Herkese hayirli sabahlar... Yarın öğle saatlerinde kocacigim gelmiş olacak insaallah
Kizlar birkaç gecedir bacağıma kramp girecek gibi oluyordu geciyordu ama bu gece cok şiddetli oldu( magnezyum eksikliği diyor ne yapmalıyım yarin kontrolum var doktoruma söyleyeyim mı?ilac kullanmak istemiyorum ( nasil gecer bu ya (( sizlerde de oluyor mu?
günaydın hamişler
dün çok zor uykuya daldım bi türlü durmadı yerinde nette gördüm şimdi meğer çocuk rahat etmiyosa bizim yatış pozisyonumuzda değiştirelim die daha çok oynarmış
benim kızım sola yatmamı sevmiyo
cnm benin kızım da habire oynuyor özellikle sirt üstü yada sol da yatinca hareket ediyor babası karnima elini koyunca hareket etmiyor :-(
dışardan haraketleri benim kızında belli olmuyo zamana hissederler
canım naaptın baktın mı dediğim hastaneye
dışardan haraketleri benim kızında belli olmuyo zamana hissederler
canım naaptın baktın mı dediğim hastaneye
Canim bana doktorum kalsiyumla donusumlu gece yatmadan dedi. Ac oldugun icindir. Gece yatmadan ic tok karna . Ilac onerilmez ama bu ortak birsey. Ac karna ben bir yudum suda..... :)
dr a sormadan başka içme canım. yarın sorarsın. bir de doğal olarak hangi gıdalardan alabileceğini öğren dr undan. gerekirse gıdalarla takviye edersin. geçmiş olsun.
Dün bölge hastahanesine gidene kadar oldum.
anladım canım tabiki seçim senin benimki öneriydi
Herkese hayirli sabahlar... Yarın öğle saatlerinde kocacigim gelmiş olacak insaallah
Herkese merhabalarNasılsınız?
İyi olmaya çalışıyorum canım..Bir yandan yeni evin hazırlıkları bir yandan hamilelik stresi ve gerginliğimi dizginleme durumu derken zaman akıp geçiyor..Ağlamalarım arttı resmeniyiyiz biz canım sen nasılsın
İyi olmaya çalışıyorum canım..Bir yandan yeni evin hazırlıkları bir yandan hamilelik stresi ve gerginliğimi dizginleme durumu derken zaman akıp geçiyor..Ağlamalarım arttı resmen
İyi olmaya çalışıyorum canım..Bir yandan yeni evin hazırlıkları bir yandan hamilelik stresi ve gerginliğimi dizginleme durumu derken zaman akıp geçiyor..Ağlamalarım arttı resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?