canlar nasılsınız benim morelim çok bozuk dün kayınvalidem geldi ben gayet güzel bi şekilde onu karşıladım misafir ettim sonra ona heyecanla kızımıza aldığımız giysileri gösterdim ama hevesimi kırdı ,morelimi bozdu yok işte ne gerek var ammada çok almışınız yok bi tane 2 tane giycek küçülcek napçanız ,dükkan açmışınız , bizim zamanımızda hiç yoktu falan saçmaladı durdu hiç belli etmemeye çalıştım ama morelim çok bozuldu yani öle abartııcak şeyler almadık ama beyendiğimiz gördüğümüz şeylerden aldık bir ikitane kızımıza.neysen bu arada dün minik bebeğimizin oda siparişini verdik teyzeleri 1 ay sonra gelicek hayırlısıyla...
Engel olamıyorum ki canım,ağlayınca rahatlıyorum resmen..Ev hala tadilatta bir haftaya kadar geçmeyi düşünüyoruz bakalım..ama ustalarda sorun çıkıyor araya başka işler giriyor yani yavaş yavaş ilerliyor ve bu da benim canımı sıkıyor..Kayınvalidemlerle oturuyoruz ve ben artık kendi düzenimi istiyorumkıyamam sana zaten bu aglamalara bi care bulmalıyız esim pes etmek uzere :) senin ev ne durumda ne zaman tasınacak esyalar
İnşallah bebeğim o kadar etkilenmiyodur diye ümit ediyorum bu nedenle sakin olmaya ve sakin düşünmeye çalışıyorum ama bu hormonlar çok da izin vermiyorCnm uzme kendini stres yapma yazık bebecige uzme annesi bebisi:-(
Selamlar arkadaşlar , uzun zamandır görüşemiyoruz, umarım bebişleriniz ve sizler iyisinizdir ? Biz çok iyiyiz şükür , özellikle şu son 2 gündür canımı okuyor valla tekmeleriyle , sabahları babamızın okşamalarına tekmesiyle cvp verip işe gönderen bi kızım var çok şükür :)) Acayip bir duygu ya..
Merhaba cnm ne güzel bir an önce bizde hissetmek şu tekmeleri ;-)
slm canım benimkide seninle aynı hep ama bana bi baş dönüklüğü falan yapmış değil, arada çok çok nadir böle dönüyo gibi olsada hemen topluyo kendini o kadar, düşük iyidir ama sıkıntı veriyosa, bi zeytin at ağzına, yada ayran iç hemen, çok tuz almana gerek yok tabiki az tuzlu bi ayran yeter diye düşünüyorum.
benim var canım, netten bulduklarımla ve etrafımdakilere sorduklarımla son haline getirdim, basit bi liste oldu benimki çok eşya doldurmak istemiyorum çünkü evi, tecrübelilere de sordum öle hazırladımburdan yüklemeye çalıştım ama olmadı, birazdan kopyalayıp yapıştırcam liste diye ordan bakarsın kendine göre şekillendirirsin istersen
canım doktoruna sormaktan çekinme bence, ancak kramplar git gide artıyor, bol muz, kuru kayısı, badem vs gibi ürünler tüket, netten bak magnezyum içeren besinlere birde öyle dene bakalım, geçmezse yinede doktoruna danış derim
Bozma moralini cnm ne güzel ciciler almışsınız prensese hayırlı olsun cnm gule gule kullansin bebis
Sen de moralini bozmasına izin verme canım,hatta gözünün önüne koy sev onları,içinde bebeğinin olduğunu hayal et(ben de kızımın patilerini minnak giysilerini seviyorum arada :))İnşallah o günler de gelecekinşallah cnm insan özenip alıyo biri çıkıp saçmalayınca moreli bozuluyo işte.....
Sen de moralini bozmasına izin verme canım,hatta gözünün önüne koy sev onları,içinde bebeğinin olduğunu hayal et(ben de kızımın patilerini minnak giysilerini seviyorum arada :))İnşallah o günler de gelecek
selamlar kızlarrr, muhabbetiniz bol olsunnn
arkadaşlar içinizde çalışan anne varmı işyerinizde sorun yaşıyormusunuz hamileliğinizle ilğili paylaşırmısınız
A.s cnm nasılsınız bakalım
sağol canım iyiyiz çok şükür, siz nasılsınız bakalım
ayyy çok güselll canım yaaa, az kalmışş :) şimdiki heyecanını tahmin edebiliyorum, benimde kontrolüme 1 hafta kadar var, ben bile düşündükçe heyecanlanıyorum :)Bizde iyiyz canım 1 saat sonra bebisimi göreceğim Ayyy çok.mutluyum
sorma valla insan korkuyo dimi aslında çok değilde tecrübe olmayınca insanda pörtlüyo haliyle kikikiCullucan ne çok şey varmış alınacak yaaa :)
ay canım yaa ne takıyon kız onu kafana, bırak ne derse desin, yapıyoruz biz hoşumuza gidiyo, çoksada kalır kenarda de, kestir at, onun zamanıyla şimdiki zamanı karşılaştırmasın lütfen hahaha, onun zamanında millet evde doğuruyomuşcanlar nasılsınız benim morelim çok bozuk dün kayınvalidem geldi ben gayet güzel bi şekilde onu karşıladım misafir ettim sonra ona heyecanla kızımıza aldığımız giysileri gösterdim ama hevesimi kırdı ,morelimi bozdu yok işte ne gerek var ammada çok almışınız yok bi tane 2 tane giycek küçülcek napçanız ,dükkan açmışınız , bizim zamanımızda hiç yoktu falan saçmaladı durdu hiç belli etmemeye çalıştım ama morelim çok bozuldu yani öle abartııcak şeyler almadık ama beyendiğimiz gördüğümüz şeylerden aldık bir ikitane kızımıza.neysen bu arada dün minik bebeğimizin oda siparişini verdik teyzeleri 1 ay sonra gelicek hayırlısıyla...
