Kasiklarimda agri cok oluyordu ama siddetli degildi. Bacaklarinda cok yoruldugumda canim. Offf ya bisi yoktur isallah acikemi gitsem kalp atisina baktirsam
Neyin var canım?bende bu gidişle dr gideceğim galiba
Benim sol bacağım hep ağrıyor ayakta durmak benim için çok zor.üç gündür karnım sürekli ağrıyor offff ne zormus hamilelik
Evet daha kac ay var canim sende bacagina baktir. Cabim karin agrisi da niye acaba ... kasilma degil degilmi ?
Bendede kasilma burun kanamasi birsuru sey varken biranda 2 gundur hersey hamile degilmisim gibi oldu. Aniden duzelmesi burun kanamalarim gunde 2 kezdi agrilarim da yanlis yatarsam cok oluyordu simdi bilerek yatiyorum birsey yok. Allah korusun korkuyorum . Benim ikinci hamileligim oncekinden cok farkli ....
Hamilelikler her zaman farkli.olabiliyor geçmesi iyi aklına takılıyorsa dr ara
Evet esim isten gelsinde bakalim..gideyimm
Haklisin. Benimde midem agriyor ve devamida bulanti ... korkumdan icemiyordum.artik cok iciyorum ... ilac kullanmafjgim halde enfeksiyonumun azaldigini hissediyorum. Ama suya alistir kendini canim .......kiZimdada cok iciyordum bunda gec basladim. :)))
Evet daha kac ay var canim sende bacagina baktir. Cabim karin agrisi da niye acaba ... kasilma degil degilmi ?
Gunaydinn arkadaslar . Bende ilk haftalarda sirtustu yatinca agri kasiklarimda oluyordu. Burun kanamakarim mide agrilarim birsuru sikayetim varrdi... Ama iki gundur sanki tum hamilelik belirtileri zorluklari kalkti. Idrar yolu enfeksiyonum vardi birsey olmamistir bebegime degilmi. Bugun 4.5 aylik oldu oglusum. Sizde belirtiler devam ediyor sanki ....??????
Kızlar şu an göbek deligimin hemen altında bir sertlik var acaba neden? Bilgisi olan var mı :-|
idrar yolları enfeksiyonum benimde var.doktora özellikle sordum birşey olabilir mi bebeğe diye. olmaz demişti. bir kaç ilaç verdi hemen şikayetlerim kesildi bebeğimde tekmeleyip duruyor:) korkmana gerek yok
bebek dönüyodur cnm bende de çok oluyoyerim onları ben
Gerçekten mıakşamda sanki içimde küçük bir balon var da geziyor gibi birşeyler hissettim acaba bebek mı hareket ediyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?