hoşgeldin canım, Allah bebişini size bağışlasın sağlıcakla gönlüne göre versin inşallah. :)
Slm kislar biz geldik dr kizimi baştan aşağı inceledi herşey güzelmiş bebisimin parmaklarına kadar heryerini gördüm Ayyy kucağıma alıp sevesim geldikizim önce hareket etmedi dr herseyine bakmam lazım dedi cikolata yiyince coştu bizimki.suan 303 grm benim melegim boyu 21 cm Ayyy kızlar çok heyecanlandım çok ama dr bana çok zayifsin dedi bir ayda sadece yarım kilo almışım seni 46 sayıyorum dedi bu arada üç ogun yemen şart dedi.bu dr çook iyi bilgili ve beni her konuda rahatlattı anlamadığım diğer dr göre 21 haftalık pro. Dr nevin hanım 19 +5 günlük dedi kafam karisti
Sağol canim ilkkez bebegimi bukadar ayrıntılı gördüm diğer dr 5 dk bakıp bitiriyor kafam karisti ben kacinci haftadayim
bende 2013 ekim annesiyim :) 20 haftalık hamileyim 15 ekim muhtemel doğum yapacağım tarih...14. haftamda erkek 18. haftamda kız denildi...cuma günü yarıntılı ultrasonda ne çıkacak bakalım..bir kızım var bir de oğlum olsun istiyorum...
sata göre hesapla canım netten, sat ne senin en son yani son adet tarihin?
ah bu kaynanalar...bana da kaynanam sen çok kilo alırsın duba gibi olursun varil gibi olursun demişti.gülmüştü o zaman daha 8 haftalık hamileydim ki koca kış istanbullara taşındım ne zahmetler çektim 6 yılda tüp bebekle kavuştum bebeğime bunları bildiği halde zehir ediyolar insana hamileleiğini.bende olursam olayım bebeğim sağlıklı olsun ben neler çektim onun için hiç umurum değil kilo dedim.dünde kayınpeder sinirimi bozdu.eşim kaynanam sölemiş bebğin şimdilik kız olduğunu kıza benzedeiğini ama kaynanm sölememeiş bile kayınpedere düşünün 6 sene olmadı hiiçç umurları değil merak yok dün kayınpeder geldi dedim söledimi annem bebk kız dedim aa kızmı sölemedi dedi kızmı olcak olsun hadi kız olsun napalım artık ne gelirse kabul olsun kız olsun hadii ay allahım o tepkiyi yüz ifadesinde görseydiniz sanki erkek iyiside eehh napalım kız olmuş olsun hadi oda kabul hiç yoktan iyidir gibi tepki verdi.çok bozuldum olsun hadi kız olsun ya ne kadar sinir bozucu..bide arkadaşlar çok alakasız olcak ama bana sağlık ocağından devıt 3 diye vitamin verdielr günde 6 damla al dediler ama doktorum izin vermedi ben kullandırtmıyorum dedi.siz kullamıyormusunuz
Slm kislar biz geldik dr kizimi baştan aşağı inceledi herşey güzelmiş bebisimin parmaklarına kadar heryerini gördüm Ayyy kucağıma alıp sevesim geldikizim önce hareket etmedi dr herseyine bakmam lazım dedi cikolata yiyince coştu bizimki.suan 303 grm benim melegim boyu 21 cm Ayyy kızlar çok heyecanlandım çok ama dr bana çok zayifsin dedi bir ayda sadece yarım kilo almışım seni 46 sayıyorum dedi bu arada üç ogun yemen şart dedi.bu dr çook iyi bilgili ve beni her konuda rahatlattı anlamadığım diğer dr göre 21 haftalık pro. Dr nevin hanım 19 +5 günlük dedi kafam karisti
merhaba kızlar, ben 17+6 oldum şimdiden mevlüt şekerlerine merak sardım cok fena kendim yapmak istiyorum ve kafam çok karıstı bir sürü sey begendim fikir alışverişi yapalım siz neler düşünüyorsunuz??Eki Görüntüle 723871 Eki Görüntüle 723882 Eki Görüntüle 723883 Eki Görüntüle 723884 Eki Görüntüle 723885 Eki Görüntüle 723886 Eki Görüntüle 723887 Eki Görüntüle 723888 Eki Görüntüle 723889 Eki Görüntüle 723881 Eki Görüntüle 723880 Eki Görüntüle 723879 Eki Görüntüle 723870 Eki Görüntüle 723872 Eki Görüntüle 723873 Eki Görüntüle 723874 Eki Görüntüle 723875 Eki Görüntüle 723876 Eki Görüntüle 723877 Eki Görüntüle 723878 Eki Görüntüle 723890 Eki Görüntüle 723871 Eki Görüntüle 723882 Eki Görüntüle 723883 Eki Görüntüle 723884 Eki Görüntüle 723885 Eki Görüntüle 723886 Eki Görüntüle 723887 Eki Görüntüle 723888 Eki Görüntüle 723889 Eki Görüntüle 723881 Eki Görüntüle 723880 Eki Görüntüle 723879 Eki Görüntüle 723870 Eki Görüntüle 723872 Eki Görüntüle 723873 Eki Görüntüle 723874 Eki Görüntüle 723875 Eki Görüntüle 723876 Eki Görüntüle 723877 Eki Görüntüle 723878 Eki Görüntüle 723890 kesinlikle su bez pastadan yapıcam ayrıca logusa serbeti de yapıcam bardakları süsleyip.. ama keçe mi magnetmi şekermi karar veremiyorum hepsi cok güzel seçin begenin bakemm :))
thegabrela bayıldım bunlara ben dogumda magnet dusunuyorum bebek sepeti kapı susu yaptırmayı dusunuyorum sadece bakalım. Oda konusunda kara kara dusunuyoruz
Keceden isim yazip magnet yapiyorlar canim arkadasim yaptirdi. Lavantali altida. Kalici olur. Yaninada ckolata serbet ikrami iyi olur gibi. Ben oyle yapmayi dusunuyorum. Ckolatada bebekli uygun fiyatlilar var.
Gozunaydın aydın ne guzel bebişini ayrıntılı olarak gormussun. benımde ayrıntılı ultrason tarıhım 19 hazıran daha 20 gun var yaptırmama. Bu arada sen ultrasonda cıkan sonuclara pek aldırma satına gore hesapla bazen ultrasonda gunu gunune olmayabılıyo.ıcın rahat olsun kafa karıscak bır durum yok cunku.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?