Canim ben ayrıntılı ultrasona girmedim normal bir kontroldu acaba ayrıntılı ultrasona ne zaman giriliyor
magnetleri kurabiye olarak düsünüyorum evde bi denicem eger basarılı olursam kendim yapıcam .. ayrıyetten seker yada kece düsünüyorum baya tam tesekkül olacak :)
Cok guzrl olur. Isallah o resimleride paylasirizz o gunler gelsin :)))
Merhaba anneler ve bebisleri:) nasilsiniz bakalım?
Merhaba biz yatak keyfi yapiyoruz.. siz???? Bu arada ayrintili ultrasonda ayi buyuk goUken varmi
Ben okul isini sabahtan yapiyorum :)))Biz de okuldan geldik dinleniyoruz:) biz 4 gun daha onden gidiyoruz...
Merhaba anneler ve bebisleri:) nasilsiniz bakalım?
amin cnm inş.ama hamilelikte göbüş büyüyünce çevrede sana karşı daha bi hassasiyet oluyo.sanki göbeği büyümeyenler hamile değilmiş gibi.dün kaynanama sinir oldum görümcemde hamile o son aylarına geldi ama kaynanam iş yapılcağı zaman kendi kızına sen otur hamilesin diyo bana sen yardım et diyo ee sende hamilesin ama karnın yok ya rahatsın yani diyo.ne biliyosun ki rahat olduğumu fazla ayakta durunca belim ağrıyo bide bende çarpıntı çok oluyo.söleyince daha karnın yok ne çarpıntısı diyo.bi gün boğazlıcam herkes rahatlıcak
Ben okul isini sabahtan yapiyorum :)))
Bizim kAfa ve karin 9 gun onde cikti ama doktor normal dedi. Baska doktorada sorsammiki.
Bogazla kis benim icinde bogazla, gel sonra birlikte benimkinide bogazlyalim kurtulsun valla herkes :))) Benimde esimin kardesinin iz arkadasi hamile aman bir ilgiler bir ultrason goruntusu sevmeler, sanki bizimki torun olmucak ustelik biz ondeyiz benimde karnim yok pek ona nazaran ama yok bizimki tas onunki torun. Sinir oluyorum ustelik ben esimle 8 senedir beraberim kiz cocukla 6 aydir tanisiyor 4 aylik hamile gelde sinir olma ..
Maşallahcanim rahat ol.
ayyy cnm seninki zaten hepten boğazlanmalık valla birlikte bitirelim şunun işini :) acaba senin kaynananda seni çekemiyo olmasın canım.ya seni kıskandığı için sırf seni gıcık etmek amaçlı yapmasın.valla bu kaynanalardan korkulur.üstelik evli bile değiller.nerden geliyosa bu kadar ilgi.sence neden böle yapıyo bu nalet kadın?
ayyy cnm seninki zaten hepten boğazlanmalık valla birlikte bitirelim şunun işini :) acaba senin kaynananda seni çekemiyo olmasın canım.ya seni kıskandığı için sırf seni gıcık etmek amaçlı yapmasın.valla bu kaynanalardan korkulur.üstelik evli bile değiller.nerden geliyosa bu kadar ilgi.sence neden böle yapıyo bu nalet kadın?
Inat ... oglunu almanin fesatligi.... benm kaynanam melek. . Ama gorumcenmm(( illa biri cikiyorrrrr
kizlar sizden bi ricam var cinsiyet konusunda tahminde bulunurmusunuz doktor kesin bisey demedi.sizlerinde fikrini almak istiyorum
Kis bu bebisin bacak arasi fotosumu? Eger dogru anladiysam benim tahminim prensess :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?