2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Slm kislar biz geldik dr kizimi baştan aşağı inceledi herşey güzelmiş bebisimin parmaklarına kadar heryerini gördüm Ayyy kucağıma alıp sevesim geldi kizim önce hareket etmedi dr herseyine bakmam lazım dedi cikolata yiyince coştu bizimki.suan 303 grm benim melegim boyu 21 cm Ayyy kızlar çok heyecanlandım çok ama dr bana çok zayifsin dedi bir ayda sadece yarım kilo almışım seni 46 sayıyorum dedi bu arada üç ogun yemen şart dedi.bu dr çook iyi bilgili ve beni her konuda rahatlattı anlamadığım diğer dr göre 21 haftalık pro. Dr nevin hanım 19 +5 günlük dedi kafam karisti

gözün aydın canım, darısı yaptırmayan arkadaşların başına işallah, çok sevindim adına, ama bebişin normal kilosu sen zayıf olsan nolcakki onu anlamadım, vitaminsiz falan değilsindirki bebiş alıyo besini senden belli, ama sende birazcık daha dikkat et tabiki, yararlı şeyler ye, bide sık sık az yemeye çalış kendini kasmadan, boy ve kiloya göre hafta tahmini yapıolar canım o çok önemli değil takma kafana, bebiş ve sen iyi olunda gerisi dert değilll

Sağol canim ilkkez bebegimi bukadar ayrıntılı gördüm diğer dr 5 dk bakıp bitiriyor kafam karisti ben kacinci haftadayim

benımde hep korkum buydu 14. haftamda kız denıldı ama nedense hep erkek hissedıyorum ben 17. haftada yine kız dedı pembe kıyaftler aldım onumuzdekı hafta ayrıntılı ult. ar erkek çıkarsa şaşırmıcam :) hayırlısı olsun

cnm sen kimseye bakma boşver kız çocuğu iyidir hem ilk evladın kız olması annenin bereketindendir.cahil cahil konuşurlar insanı sinir ederler.duyma sen onları hiç.RABBİM sana bi evlat nasip etmiş bak 6 yıl beklemişsin yaavrunu sen tadını çıkar.onlara bakıp bebeğini de etkileme cnm.

merhaba kızlar, ben 17+6 oldum şimdiden mevlüt şekerlerine merak sardım cok fena kendim yapmak istiyorum ve kafam çok karıstı bir sürü sey begendim fikir alışverişi yapalım siz neler düşünüyorsunuz?? kesinlikle su bez pastadan yapıcam ayrıca logusa serbeti de yapıcam bardakları süsleyip.. ama keçe mi magnetmi şekermi karar veremiyorum hepsi cok güzel seçin begenin bakemm :))

Gozunaydın aydın ne guzel bebişini ayrıntılı olarak gormussun. benımde ayrıntılı ultrason tarıhım 19 hazıran daha 20 gun var yaptırmama. Bu arada sen ultrasonda cıkan sonuclara pek aldırma satına gore hesapla bazen ultrasonda gunu gunune olmayabılıyo.ıcın rahat olsun kafa karıscak bır durum yok cunku.

thegabrela bayıldım bunlara ben dogumda magnet dusunuyorum bebek sepeti kapı susu yaptırmayı dusunuyorum sadece bakalım. Oda konusunda kara kara dusunuyoruz

Keceden isim yazip magnet yapiyorlar canim arkadasim yaptirdi. Lavantali altida. Kalici olur. Yaninada ckolata serbet ikrami iyi olur gibi. Ben oyle yapmayi dusunuyorum. Ckolatada bebekli uygun fiyatlilar var.

Cook sevindim. Merak ediyordun canim insan nasil rahatliyor saglikli kuzulari gorunce...son adet tarihinin ilk gununden itibaren haftani say o kadardir prensesin.

Ben de bugun kendime bir suru pantolan tunik badi tayt aldimmmmm alisveris harika ..... oglusum icinde haftaya ankaraya gidicem isallah. Erken ama dayanamiyorum.Simdiden 6 takim oldu. :) cok degil dimi. Bu arada kanz daki hastane cikislari cok kullanisli xtavsiye ederim.

thegabrela bayıldım bunlara ben dogumda magnet dusunuyorum bebek sepeti kapı susu yaptırmayı dusunuyorum sadece bakalım. Oda konusunda kara kara dusunuyoruz

tesekkr ederimm daha okadar cok sey varki cok karrsız kaldım kapı süsü logusa şerbeki ve bez pasta yapıcam bende eger karar veremezsem bir kac cesit yapayım diyorum amaa biras daha gezip bakıcam bakalım :) paylasırım yine

Keceden isim yazip magnet yapiyorlar canim arkadasim yaptirdi. Lavantali altida. Kalici olur. Yaninada ckolata serbet ikrami iyi olur gibi. Ben oyle yapmayi dusunuyorum. Ckolatada bebekli uygun fiyatlilar var.

magnetleri kurabiye olarak düsünüyorum evde bi denicem eger basarılı olursam kendim yapıcam .. ayrıyetten seker yada kece düsünüyorum baya tam tesekkül olacak :)

Canim ben ayrıntılı ultrasona girmedim normal bir kontroldu acaba ayrıntılı ultrasona ne zaman giriliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…