Ben karisimi yazarim buradan zulu. Bu arada isim buldunuzmu
Ben zayiftim almadim kilo. normal icin doktor bulmak zor galiba . Iyi dokror gercekten acil durumda sezeryan yapiyor djgerleri para icin.Ben normal doğum istiyorum ama kısa boylu olanlar genelde normal doğum yapamiyor muş.zayıf kiloyla hamile kalanlar çok kilo aliyormus galiba
Ben zayiftim almadim kilo. normal icin doktor bulmak zor galiba . Iyi dokror gercekten acil durumda sezeryan yapiyor djgerleri para icin.
Kizimda 52 kiloydum 60 da dogum. Bunda zayif diilim 57 ile kaldim simdi 60 oldum.
Kızlar az önce kocaman bir tabak makarna yedim bu ay 3-5 kilo alirim bence :-\
Afiyet olsun cnm senin iyi ben 8 de yemek yiyiyorum kizim 3500 dogdu sukur. . 37 haftalik sezeryan kendi istegimle .... veririz ya bosvver Allah nasip ederse buradan birbirimize destekle onlarida veririz. Saglikla alalimda ...
merhaba arkadaşlar nasılsınız?nasıl geçiyor hamilelik..uzun zamandır yazamadım biraz okudum geçmişi ama hepsini okuyamadım..herkez kilo almaya başlamış sanırım..ben kilolu bir şekilde hemile kaldığım için kilo alamam gerekiyor birde tansiyorn problemi nedeniyle...doktorum bir daha kontrolümde kilo vermiş olarak görmek istediğini söyledi...benim kafa hiç rahat olmuyor arkadaşlar hep bir korku içindeyim ya ir şey olursa diye..ama hep etrafımdaki bir kaç cahil kişi yaptı bunu..aman birşey alma doğacakmı bakalım belki birşey olacak üzülürsün falan diye..tamam bende biliyorum bunu ama olacağında doğumdan sonrada olur..herşey nasip işi...dua ediyorum hep hayırlısıyla şu 4 ay geçsin diye psiklojim çok bozuldu kabuslarla uyanıyorum hep...yalnız kalınca hep aklıma geliyor ağlama krizlerine giriyorum sonrada suçluluk duyusu hissediyorum kızım etkileniyor içerde diye....
merhaba arkadaşlar nasılsınız?nasıl geçiyor hamilelik..uzun zamandır yazamadım biraz okudum geçmişi ama hepsini okuyamadım..herkez kilo almaya başlamış sanırım..ben kilolu bir şekilde hemile kaldığım için kilo alamam gerekiyor birde tansiyorn problemi nedeniyle...doktorum bir daha kontrolümde kilo vermiş olarak görmek istediğini söyledi...benim kafa hiç rahat olmuyor arkadaşlar hep bir korku içindeyim ya ir şey olursa diye..ama hep etrafımdaki bir kaç cahil kişi yaptı bunu..aman birşey alma doğacakmı bakalım belki birşey olacak üzülürsün falan diye..tamam bende biliyorum bunu ama olacağında doğumdan sonrada olur..herşey nasip işi...dua ediyorum hep hayırlısıyla şu 4 ay geçsin diye psiklojim çok bozuldu kabuslarla uyanıyorum hep...yalnız kalınca hep aklıma geliyor ağlama krizlerine giriyorum sonrada suçluluk duyusu hissediyorum kızım etkileniyor içerde diye....
