Canim valla bilmiyorum amakiz nede olsa burali ayni dili kousuyorlar haa hiii eksik olmuyor aralarinda , biz diskapinin dis mandali bile degiliz cok kotu hissediyorum kendimi.. Birde ben salak ilk hamile ldum kalp atisi duymaya gittik diyorum bir dahakinede annenle gideriz oda mutlu olur diyorum, ama kadinin umrunda degiliz otekinin kontrolu ne zaman dogumu ne zaman bilir hatta face yazmis tornun kasimda geliyor diye aman napiyim bizimkide sana oyle geliyo alingansin fln diyor gormuyor..
Aman neyse tek derdi bu olsa neyse bir suru sey maddi manevi resmen kullaniyor oglunu bizimkide annem o diyip cikiyor isin icinden..
kizlar sizden bi ricam var cinsiyet konusunda tahminde bulunurmusunuz doktor kesin bisey demedi.sizlerinde fikrini almak istiyorum
erkeğe de benziyo tabi bebişin eli yada kordonuda olabilir.doktor tahminde bulundumu?
canım sen takma kafana doğunca sevmek isticek kaynanan sende uzak tutarsın gitsin öbür gelininin çocuğunu sevsin madem.hiç sevdirme bebişini baksın kalsın cadaloz kadın.
evet cnm illa biri çıkyo seninde görümcenmi?boşwer cnm hiç takma.fesatlıklarından kudursunlar çatlasınlar sen hiç keyfini bozma.
kiz gelinmi o bee 3 gunluk cadaloz.. Aralikta cikti piyasaya, ne elti derim ona ne gelin.. Allah buyuk konusturmasin benim evlatlarimda burda dogup buyucekler ama gelin olmusmukide gelin diyim ..
Ayy valla ozeniyorum kayanan soyle iyi boyle iyi diyenlere
Allah nazardan saklasin kizlar mutlulugunuzu arttirsin, Allah bizimkilere azcik vicdan versin ..
kiz gelinmi o bee 3 gunluk cadaloz.. Aralikta cikti piyasaya, ne elti derim ona ne gelin.. Allah buyuk konusturmasin benim evlatlarimda burda dogup buyucekler ama gelin olmusmukide gelin diyim ..
Anneler gununde aradi degerimiz bu kadarmis demek dedi aciklamama izin verneden hihihiiii dedi kapatti. Bende aramadimmm kaynanamla kaliyolar onuda hergun ariyorum inatttt :))))
evlenmeyi düşünmüyoolarmı onlar.bu şekildemi getircekler bebeklerini dünyaya?
ne diye anneler gününde onuda arayıp kutlucakmış mısın neki amacı?
dr a sor canım, çok bilgim yok. besinden alırsan ilace gerek kalmaz. gerekirse tahlille bakar. gerekli görürse ilaç yazar.Masaj yaparak geciyormuş ama bu magnezyum eksikliğinin zararı olur mu bize ya da bebise o beni tedirgin ediyor.
rica ederim canım. umarım çözüm bulursun.Evet canım dediğin gibi Dr'a sormadan icmem baska. Belki fazla geldi bana tek doz bile. Belki yarısı kullan falan der. Yada dediğin gibi doğal yolla aldırır. Sagol canım.
canlar nasılsınız benim morelim çok bozuk dün kayınvalidem geldi ben gayet güzel bi şekilde onu karşıladım misafir ettim sonra ona heyecanla kızımıza aldığımız giysileri gösterdim ama hevesimi kırdı ,morelimi bozdu yok işte ne gerek var ammada çok almışınız yok bi tane 2 tane giycek küçülcek napçanız ,dükkan açmışınız , bizim zamanımızda hiç yoktu falan saçmaladı durdu hiç belli etmemeye çalıştım ama morelim çok bozuldu yani öle abartııcak şeyler almadık ama beyendiğimiz gördüğümüz şeylerden aldık bir ikitane kızımıza.neysen bu arada dün minik bebeğimizin oda siparişini verdik teyzeleri 1 ay sonra gelicek hayırlısıyla...
amin cnm inş.ama hamilelikte göbüş büyüyünce çevrede sana karşı daha bi hassasiyet oluyo.sanki göbeği büyümeyenler hamile değilmiş gibi.dün kaynanama sinir oldum görümcemde hamile o son aylarına geldi ama kaynanam iş yapılcağı zaman kendi kızına sen otur hamilesin diyo bana sen yardım et diyo ee sende hamilesin ama karnın yok ya rahatsın yani diyo.ne biliyosun ki rahat olduğumu fazla ayakta durunca belim ağrıyo bide bende çarpıntı çok oluyo.söleyince daha karnın yok ne çarpıntısı diyo.bi gün boğazlıcam herkes rahatlıcak
kızlar size bi kitap tavsiyem olcak, ben aldım okuyorum, 4 ay önce doğum yapmış bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine aldım, sora anladım ki birçok kişi biliyomuş bu kitabı ama cahil ben vala duymadım, açıkçası ilgi alanımda değildi napayım, çok kitap okurum ama genelde yabancı dil roman ve entrika tarzı velhasıl sonuç olarak kitabı beğendim, güzel çözümler var içinde henüz bitmedi çünkü yeni başladım ama adını şuanda daha çok duyuyorum kitabın ve sanırım farkındalığım arttı Tracy Hogg bebek bakım sorunlarına mucizevi çözümler, uyutmadan beslenmeye çok detaylı bi kitap, hayat kurtaran öneriler varmış içinde, arkadaşım illaki oku, hatta kocanada okut benim çok işime yarıyo şuanda dedi.
