2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

canım sen takma kafana doğunca sevmek isticek kaynanan sende uzak tutarsın gitsin öbür gelininin çocuğunu sevsin madem.hiç sevdirme bebişini baksın kalsın cadaloz kadın.

canım sen takma kafana doğunca sevmek isticek kaynanan sende uzak tutarsın gitsin öbür gelininin çocuğunu sevsin madem.hiç sevdirme bebişini baksın kalsın cadaloz kadın.

kiz gelinmi o bee 3 gunluk cadaloz.. Aralikta cikti piyasaya, ne elti derim ona ne gelin.. Allah buyuk konusturmasin benim evlatlarimda burda dogup buyucekler ama gelin olmusmukide gelin diyim ..

evet cnm illa biri çıkyo seninde görümcenmi?boşwer cnm hiç takma.fesatlıklarından kudursunlar çatlasınlar sen hiç keyfini bozma.

Anneler gununde aradi degerimiz bu kadarmis demek dedi aciklamama izin verneden hihihiiii dedi kapatti. Bende aramadimmm kaynanamla kaliyolar onuda hergun ariyorum inatttt :))))

kiz gelinmi o bee 3 gunluk cadaloz.. Aralikta cikti piyasaya, ne elti derim ona ne gelin.. Allah buyuk konusturmasin benim evlatlarimda burda dogup buyucekler ama gelin olmusmukide gelin diyim ..

Canim bak gor bebeklerin hepsi melek ama seninki kendini cok sevdirecek kaynanan da pisman olur... dogunca eminim cok sever ... sen zamanini bekle..... :)))))

Ayy valla ozeniyorum kayanan soyle iyi boyle iyi diyenlere

Allah nazardan saklasin kizlar mutlulugunuzu arttirsin, Allah bizimkilere azcik vicdan versin ..

evlenmeyi düşünmüyoolarmı onlar.bu şekildemi getircekler bebeklerini dünyaya?

Offffff ya cevremizde ozellikle istemmedigimiz halde tripleriyle bizi kurutangeren vtum sahislar yok okup gitsr bizi sevenler mutlu edenler deger vverenler kalsa .... cok degil 9 ay 10 gunnnn...

Masaj yaparak geciyormuş ama bu magnezyum eksikliğinin zararı olur mu bize ya da bebise o beni tedirgin ediyor.
dr a sor canım, çok bilgim yok. besinden alırsan ilace gerek kalmaz. gerekirse tahlille bakar. gerekli görürse ilaç yazar.

Evet canım dediğin gibi Dr'a sormadan icmem baska. Belki fazla geldi bana tek doz bile. Belki yarısı kullan falan der. Yada dediğin gibi doğal yolla aldırır. Sagol canım.
rica ederim canım. umarım çözüm bulursun.

hepsini güle güle kullansın inşallah. sen gönlüne göre alışverişini yap.

aynı şeylere ben de denk geldim canım. görümcem hamile olmadığı halde yine de benden iş bekleniyor. ciddiye almıyorum denilenleri, istediğim kadar iş yapıyorum, kalanı kendisi yapıyor kv. sağlıklı nasılsa, kızına kıyamıyorsa kendi yapar.

bu kitabı çok duydum, çok popüler bir kitap. bende başka bir sürü kitap olduğu için alma gereği duymadım ama okuyanlar çok şey öğrenmiş gerçekten. vakit varken okumak lazım, bebekten sonra okumaya vakit kalmaz. aynı yazarın 1yaş sonrası için olan kitabı var bende.

Allah bağışlasın canım. sen sadece bebeği ve kendini düşün. cinsiyet ayrımına çok kızıyorum, hepsinin tadı ayrı.
devit bana önermediler. dr un dediğini yapsan daha iyi bence. yaz da geldi, biraz güneşle aynı takviyeyi yaparsın.

kizlar sizden bi ricam var cinsiyet konusunda tahminde bulunurmusunuz doktor kesin bisey demedi.sizlerinde fikrini almak istiyorum

canım ben hiç anlamıyorum, benim kız olacak ama dr göstermeden söyledi. göbek kordonu ile karışmış bir görüntü gibi geldi bana. çok yakında kesinleşir.

hoş geldin canmmmm anam banada öyle dediler ama bende tekrar 3 boyutluda baktırcam hayırlısı olsun inş:)
aminnn canımmm hayırlısı tabikiii :)
a.slm cnm.. Gözünaydın herşeyin yolunda olmasına sevindim, inşallah daha güsel haberlerde alıcaz birbirimizden :)

merhabalar bende nasipse ekimde anne oluyorum ve bu forumu bulduğuma çok sevindim
mrblar hoşgeldin :)

Ayy valla ozeniyorum kayanan soyle iyi boyle iyi diyenlere

Allah nazardan saklasin kizlar mutlulugunuzu arttirsin, Allah bizimkilere azcik vicdan versin ..
aminnnnnnnnnnnnnnnn :)

devit 3'ü bana da verdiler sağlık ocağından, doktorum da muayenenin birinde sağlık ocağından d vitamini falan verirler zaten demişti,ben de şöyle kullanıyorum: bi gün devit3 ü içiyorum 6 damla, diğer gün de eleviti içiyorum.yani bigün birini içince diğerini içmiyorum.hatta bazen devit 3 ü bir iki gün içmediğim de oluyor,güneş ışığından da faydalanıyoruz nasılsa :) ama sen doktoruna güveniyorsan, onun dediğini yapabilirsin.

Kızlar herkes neredeyse kaynanasindan kayinpederinden yada digerlerinden şikayetçi benim kaynanam da kayınpederim de yok ve digerlerinden de uzagim uzulsem mı sevinsem mı anlamadim

kızlar hepinize iyi akşamlar,sizlere bi sorum olacak. yarın sabah şeker yüklemesi için hastaneye gidicem,randevum 8:45'te. ben tiroid ilacı kullanıyorum her sabah kahvaltıdan yarım saat önce içiyorum.yarın da içip gitsem bi zararı olur mu acaba? bilginiz var mı?

Gecmis olsun canım bende kullanıyorum ama şeker yüklemesi yaptirmadigim için bilmiyorum istersen önce yukleme yaptirmadigim dr sor oyle iç ilacini Cnm kullandigin ilacın adı ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…