aynen ben de araştırdım düşük tansiyon yüksek tansiyona göre daha iyiymiş en azından bebeğe zararı yok ama insana rahatsızlık veriyor..benim genelde 8e 6 ya da en iyi 9a6 filan tansiyonum senin nasılki
Canım benımde tansıyonum hep dusuk. Doktoruma soyledım tansıyonumun dusuk oldugunu yuksek olucagına dusuk olsun dedı. Cunku gebelıkte yuksek tansıyon bebege zarar verıyomus.
canım ben küçüklüğümden beri kiloluydum..kaç kare aşırı kilo verip geri aldım..şimdide düğünümden önce verdiğim kiloları fazlasıyla geri aldım birde 2 ayda hamile kalınca...100 geçmiştim...doktorumda ondan kilo verceksin dedi...sağolsun beslenme uzmanı var tanıdığım o yardımcı oluyor..aslında herşeyi yiyemiyorum ama çok hareketsiz olunca erimiyor....inşallah canım rabbim hepimizin bebeğini sağlıcakla kucağımıza aldırsın..
kızlar selamlar
benim canım çok sıkkın sırtımda ve bacaklarımda ablamın temre dedigi şeyler çıktı yara gibi ama deil kırmızı kırmızı ben bunları ne yapıcam doktora gitmek istemiyorum ilaç veremeyecegi için çogalırmış bide bunlar çogalmadn nasıl başedebilirim bi bilen varmı ya okutuluomuş 3 gün bi teyze okudu çizdi geçmedi off yaaa
sıcaktandır canım geçmiş olsun benim her sene yaz gelirken olur sonra geçer ama çok feci kaşınır ki şimdi de çıktılar ellerimde doktor krem verdi ama yine de kaşınıyor doktora git krem veriyolar genelde bebeği etkilemediği için
hımm anladım canım dışardan da belli oluyor yani benim ilk olduğu için ilk söylediğinde anlayamadım o yüzdenElifimmahsum. Isallah gecer canim . Az once mide agrim tekrarladi hic bos kalmak istemiyor :) evet kizim sert bi sekilde tekmeliyordu ve abes bir cikinti oluyodu karnimda. aciyla beraber bende bastirinca geri cekiyordu:))) cok uzun surmuyordu tabiiii... ayyy ya ikinci kez anne olmak guZellll.:)))) sukur rabbime.
bende ilk defa çıktı ve kaşıntısı yok öle kendi doktorumu arayıp öle gidiyiim en iyisi pazartesi günü. bitkisel bi çözümü ykmu bunun ya
kızlar selamlar
benim canım çok sıkkın sırtımda ve bacaklarımda ablamın temre dedigi şeyler çıktı yara gibi ama deil kırmızı kırmızı ben bunları ne yapıcam doktora gitmek istemiyorum ilaç veremeyecegi için çogalırmış bide bunlar çogalmadn nasıl başedebilirim bi bilen varmı ya okutuluomuş 3 gün bi teyze okudu çizdi geçmedi off yaaa
tamam canım çok saol bide maşallah sana herkese yetişiyosun valla :)hımm anladım canım dışardan da belli oluyor yani benim ilk olduğu için ilk söylediğinde anlayamadım o yüzdenallah hepimizinkini tamamına erdirsin inşallah
kadın doğumcum verdi kremi bana da canım sen de ilkin ona sor o seni yönlendirir zaten....
