kızlar nasılsınız ?çoğunun göbüşleri büyümüş maşallah.21. haftamızdayız ama bizim göbüş daha çıkmadı az bişey büyüdü tabi ama öle dışardan bakınca kimse anlamıyo.5 aylık olduk diyorum çok şaşırıyolar.sizde durumlar nasıl?ne zaman hamileye benzicez biz merak ediyorum :)
hayırlısı olsun canım detaylı ultrason bence en iyi sonucu veren şey, doktorunda prof zaten, o nedenle eminim hiçbişey yoktur. kan testinde temiz çıkar hemen başlarsın bişi almaya, 19+5 olmuşun daha neyi bekliyonnn yaaaa, neyse tamam kan testinde çıksın koşarsın hemen alışverişe, zaten ondan kolay ne var, sağlık olsun gerisi hiç önemli değil, çıplak kalmıcaklarya, çok şükür memlekette herşey var hemen gidilir alınır. prenses kendinide hissettirmeye başlamış bundan daha güzel ne olabilir hehehekızlar merhaba,
bir kaç günüdür giremiyordum, geriye dönük okudum. Alışveriş listeleri yapılmış, alışverişler başlamış.. Ohh.. sefanız olsun. :)
Ben gecen cuma günü detaylı ultrason'a girdim. Daha once den 2 li testim temiz cıkmıştı. doktorum ileri yaş annesi olduğum için amniyosentez onermişti. Ama yaptırmamıştım. 3'lü ve 4'lü de yaptırmadım. Detaylı ultrason sonucuna göre yaptıracağım diye bekledim. Detaylı ultraonumu Prf. Dr. Recep Has yaptı. Bu konuda çok onemli bir isim.
Cok şükür her şey yolunda sadece kızımın kalbinde 2 beyaz leke buldu o da hiç onemli bir şey değil dedi. Sonra ben de araştırdım gerçekten onemsiz. Bana amniyosentez'e altarnatif kan testi onerdi. Ben zaten onceden biliyordum. Bunun için ilgili labartavura kan veriyorsunuz o labr. kanınızı yurtdışına gönderiyor. Şu an Almanya, Çin, ve Amerika'da yapılıyor sadece. Ben Amerika'ya gonderen labaratuvar'a verdim kanı çünkü oranın fiyatı uygundu. Şimdi Allah izin verirse 15 gün sonra sonucunu alacağım. O zaman ben de kendimi koyvericem. 7.aydan sonra alışveriş yaparım diyordum ama kendimi cok kastım biraz serbest bırakmak istiyorum, 9 kilo aldım, karnım burnumda hala inanamıyorum artık inananyım da bir şeyler yapmaya başlayayım di mi? Şu an 19+5' iz. Canım kızım son bir haftadır hareketlendi. İlk onceleri gaz olabilir diyordum ama değilmiş. Şimdi anlıyorum. Şu an bile hareketli biriciğim benim.
Yeni aramıza holgeldiniz diyorum hepinizi öpüyorum. Kendimize iyi bakıp, hiç bir şeyi takmadan mutlu hamileler olalım..
herkeslere günaydın.hepiniz iyisinizdr inşallah.ben iyi değilim malesef.boğazım ağrıyor.burdan hasta olan arkadaşları öğrenince kendi adıma seviniyordum ne güzel hasta olmadım diye.kendime nazar değdirdim herhalde.
arkadaşım gözün aydın senin adına çok sevndim.darısdı diğer asker yolu gözleyenlerin başına inşallah
kızlar nasılsınız ?çoğunun göbüşleri büyümüş maşallah.21. haftamızdayız ama bizim göbüş daha çıkmadı az bişey büyüdü tabi ama öle dışardan bakınca kimse anlamıyo.5 aylık olduk diyorum çok şaşırıyolar.sizde durumlar nasıl?ne zaman hamileye benzicez biz merak ediyorum :)
valla bizim ailede 2.ci erkek olacak benim oglum eşimin ailesinde erkek çokta kimseden bişe almak istemiyorum hepsi yeni olsun oglumun 7 sene bekledik biz :) kimsenin bişeyini kullanmak istemiyorum.bakçaz bi çaresine napalımbebişe lazımgerek bunlar mecbur alcaz, elinizin altında olsun hatta kendinize göre revize edin öle kullanın, belki ekliceniz yada çıkarcanız şeyler olur dimi yada abla falan varsa birileri bişi verir
ay tabi yaaa, bizim odayı sipariş ettiğimiz gün allahım delirdi bu nasıl hareketler, vurmalar falan, içimden diyorum acaba hissediyomu yaaşuan bunu yazarken bile tekmeler vuruyo hahaha
hoşgeldin canım, iyilik nolsun çok şükür, bebiş hareketlendikçe daha mutlu oluyorum, içim içime sığmıyo, bi arkadaş yazdı bugün bebiş rahat olmayınca tepiklermiş, ben sıkıştırıyorum galba bizimkini, sırt üstü yatmayayım hiç durmuyookudum bu haberi süper bi haber hepimiz için bence, Allah işallah tez zamanda yaptırtır bu yasayı, şanslı hamileleriz biz hehehe.
