2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

Canım benımde tansıyonum hep dusuk. Doktoruma soyledım tansıyonumun dusuk oldugunu yuksek olucagına dusuk olsun dedı. Cunku gebelıkte yuksek tansıyon bebege zarar verıyomus.
aynen ben de araştırdım düşük tansiyon yüksek tansiyona göre daha iyiymiş en azından bebeğe zararı yok ama insana rahatsızlık veriyor..benim genelde 8e 6 ya da en iyi 9a6 filan tansiyonum senin nasılki

sağlık olsun canım napalım sende doğumdan sonra bir diyetisyen eşliğinde verirsin kiloları geri de almazsın inşallah..

sıcaktandır canım geçmiş olsun benim her sene yaz gelirken olur sonra geçer ama çok feci kaşınır ki şimdi de çıktılar ellerimde doktor krem verdi ama yine de kaşınıyor doktora git krem veriyolar genelde bebeği etkilemediği için

bende ilk defa çıktı ve kaşıntısı yok öle kendi doktorumu arayıp öle gidiyiim en iyisi pazartesi günü. bitkisel bi çözümü ykmu bunun ya

Son düzenleme:
Elifimmahsum. Isallah gecer canim . Az once mide agrim tekrarladi hic bos kalmak istemiyor :) evet kizim sert bi sekilde tekmeliyordu ve abes bir cikinti oluyodu karnimda. aciyla beraber bende bastirinca geri cekiyordu:))) cok uzun surmuyordu tabiiii... ayyy ya ikinci kez anne olmak guZellll.:)))) sukur rabbime.

hımm anladım canım dışardan da belli oluyor yani benim ilk olduğu için ilk söylediğinde anlayamadım o yüzden allah hepimizinkini tamamına erdirsin inşallah
bende ilk defa çıktı ve kaşıntısı yok öle kendi doktorumu arayıp öle gidiyiim en iyisi pazartesi günü. bitkisel bi çözümü ykmu bunun ya

kadın doğumcum verdi kremi bana da canım sen de ilkin ona sor o seni yönlendirir zaten....

Geçmiş olsun cnm çıkan şeyler sivilceye benzeyen minik minik şeyler mı kızarıyor kasiniyor mu

tamam canım çok saol bide maşallah sana herkese yetişiyosun valla :)
Geçmiş olsun cnm çıkan şeyler sivilceye benzeyen minik minik şeyler mı kızarıyor kasiniyor mu

yok canım sivilce gibi deil yara gibi daha yaık izi gibi biraz kaşıntısıda yok doktoruma bi sorucam bakalım

canım inşallah sağlıkla hepimiz bebeklerimize kavuşacağız. en kritik dönemi atlattık. olumlu düşün ve sağlık problemlerin varsa lütfen dr unun önerilerini dikkate al. ben de dikkat etmem gereken sağlık sorunlarımla gebeliği yürütüyorum. benim de kilo almamam lazım.
fırsat buldukça hafif tempolu yürüyüş yap, önümüz yaz. bol bol su iç, yazın kilo vermen daha kolay olacak. abur cubur ve tuzlulardan, stresten uzak dur. stres de hem bebeğine hem de tansiyona zararlı.
stresi ve etrafındakilerin olumsuz sözlerini boş ver. bebeğin ve sağlığın için kendine, beslenmene dikkat et. keşke demek yerine elinden gelen önlemlerini al, bebeğini Allaha emanet et. kendini boşuna üzme.

canım gebelikte tansiyon normal zamanımızdakinden daha düşük oluyor. benim de 10-6 ile 12-6 çıkıyor genelde. bu iyi bir şey aslında, yüksek tansiyon erken doğumu zorunlu kılıyor bazen. baş dönmesi, kendini kaybetme gibi durumlar yaşıyorsan yanında tuzlu şeyler taşı, fenalaştığını hissedersen biraz atıştırırsın. pek zorlamıyorsa bir şey yapma.

oglumun cicilerini koyduk diger konuya teyzeleri bakın bakalım begenecekmisiniz

bazen rahatsız ediyor dediğin gibi tuzlu şeyler atıştırıyorum genelde ayran içiyorumm...aynen dediğin gibi yüksek olmasından iyi
tamam canım çok saol bide maşallah sana herkese yetişiyosun valla :)

yok canım sivilce gibi deil yara gibi daha yaık izi gibi biraz kaşıntısıda yok doktoruma bi sorucam bakalım

napim canım cevapsız şeyler kalmasın istiyorum eğer fikrim varsa yazıyorum bu dönemde insanın aklına çok şey takılıyor cevap bulamayınca da üzülüyor o yüzden yazıyorum elimden geldiğince:126::126:

bende dahil keşke hepimiz senin gibi olsak maşallah sana :) duyarlı arkadaşım

Kızlar bugün bebeğim ilkkez hareket etti yani ben yeni hissettim.çok güzel bir duygu sanki içimde bir balon var gibi şu an bile hareket ediyor çook hareketli olacak galiba

Kızlar maltepe Bölge hastanesinde iyi bir kadın dogumcu var mı?pazartesi dr gitmem gerek bildiginiz iyi bir dr varsa önerir misiniz yardımcı olursanız çok memnun olurum

Kızlar maltepe Bölge hastanesinde iyi bir kadın dogumcu var mı?pazartesi dr gitmem gerek bildiginiz iyi bir dr varsa önerir misiniz yardımcı olursanız çok memnun olurum

hiç bi bilgim yok benim canım ayrı bi konu açarsan belki bilen daha çok kişiler vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…