2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
cullucan offfff ne ara ne zaman hazırlıcaz bu kadar şeyi yA:44: bu liste elimizin altında olsundaa bişey kaçırmayalım

iyi çok şükür oglumla geçinip gidiyoruz eşim yanımızda deildi 10 gün izin alıp geldi şimdiden başladım eşime gitme diye

ohh ne güsell, Allah sağlıcakla kucağına almayı nasib etsin inşallah :) yeni katıldığım için çok bi bilgim yok canım, eşin neredeki ?

evet cnm çok haklısın ilk heves bu insan yapabildiğinin en güzelini yapmaya çalışıyo meleği için morelimi bozdu işte ama sizlerinböle desteğiyle bnde takmıyorum onu şuan aşkım içimde kıpırdanıyo oda boşver anne sen onu sen güzel şeyler al bana diyo....

ohh ne güsell, Allah sağlıcakla kucağına almayı nasib etsin inşallah :) yeni katıldığım için çok bi bilgim yok canım, eşin neredeki ?

canım ankaradayız biz eşim ve evim ilçede görevi orda 2 saat uzaklıkta ben ablamda kalıyorum merkezde düşük tehlikemiz vardı yatıyorum çok şükür şimdilik bi sıkıntımız yok rabbim bi daha yaşatmasın orda hastane sıkıntı oldugu için ve orda bana bakacak kimse olmadıgı için burda kalıyorum eşimde fırsat buldukça gelio

anladım canım benimmmm, qeçmiş olsun, Allah size bağışlasın bebişinizi inş. bende ankaralıyım, ıspartaya qelin qittim ama suan annemlerin yanına qeldim yine. k.örendeyim bende. şuan hangi hastaneye gidiyosun ?

saol canım cümlemizinkini benim özel doktorum kendi muayenehanesi var demette ona gidiyorum hastanede işim olursada etlik dogum evine yada büyük doguma. dogumu nerde yapıcam onun kararını bile vermiş deilim :44::44:

saol canım cümlemizinkini benim özel doktorum kendi muayenehanesi var demette ona gidiyorum hastanede işim olursada etlik dogum evine yada büyük doguma. dogumu nerde yapıcam onun kararını bile vermiş deilim :44::44:

ben ıspartada burdakinden rahattım vallahi, doktorumu değiştirmek istemedim ama annemler burda olunca daha rahat olurum diye buraya geldik. Ama içim halen orada diyebilirim. Gitme fikride geliyo aklıma, bakalım hayırlısı artık :105::105::105:

ıspartayı biliyorum abim senelerce orda kaldı çokta memnundular herşeyinden.dogumu ankaradamı düşünüyosun bence nerde rahat edeceksen orda olman en iyisi. valla sag salim zamanında kucagımıza bi alsaydık

cullucan offfff ne ara ne zaman hazırlıcaz bu kadar şeyi yA:44: bu liste elimizin altında olsundaa bişey kaçırmayalım
bakçaz bi çaresine napalımbebişe lazımgerek bunlar mecbur alcaz, elinizin altında olsun hatta kendinize göre revize edin öle kullanın, belki ekliceniz yada çıkarcanız şeyler olur dimi yada abla falan varsa birileri bişi verir

ay tabi yaaa, bizim odayı sipariş ettiğimiz gün allahım delirdi bu nasıl hareketler, vurmalar falan, içimden diyorum acaba hissediyomu yaa şuan bunu yazarken bile tekmeler vuruyo hahaha

hoşgeldin canım, iyilik nolsun çok şükür, bebiş hareketlendikçe daha mutlu oluyorum, içim içime sığmıyo, bi arkadaş yazdı bugün bebiş rahat olmayınca tepiklermiş, ben sıkıştırıyorum galba bizimkini, sırt üstü yatmayayım hiç durmuyo okudum bu haberi süper bi haber hepimiz için bence, Allah işallah tez zamanda yaptırtır bu yasayı, şanslı hamileleriz biz hehehe.
güle güle kullanın canım, bi bakın işte, ekleyin çıkarın kendinize göreben bayağı bi süzdüm onu hazırlarken, bakalım alırkende süzerek almam işallah hihihi çocuğun bişiyi olmayacak amannn hediyede gelcek zati napalım