güle güle kullanın canım, bi bakın işte, ekleyin çıkarın kendinize göreben bayağı bi süzdüm onu hazırlarken, bakalım alırkende süzerek almam işallah hihihi çocuğun bişiyi olmayacak amannn hediyede gelcek zati napalım
kızlar merhaba,
bir kaç günüdür giremiyordum, geriye dönük okudum. Alışveriş listeleri yapılmış, alışverişler başlamış.. Ohh.. sefanız olsun. :)
Ben gecen cuma günü detaylı ultrason'a girdim. Daha once den 2 li testim temiz cıkmıştı. doktorum ileri yaş annesi olduğum için amniyosentez onermişti. Ama yaptırmamıştım. 3'lü ve 4'lü de yaptırmadım. Detaylı ultrason sonucuna göre yaptıracağım diye bekledim. Detaylı ultraonumu Prf. Dr. Recep Has yaptı. Bu konuda çok onemli bir isim.
Cok şükür her şey yolunda sadece kızımın kalbinde 2 beyaz leke buldu o da hiç onemli bir şey değil dedi. Sonra ben de araştırdım gerçekten onemsiz. Bana amniyosentez'e altarnatif kan testi onerdi. Ben zaten onceden biliyordum. Bunun için ilgili labartavura kan veriyorsunuz o labr. kanınızı yurtdışına gönderiyor. Şu an Almanya, Çin, ve Amerika'da yapılıyor sadece. Ben Amerika'ya gonderen labaratuvar'a verdim kanı çünkü oranın fiyatı uygundu. Şimdi Allah izin verirse 15 gün sonra sonucunu alacağım. O zaman ben de kendimi koyvericem. 7.aydan sonra alışveriş yaparım diyordum ama kendimi cok kastım biraz serbest bırakmak istiyorum, 9 kilo aldım, karnım burnumda hala inanamıyorum artık inananyım da bir şeyler yapmaya başlayayım di mi? Şu an 19+5' iz. Canım kızım son bir haftadır hareketlendi. İlk onceleri gaz olabilir diyordum ama değilmiş. Şimdi anlıyorum. Şu an bile hareketli biriciğim benim.
Yeni aramıza holgeldiniz diyorum hepinizi öpüyorum. Kendimize iyi bakıp, hiç bir şeyi takmadan mutlu hamileler olalım..
valla bizim ailede 2.ci erkek olacak benim oglum eşimin ailesinde erkek çokta kimseden bişe almak istemiyorum hepsi yeni olsun oglumun 7 sene bekledik biz :) kimsenin bişeyini kullanmak istemiyorum.
tabi canım çok haklısın, zaten abla yada kızkardeş değilse kimsenin bişiyini almamak lazım, bende istemem, sonuçta en yakın eltim var ama hayatta istemem ilk bebişimiz bizimde o yüzden herşeyi yeni olsun, seninle aynı fikirdeyim bu konuda
canım inşallah hiç bişe çıkmıcak sonuçtan kasma hiç kendini banada deiler 7 aydan önce biişe alma diye Allaha emanet bebişlerimiz aldık alcaz yavaş yavaş
Ayy.. maşallah.. hep senin gibi hamile olmak isterdim.
Ama elimde olmayarak +9 kilo ile şu an karnım burnumda nerdeyse..Ama umrumda mı? kesinlikle!..
Allah2ım sağlıklı sıhhatli hayırlı etsin inşallah. Şahanesin.
iyiyiz canım çok şükür, bugün biraz kasık ağrısı yaşıyorum ama normaldir diye düşünüyorum, çok pimpiriklenmemek gerek. valla benimki erkek olduğunu belli ediyo, bitek göbeğim şişiyo bide göğüsler, baya baya belli oluyo benimki artık, hatta son 2 haftada sanki bişi oldu, doktor ayrıntılı ultrasonda bebişin kg su için bu günden itibaren 2 ye katlarak gitçek dedi heralde ondan bu kadar büyüyo, bide giyilen kıyafette etkiliyo, ben hala normal kıyafetlerimi giyebiliyorum, o nedenle göbek hemen fırtlıyo
amin cnm inş.ama hamilelikte göbüş büyüyünce çevrede sana karşı daha bi hassasiyet oluyo.sanki göbeği büyümeyenler hamile değilmiş gibi.dün kaynanama sinir oldum görümcemde hamile o son aylarına geldi ama kaynanam iş yapılcağı zaman kendi kızına sen otur hamilesin diyo bana sen yardım et diyo ee sende hamilesin ama karnın yok ya rahatsın yani diyo.ne biliyosun ki rahat olduğumu fazla ayakta durunca belim ağrıyo bide bende çarpıntı çok oluyo.söleyince daha karnın yok ne çarpıntısı diyo.bi gün boğazlıcam herkes rahatlıcak
valla benim göbüş geçen hafta dediğin gibiydi bu hafta amanıııııııııınn evrim geçirdim resmen. kol bacak kilo almadım iyi gidiyorum ama karnım öne doğru fırlayacak mübarek. gören erkek mi diyor direk artık o derece. baya baya hamiş oldum
ayyyy hehehesenin bu kaynana yolmalık vala, karınlamı ölçülüyomuş hamilelikteki sıkıntılar ahahaha, boş konuşuo işte boşver, iyi değilim de kalkma kız, ben olsam inadımdan kalkmazdım vala.
