2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

Bogazla kis benim icinde bogazla, gel sonra birlikte benimkinide bogazlyalim kurtulsun valla herkes :))) Benimde esimin kardesinin iz arkadasi hamile aman bir ilgiler bir ultrason goruntusu sevmeler, sanki bizimki torun olmucak ustelik biz ondeyiz benimde karnim yok pek ona nazaran ama yok bizimki tas onunki torun. Sinir oluyorum ustelik ben esimle 8 senedir beraberim kiz cocukla 6 aydir tanisiyor 4 aylik hamile gelde sinir olma ..

ayyy cnm seninki zaten hepten boğazlanmalık valla birlikte bitirelim şunun işini :) acaba senin kaynananda seni çekemiyo olmasın canım.ya seni kıskandığı için sırf seni gıcık etmek amaçlı yapmasın.valla bu kaynanalardan korkulur.üstelik evli bile değiller.nerden geliyosa bu kadar ilgi.sence neden böle yapıyo bu nalet kadın?

Inat ... oglunu almanin fesatligi.... benm kaynanam melek. . Ama gorumcenmm (( illa biri cikiyorrrrr

Canim valla bilmiyorum amakiz nede olsa burali ayni dili kousuyorlar haa hiii eksik olmuyor aralarinda , biz diskapinin dis mandali bile degiliz cok kotu hissediyorum kendimi.. Birde ben salak ilk hamile ldum kalp atisi duymaya gittik diyorum bir dahakinede annenle gideriz oda mutlu olur diyorum, ama kadinin umrunda degiliz otekinin kontrolu ne zaman dogumu ne zaman bilir hatta face yazmis tornun kasimda geliyor diye aman napiyim bizimkide sana oyle geliyo alingansin fln diyor gormuyor..
Aman neyse tek derdi bu olsa neyse bir suru sey maddi manevi resmen kullaniyor oglunu bizimkide annem o diyip cikiyor isin icinden..

kizlar sizden bi ricam var cinsiyet konusunda tahminde bulunurmusunuz doktor kesin bisey demedi.sizlerinde fikrini almak istiyorum

Eklentiler

• $IMG-20130529-WA0002.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 53
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…