selam hanımlar nasılsınız bakalım biz dün bebeğimi görmeye gittik çok şükür herşey yolundaydı uyuyordu tatlım iki büklüm olmuş öyle tatlı tatlı uyumuş 3 hafta sonraya ayrıntılı ultrason için randevu verdi doktorumuz sizlerde ne var ne yok...bu arada bende tansiyon düşüklüğü luyor sizlede de varmı aynı durum
kapalı alan gerçekten bunaltıyor bende derslerde aynı şekilde bunalıyorum ama bana yine de istanbul ve iç anadolu serin geliyor bir adanalı olarakyok canım adanada değil tokattayım yan tarafta inşaat var camları açamıyoruz camı açınca ses toz toprak giriyo içeri. Ne klima ne vantilatör hiçbirşey yok akşam eve dar atıyorum kendimi düşün halimi
çok da sıcak değil ya güneşe çıkmadığın sürece gayet iyi bana göre tabi camların filan kapalı olmadığı bir sınıf olmadığı sürecenasılsınız kızlar? hava o kadar sıcak ki daha mayıstayız temmuz ağustos sıcaklarında ne yapıcaz ALLAH yardımcımız olsun.ellerim ayaklarım ateş gibi sürekli.ben mi abartıyorum sizde de oluyo mukızlar?
en son dün tartıldım toplam bir kilo lamışım abur cubur paketlenmiş gıdalar yemiyorum karpuz yiyorum bol az kalorili ve doyurucu çok iyi oluyor doktroum da kilo alımımın çok iyi olduğunu söyledi..tabi arada hamur işi kaçamağım oluyor ama onda da gün içinde ve ertsi günlerde dikkat ediyorum....balık sevdiğini söylemişsin de galiba topikte senden başka yiyebilen yok ben tiksiniyorum balıktan sütü senin gibi ben de içemiyorum fazla hiç canım çekmiyor zaten yazın hiç gitmiyor sütKızlar şu ana kadar kaç kilo aldiniz aşırı kilo almamak için ne yapmaliyiz
kızlar merabaa sizlere bıse sorucam ben otururken karnımı izliorumm sankı kalbım karnımda atıomuş gıbı karnım tıtrıo sızde de bole bişe oluo mu. 18. haftam doldu bebegımı daha 1 kere hıssettım tamolarak başlamadı yanı ama bu durumu merak ettım
bne de dün gittim doktora 250 gramdı doktor normal dedi sen alttakine bakma canım o tam kesin değer değil aşağı yukarı veriyorlardikkat ediyorum çünkü kaybetmek istemiyorum. Allahım hepimizin bebeklerine sağ salim doğmayı nasip eder inş. birde benim dün kontrolde bebk 244 gr. demişti doktor. burda olması gereken 280 gr. diyor. sizinde varmı değişiklik yoksa buradaki olması gereken kiloyla yakın mı
ateşin çıkıyorsa doktora git mutlka ateş en istenmeyen durum gebelikteMerhaba size birşey sormak istiyorum iki gündür karnım ağrıyor ve ateşim çıkıyor çok halsiz oluyorum sizce nedendir
ohh ne güzel az kaldı evini temizle mis gibi vakit geçer hem ama fazla da kaptırıp yorma kendiniGünaydın... haftasonu sabah sabah evime temizlige gidiyorumm bugün temizlik var. Evim mis gibi olacak çünkü kocacigimin gelmesine cok az kaldi :)
inşallah herşey yolundadır canımgünaydın kızlarrrr dua edin bugün tahlil sonuçlarını almaya gideceğim bir sıkıntı çıkmasın...
belki büyüdüğğü için karın gerilip ağrıyordur geçen hafta beim de az çıktı karnım ve dediğin gibi öncesinde ağrı olduselamlar canımcımmm dün gece hiç uyumadım resmen göbeğimdeki acıdan.. öncelikl bana mı öyle geldi bilmiyorum ama göbeğim benimde bi düzleşti gibime geliyor, dün gece sağa sola dönerken hep acı vardı doktoru aradım bende bu sabah göbek deliğimin arkasında dedim acı var, bebektedehareket yok bişey mi oldu acaba dedim (Allah ım sen koru Yarabbim) doktor dedi ki sende göbek fıtığı var mıydı bildiğimiz yoktu geçen haftada siz bişey demediniz dedim.. çektiğin acının bebekle alakası yok çünkü bebek göbek deliği hizasında değil aşağıda şu an dedi.. gaz sıkışmasıda olabilir dünden beri sürekliyse dedi.. dağılır o dedi, bebeğin hareketleride bi durdu dedimm 19.,20. haftalarda beebği şuana kadar belki daha hiç hissetmedin dedi, ama sen hissediyorum diyorsun öyle farzedincede bu haftalardaki bebeğin hareketlerinde düzen aramayız rahat ol dedi.. inşAllah dediği gibidir.. bu arada sanki 2 gündür karnım yoktu benim pek o çıktı o zamanda büyümeden dolayı olduğunu düşünmüyorda değilim.. İyidir di mi kızlar bebek yaa hayırlısıyla..
