek deliğimin arkasında dedim acı var, bebektedehareket yok bişey mi oldu acaba dedim (Allah ım sen koru Yarabbim) doktor dedi ki sende göbek fıtığı var mıydı bildiğimiz yoktu geçen haftada siz bişey demediniz dedim.. çektiğin acının bebekle alakası yok çünkü bebek göbek deliği hizasında değil aşağıda şu an dedi.. gaz sıkışmasıda olabilir dünden beri sürekliyse dedi.. dağılır o dedi, bebeğin hareketleride bi durdu dedimm 19.,20. haftalarda beebği şuana kadar belki daha hiç hissetmedin dedi, ama sen hissediyorum diyorsun öyle farzedincede bu haftalardaki bebeğin hareketlerinde düzen aramayız rahat ol dedi.. inşAllah dediği gibidir.. bu arada sanki 2 gündür karnım yoktu benim pek o çıktı o zamanda büyümeden dolayı olduğunu düşünmüyorda değilim.. İyidir di mi kızlar bebek yaa hayırlısıyla..

cnm ben 1 hafta önce dr. a gittim ve hareketlerini hissedebiliyorum dedim... doktorun bana ilk dediği şu oldu,evet hissedersin ama düzensiz olur,şimdi hissedersin 1-2 hafta hiç hissetmezsin sonra yine başlar sakın korkup endişelenme bu normal bişey baştan söyliyeyim dedi...

korkmana gerek yok cnm bebişin iyidir mutlaka,sırt üstü uzan,biraz dondurma falan ye,elini karnına koy ve konuş onunla,tepkisiz kalmıcaktır,ben hep böyle yapıyorum...tabi her zman tepki veriyo mu hayır,canı ne zaman isterse...

Günaydın kızlar,
Ben bir daha çığ sarmisak yemeyeceğim. Dun yemekle sarmisak yedim aksam ve gece kasıklarım ve hafif belim ağrıdı. Daha once de sarmisak yutmuştum 5 haftalıkken kanamam ve kasıklarımda siddetli agri olmuştu. Sanırım sarmisak kasıyor icimde birşeyleri. Simdi de uyandım hala kasıklarım hafif ağrıyor.
Tuvalete çıksam belki geçer.
Yoğurtta vs de karışık olunca yapmıyor, ama çığ yiyince mahvediyor beni. Sabaha kadar hep sag sola dönerken ağrıdı.
Kasıklarında falan agri olan arkadaslar size de belki yediğiniz birsey dokunmuş olabilir. Gaz sancısı ve kasıklara baskı yapıyordur.
Bebekle ilgili olacağıni zannetmiyorum.

olabilir cnm,sarımsağın öyle bi etkisi olacağını duymuştum bi yerde,ben de sadece 1 diş yoğurtla yiyorum arada...

Gunaydinn arkadaslar . Bende ilk haftalarda sirtustu yatinca agri kasiklarimda oluyordu. Burun kanamakarim mide agrilarim birsuru sikayetim varrdi... Ama iki gundur sanki tum hamilelik belirtileri zorluklari kalkti. Idrar yolu enfeksiyonum vardi birsey olmamistir bebegime degilmi. Bugun 4.5 aylik oldu oglusum. Sizde belirtiler devam ediyor sanki ....??????

Evet canim ben hala kusuyorum bu hamilelik çok zor gececek sende karin agrisi ve bacak agrisi oluyor mu

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…