2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
ewet cnm bebeğin artık büyüdü hareketler ediyo annecine.benimkide az önce hareketlendi kaldırdım tişörtümü gözümle izledim tekmelerini şükürler olsun RABBİM e bu duyguyu bizlere yaşattı.

Senin kac aylik. Birde cinsiyeti ne canim. Masallah kuzuna. :) darisi bizim basimiza....

ewet cnm bebeğin artık büyüdü hareketler ediyo annecine.benimkide az önce hareketlendi kaldırdım tişörtümü gözümle izledim tekmelerini şükürler olsun RABBİM e bu duyguyu bizlere yaşattı.

Artık bebeğimin hareketlerini hissediyorum ay çok mutluyum.sonunda hareketlerini hissediyorum cnm canimin sıkıntısına iyi geldi

Kızlar haziranın üçün de kan vericem tsh ye bakacaklar.kötü çıkarsa çook üzülürüm dua edermisiniz benim için

Çok güzel canım ozaman sevinçten bayılırım galiba benimde bebeğimin cinsiyeti de kız doğum tarihleri de yakın

ewt cnm çok yakın ama belli olmaz kız çocukları erken gelirmiş geçen arkadaşım doğum yaptı 3 hafta erken geldi kızı belki senin kızın aceleci olur bizi geçer

Bugun 18 oldu oglusum. . Benimde o baloncuk gibi olmustu oluyor ama tekmelemeyi ben cok net hissedemiyorum daha... :)

bayılıyorum erkek bebişlere merak etme cnm hissedersin bebeğin içerdeki duruşuna göre herkeste değişik zamanda olur hissetme.rahim duvarına vurması lazımki hissedesin.şimdi senin oğluş ne maçlar yapıyodur içerde ama rahim duvarına isabet etmediğinden hissedemiyosundur cnm.yakındır ama vurması.

Çok güzel canım ozaman sevinçten bayılırım galiba benimde bebeğimin cinsiyeti de kız doğum tarihleri de yakın

Ilk cocugun kiz olmasi annenin bereketindendir :))) benimde ilk kiz. Allah sizede saglikli prensesler nasip etsin. Kizim cok hareketliydi. ayagini o kadar cok cikartiyorduki iceri itiyordum cok can yakici ondanda fazla guzel bir duyguydu:)))))

ewt cnm çok yakın ama belli olmaz kız çocukları erken gelirmiş geçen arkadaşım doğum yaptı 3 hafta erken geldi kızı belki senin kızın aceleci olur bizi geçer
Geç kalmasın zaten çok sabirsizim şu beş ayı nasıl geçirdim bilmiyorum ne zaman hareket edecek ne zaman doğacak diye günler geçmiyordu.canım benim gogsum şimdiden çatladı acaba nasıl geçer çözümü var mı

sabirsizlikla bekliyorum.... :) seninde ikinci erkek olur isallah. Cin takvimi dogru cikiyor bak.... :)

Dogumdan sonraki ilk 15 gunde cildiyeye git karisim var canim hicbirsey kalmiyormus. Benim arkadasim p.tesi gidecek receteyi alicam bende.

Ilk cocugun kiz olmasi annenin bereketindendir :))) benimde ilk kiz. Allah sizede saglikli prensesler nasip etsin. Kizim cok hareketliydi. ayagini o kadar cok cikartiyorduki iceri itiyordum cok can yakici ondanda fazla guzel bir duyguydu:)))))

Allah yavrularımizi bizlere bagislasin cnm .simdiden o gunun gelmesini bekliyorum canim ben bebegimi erkek hissediyordum ama kizim olacakmis

Allah yavrularımizi bizlere bagislasin cnm .simdiden o gunun gelmesini bekliyorum canim ben bebegimi erkek hissediyordum ama kizim olacakmis

Benimde gonlumden kizima kiz kardes olsun diyordum ama erkek hissediyordum. Hissettigin dogruda olabilir kizdan erkege degisebiliyor. Doktor kesin dedimi. Bende 3.5 aylkkken soyledi . Bilmiyorum degisrmi. P.tesi gidicem

Bi kiz bi erkekde cok guzel oldu..sukur rabbime esim icin erkek olsun diyede dua ettim. . ucuncu belki kizzz ?????? Sagliklaaa :))))))

Benimde gonlumden kizima kiz kardes olsun diyordum ama erkek hissediyordum. Hissettigin dogruda olabilir kizdan erkege degisebiliyor. Doktor kesin dedimi. Bende 3.5 aylkkken soyledi . Bilmiyorum degisrmi. P.tesi gidicem

İki aydır kız diyor canım ama ben halen erkek hissediyorum ama kızım da olsa coooook seviyorum

Ben normal doğum istiyorum ama kısa boylu olanlar genelde normal doğum yapamiyor muş.zayıf kiloyla hamile kalanlar çok kilo aliyormus galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…