2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

valla benim göbüş geçen hafta dediğin gibiydi bu hafta amanıııııııııınn evrim geçirdim resmen. kol bacak kilo almadım iyi gidiyorum ama karnım öne doğru fırlayacak mübarek. gören erkek mi diyor direk artık o derece. baya baya hamiş oldum

hayırlısı olsun canım detaylı ultrason bence en iyi sonucu veren şey, doktorunda prof zaten, o nedenle eminim hiçbişey yoktur. kan testinde temiz çıkar hemen başlarsın bişi almaya, 19+5 olmuşun daha neyi bekliyonnn yaaaa, neyse tamam kan testinde çıksın koşarsın hemen alışverişe, zaten ondan kolay ne var, sağlık olsun gerisi hiç önemli değil, çıplak kalmıcaklarya, çok şükür memlekette herşey var hemen gidilir alınır. prenses kendinide hissettirmeye başlamış bundan daha güzel ne olabilir hehehe

Amiiiin INSAALLAH canim..gecermi ki cabukca gelirmiki benim canim kocam.

Ayy.. maşallah.. hep senin gibi hamile olmak isterdim.
Ama elimde olmayarak +9 kilo ile şu an karnım burnumda nerdeyse.. Ama umrumda mı? kesinlikle!..
Allah2ım sağlıklı sıhhatli hayırlı etsin inşallah. Şahanesin.

iyiyiz canım çok şükür, bugün biraz kasık ağrısı yaşıyorum ama normaldir diye düşünüyorum, çok pimpiriklenmemek gerek. valla benimki erkek olduğunu belli ediyo, bitek göbeğim şişiyo bide göğüsler, baya baya belli oluyo benimki artık, hatta son 2 haftada sanki bişi oldu, doktor ayrıntılı ultrasonda bebişin kg su için bu günden itibaren 2 ye katlarak gitçek dedi heralde ondan bu kadar büyüyo, bide giyilen kıyafette etkiliyo, ben hala normal kıyafetlerimi giyebiliyorum, o nedenle göbek hemen fırtlıyo

valla bizim ailede 2.ci erkek olacak benim oglum eşimin ailesinde erkek çokta kimseden bişe almak istemiyorum hepsi yeni olsun oglumun 7 sene bekledik biz :) kimsenin bişeyini kullanmak istemiyorum.

canım inşallah hiç bişe çıkmıcak sonuçtan kasma hiç kendini banada deiler 7 aydan önce biişe alma diye Allaha emanet bebişlerimiz aldık alcaz yavaş yavaş

ay o diyenleri varya paralayasım var gerçektende, ne olumsuz insanlar yaa, kısmet bu işler, var benimde çevremde öle densizler veriyorum ağzının payını kalıyo öle söylediğiyle ortada, Allah bilir gerisini, biz iyisi olsun diye çıktık bi yola, olcak olduktan sonra doğduktan sonrada olur, doğarkende olur, millet saf saf ne açık ağızla yaa dinlemeyin böle diyenleri yada yapabiliyosanız benim gibi verin cevabını, bana diyenlere senin 1 sn sonran bellimi ki yemek yiosun, alışveriş yapıyosun sende yapma ozaman dedim, ağızları açık kaldılar ölece

amin cnm inş.ama hamilelikte göbüş büyüyünce çevrede sana karşı daha bi hassasiyet oluyo.sanki göbeği büyümeyenler hamile değilmiş gibi.dün kaynanama sinir oldum görümcemde hamile o son aylarına geldi ama kaynanam iş yapılcağı zaman kendi kızına sen otur hamilesin diyo bana sen yardım et diyo ee sende hamilesin ama karnın yok ya rahatsın yani diyo.ne biliyosun ki rahat olduğumu fazla ayakta durunca belim ağrıyo bide bende çarpıntı çok oluyo.söleyince daha karnın yok ne çarpıntısı diyo.bi gün boğazlıcam herkes rahatlıcak

olsun cnm sen genede yat dinlen dikkat et kendine.maşallah artık büyüyo bebişler ne güzel bugünleride gösterdi RABBİM inş sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz.

ayyyy hehehe senin bu kaynana yolmalık vala, karınlamı ölçülüyomuş hamilelikteki sıkıntılar ahahaha, boş konuşuo işte boşver, iyi değilim de kalkma kız, ben olsam inadımdan kalkmazdım vala.

maşallah cnm.dediğin gibi bi anda oluyomuş büyüme bakalım bizim ne zaman büyücek.gerçi annem sölüyodu hep benim 6.ayda büyürdü karnım diye bende ona çekmişim demekki benimde öle olacak.

ayyyy hehehe senin bu kaynana yolmalık vala, karınlamı ölçülüyomuş hamilelikteki sıkıntılar ahahaha, boş konuşuo işte boşver, iyi değilim de kalkma kız, ben olsam inadımdan kalkmazdım vala.

tam yolmalık cnm sorma.yoluvercem zaten bi gün sırf kocamın hatırına bişey yapmıyorum.gerçi yeri gelince ben cevap veriyorum hiç susmam atışıyoruz.kalktım cnm ama merak etme birsürü bulaşık yaptım herşeyi batırdım.bulaşık yıkancağı zaman ne çok dolmuş mutfak dedi valla ben hazırlarken çok yoruldum bulaşıklarda ellerinizden öper dedim intikamımı aldım.

