2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Kızlar kendimi çok mutsuz hissediyorum galiba ailemi çok özledim :'(
oyy kıyamammm normalde zaten özlem oluyo ama hamişlikte buluttan bile nem kapıyoruz. Ben yanlarındayken bile özlüyorum çoğu zaman ama bebişlerimiz için güçlü olmamız gerekiyo canım. bu arada ailen nerede ?

selamlar anımlar hepinize nasılsınız bakalım görüşmeyeli biz iyiyiz şükür ama kaç gündür kpss yaklaştığı için çok yoğunum girip bakamıyorum umarım herkes iyidir

Kızlar herkes neredeyse kaynanasindan kayinpederinden yada digerlerinden şikayetçi benim kaynanam da kayınpederim de yok ve digerlerinden de uzagim uzulsem mı sevinsem mı anlamadim
azcık aşım kaygısız başım diyosun yaniii kafan rahat işte

canım testini yaptır öyle iç belki etkiliyodur test sonuçlarını

senle aynı durumdayım canım az çıktı ama dışardan hiiç belli değil herkes şaşırıyor bir de nazar değecek diye korkuyorum herkes çok imreniyor ne güzel diyo hiç belli değil hiç kilo lamamışsın diyo ben 1 kilo aldım sen?

ben 2 kilo aldım cnm biraz kalçada biraz göbekte toplandı ama herkes aynısın bi değişme yok diyo.maşallah diyelim cnm :)

Kızlar ben şu ana kadar iki üç kilo arası aldım ve gobusum çok az çıktı hala eski giysilerimi giyebiliyorum ama azicik göbek bile garip duruyor

levotiron kullanıyorum canım 100mcg lik.

merhaba canım. eskisi kadar sık yazmıyorsun. son tahlillerde durum ne idi?
ben son durumu yazayım canım. endokrin dr uma gittim, kadın doğum dr um yönlendirdi, tahlil sonuçlarıma baktı, ultrasonla tiroide baktı. genel dahiliye muayenesi vs.
1 ay sonra tahlili tekrarla, ilaca aynı miktarda devam dedi. 100 mg euthrox kullanıyorum ben. tsh ım 2,1 küsür çıktı. çok yükselmez birden dedi.

tahlil günü ilacı içmemen lazım. olduğundan düşük çıkarıyor. bir de endokrin dr um demir hapınla yakın aralıklarla alma dedi, tiroit ilacının emilimini çok azaltırmış. tiroit ilacını sabah aç karnına alıp ardından 1 saat bir şey yeme, içme dedi. ya da yemekten 3 saat sonra alabilirsin tiroid ilacını dedi. aklında bulunsun canım.

Kızlar ben şu ana kadar iki üç kilo arası aldım ve gobusum çok az çıktı hala eski giysilerimi giyebiliyorum ama azicik göbek bile garip duruyor

benimki de hamile olmayan biri kilo almış gibi duruyor aslında az birşey olduğundan kimse anlamıyor

Kız benimde kızım olacak. Bizim dönemki tüpler hep kız mı odu ne? İlk bebeğimin kız olmasından cok memnunum. Tabi her zaman once sağlıklı ve hayırlı olmasını diledim. Kısmet kız geliyor. Hoşgelsin benim balım.Öyle merak ve hasretle bekliyoruz. Şu günlerde eşine ve doğacak cocuğundan başka hiçbir şey umurunda olmasın. Allah izni ile bebeciğini kucağına al. İkincisini de kıbrısa gidip erkek yaparsınız. Kaynana da kapak olur. Walla bakma böyle hafif yollu esprili yaklaştığıma, kaz kafalılar diyicem geliyor, hadi demeyeyim.. Bana da devit vermedi doktorum. Sadece kan hapı ve Dekavit vitamin ilacım var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…