2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

kaç yaşında anne olduklarını bilmiyorum ama boy uzaması ;spor ve başka özel bir yöntem kullanmadıkça 20-22 yaştan sonra olmazz diye biliyorum.
bazen erkekler için de derler, askerde uzadı diye, o da ya gelişimi askerdeyken tamamlandığı için ya da yaptığı spor etkisiyle omurların arası açıldığı için uzama oluyor.
en geç, kızlarda 20, erkeklerde 22 yaşa kadar boy uzaması tamamlanıyor diye biliyorum.benim bilgim bu şekilde.

gebelikte boyun uzadığını ilk kez duydum açıkçası.

Evet canım ya tek doz aldım. Suya karıştırıp ictim kahvaltı esnasında. Ac almadım ki zarar olmasın diye ama yine de mahvetti beni. Öyle kullanın diyordu zaten. Yarın kısmetse Dr'uma soracağım.

Herkese hayirli sabahlar... Yarın öğle saatlerinde kocacigim gelmiş olacak insaallah

Canim bana doktorum kalsiyumla donusumlu gece yatmadan dedi. Ac oldugun icindir. Gece yatmadan ic tok karna . Ilac onerilmez ama bu ortak birsey. Ac karna ben bir yudum suda..... :)

Evet canım ya tek doz aldım. Suya karıştırıp ictim kahvaltı esnasında. Ac almadım ki zarar olmasın diye ama yine de mahvetti beni. Öyle kullanın diyordu zaten. Yarın kısmetse Dr'uma soracağım.

dr a sormadan başka içme canım. yarın sorarsın. bir de doğal olarak hangi gıdalardan alabileceğini öğren dr undan. gerekirse gıdalarla takviye edersin. geçmiş olsun.

herkeslere günaydın.hepiniz iyisinizdr inşallah.ben iyi değilim malesef.boğazım ağrıyor.burdan hasta olan arkadaşları öğrenince kendi adıma seviniyordum ne güzel hasta olmadım diye.kendime nazar değdirdim herhalde.

Herkese hayirli sabahlar... Yarın öğle saatlerinde kocacigim gelmiş olacak insaallah

arkadaşım gözün aydın senin adına çok sevndim.darısdı diğer asker yolu gözleyenlerin başına inşallah

günaydın annişler :) benim artık sanki midem sıkışıo akşam yemeği fazla kaçırınca rahatsız oluyorum şişiyorum iice karnımız buyudukçe daha neler olacak kimbilir ?

Kızlar uyudunuz mu?
annişşş sen akşam yatmak bilmiyon, sabah kalkmak bilmiyonnnnn neyse keyfini çıkar şimdilik sora nası olsa bebişe uycaz mecbur evdeyiz, çalışmıyoruz galba?

Oh ben bile rahatlıyorum yaa, süper bişi, hadi bakalım saatler kaldı çok şükür

geçmiş olsun, bol c vitamini içeren gıdalar tüket, yada bol limon, artmadan toparla kendini havalarda ısındı dahada zor olcak çünkü, inşallah hemen atlatırsın, insan kendi kendine nazar değdirio bazen, olsun tek sıkıntın boğazının ağrıması olsun canım onun çözümü var, dikkat et kendine

günaydın annişler :) benim artık sanki midem sıkışıo akşam yemeği fazla kaçırınca rahatsız oluyorum şişiyorum iice karnımız buyudukçe daha neler olacak kimbilir ?
aynen canım, ben akşamları önce bi çorba içiyorum, eğer yerim kalırsa biraz meyve ve zeytinyağlı yoksa hiçbişi yemiyorum, yoksa o rahatsızlık kötü oluyo, uykumu bile kaçırıyo benim, artık azar azar sık sız yemeye alıştırmamız lazım kendimizi

günaydın cnm. iki gece öncede ben çok rahatsız oldum çok canım çemişti kızartma yaptım yedim yedim sonra hiçbiyere sığamadım kendimi taşıyamadım evde volta attım valla :) büyüyoz artık baya baya

aynen canım fazla yememek lazım az az sık sık tüketirsen çok daha rahat edersin ben öle yapıyorum :125:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…