Oysa ne kadar yanılıyorlar. Bunu sadece yaşayanlar bilir. Benim ilk zamanalr karnım yoktu ama sıfır enerji, sürekli bitkinlik, uyku hali. evde iş yapamıyordum walla. Şimdi 9 kilo aldım ama evde her işimi yapıyorum enerjim geri geldi. Hatta göbeğimi görmesem hamile olduğumu unutuyorum. bu işler göbekle orantılı değil kesinlikle. Kişinin sağlık durumu ve kaç aylık hamile olduğu ile alakalı bir durum. Kim ne derse desin, kendini kolla. Hırpalama. Kimseye bir şey ispatlamak zorunda değilsin. Karnında cok kıymetli bir hazine taşıyorsun, onun bilinci ile hareket et. Bir de ne kadar hain kaynana varmış ya.. Bunları türk filmlerinde kalmış sanıyordum. Ama hala yaşıyorlar, Allah ömürlerini uzun etsin de sizi de rahat bıraksınlar yani.
Siz de boşverin, duymayın, kafaya takmayın. Bilirsiniz böyle kişilere ne yapılsa yaranılmaz. Her zaman olumsuz bir şey bulurlar laf sokmak için. Allah'a şükür şeker gibi kaynanam var. Allah rahmet eylesin aynı Adile Naşit. Hem tip olarak, hem neşesi, insan sevgisi aynı. Şahane de bir görümcem var. Şükrediyorum. kızım halaya, babaanneye, anneanneye herkese cekebilir. Hepsi şahane.

maşallah cnm ne kadar şanslısın.ALLAH mutluluğunu huzurunu daim etsin cnm.kocam beni çok fazla tuttuğu için kaynanam çok kıskanıyo.çok düşkün oğluna.oğluda bana çok düşkün olunca uyuz oluyo.hamileyim diye eşim fazla iş yaptırmak istemiyo bana.kaynanamda yemek yerken hazırlıklarda eşim bana yardım ediyo bize hiç yapmazdı böle diyo kaynanamda.çok kıskanıyo yani ondan geliyo üstüme bu kadar.kızlarının kocaları hiç yapmazmış ben çok şanslıymışım bilmemne sürekli bunları dile getiriyo.ewet diyorum bende şanslıyım kocamda şanslı biz çok mutluyuz sende bizim adımıza sevin işte diyorum ama sevinemiyo malesef :S ne diyim valla normalde hiç takmazdım onu kafama hamilelik yüzünden hassasım demekki şimdi.

kızlar size bi kitap tavsiyem olcak, ben aldım okuyorum, 4 ay önce doğum yapmış bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine aldım, sora anladım ki birçok kişi biliyomuş bu kitabı ama cahil ben vala duymadım, açıkçası ilgi alanımda değildi napayım, çok kitap okurum ama genelde yabancı dil roman ve entrika tarzı velhasıl sonuç olarak kitabı beğendim, güzel çözümler var içinde henüz bitmedi çünkü yeni başladım ama adını şuanda daha çok duyuyorum kitabın ve sanırım farkındalığım arttı Tracy Hogg bebek bakım sorunlarına mucizevi çözümler, uyutmadan beslenmeye çok detaylı bi kitap, hayat kurtaran öneriler varmış içinde, arkadaşım illaki oku, hatta kocanada okut benim çok işime yarıyo şuanda dedi.

Benden sölemesi, kitap arayanlar varsa tavsiyedir kendisi

bende 2013 ekim annesiyim :) 20 haftalık hamileyim 15 ekim muhtemel doğum yapacağım tarih...14. haftamda erkek 18. haftamda kız denildi...cuma günü yarıntılı ultrasonda ne çıkacak bakalım..bir kızım var bir de oğlum olsun istiyorum...

Aynen öyle.. Salla gitsin.. Önemli olan eşinle olan muhabbetin, bebeğinin ve senin sağlığınız.

amanınnnn bunların soyu tükenmiyo yaw halbuki ne kadar cahiller, kendileride zamanında gelin oldular, aynı sıkıntıları çektiler.. Kendi kızlarına yaşatmayıp elin günahsızına yaşatmalarına diyecek sözüm yok.. Allah yardımcın olsun canım :96: benim kayınvalidem allahtanki öyle değil, üç oğlu var ama üç gelinini oğullarından üstün tutar. Benim oğullarımın kahrını onlar çekiyo der ve bize elinden geldiğince annelik eder. Yeri gelir kendi annemle paylaşamadıklarımı paylaşırım. Allah annelerimizi ve böyle insanları başımızdan eksik etmesin

hoşgeldin canım, Allah bebişini size bağışlasın sağlıcakla gönlüne göre versin inşallah. :)

ah bu kaynanalar...bana da kaynanam sen çok kilo alırsın duba gibi olursun varil gibi olursun demişti.gülmüştü o zaman daha 8 haftalık hamileydim ki koca kış istanbullara taşındım ne zahmetler çektim 6 yılda tüp bebekle kavuştum bebeğime bunları bildiği halde zehir ediyolar insana hamileleiğini.bende olursam olayım bebeğim sağlıklı olsun ben neler çektim onun için hiç umurum değil kilo dedim.dünde kayınpeder sinirimi bozdu.eşim kaynanam sölemiş bebğin şimdilik kız olduğunu kıza benzedeiğini ama kaynanm sölememeiş bile kayınpedere düşünün 6 sene olmadı hiiçç umurları değil merak yok dün kayınpeder geldi dedim söledimi annem bebk kız dedim aa kızmı sölemedi dedi kızmı olcak olsun hadi kız olsun napalım artık ne gelirse kabul olsun kız olsun hadii ay allahım o tepkiyi yüz ifadesinde görseydiniz sanki erkek iyiside eehh napalım kız olmuş olsun hadi oda kabul hiç yoktan iyidir gibi tepki verdi.çok bozuldum olsun hadi kız olsun ya ne kadar sinir bozucu..bide arkadaşlar çok alakasız olcak ama bana sağlık ocağından devıt 3 diye vitamin verdielr günde 6 damla al dediler ama doktorum izin vermedi ben kullandırtmıyorum dedi.siz kullamıyormusunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…