Benden sölemesi, kitap arayanlar varsa tavsiyedir kendisi
ah bu kaynanalar...bana da kaynanam sen çok kilo alırsın duba gibi olursun varil gibi olursun demişti.gülmüştü o zaman daha 8 haftalık hamileydim ki koca kış istanbullara taşındım ne zahmetler çektim 6 yılda tüp bebekle kavuştum bebeğime bunları bildiği halde zehir ediyolar insana hamileleiğini.bende olursam olayım bebeğim sağlıklı olsun ben neler çektim onun için hiç umurum değil kilo dedim.dünde kayınpeder sinirimi bozdu.eşim kaynanam sölemiş bebğin şimdilik kız olduğunu kıza benzedeiğini ama kaynanm sölememeiş bile kayınpedere düşünün 6 sene olmadı hiiçç umurları değil merak yok dün kayınpeder geldi dedim söledimi annem bebk kız dedim aa kızmı sölemedi dedi kızmı olcak olsun hadi kız olsun napalım artık ne gelirse kabul olsun kız olsun hadii ay allahım o tepkiyi yüz ifadesinde görseydiniz sanki erkek iyiside eehh napalım kız olmuş olsun hadi oda kabul hiç yoktan iyidir gibi tepki verdi.çok bozuldum olsun hadi kız olsun ya ne kadar sinir bozucu..bide arkadaşlar çok alakasız olcak ama bana sağlık ocağından devıt 3 diye vitamin verdielr günde 6 damla al dediler ama doktorum izin vermedi ben kullandırtmıyorum dedi.siz kullamıyormusunuz
kizlar sizden bi ricam var cinsiyet konusunda tahminde bulunurmusunuz doktor kesin bisey demedi.sizlerinde fikrini almak istiyorum
aminnn canımmm hayırlısı tabikiii :)hoş geldin canmmmm anam banada öyle dediler ama bende tekrar 3 boyutluda baktırcam hayırlısı olsun inş:)
a.slm cnm.. Gözünaydın herşeyin yolunda olmasına sevindim, inşallah daha güsel haberlerde alıcaz birbirimizden :)Slm kislar biz geldik dr kizimi baştan aşağı inceledi herşey güzelmiş bebisimin parmaklarına kadar heryerini gördüm Ayyy kucağıma alıp sevesim geldikizim önce hareket etmedi dr herseyine bakmam lazım dedi cikolata yiyince coştu bizimki.suan 303 grm benim melegim boyu 21 cm Ayyy kızlar çok heyecanlandım çok ama dr bana çok zayifsin dedi bir ayda sadece yarım kilo almışım seni 46 sayıyorum dedi bu arada üç ogun yemen şart dedi.bu dr çook iyi bilgili ve beni her konuda rahatlattı anlamadığım diğer dr göre 21 haftalık pro. Dr nevin hanım 19 +5 günlük dedi kafam karisti
mrblar hoşgeldin :)merhabalar bende nasipse ekimde anne oluyorum ve bu forumu bulduğuma çok sevindim
aminnnnnnnnnnnnnnnn :)Ayy valla ozeniyorum kayanan soyle iyi boyle iyi diyenlere
Allah nazardan saklasin kizlar mutlulugunuzu arttirsin, Allah bizimkilere azcik vicdan versin ..
ah bu kaynanalar...bana da kaynanam sen çok kilo alırsın duba gibi olursun varil gibi olursun demişti.gülmüştü o zaman daha 8 haftalık hamileydim ki koca kış istanbullara taşındım ne zahmetler çektim 6 yılda tüp bebekle kavuştum bebeğime bunları bildiği halde zehir ediyolar insana hamileleiğini.bende olursam olayım bebeğim sağlıklı olsun ben neler çektim onun için hiç umurum değil kilo dedim.dünde kayınpeder sinirimi bozdu.eşim kaynanam sölemiş bebğin şimdilik kız olduğunu kıza benzedeiğini ama kaynanm sölememeiş bile kayınpedere düşünün 6 sene olmadı hiiçç umurları değil merak yok dün kayınpeder geldi dedim söledimi annem bebk kız dedim aa kızmı sölemedi dedi kızmı olcak olsun hadi kız olsun napalım artık ne gelirse kabul olsun kız olsun hadii ay allahım o tepkiyi yüz ifadesinde görseydiniz sanki erkek iyiside eehh napalım kız olmuş olsun hadi oda kabul hiç yoktan iyidir gibi tepki verdi.çok bozuldum olsun hadi kız olsun ya ne kadar sinir bozucu..bide arkadaşlar çok alakasız olcak ama bana sağlık ocağından devıt 3 diye vitamin verdielr günde 6 damla al dediler ama doktorum izin vermedi ben kullandırtmıyorum dedi.siz kullamıyormusunuz
kızlar hepinize iyi akşamlar,sizlere bi sorum olacak. yarın sabah şeker yüklemesi için hastaneye gidicem,randevum 8:45'te. ben tiroid ilacı kullanıyorum her sabah kahvaltıdan yarım saat önce içiyorum.yarın da içip gitsem bi zararı olur mu acaba? bilginiz var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?