2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Kızlar ne olur bebeğinizi en az bir yıl emirin yoksa cocugunuz çook hasta olur.çocuklar için en iyi şey anne sütü

Bu arada siz hic ilac kullaniyormusunuz. Ben kan magnezyum kalsiyum 3 tane . Cok duzenli kullanmiyorum. Ama doktor cocuk saglikli ama senin icjn sart dedi.ilerde sorun yasama dedi. Birde ayrintili ultrasonda bebegin gunu onde . Sizindemi oyleydi.

Bu arada siz hic ilac kullaniyormusunuz. Ben kan magnezyum kalsiyum 3 tane . Cok duzenli kullanmiyorum. Ama doktor cocuk saglikli ama senin icjn sart dedi.ilerde sorun yasama dedi. Birde ayrintili ultrasonda bebegin gunu onde . Sizindemi oyleydi.

Canım ben de magnezyum kullanıyorum kan hapına yeni başladım 3 aydır da vitamin kullanıyorum.vitaminde olsa ilaç kullanmayı hiç sevmiyorum ayrica guatr içinde ilaç kullanıyorum

Kizlarr ben geldim ama cikicam cok yogunum kurs fln var bu hafta sonu pazar gunu de tr ye ucuyoruz insallah sizleri ozlicem ama oradan girmeye calisicam... Dun doktor kontrolumuz vardi hersey cok iyi doktor ustten bakiyo artik cok sukur sancilarimi olctuler ve ilk kez kalp atislarini dinlettiler ama benim erkegim uyuyodu cok hafif geliyodu kalp sesleri.. kontrolumuzde iyidi cok sukur bebisin kilosu 2 kat daha fazlaymis masalllah diyin teyzeleri bende 2 kg almisim her ay 1 kilo almisim yani doktor cok iyi dedi bende sevindimm tabi bebisimin ellerini parmaklarini gorduk yine uyuyodu cok uykucu bu velet yaaa

benden boyle iste kizlar sizlerden ne haber?

Canım ben de magnezyum kullanıyorum kan hapına yeni başladım 3 aydır da vitamin kullanıyorum.vitaminde olsa ilaç kullanmayı hiç sevmiyorum ayrica guatr içinde ilaç kullanıyorum

Ben Duzenli kullanamiyorum. . Kalsiyuma bugun baslicam bende . Vitamin almiyorum. Bunlar bile cok geliyor. Kizimda sadece kan ilaci kullandim . Dogalini alsak en iyisi....

Kızlar yarın bebegimi göreceğim kontrolumuz var dr değiştirdim bakalım memnun kalacakmiyim önceden dr birsen tursuna gidiyordum.ben daha aşı da olmadim gidince tüm merak ettiğimi soracağım ayrıca bebegimi görmek için sabırsızlanıyorum

Kızlar bugün çatlaklar için roc'un hamileler için üretilmiş yağlı çatlak önleyici aldim acaba ise yarar mı

kızlar 1-2 saattır camasırıma ara ara sankı ıdrar kaçırır gıbı ıslaklık gelioo bole olanlar var mı?

Çeşitli ktaplarda çok okudum, özellikle 5.ayda özel bir isim verilen bu akıntılar artıyormuş. Sarı gibi olabilirmiş, günlük ped kullanmak ve sık sık pedi değiştirmek gerekir. En kötüsü ıslaklıktan ve nemden ötürü mantar oluşabilmesi.. Bir derdimiz mantardı zaten, aman bi de o olmasın dikkat esin..

kızlar gece yatarken bacaklarıma kramp giriyor. aynı durumda olan var mı? ??

Evet bende deoluyor bazen korkutuyor hatta. Bende kan pıhtılaşma problemi de var kan sulandırıc kullanıyorum. Bazen bacağımda pıhtı mı oluştu diye korkuyorum hatta. Kramplar magnezyum ve kalsiyum eksikliğinden oluyormuş. Doktorunuza söyleyin belki ek ilaç verebilir. Bebişler iliğimize kadar sömürüyor vğcuttaki yararlı şeyleri. Bunun da zararı bize işte böyle dönüyor me yazıkki..

Kızlar bugün çatlaklar için roc'un hamileler için üretilmiş yağlı çatlak önleyici aldim acaba ise yarar mı
Arkadaşlar bio-oil diye bir şey var, en iyi o geliyormuş, yurtdışında da bir numara. Pahalı kremlere gerek yok. Bio-oili en son Watsons da gördüm 25 tl idi. Bence makul bir fiyat. Ben bepanthol'un hamileler için olan kreminden aldım. 60 lira verdim. Pişman oldum aldığıma çok para verdim diye. Benim çatlağım yok ama belki sürmezsem olur diye aldım.

Canım keşke yarın alsaydım senin söylediğini alirdimnereden bulabiliriz dediğini pembetavsan bepanthol çok güzel bir krem bende gogsum için aldim benim sadece gogsum çatladı ama bephantol kullanınca çatlaklar geçti

O zaman devam edeyim bephantola..benim dediğim internette de pekçok yerde satılıyor, pekçok eczanede var , bi de Watsons varya kozmetik ürünler satan. Oralarda var.. Watsons genelde avmlerin içimde oluyor..

Ben de 21. Haftamdayım. 20 hafta 5 gün bugün. 21. Haftam bitti bitecek artık. Perşembe detaylı ultrasonum var.
Çok şeyler yaşadım, atlattım. Şükrediyorum bu günlere geldiğime.

İnşallah bebeğini sağlıcakla kucağına alırsın canım.cinsiyeti ne bebisinin benim daha ayrıntılı ultrasonda girmeye var galiba

selammmmm kulübün güsel anneleriiiiii.. bende ekim annesi adayıyım Allah'ın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…