Gecmis olsun canım bende kullanıyorum ama şeker yüklemesi yaptirmadigim için bilmiyorum istersen önce yukleme yaptirmadigim dr sor oyle iç ilacini Cnm kullandigin ilacın adı ne
oyy kıyamammmKızlar kendimi çok mutsuz hissediyorum galiba ailemi çok özledim :'(
Annem yok babam ve kardeslerim hatay daoyy kıyamammmnormalde zaten özlem oluyo ama hamişlikte buluttan bile nem kapıyoruz. Ben yanlarındayken bile özlüyorum çoğu zaman ama bebişlerimiz için güçlü olmamız gerekiyo canım. bu arada ailen nerede ?
selamlar anımlar hepinize nasılsınız bakalım görüşmeyeli biz iyiyiz şükür ama kaç gündür kpss yaklaştığı için çok yoğunum girip bakamıyorum umarım herkes iyidir
sen nerdesin pekii ? çok mu uzaksın onlara ? ya da onun dışında herhangi bir konu mu var canım ?Annem yok babam ve kardeslerim hatay da
azcık aşım kaygısız başım diyosun yaniiiKızlar herkes neredeyse kaynanasindan kayinpederinden yada digerlerinden şikayetçi benim kaynanam da kayınpederim de yok ve digerlerinden de uzagim uzulsem mı sevinsem mı anlamadim
kızlar hepinize iyi akşamlar,sizlere bi sorum olacak. yarın sabah şeker yüklemesi için hastaneye gidicem,randevum 8:45'te. ben tiroid ilacı kullanıyorum her sabah kahvaltıdan yarım saat önce içiyorum.yarın da içip gitsem bi zararı olur mu acaba? bilginiz var mı?
kızlar nasılsınız ?çoğunun göbüşleri büyümüş maşallah.21. haftamızdayız ama bizim göbüş daha çıkmadı az bişey büyüdü tabi ama öle dışardan bakınca kimse anlamıyo.5 aylık olduk diyorum çok şaşırıyolar.sizde durumlar nasıl?ne zaman hamileye benzicez biz merak ediyorum :)
sen nerdesin pekii ? çok mu uzaksın onlara ? ya da onun dışında herhangi bir konu mu var canım ?
senle aynı durumdayım canım az çıktı ama dışardan hiiç belli değil herkes şaşırıyor bir de nazar değecek diye korkuyorum herkes çok imreniyor ne güzel diyo hiç belli değil hiç kilo lamamışsın diyo ben 1 kilo aldım sen?
Ben istanbuldayim Cnmbabamla aram pek iyi değil kimseyle pek gorusemiyorim burda da kimse yok sıkılıyorum galiba
senle aynı durumdayım canım az çıktı ama dışardan hiiç belli değil herkes şaşırıyor bir de nazar değecek diye korkuyorum herkes çok imreniyor ne güzel diyo hiç belli değil hiç kilo lamamışsın diyo ben 1 kilo aldım sen?
kızlar hepinize iyi akşamlar,sizlere bi sorum olacak. yarın sabah şeker yüklemesi için hastaneye gidicem,randevum 8:45'te. ben tiroid ilacı kullanıyorum her sabah kahvaltıdan yarım saat önce içiyorum.yarın da içip gitsem bi zararı olur mu acaba? bilginiz var mı?
levotiron kullanıyorum canım 100mcg lik.
Kızlar ben şu ana kadar iki üç kilo arası aldım ve gobusum çok az çıktı hala eski giysilerimi giyebiliyorum ama azicik göbek bile garip duruyor
anladım canımcım, benimde durumum pek farklı sayılmaz sıkıntı konusundaa
benzerlik olurda senle kopya gibiyiz şimdiye kadar konuştuğumuz tüm konularda :)) insan yalnız olmadığını bilince içi rahatlıyo :)Senin neyin var Cnm desene her konuda ayniyiz :-|
benimki de hamile olmayan biri kilo almış gibi duruyor aslında az birşey olduğundan kimse anlamıyor
ah bu kaynanalar...bana da kaynanam sen çok kilo alırsın duba gibi olursun varil gibi olursun demişti.gülmüştü o zaman daha 8 haftalık hamileydim ki koca kış istanbullara taşındım ne zahmetler çektim 6 yılda tüp bebekle kavuştum bebeğime bunları bildiği halde zehir ediyolar insana hamileleiğini.bende olursam olayım bebeğim sağlıklı olsun ben neler çektim onun için hiç umurum değil kilo dedim.dünde kayınpeder sinirimi bozdu.eşim kaynanam sölemiş bebğin şimdilik kız olduğunu kıza benzedeiğini ama kaynanm sölememeiş bile kayınpedere düşünün 6 sene olmadı hiiçç umurları değil merak yok dün kayınpeder geldi dedim söledimi annem bebk kız dedim aa kızmı sölemedi dedi kızmı olcak olsun hadi kız olsun napalım artık ne gelirse kabul olsun kız olsun hadii ay allahım o tepkiyi yüz ifadesinde görseydiniz sanki erkek iyiside eehh napalım kız olmuş olsun hadi oda kabul hiç yoktan iyidir gibi tepki verdi.çok bozuldum olsun hadi kız olsun ya ne kadar sinir bozucu..bide arkadaşlar çok alakasız olcak ama bana sağlık ocağından devıt 3 diye vitamin verdielr günde 6 damla al dediler ama doktorum izin vermedi ben kullandırtmıyorum dedi.siz kullamıyormusunuz
kıslar hepinise iyi gecelerrrrrrrrr görüsmek üzeree
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?