sağol cnm valla bi kızartma aşkıdır gidiyo bende hamila kalalı:) hergün yesem doymam yaa çokda yağlı bişi ama napayımm oğlumun canı istiyooo :)
ayyyy kıyamam ben onaaye annesi ama az yeki hem seni hem oğluşunu rahatsız etmesin :125:
valla o gün biraz fazla kaçırdım baya rahatsız oldum dikkat edicem artık. bu arada kızlar bişey sorucam yaa benim tansiyonum çok düşük özellikler akşamları kendimi baya halsiz hissediyorum günün yorgunluğuyla galiba.büyük 9 küçük 6 üstüne çok nadir çıkıyo. tuzluda fazla yemek istemiyorum şişmemek için ama başım çok dönüyo yerimden kalkamıyorum benim gibi olan varmı aranızda yaa
kızlarr gunaydınnn acaba elinde bebek alışverış listesi olan var mıııı?
Kizlar birkaç gecedir bacağıma kramp girecek gibi oluyordu geciyordu ama bu gece cok şiddetli oldu( magnezyum eksikliği diyor ne yapmalıyım yarin kontrolum var doktoruma söyleyeyim mı?ilac kullanmak istemiyorum ( nasil gecer bu ya (( sizlerde de oluyor mu?
gunaydın kızlar bizde oglumla kahvaltımızı yaptık geldik. Ogretmen1 canım gozun aydın olsun canım bundan sonra rabbim ayırmasın bidaha
valla o gün biraz fazla kaçırdım baya rahatsız oldum dikkat edicem artık. bu arada kızlar bişey sorucam yaa benim tansiyonum çok düşük özellikler akşamları kendimi baya halsiz hissediyorum günün yorgunluğuyla galiba.büyük 9 küçük 6 üstüne çok nadir çıkıyo. tuzluda fazla yemek istemiyorum şişmemek için ama başım çok dönüyo yerimden kalkamıyorum benim gibi olan varmı aranızda yaa
canım nette arat, bir sürü liste çıkar karşına. ben listelere pek önem vermiyorum, içinde çok gereksiz şeyler de var. arkadaşlarıma soruyorum, gereksiz şeyler ile doldurmak istemiyorum evi.kızlarr gunaydınnn acaba elinde bebek alışverış listesi olan var mıııı?
Kizlar birkaç gecedir bacağıma kramp girecek gibi oluyordu geciyordu ama bu gece cok şiddetli oldu( magnezyum eksikliği diyor ne yapmalıyım yarin kontrolum var doktoruma söyleyeyim mı?ilac kullanmak istemiyorum ( nasil gecer bu ya (( sizlerde de oluyor mu?
aaa seninle hamişliğimiz aynıbende liste yok canım ama bu siteden bulabilirsin[/QUOTE
evett oyleymiş allah ıkımızede hatta herkese sağ salim bebeklerıne kvusmayı nasıp etsın ınsallah.bebegının cınsıyetı bellı oldumu ben hala ogrenemedım dr kız gıbı dedı ama kesın soleyemedı bakalım bu hafta sonu kontrolüm var ınşallah bebişş gösterir çok merakk ediyorum artıkk
bende de oluyo tatlım ilaç kullanman lazım diyolar ben dr uma söylemedim fazladan ilaç kullanmak istemiyorum onun yerine bol bol muz yiyorum bacaklara çok iyi geliyo dene bence
Masaj yaparak geciyormuş ama bu magnezyum eksikliğinin zararı olur mu bize ya da bebise o beni tedirgin ediyor.bana da oldu ama ilaç kullanmadım hiç. çok şiddetli oluyor, uykudan uyandırıyor ama ayağı yavaşça uzatınca, tabandan masaj yaparak geçiyor hemen.
aaa seninle hamişliğimiz aynıbende liste yok canım ama bu siteden bulabilirsin[/QUOTE
evett oyleymiş allah ıkımızede hatta herkese sağ salim bebeklerıne kvusmayı nasıp etsın ınsallah.bebegının cınsıyetı bellı oldumu ben hala ogrenemedım dr kız gıbı dedı ama kesın soleyemedı bakalım bu hafta sonu kontrolüm var ınşallah bebişş gösterir çok merakk ediyorum artıkk
benim oğluşum olacak canımmm
slm canım benimkide seninle aynı hep ama bana bi baş dönüklüğü falan yapmış değil, arada çok çok nadir böle dönüyo gibi olsada hemen topluyo kendini o kadar, düşük iyidir ama sıkıntı veriyosa, bi zeytin at ağzına, yada ayran iç hemen, çok tuz almana gerek yok tabiki az tuzlu bi ayran yeter diye düşünüyorum.valla o gün biraz fazla kaçırdım baya rahatsız oldum dikkat edicem artık. bu arada kızlar bişey sorucam yaa benim tansiyonum çok düşük özellikler akşamları kendimi baya halsiz hissediyorum günün yorgunluğuyla galiba.büyük 9 küçük 6 üstüne çok nadir çıkıyo. tuzluda fazla yemek istemiyorum şişmemek için ama başım çok dönüyo yerimden kalkamıyorum benim gibi olan varmı aranızda yaa
kızlarr gunaydınnn acaba elinde bebek alışverış listesi olan var mıııı?
canım doktoruna sormaktan çekinme bence, ancak kramplar git gide artıyor, bol muz, kuru kayısı, badem vs gibi ürünler tüket, netten bak magnezyum içeren besinlere birde öyle dene bakalım, geçmezse yinede doktoruna danış derimKizlar birkaç gecedir bacağıma kramp girecek gibi oluyordu geciyordu ama bu gece cok şiddetli oldu( magnezyum eksikliği diyor ne yapmalıyım yarin kontrolum var doktoruma söyleyeyim mı?ilac kullanmak istemiyorum ( nasil gecer bu ya (( sizlerde de oluyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?