2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
merhaba arkadaşlar nasılsınız?nasıl geçiyor hamilelik..uzun zamandır yazamadım biraz okudum geçmişi ama hepsini okuyamadım..herkez kilo almaya başlamış sanırım..ben kilolu bir şekilde hemile kaldığım için kilo alamam gerekiyor birde tansiyorn problemi nedeniyle...doktorum bir daha kontrolümde kilo vermiş olarak görmek istediğini söyledi...benim kafa hiç rahat olmuyor arkadaşlar hep bir korku içindeyim ya ir şey olursa diye..ama hep etrafımdaki bir kaç cahil kişi yaptı bunu..aman birşey alma doğacakmı bakalım belki birşey olacak üzülürsün falan diye..tamam bende biliyorum bunu ama olacağında doğumdan sonrada olur..herşey nasip işi...dua ediyorum hep hayırlısıyla şu 4 ay geçsin diye psiklojim çok bozuldu kabuslarla uyanıyorum hep...yalnız kalınca hep aklıma geliyor ağlama krizlerine giriyorum sonrada suçluluk duyusu hissediyorum kızım etkileniyor içerde diye....

Afiyet olsun cnm senin iyi ben 8 de yemek yiyiyorum kizim 3500 dogdu sukur. . 37 haftalik sezeryan kendi istegimle .... veririz ya bosvver Allah nasip ederse buradan birbirimize destekle onlarida veririz. Saglikla alalimda ...

Sağol canım ben akşamları yemek yiyemiyorum bir sabah bir de ikindi yiyorum zaten sabah çok az ikindi bir tabağı geçmiyor.veririz inşallah cnm

selam hanımlar nasılsınız bakalım biz dün bebeğimi görmeye gittik çok şükür herşey yolundaydı uyuyordu tatlım iki büklüm olmuş öyle tatlı tatlı uyumuş 3 hafta sonraya ayrıntılı ultrason için randevu verdi doktorumuz sizlerde ne var ne yok...bu arada bende tansiyon düşüklüğü luyor sizlede de varmı aynı durum

kilo vermiş olarak mı kaç kilo ile hamile kaldın ki canım merak ettim..bu arada neden kendini kötü düşüncelerle meşgul ediyorsunki herşey allahtan tabi ama bir de şöyle herkesin bebeğine birşey olsaydı bu kadar insan nasıl çoğalırdı sen öyle söyleyen densizlere aldırma biz bu bebekleri Allahın izniyle sağlıklı bir şekilde doğurucz

Merhaba canım sen etrafındakilere bakma uzme bebisi.bunalima sokma kendini bebeğine ciciler al ben görünce dayanamıyorum minik minik giysiler hepsini almak almak almak istiyorum inşallah;-)

Cnm tansiyonun düşünce basın dönüyor halsizlik yada baş agrisi oluyor mu?

kapalı alan gerçekten bunaltıyor bende derslerde aynı şekilde bunalıyorum ama bana yine de istanbul ve iç anadolu serin geliyor bir adanalı olarak
çok da sıcak değil ya güneşe çıkmadığın sürece gayet iyi bana göre tabi camların filan kapalı olmadığı bir sınıf olmadığı sürece
Kızlar şu ana kadar kaç kilo aldiniz aşırı kilo almamak için ne yapmaliyiz
en son dün tartıldım toplam bir kilo lamışım abur cubur paketlenmiş gıdalar yemiyorum karpuz yiyorum bol az kalorili ve doyurucu çok iyi oluyor doktroum da kilo alımımın çok iyi olduğunu söyledi..tabi arada hamur işi kaçamağım oluyor ama onda da gün içinde ve ertsi günlerde dikkat ediyorum....balık sevdiğini söylemişsin de galiba topikte senden başka yiyebilen yok ben tiksiniyorum balıktan sütü senin gibi ben de içemiyorum fazla hiç canım çekmiyor zaten yazın hiç gitmiyor süt

canım bu hamilelerde de hamile olmayanlarda da olan bir durum çünkü atra damar geçiyor ordan

bne de dün gittim doktora 250 gramdı doktor normal dedi sen alttakine bakma canım o tam kesin değer değil aşağı yukarı veriyorlar
Merhaba size birşey sormak istiyorum iki gündür karnım ağrıyor ve ateşim çıkıyor çok halsiz oluyorum sizce nedendir
ateşin çıkıyorsa doktora git mutlka ateş en istenmeyen durum gebelikte
Günaydın... haftasonu sabah sabah evime temizlige gidiyorumm bugün temizlik var. Evim mis gibi olacak çünkü kocacigimin gelmesine cok az kaldi :)
ohh ne güzel az kaldı evini temizle mis gibi vakit geçer hem ama fazla da kaptırıp yorma kendini
günaydın kızlarrrr dua edin bugün tahlil sonuçlarını almaya gideceğim bir sıkıntı çıkmasın...
inşallah herşey yolundadır canım
belki büyüdüğğü için karın gerilip ağrıyordur geçen hafta beim de az çıktı karnım ve dediğin gibi öncesinde ağrı oldu
ssen hala sarımsak mı yiyosun kanamayı unuttun galiba canım belliki sana yaramıyor bundan sonra dikkat ol lütfen
canım bu çok normal bu haftalarda artık belirti kalmıyor herşey düzene oturuyor
kızlar uzun bi aradan sonra merabalar..
benimm 3 günden beri burnum kanıyor pıhtı pıhtı kan geliyor arraştırdım gebelikten kaynaklanabiliyormuş bu şekilde olanınız varmmı acaba...
bu durumu yaşayan çok arkadaşımız var normal
Ilk cocugun kiz olmasi annenin bereketindendir :))) benimde ilk kiz. Allah sizede saglikli prensesler nasip etsin. Kizim cok hareketliydi. ayagini o kadar cok cikartiyorduki iceri itiyordum cok can yakici ondanda fazla guzel bir duyguydu:)))))
ayağını nasıl çıkartıyordu onu merak ettim yaaaa
Kızlar az önce kocaman bir tabak makarna yedim bu ay 3-5 kilo alirim bence :-\

Cnm tansiyonun düşünce basın dönüyor halsizlik yada baş agrisi oluyor mu?

afiyet olsun hiiiç birşey olmaz merak etme...evet canım tansiyonum düşünce baş ağrısı ve dönmesi oluyor ayrıca gözümün önünde kıvılcım gibi birşeyler uçuyor sanki

Canım benımde tansıyonum hep dusuk. Doktoruma soyledım tansıyonumun dusuk oldugunu yuksek olucagına dusuk olsun dedı. Cunku gebelıkte yuksek tansıyon bebege zarar verıyomus.

canım ben küçüklüğümden beri kiloluydum..kaç kare aşırı kilo verip geri aldım..şimdide düğünümden önce verdiğim kiloları fazlasıyla geri aldım birde 2 ayda hamile kalınca...100 geçmiştim...doktorumda ondan kilo verceksin dedi...sağolsun beslenme uzmanı var tanıdığım o yardımcı oluyor..aslında herşeyi yiyemiyorum ama çok hareketsiz olunca erimiyor....inşallah canım rabbim hepimizin bebeğini sağlıcakla kucağımıza aldırsın..

kızlar selamlar
benim canım çok sıkkın sırtımda ve bacaklarımda ablamın temre dedigi şeyler çıktı yara gibi ama deil kırmızı kırmızı ben bunları ne yapıcam doktora gitmek istemiyorum ilaç veremeyecegi için çogalırmış bide bunlar çogalmadn nasıl başedebilirim bi bilen varmı ya okutuluomuş 3 gün bi teyze okudu çizdi geçmedi off yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…