2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Kızlar ben bugün ilk doz tetanoz aşımı oldum. Fakat hemşire bir sonraki aşı için 27 Temmuz tarihini verdi. Yani aradaki süre 2 ay oluyo. Aşı kartında da ikinci doz için en az 4 hafta geçmesi gerektiği yazıyo. Sizce 2 ay sonra aşı olmamın bi zararı olur mu?

merhaba güzel anneler...
kızımla güzel günlerimiz devam ediyor biz detaylı ultrason için bakırköy dr.sadi konuk devlet hastanesinden randevu aldık ama normal siteden aldık randevuyu doktor aceba orda ayrı bi randevumu veriyor bileniniz varmı çünkü devlet hastanelerinin sağı solu belli olmuyor bu arada bebişleriniz çok yaramazlık yapıyomu karnınızda benim ki maşallah hareketli çok ama babamıza naz yapyoruz o elini koyduğunda duruyo çok inatçı bi kızım olacak herhalde :)

slm kızlar; bende allah kısmet ederse ekim annesi olucam.hepimiz sağlıcakla bebeklerimizi kucağımıza alıcaz inşallah. sohbetlere katılmak isterim

Selam kızlar nasılsınız?
Birkaç gündür takip edemedim sizleri.
Konular baya ilerlemiş anacım çok hızlısınız

yok canım bir sakıncası yok, ağustos kaçında yani o zaman kaç haftalık olcan sen? bide arabaylamı gitçeniz yoksa uçaklamı?
güneş, kum tatili yapıcaksan 50 faktör koruma kullanmak şart ( solenta pregna önerdi benim doktor aldım ), birde gündüz saatinde güneşte kalmamaya bakıcan, arabayla gidecekseniz ( yer uzaksa şayet ) 2 şer saat arayla mola verip bi 5-6 dk yürüyüş yapman lazım kan dolaşımı için, deniz dalmak tamemen yasak, ayaktan suya yavaş yavaş girip öyle yüzebilirsin, kendini zorlamayacak yüzüş şekilleri serbest, sanırım en iyisi sırt üstü. havuz tamamen yasak ( mikrobik olaylar nedeniyle ) benim doktorun söyledikleri bunlar canım, bende önümüzdeki hafta tatile gidiyorum, 1 hafta kuşadasına kaççaz kocişle, ağırlaşmadan bi tatil yapmak istiyorum şöle ekmek elden su gölden sadece yayılmalıkkkk malum bebiş gelcek enerji depolamak lazım

kızlar gece yatarken bacaklarıma kramp giriyor. aynı durumda olan var mı? ??
canım banada oluyor bazem özellikle gece uyurken uykudan uyanıyorum..

31 haftalık oluyorum canım dr uma soracağım bakalım ne diyecek ama yinede baya olmuş oluyor dr yok derse iptal ettirmek zorunda kalıcım sanırım..

slm kızlar; bende allah kısmet ederse ekim annesi olucam.hepimiz sağlıcakla bebeklerimizi kucağımıza alıcaz inşallah. sohbetlere katılmak isterim
hoşgeldin canım, hayırlısı olsun

kızlar gece yatarken bacaklarıma kramp giriyor. aynı durumda olan var mı? ??
magnezyum eksikliğinden oluyo canım, doktoruna sor, ilaç yada takviye verebiliyorlar

kızlar 1-2 saattır camasırıma ara ara sankı ıdrar kaçırır gıbı ıslaklık gelioo bole olanlar var mı?
normal canım kokusuz ve yumurta akı gibiyse sorun yok ( kaşıntı falan yoksa tabi ), hamilelikte vajinal akıntı artıyor çünkü

Merhaba kizlarrr doktordan geldim. Masallah oglusuma buyumus. 18 haftalik ayrintili ultrason yaptı baska dktor. Haziranda asi temmuzda seker dedi doktor. Sukur.

Canım ben 21. haftamdayım. Her gece yatmadan muhakkak bolca vazelin sürüyorum. Zaten yumuşacık yapıyor tüm gün pamuk gibisin :) Arada da kakao yağını sürüyorum.

selam kızlar nasılsınız?bizde haftaya tatile gidiyoruz kısmetse inş sıkıntısız geçer hepimizinki.

Slm anneler bende dr yeni geldim malesef dr ilaç vermedi bu baş dönmesini hamilelik bitene kadar cekecegim moralim bozuldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…