amin cnm inş.ama hamilelikte göbüş büyüyünce çevrede sana karşı daha bi hassasiyet oluyo.sanki göbeği büyümeyenler hamile değilmiş gibi.dün kaynanama sinir oldum görümcemde hamile o son aylarına geldi ama kaynanam iş yapılcağı zaman kendi kızına sen otur hamilesin diyo bana sen yardım et diyo ee sende hamilesin ama karnın yok ya rahatsın yani diyo.ne biliyosun ki rahat olduğumu fazla ayakta durunca belim ağrıyo bide bende çarpıntı çok oluyo.söleyince daha karnın yok ne çarpıntısı diyo.bi gün boğazlıcam herkes rahatlıcak
Oysa ne kadar yanılıyorlar. Bunu sadece yaşayanlar bilir. Benim ilk zamanalr karnım yoktu ama sıfır enerji, sürekli bitkinlik, uyku hali. evde iş yapamıyordum walla. Şimdi 9 kilo aldım ama evde her işimi yapıyorum enerjim geri geldi. Hatta göbeğimi görmesem hamile olduğumu unutuyorum. bu işler göbekle orantılı değil kesinlikle. Kişinin sağlık durumu ve kaç aylık hamile olduğu ile alakalı bir durum. Kim ne derse desin, kendini kolla. Hırpalama. Kimseye bir şey ispatlamak zorunda değilsin. Karnında cok kıymetli bir hazine taşıyorsun, onun bilinci ile hareket et. Bir de ne kadar hain kaynana varmış ya.. Bunları türk filmlerinde kalmış sanıyordum.Ama hala yaşıyorlar, Allah ömürlerini uzun etsin de sizi de rahat bıraksınlar yani.
Siz de boşverin, duymayın, kafaya takmayın. Bilirsiniz böyle kişilere ne yapılsa yaranılmaz. Her zaman olumsuz bir şey bulurlar laf sokmak için. Allah'a şükür şeker gibi kaynanam var. Allah rahmet eylesin aynı Adile Naşit. Hem tip olarak, hem neşesi, insan sevgisi aynı. Şahane de bir görümcem var. Şükrediyorum. kızım halaya, babaanneye, anneanneye herkese cekebilir. Hepsi şahane.
maşallah cnm ne kadar şanslısın.ALLAH mutluluğunu huzurunu daim etsin cnm.kocam beni çok fazla tuttuğu için kaynanam çok kıskanıyo.çok düşkün oğluna.oğluda bana çok düşkün olunca uyuz oluyo.hamileyim diye eşim fazla iş yaptırmak istemiyo bana.kaynanamda yemek yerken hazırlıklarda eşim bana yardım ediyo bize hiç yapmazdı böle diyo kaynanamda.çok kıskanıyo yani ondan geliyo üstüme bu kadar.kızlarının kocaları hiç yapmazmış ben çok şanslıymışım bilmemne sürekli bunları dile getiriyo.ewet diyorum bende şanslıyım kocamda şanslı biz çok mutluyuz sende bizim adımıza sevin işte diyorum ama sevinemiyo malesef :S ne diyim valla normalde hiç takmazdım onu kafama hamilelik yüzünden hassasım demekki şimdi.
amanınnnn bunların soyu tükenmiyo yawtam yolmalık cnm sorma.yoluvercem zaten bi gün sırf kocamın hatırına bişey yapmıyorum.gerçi yeri gelince ben cevap veriyorum hiç susmam atışıyoruz.kalktım cnm ama merak etme birsürü bulaşık yaptım herşeyi batırdım.bulaşık yıkancağı zaman ne çok dolmuş mutfak dedi valla ben hazırlarken çok yoruldum bulaşıklarda ellerinizden öper dedimintikamımı aldım.
hoşgeldin canım, Allah bebişini size bağışlasın sağlıcakla gönlüne göre versin inşallah. :)bende 2013 ekim annesiyim :) 20 haftalık hamileyim 15 ekim muhtemel doğum yapacağım tarih...14. haftamda erkek 18. haftamda kız denildi...cuma günü yarıntılı ultrasonda ne çıkacak bakalım..bir kızım var bir de oğlum olsun istiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?