Kızlar bişey sorcağım size.. Hamileyken tatile gitmek doğrumu ?? ben hamile olduğumu bilmeden önce ağustos ayı için erken rezarvasyon yaptırmıştım. Dr uma danışmanıdım ama sizce hamileyken tatile gitsem bebeğe bir zararı olur mu ??
canım banada oluyor bazem özellikle gece uyurken uykudan uyanıyorum..kızlar gece yatarken bacaklarıma kramp giriyor. aynı durumda olan var mı? ??
yok canım bir sakıncası yok, ağustos kaçında yani o zaman kaç haftalık olcan sen? bide arabaylamı gitçeniz yoksa uçaklamı?
güneş, kum tatili yapıcaksan 50 faktör koruma kullanmak şart ( solenta pregna önerdi benim doktor aldım ), birde gündüz saatinde güneşte kalmamaya bakıcan, arabayla gidecekseniz ( yer uzaksa şayet ) 2 şer saat arayla mola verip bi 5-6 dk yürüyüş yapman lazım kan dolaşımı için, deniz dalmak tamemen yasak, ayaktan suya yavaş yavaş girip öyle yüzebilirsin, kendini zorlamayacak yüzüş şekilleri serbest, sanırım en iyisi sırt üstü. havuz tamamen yasak ( mikrobik olaylar nedeniyle ) benim doktorun söyledikleri bunlar canım, bende önümüzdeki hafta tatile gidiyorum, 1 hafta kuşadasına kaççaz kocişle, ağırlaşmadan bi tatil yapmak istiyorum şöle ekmek elden su gölden sadece yayılmalıkkkkmalum bebiş gelcek enerji depolamak lazım
kızlar 1-2 saattır camasırıma ara ara sankı ıdrar kaçırır gıbı ıslaklık gelioo bole olanlar var mı?
hoşgeldin canım, hayırlısı olsunslm kızlar; bende allah kısmet ederse ekim annesi olucam.hepimiz sağlıcakla bebeklerimizi kucağımıza alıcaz inşallah. sohbetlere katılmak isterim
magnezyum eksikliğinden oluyo canım, doktoruna sor, ilaç yada takviye verebiliyorlarkızlar gece yatarken bacaklarıma kramp giriyor. aynı durumda olan var mı? ??
normal canım kokusuz ve yumurta akı gibiyse sorun yok ( kaşıntı falan yoksa tabi ), hamilelikte vajinal akıntı artıyor çünkükızlar 1-2 saattır camasırıma ara ara sankı ıdrar kaçırır gıbı ıslaklık gelioo bole olanlar var mı?
Benimde öyle oluyor. Günlük ped kullanıyorum yine de Islak gibiyim hep. Normal mi acaba
ya hanımlar sağlık ocağına aşı ve şeker ölçümü için hangi haftada gidioduk??? benim vaktim gelmişmi????
arkadaşlar, bende çok fazla kaşıntı olmaya başladı.
çatlak olmasın diye cildime her sürdüğüm her şey alerjik tepki veriyor. böyle hassas değildim, ne oldum böyle.
dr dan alerji yapmayan özel bir krem ismi falan alan var mı? normalde kontrolüm 10 gün sonra ama bu hafta fırsat bulursam dr a gideyim diyorum.
hoşgeldin canım, hayırlısı olsun
hoş bulduk canım
Hayırlı olsun cnm o zaman kesin erkek sen ne hissediyorsun ilk bebeğin mı
kızlar gece yatarken bacaklarıma kramp giriyor. aynı durumda olan var mı? ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?