ben çalışıyorum canım, tekstilciyim, biraz zor bi sektör ama yuvarlanıp gidiyoruz işte, açıkçası iş varsada takmıyorum napayım olduğu kadar, zaten şurda kalmış 3 ay izne ayrılmamıza baksınlar başlarının çaresine, önceden çok takardım böyle şeyleri ama baktım takınca bişi değişmiyo daha çok kendim stres oluyorum, koyverdim gitti, 12. haftada lekelenme olmuştu 4 hafta işe gelmedim gıklarını çıkartamadılar. yasal yollar bizi haklı çıkarıyo korkma, sana rahatlığı sağlamak zorunda, bugün milliyette bi haber vardı hatta bi arkadaş paylaştı aç oku onu bak neler yazıyo orda. İzin alcam zaman biraz mırın kırın ediyolar ama takmıyorum açıkçası, boşver hepsi aynı sonuçtaArkadaşlar içinizde çalışan anne varmı işyerinizde sorun yaşıyormusunuz hamileliğinizle ilğili paylaşırmısınız
boşver canım takma kafana alacaksın tabi kime ne?? benim kayınvaldede erken başlamışsın dedi dedim dayanamadık aldıkcanlar nasılsınız benim morelim çok bozuk dün kayınvalidem geldi ben gayet güzel bi şekilde onu karşıladım misafir ettim sonra ona heyecanla kızımıza aldığımız giysileri gösterdim ama hevesimi kırdı ,morelimi bozdu yok işte ne gerek var ammada çok almışınız yok bi tane 2 tane giycek küçülcek napçanız ,dükkan açmışınız , bizim zamanımızda hiç yoktu falan saçmaladı durdu hiç belli etmemeye çalıştım ama morelim çok bozuldu yani öle abartııcak şeyler almadık ama beyendiğimiz gördüğümüz şeylerden aldık bir ikitane kızımıza.neysen bu arada dün minik bebeğimizin oda siparişini verdik teyzeleri 1 ay sonra gelicek hayırlısıyla...
iyiyiz bizde canım çok şükür rabbim hayırlısıyla kucaklarımızada versin inşallahSelamlar arkadaşlar , uzun zamandır görüşemiyoruz, umarım bebişleriniz ve sizler iyisinizdir ? Biz çok iyiyiz şükür , özellikle şu son 2 gündür canımı okuyor valla tekmeleriyle , sabahları babamızın okşamalarına tekmesiyle cvp verip işe gönderen bi kızım var çok şükür :)) Acayip bir duygu ya..
zor olur kayınvaldenin yanındada sabredicen azcık daha üzme kendini fazla baktın duygusallaştın hemen 2 yudum su iç ben öyle engelliyorum aglama durumunu inşallah bi an önce geçer evine düzenini kurarsın canım bebişte gelir sonra mutlu mesut :)Engel olamıyorum ki canım,ağlayınca rahatlıyorum resmen..Ev hala tadilatta bir haftaya kadar geçmeyi düşünüyoruz bakalım..ama ustalarda sorun çıkıyor araya başka işler giriyor yani yavaş yavaş ilerliyor ve bu da benim canımı sıkıyor..Kayınvalidemlerle oturuyoruz ve ben artık kendi düzenimi istiyorum
İnşallah bebeğim o kadar etkilenmiyodur diye ümit ediyorum bu isakin olmaya ve sakin düşünmeye çalışıyorum ama bu hormonlar çok da izin vermiyor
hoşgeldinselamlar kızlarrr, muhabbetiniz bol olsunnn
sana ne olduAma bende aglayacagim şimdi :'(
Bizde iyiyz canım 1 saat sonra bebisimi göreceğim Ayyy çok.mutluyum
boşver canım takma kafana alacaksın tabi kime ne?? benim kayınvaldede erken başlamışsın dedi dedim dayanamadık aldıkbişe diyemedi sonra
iyiyiz bizde canım çok şükür rabbim hayırlısıyla kucaklarımızada versin inşallah
zor olur kayınvaldenin yanındada sabredicen azcık daha üzme kendini fazla baktın duygusallaştın hemen 2 yudum su iç ben öyle engelliyorum aglama durumunu inşallah bi an önce geçer evine düzenini kurarsın canım bebişte gelir sonra mutlu mesut :)
hoşgeldin
sana ne oldu
oh ne güzel bizim daha 1 haftamız var 4ünde ayrıntılı ultrasonda görcez beegimizi inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?