ssen hala sarımsak mı yiyosun kanamayı unuttun galiba canım belliki sana yaramıyor bundan sonra dikkat ol lütfenGünaydın kızlar,
Ben bir daha çığ sarmisak yemeyeceğim. Dun yemekle sarmisak yedim aksam ve gece kasıklarım ve hafif belim ağrıdı. Daha once de sarmisak yutmuştum 5 haftalıkken kanamam ve kasıklarımda siddetli agri olmuştu. Sanırım sarmisak kasıyor icimde birşeyleri. Simdi de uyandım hala kasıklarım hafif ağrıyor.
Tuvalete çıksam belki geçer.
Yoğurtta vs de karışık olunca yapmıyor, ama çığ yiyince mahvediyor beni. Sabaha kadar hep sag sola dönerken ağrıdı.
Kasıklarında falan agri olan arkadaslar size de belki yediğiniz birsey dokunmuş olabilir. Gaz sancısı ve kasıklara baskı yapıyordur.
Bebekle ilgili olacağıni zannetmiyorum.
canım bu çok normal bu haftalarda artık belirti kalmıyor herşey düzene oturuyorGunaydinn arkadaslar . Bende ilk haftalarda sirtustu yatinca agri kasiklarimda oluyordu. Burun kanamakarim mide agrilarim birsuru sikayetim varrdi... Ama iki gundur sanki tum hamilelik belirtileri zorluklari kalkti. Idrar yolu enfeksiyonum vardi birsey olmamistir bebegime degilmi. Bugun 4.5 aylik oldu oglusum. Sizde belirtiler devam ediyor sanki ....??????
bu durumu yaşayan çok arkadaşımız var normalkızlar uzun bi aradan sonra merabalar..
benimm 3 günden beri burnum kanıyor pıhtı pıhtı kan geliyor arraştırdım gebelikten kaynaklanabiliyormuş bu şekilde olanınız varmmı acaba...
ayağını nasıl çıkartıyordu onu merak ettim yaaaaIlk cocugun kiz olmasi annenin bereketindendir :))) benimde ilk kiz. Allah sizede saglikli prensesler nasip etsin. Kizim cok hareketliydi. ayagini o kadar cok cikartiyorduki iceri itiyordum cok can yakici ondanda fazla guzel bir duyguydu:)))))
Cnm tansiyonun düşünce basın dönüyor halsizlik yada baş agrisi oluyor mu?
selam hanımlar nasılsınız bakalım biz dün bebeğimi görmeye gittik çok şükür herşey yolundaydı uyuyordu tatlım iki büklüm olmuş öyle tatlı tatlı uyumuş 3 hafta sonraya ayrıntılı ultrason için randevu verdi doktorumuz sizlerde ne var ne yok...bu arada bende tansiyon düşüklüğü luyor sizlede de varmı aynı durum
kilo vermiş olarak mı kaç kilo ile hamile kaldın ki canım merak ettim..bu arada neden kendini kötü düşüncelerle meşgul ediyorsunki herşey allahtan tabi ama bir de şöyle herkesin bebeğine birşey olsaydı bu kadar insan nasıl çoğalırdı sen öyle söyleyen densizlere aldırma biz bu bebekleri Allahın izniyle sağlıklı bir şekilde doğurucz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?