kızlar merhaba,
bir kaç günüdür giremiyordum, geriye dönük okudum. Alışveriş listeleri yapılmış, alışverişler başlamış.. Ohh.. sefanız olsun. :)
Ben gecen cuma günü detaylı ultrason'a girdim. Daha once den 2 li testim temiz cıkmıştı. doktorum ileri yaş annesi olduğum için amniyosentez onermişti. Ama yaptırmamıştım. 3'lü ve 4'lü de yaptırmadım. Detaylı ultrason sonucuna göre yaptıracağım diye bekledim. Detaylı ultraonumu Prf. Dr. Recep Has yaptı. Bu konuda çok onemli bir isim.
Cok şükür her şey yolunda sadece kızımın kalbinde 2 beyaz leke buldu o da hiç onemli bir şey değil dedi. Sonra ben de araştırdım gerçekten onemsiz. Bana amniyosentez'e altarnatif kan testi onerdi. Ben zaten onceden biliyordum. Bunun için ilgili labartavura kan veriyorsunuz o labr. kanınızı yurtdışına gönderiyor. Şu an Almanya, Çin, ve Amerika'da yapılıyor sadece. Ben Amerika'ya gonderen labaratuvar'a verdim kanı çünkü oranın fiyatı uygundu. Şimdi Allah izin verirse 15 gün sonra sonucunu alacağım. O zaman ben de kendimi koyvericem. 7.aydan sonra alışveriş yaparım diyordum ama kendimi cok kastım biraz serbest bırakmak istiyorum, 9 kilo aldım, karnım burnumda hala inanamıyorum artık inananyım da bir şeyler yapmaya başlayayım di mi? Şu an 19+5' iz. Canım kızım son bir haftadır hareketlendi. İlk onceleri gaz olabilir diyordum ama değilmiş. Şimdi anlıyorum. Şu an bile hareketli biriciğim benim.
Yeni aramıza holgeldiniz diyorum hepinizi öpüyorum. Kendimize iyi bakıp, hiç bir şeyi takmadan mutlu hamileler olalım..

a.slm hoşgeldinn :)

ıspartayı biliyorum abim senelerce orda kaldı çokta memnundular herşeyinden.dogumu ankaradamı düşünüyosun bence nerde rahat edeceksen orda olman en iyisi. valla sag salim zamanında kucagımıza bi alsaydık
aynen canım, bi süre daha düşünüp kararımı vericem hayırlısı artık :) sağlıcakla olsunlar da endişelerimiz korkularımız bi nebze sonlansın artık :)

teşekkürler hoşbuldum. bu arada a.slm sende hoşgeldinnn :) bende suan 19+3 üm, bi dahaki kontrolde ne cıkcak bakalım :) Allah analı babalı büyütsün sağlıcakla kavuş inş.

Kuzum artık bunun iyice suyu cıktı. bu haber yeni değil. Ta gecen yıl ekim-kasım/12 den beri gündemde. Hatta gectiğimiz nisan/13 ayının ilk gunlerinde Bakan Fatma Şahin dedi ki; Onümüzdeki hafta ele alınacak, yasalaşak. O derece kesindi. O haftanın üzerinden haftalar gecti. O yüzden pek sevinemiyorum. Bu boş vaadlerle nereye varılmak isteniyor anlamış değilim. Belki aklınızdan geciyor, ama kesinleşmeden söylemeyin de insanlar beklentiye girip gerilmesinler di mi?. Arkadaşım doğurdu doğuracak öyle bekliyor yasalaşsın diye. Ya yetişmezse ya ben yararlanamassam diye endişe içinde. Yazık değil mi bu insanlara? Üstelik hamile. Hadi bizi saymadım, bize de yazık ama eğer cıkacaksa 1-2 hafta gecikse de bir şey olmaz bizim daha vaktimiz var.
Ortlama ayda bir bu haberi servis ediyorlar. İnsanların duyguları ile oynuyorlar, hatta gelecek planları ile. Yazık cok yazık. İnşallah yasalaşır, cok sevinirim ama aradaki uzayan zamandan dolayı hak kaybına uğrayanlara şimdiden üzgünüm.

walla ablacım önümüzdeki hafta görücez işte bakalım. Katılıyorum sana aylardır konuşuluyor işte bizde medet umuyoruz ne yapalım. Ben çok istiyorum yasalaşsın bebeğimizle bol bol vakit geçirelim diye. Şimdiden düşünüyorum 3 aylık kuzumuzu bırakıp gelicez işe

kıslarımmm bis acıktık, mamamızı yiyelim sonra yine görüşürüz inşallah, öptüm hepinisi

kızlar nasılsınız ?çoğunun göbüşleri büyümüş maşallah.21. haftamızdayız ama bizim göbüş daha çıkmadı az bişey büyüdü tabi ama öle dışardan bakınca kimse anlamıyo.5 aylık olduk diyorum çok şaşırıyolar.sizde durumlar nasıl?ne zaman hamileye benzicez biz merak ediyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…