2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Selamlar arkadaşlar , uzun zamandır görüşemiyoruz, umarım bebişleriniz ve sizler iyisinizdir ? Biz çok iyiyiz şükür , özellikle şu son 2 gündür canımı okuyor valla tekmeleriyle , sabahları babamızın okşamalarına tekmesiyle cvp verip işe gönderen bi kızım var çok şükür :)) Acayip bir duygu ya..

Bozma moralini cnm ne güzel ciciler almışsınız prensese hayırlı olsun cnm gule gule kullansin bebis

kıyamam sana zaten bu aglamalara bi care bulmalıyız esim pes etmek uzere :) senin ev ne durumda ne zaman tasınacak esyalar
Engel olamıyorum ki canım,ağlayınca rahatlıyorum resmen..Ev hala tadilatta bir haftaya kadar geçmeyi düşünüyoruz bakalım..ama ustalarda sorun çıkıyor araya başka işler giriyor yani yavaş yavaş ilerliyor ve bu da benim canımı sıkıyor..Kayınvalidemlerle oturuyoruz ve ben artık kendi düzenimi istiyorum

Cnm uzme kendini stres yapma yazık bebecige uzme annesi bebisi:-(
İnşallah bebeğim o kadar etkilenmiyodur diye ümit ediyorum bu nedenle sakin olmaya ve sakin düşünmeye çalışıyorum ama bu hormonlar çok da izin vermiyor

Merhaba cnm ne güzel bir an önce bizde hissetmek şu tekmeleri ;-)

canım liste ıcın cok teşekkür ederim süper olmuş ellerine sağlıkkkk

Arkadaşlar içinizde çalışan anne varmı işyerinizde sorun yaşıyormusunuz hamileliğinizle ilğili paylaşırmısınız

inşallah cnm insan özenip alıyo biri çıkıp saçmalayınca moreli bozuluyo işte.....
Sen de moralini bozmasına izin verme canım,hatta gözünün önüne koy sev onları,içinde bebeğinin olduğunu hayal et(ben de kızımın patilerini minnak giysilerini seviyorum arada :))İnşallah o günler de gelecek

haklısın cnm bende sabah ilk iş onları sevdim rahatlamak için zaten minik meleklerimiz sağlıkla giysinler inşallah....

arkadaşlar içinizde çalışan anne varmı işyerinizde sorun yaşıyormusunuz hamileliğinizle ilğili paylaşırmısınız

slm cnm ben çalışıyorum devlet memuruyum hamileliğimin ilk başlarında çok rahatsızlandım kanamam oldu bir ay rapor aldım evde yattım. Burası devlet dairesi olduğu için müdüre söyleyip raporumu aldım kimsede birşey diyemez.arada kendini bilmez laf söyleyenler çıkıyodu ama müdür birşey demedikten sonra onlara laf düşmezdi hiçde umursamadım. Iki aydır gayet rahattım şimdi büyüdük sıcaklar bastırdı tansiyonum çok düşüyo hatta şu anda zor ayakta duruyorum ama idare etmeye çalışıyrum. Allahım göstermesin ama yine rahatsızlanırsam rapor alırım. Agustosda doğum iznine ayrılıcam zaten inş o zamana kadar şu doğum iznide 24 aya çıkarda rahat ederiz

Cullucan ne çok şey varmış alınacak yaaa :)
sorma valla insan korkuyo dimi aslında çok değilde tecrübe olmayınca insanda pörtlüyo haliyle kikiki

ay canım yaa ne takıyon kız onu kafana, bırak ne derse desin, yapıyoruz biz hoşumuza gidiyo, çoksada kalır kenarda de, kestir at, onun zamanıyla şimdiki zamanı karşılaştırmasın lütfen hahaha, onun zamanında millet evde doğuruyomuş benimkide oda yapmayın bi karyola alın zaten atçaksınız sonra onları dedi ama takan varmı yoookkkk ahahaha, hiç umurumda değil vala, ben yapıyorum abicim odasınıda sipariş ettim aynı senin gibi, herkesin aklı kendine, ilk heves insan yapmak istiyo onlara çok afedersin b.k yemek düşüyo insanı söylettiriyolar akıl istersek verirler te okaaa

Arkadaşlar içinizde çalışan anne varmı işyerinizde sorun yaşıyormusunuz hamileliğinizle ilğili paylaşırmısınız
ben çalışıyorum canım, tekstilciyim, biraz zor bi sektör ama yuvarlanıp gidiyoruz işte, açıkçası iş varsada takmıyorum napayım olduğu kadar, zaten şurda kalmış 3 ay izne ayrılmamıza baksınlar başlarının çaresine, önceden çok takardım böyle şeyleri ama baktım takınca bişi değişmiyo daha çok kendim stres oluyorum, koyverdim gitti, 12. haftada lekelenme olmuştu 4 hafta işe gelmedim gıklarını çıkartamadılar. yasal yollar bizi haklı çıkarıyo korkma, sana rahatlığı sağlamak zorunda, bugün milliyette bi haber vardı hatta bi arkadaş paylaştı aç oku onu bak neler yazıyo orda. İzin alcam zaman biraz mırın kırın ediyolar ama takmıyorum açıkçası, boşver hepsi aynı sonuçta

boşver canım takma kafana alacaksın tabi kime ne?? benim kayınvaldede erken başlamışsın dedi dedim dayanamadık aldık bişe diyemedi sonra
iyiyiz bizde canım çok şükür rabbim hayırlısıyla kucaklarımızada versin inşallah
zor olur kayınvaldenin yanındada sabredicen azcık daha üzme kendini fazla baktın duygusallaştın hemen 2 yudum su iç ben öyle engelliyorum aglama durumunu inşallah bi an önce geçer evine düzenini kurarsın canım bebişte gelir sonra mutlu mesut :)
selamlar kızlarrr, muhabbetiniz bol olsunnn
hoşgeldin
Ama bende aglayacagim şimdi :'(
sana ne oldu
Bizde iyiyz canım 1 saat sonra bebisimi göreceğim Ayyy çok.mutluyum

oh ne güzel bizim daha 1 haftamız var 4ünde ayrıntılı ultrasonda görcez beegimizi inşallah

Daha ne olsun hepiniz agliyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…