çok şükür şimdiye kadar abartılı bi sıkıntım olmadı, inşallah şimdiden sonrada böyle devam ederbu aralar 3 saatten fazla aç kaldığımda ters düz oluyorum senin nasıl gidiyor canım, kuzucuk nasıl ?
Benim biraz sorunlu cnm şükür çok kötü değil kızım da çok hareketli masallahsen bebisin hareketlerini hissettin mı cnm
a.slm cnm hosgeldin :) benimde aynı sorunlar var, resmen kramp giriyo ama olması gereken normal şeyler bunlar şükür ki bebişlerimiz sağlıklı :) Hareket konusunda yalnız değilsin, bende sürekli olmamakla beraber geceleri sırt üstü yattığımda hissediyorum.Selam kızlaar. İyisinizdir inşallah. Ben iyiyim ama iki gecedir hiç uyuyamıyorum karnım resmen batıyo, çok gergin ve çok büyüdü.
Yarın 20 haftalık oluyoruz miniğimle. Cumartesi gününe 4 boyutlu ultrason için randevu alıcam kısmetse. Doktorum 18-22 arası yapılıyor en güzel sonuçları 20de alıyoruz 20. hafta gel demişti bana. Sabırsızlıkla oğlumu görmeyi bekliyorum. Bu arada ben hareketleri sizler gibi çok çok ve net hissetmiyorum günde bir ya da 2 defa ancak. 17. haftada bir defa tekme hissettim başka tekme de atmadı henüz, kaygılanıyorum bu yüzden iyi ki hafta sonu görücem yoksa telaşlanmaya başlicaktım artık.:18:
Selam kızlaar. İyisinizdir inşallah. Ben iyiyim ama iki gecedir hiç uyuyamıyorum karnım resmen batıyo, çok gergin ve çok büyüdü.
Yarın 20 haftalık oluyoruz miniğimle. Cumartesi gününe 4 boyutlu ultrason için randevu alıcam kısmetse. Doktorum 18-22 arası yapılıyor en güzel sonuçları 20de alıyoruz 20. hafta gel demişti bana. Sabırsızlıkla oğlumu görmeyi bekliyorum. Bu arada ben hareketleri sizler gibi çok çok ve net hissetmiyorum günde bir ya da 2 defa ancak. 17. haftada bir defa tekme hissettim başka tekme de atmadı henüz, kaygılanıyorum bu yüzden iyi ki hafta sonu görücem yoksa telaşlanmaya başlicaktım artık.:18:
kötü olmamasına sevindim, Allah daha iyi etsin canım inşallah, sorun neydi peki ?
Maşallah cnm, çok güsel bir duygu o hareketlerini hissedebilmek. Bende özellikle geceleri ve sırt üstü yattığımda hissediyorum :109:
Kızlar bişey sorcağım size.. Hamileyken tatile gitmek doğrumu ?? ben hamile olduğumu bilmeden önce ağustos ayı için erken rezarvasyon yaptırmıştım. Dr uma danışmanıdım ama sizce hamileyken tatile gitsem bebeğe bir zararı olur mu ??
Kızlar sabah kahvaltinizi nasıl yapiyorsunuz neler yiyorsunuz yazabilir misiniz
Ben süt icemiyorum acikmiyorumda. Saat 12 ben hala kahvaltı edeceğim günde iki ogun anca yiyorum bir zarari olur mu?sabah 1 dilim ekmek biraz beyaz peynir 5 adet zeytin yarım domates salatalık bir yumurta ve 1 fincan ihlamur ayrıca bunlari zar zor yiyorum
Kızlar hamilelikten sonra ayak numarası buyuyormus dogrumu. Ayrıca boyda uzuyormus
Kızlar ben bugün ilk doz tetanoz aşımı oldum. Fakat hemşire bir sonraki aşı için 27 Temmuz tarihini verdi. Yani aradaki süre 2 ay oluyo. Aşı kartında da ikinci doz için en az 4 hafta geçmesi gerektiği yazıyo. Sizce 2 ay sonra aşı olmamın bi zararı olur mu?
ya hanımlar sağlık ocağına aşı ve şeker ölçümü için hangi haftada gidioduk??? benim vaktim gelmişmi????
Merhaba arkadaslar, dun Dr'a gitmiştim bana magnezyum yazdı magvital diye suya atılan toz.
Sabah kahvaltiyla birlikte ictim. Bugun cok fena oldum. Basım ağrıdı tüm gun, aksam üstü de hep uyumuşum, uyandım hala halsizlik devam ediyor. İshal olmuşum, midem bulandı demin de yediğim herseyi çıkardım.
Hafif yan etkilerinde yazıyor zaten bulantı, kusma, ishal, kramp, yorgunluk hissi falan.
Yarın Dr'uma soracağım icmeye devam edeyim mı diye.
Sizlerde böyle seyler oldu mu?
Gercekten cok kötüydüm bugun, hala da iyi değilim.
SelamlarBenim kontrolüm de 2 hafta sonra,detaylı bakılacak ve şeker yüklemesi yapılacak inşallah..Şu taşınma dönemini de atlatayım minnağımla daha çok ilgilenicem Doktorum bana şimdiye kadar sadece kan hapını verdi ama 2 hafta sonra magnezyumu sorucam çünkü bikaç gündür bacaklarıma gece kramplar giriyor ağrısı inanılmaz..Daha uzun ve sabretmemiz gereken bir süreçteyiz ama inşallah sonucu çoook güzel olacak
Cnm tsh yüksek çıkıyor vertigo ve migren bende huzur bırakmıyor boynumda ki duzlesme benim çok zorluyor çok söyledim galiba ;-)
Şimdi internetten de araştırdım,bir çok gıdada magnezyum varmış zaten,sanırım hamilelik döneminde çok daha fazla almalıyız ki yetersiz kalıyor..Cnm dr kesinlikle magnezyum yazar kramplar yoksa geçmiyor
Gecmis olsun cnm dr aynısını banada verdi ama akşam yemekten sonra iç ben oyle yapıyorum.bir de akşam dene aynı olursa dr danis kraplardan sikayetciydin galiba
Merhaba arkadaslar, dun Dr'a gitmiştim bana magnezyum yazdı magvital diye suya atılan toz.
Sabah kahvaltiyla birlikte ictim. Bugun cok fena oldum. Basım ağrıdı tüm gun, aksam üstü de hep uyumuşum, uyandım hala halsizlik devam ediyor. İshal olmuşum, midem bulandı demin de yediğim herseyi çıkardım.
Hafif yan etkilerinde yazıyor zaten bulantı, kusma, ishal, kramp, yorgunluk hissi falan.
Yarın Dr'uma soracağım icmeye devam edeyim mı diye.
Sizlerde böyle seyler oldu mu?
Gercekten cok kötüydüm bugun, hala da iyi değilim.
aman allahım sende de miii :) bende 2 defa vertigo geçirdim inş hamilelikte olmaz diye dua ediyorum. Migrenimde var, çok şiddetlenmesede atakları ve belirtileri bazen mahvediyor. inanmıcaksın ama benimde sol omzumda kas birlesmesi var :)) Allah yardımcımız olsun insallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?