2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Kızlar bişey sorcağım size.. Hamileyken tatile gitmek doğrumu ?? ben hamile olduğumu bilmeden önce ağustos ayı için erken rezarvasyon yaptırmıştım. Dr uma danışmanıdım ama sizce hamileyken tatile gitsem bebeğe bir zararı olur mu ??

belim çok ağrıyo ya daha rahat edebileceğim bi sandalye istiyorum kimse oralı olmuyo cnm sıkıldı. ağutos 14 gelsin ayrılıcam izne yaa son üç haftaya kadar çalışamam ben bu şartlarda

Ayy kiyamam sana, yazda geldi TR sicaktirda calisman sart degilse otur tabi evinde rahat rahat bebisini hazirliklarini yap.. Benim cok sukur isyerim guzel bana karsi daha hamile oldugumu soyledigim ilk gun mutfagin ordaki Tv odasindaki puflardan getirmis uzat ayaklarini rahat edersin diye, ne istersen haber ver sabah bulantilarin fln olursa gec gelirsin dedi. Cok ilgili herkes isyerimde sagolsun meyveler pastalar getiriyorlar annemiz bgn nasil fln her sabah, patron her kontrolde soruyor nasil bebek yeni foto varmi diye o konuda sansliyim cok sukur..

Canim git dinlen tatilin ne zarari olucak ama havuza fln girme bence derim kimyasallar kimin girdigi belli degil ama denizden zarar gelmez diye dusunuyorum ben doktor git tabiki dedi ama gunese genel duslara havuza fln dikkat et dedi.. Sanada moral olur ohh gidin kafanizi dinleyin donuncede bebis odasi hazirliklari fln derken hoopp fistik kucakta Allah'in izniyle..

bende öyle düşünüyorum canım yoğun bir senenin arkasından iyi gelir diye ama yine bişey olur mu ki diye de endişe ediyorum. ağustos ayında iyice sıcak olacak sonuçta dr soracağım bakalım ne diyecek ..

günaydın hatunlar
arkadaşlarımın tatil resimlerine bakıp kıskançlık krizi geçiriyorum
benim anne babam 1 haftalık yer tutmayı düşünüyo onların yanına gitcem bişe çıkmazsa ama kocişim evde kalcak

Kızlar sabah kahvaltinizi nasıl yapiyorsunuz neler yiyorsunuz yazabilir misiniz

Canim ozellile kahvaltilarda cok ac oluyorum ben ne bulursam yiyorum , ise gelmeden bir markete ugruyorum hergun baska baska sandwich yapiyorum kendime yanina en az iki cesit meyve findik ceviz fln kahvaltidan sonraki atistirmaliklarim .. Gelen gecen guluyor valla masanin yanindan masallah market gibisin diye. Birde sabah bazen 1 bazen iki fincan sut nadir siyah cay genelde gunde 2 fincan fln meyva cayi ve 3 litrelik surahim var bitirmeye calisiyorum ..

Kızlar aranızda göğsü çatlayan varsa bepanthol.cilt bakım kremi kullansın yeni catlamissa geçiriyor ben catladigini anlamadim sol gogsum de catlayinca anladım sabah akşam sürdüm sol gogsum geçti sağ hafifledi tavsiye ederim

Ben süt icemiyorum acikmiyorumda. Saat 12 ben hala kahvaltı edeceğim günde iki ogun anca yiyorum bir zarari olur mu?sabah 1 dilim ekmek biraz beyaz peynir 5 adet zeytin yarım domates salatalık bir yumurta ve 1 fincan ihlamur ayrıca bunlari zar zor yiyorum

Ben süt icemiyorum acikmiyorumda. Saat 12 ben hala kahvaltı edeceğim günde iki ogun anca yiyorum bir zarari olur mu?sabah 1 dilim ekmek biraz beyaz peynir 5 adet zeytin yarım domates salatalık bir yumurta ve 1 fincan ihlamur ayrıca bunlari zar zor yiyorum.ekmeği kepekli yiyorum diğer ekmek çok kilo aldırıyor ben 4 ay boyunca hep kustum 2 kilo vermistim ama 3.ayda geri aldim çünkü sadece sandevic yiuebiliyordum

Canim olsun daha ne yicen kahvaltida bende sabah 5.30 da kalkiyorum ise gelmek icin ama anca kahvaltimi 9da fln yapabiliyorum kalkar kalkmaz benimde canim istemiyor oglende 2 gibi oglen yemegi sonra meyva fln aksamlari benimde istahim olmuyor. Bende cok sukur kusma fln olmadi toplasan 3-4 kere fln hep halsizdim yattim uyudum ilk aylar.. Dikkat et sen kendine sonucta vitamini etinisutunu eksik etme gerisi bos fazla yemen sart degil onemli olan dogru beslenmen ..

cnm sen gecen de gec kahvaltı yapıyorum yazmıştın..bence sabahtan bi ekmek peynir atıştır da çık..tansiyon düşük oluyor sabahları.. Allah korusun bayılır mayılırsın

cnm ben devlet memuruyum yasal süreç gelince iznimi alacağım yani son üç haftaya kadar çalışıp iznini doğumdan snraya atanlar var ama ben öyle yapamıcam gibi görünüyo hem çok sıcak hemde ben çok narinim hamileliğimin başlarındada çok kanamam oldu pirpirikleniyorum evimde dinleneceğim son iki ay. doğumdan sonrada ücretsiz izin almayı düşünüyorum. işyerindeki arkadaşların tavrına gelince kim ne yerse beni çağırıyolar gel tatlı aldık gel kiraz var bilmem ne ama bugün sandalye olayında canım sıkıldı galiba biraz hamiş alınganlığı yaptım ayaklarımı kapaklı çöp kutusuna uzattım şu an:)

kızlar 1-2 saattır camasırıma ara ara sankı ıdrar kaçırır gıbı ıslaklık gelioo bole olanlar var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…