Geçmiş olsun cnm çıkan şeyler sivilceye benzeyen minik minik şeyler mı kızarıyor kasiniyor mu
merhaba arkadaşlar nasılsınız?nasıl geçiyor hamilelik..uzun zamandır yazamadım biraz okudum geçmişi ama hepsini okuyamadım..herkez kilo almaya başlamış sanırım..ben kilolu bir şekilde hemile kaldığım için kilo alamam gerekiyor birde tansiyorn problemi nedeniyle...doktorum bir daha kontrolümde kilo vermiş olarak görmek istediğini söyledi...benim kafa hiç rahat olmuyor arkadaşlar hep bir korku içindeyim ya ir şey olursa diye..ama hep etrafımdaki bir kaç cahil kişi yaptı bunu..aman birşey alma doğacakmı bakalım belki birşey olacak üzülürsün falan diye..tamam bende biliyorum bunu ama olacağında doğumdan sonrada olur..herşey nasip işi...dua ediyorum hep hayırlısıyla şu 4 ay geçsin diye psiklojim çok bozuldu kabuslarla uyanıyorum hep...yalnız kalınca hep aklıma geliyor ağlama krizlerine giriyorum sonrada suçluluk duyusu hissediyorum kızım etkileniyor içerde diye....
selam hanımlar nasılsınız bakalım biz dün bebeğimi görmeye gittik çok şükür herşey yolundaydı uyuyordu tatlım iki büklüm olmuş öyle tatlı tatlı uyumuş 3 hafta sonraya ayrıntılı ultrason için randevu verdi doktorumuz sizlerde ne var ne yok...bu arada bende tansiyon düşüklüğü luyor sizlede de varmı aynı durum
bazen rahatsız ediyor dediğin gibi tuzlu şeyler atıştırıyorum genelde ayran içiyorumm...aynen dediğin gibi yüksek olmasından iyicanım inşallah sağlıkla hepimiz bebeklerimize kavuşacağız. en kritik dönemi atlattık. olumlu düşün ve sağlık problemlerin varsa lütfen dr unun önerilerini dikkate al. ben de dikkat etmem gereken sağlık sorunlarımla gebeliği yürütüyorum. benim de kilo almamam lazım.
fırsat buldukça hafif tempolu yürüyüş yap, önümüz yaz. bol bol su iç, yazın kilo vermen daha kolay olacak. abur cubur ve tuzlulardan, stresten uzak dur. stres de hem bebeğine hem de tansiyona zararlı.
stresi ve etrafındakilerin olumsuz sözlerini boş ver. bebeğin ve sağlığın için kendine, beslenmene dikkat et. keşke demek yerine elinden gelen önlemlerini al, bebeğini Allaha emanet et. kendini boşuna üzme.
canım gebelikte tansiyon normal zamanımızdakinden daha düşük oluyor. benim de 10-6 ile 12-6 çıkıyor genelde. bu iyi bir şey aslında, yüksek tansiyon erken doğumu zorunlu kılıyor bazen. baş dönmesi, kendini kaybetme gibi durumlar yaşıyorsan yanında tuzlu şeyler taşı, fenalaştığını hissedersen biraz atıştırırsın. pek zorlamıyorsa bir şey yapma.
tamam canım çok saol bide maşallah sana herkese yetişiyosun valla :)
yok canım sivilce gibi deil yara gibi daha yaık izi gibi biraz kaşıntısıda yok doktoruma bi sorucam bakalım
bazen rahatsız ediyor dediğin gibi tuzlu şeyler atıştırıyorum genelde ayran içiyorumm...aynen dediğin gibi yüksek olmasından iyi
napim canım cevapsız şeyler kalmasın istiyorum eğer fikrim varsa yazıyorum bu dönemde insanın aklına çok şey takılıyor cevap bulamayınca da üzülüyor o yüzden yazıyorum elimden geldiğince:126::126:
oglumun cicilerini koyduk diger konuya teyzeleri bakın bakalım begenecekmisiniz
Canim bulamadim ben . Basligin neydi.
Kızlar maltepe Bölge hastanesinde iyi bir kadın dogumcu var mı?pazartesi dr gitmem gerek bildiginiz iyi bir dr varsa önerir misiniz yardımcı olursanız çok memnun olurum
hiç bi bilgim yok benim canım ayrı bi konu açarsan belki bilen daha çok kişiler vardır
Sağol canım nasıl yapacağım peki
http://www.kadinlarkulubu.com/doktor-hastane-tavsiyeleriniz-f500/
burdan yeni konu aç yapıp sorabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?