2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

Benimde tup ama erkek. Aslında bende ilkinin kız olmasını istiyordum ama kısmet böyleymis. Saglikli olsunlar da.

sana da merhaba canım, dediğin gibi pek yazmıyorum, sadece okuyup çıkıyorum. en son ki tahlil sonucumda tsh 2 küsürlü bişey çıkmıştı normale düştü yani. ilacımı da hafta içi bir, hafta sonu bir buçuk almaya devam ediyorum, doktorum böyle devam et dedi, ağustos başı gibi bi daha bakarız dedi. tiroid için ultrasona gerek yok şimdi dedi. yarın ilacı içmeden gideyim o zaman. tiroid ilacımı sabah kalktığımda içiyorum, yarım saat bir saat sonra da kahvaltımı yapıyorum. kahvaltıdan sonra da içersem eleviti içiyorum. kan şurubumu da gece yatmadan önce içiyorum, gündüz içince dokunuyor bana.

Cnm benimde tsh 0.02 çıktı üç hafta önce normale girmisti ama ben sabah tiroit ilacimi unutup ictim ve test yaptırdım :-(

günaydın annelerrrr :) bebeğimi hissetmeye başladım artık.. önce damar atıyor gibiydi şimdi içimde oyuklanıyor hele dün çok aktifti :)) çok güzel bir duygu ama yaaaaa........

hanımlaar günaydın,ben hasta oldum bana dua edin,boğazım ağrıyor burnım akıyor malesef

geçmiş olsun cnm eğer parol kullanabiliyorsan 1 su bardağına 1 parol koy üzerine bir limon ve sıcak su ilave et arzuna göre şeker eklersin o sana çok iyi gelecek

kızlar merhaba.
2gündür yoktum özledm valla sizi.
salı günü ayrıntılı ultrasonumuz vardı o yüzden giremedim.
çok güzeldi ayrıntılı. önce siyah beyaz 2 boyutlu baktı doktor. ölçümler yaptı. herşey gayet normal çıktı.
çok tuzlu mu yiyorsun dedi hayır dedim tuzu azalt dedi. hamur işidemi çok yiyon dedi sadece kahvaltılarda dedim onuda azalt dedi.
bebiş çok kilo alıyormuş böle giderse 1 ay sonra kilosu 2 katına çıkar dedi. :)
sonra 4 boyutluya geçti işte burası çok hoştu. bebişim bize pek yüzünü dönmedi doktor baya uğraştı yan yatırdı karnımı salladı anca öle biraz döndü ve yüzünü görebildik. bide fotoğrafımız var:)
sonra çıktık odadan bekledik raporu. raporun içine birde cd koymuşlar eve gelir gelmez baktık cd ye orda ne gördüysek hepsi video halinde vardı çok güzel izleyip izleyip duruoz:)
kendi doktoruma gittim sonra sonuçları göstermek için. tuz olayına açıklık getirdi; sen çok yediğin için değil dedi bebek için çok tuz yeme dedi. kendini suçlama bu durum için dedi benmde içim rahatlı. kızlar sizde tuzdan uzak durun.
dünde üşütmüşüm heralde midemi falan çok kötüydüm ateşim vardı terledim üşüyordum ıhlamurla brz iyiyim bugün.

çok uzun yazdım kusra bakmayın sonuç olarak bebişimiz iyiymiş 24,5 cm olmuş, 420 gramda kilosu olmuş bide +-60 gram yazmış doktor. :)

Ayyy Canim cok sevindim desene tombis yanakli isisrmalik popolu bir bebis geliyor sana :)) Ins dogumda hemencik kolayca olur..

Istanbulda'misin canim hangi hastaneye gittin ve ucreti nedir ogrenebilir miyim. Bende TR gelince annemle gitmek istiyorum ultrasona burda oyle CD fln vermiyorlar resimide en basta soylemen lazim yoksa doktor bey uygun pozisyon beklemiyor foto icin ..

istanbuldayım. incirlide ultra med diye görüntüleme merkezine gittim cnm. normal fiyatı 320 lira ama bnm kendi doktorumun anlaşması var ben 200 lira verdim. doktor kendisi uğraştı yüz resmini verebilmek için:)

inşallah hepimizin doğumu kolay olur.:)

Benimde tup ama erkek. Aslında bende ilkinin kız olmasını istiyordum ama kısmet böyleymis. Saglikli olsunlar da.

Kesinlikle jasemin. Ve kucağına bir al da, balından yanında durabilyor musun bir gör. Onlar nasıl ballı olurlar bilir misin? Ben biliyorum 2 tane erkek yeğenim var. eskiden kız cocuklarıydı gozdem ama yeğenlerden sonra anladım ki kucağa alınan bebeğin cinsiyeti hiç farketmiyor, hepsi doyumsuz güzel. En küçük yeğenim henüz 5 aylık. en son pazar gördüm şu an burnumda tütüyor.
Ya ilginç bir şekilde koca göbekli halime 4 ay sonra bebeğimi kucağıma alacağım cok uzakmış gibi geliyor. Hala inanamıyorum. Diğer yandan inşallah bebeğimi sağsağlim kucaklarsam ikinci için hiç beklemem olursa ikincisi de peşinden olsun diyorum. Hatta ilerde üniversite için kesinlikle şehirdışına gondermem falan diyorum. Allahım ya..

Bak sen de ikincisi için Kıbrıs düşünebilirsin. Sonuçta bir erkek evladın yanına kız evladı istemen cok doğal. Cok giden varmış. aklında bulunsun. Bir de jaseminciğim şunu gözledim iki kardeşten erkek büyük kız küçük olunca cok güzel anlaşıyorlar. Teyzemin cocukları öyle. Bir kaç ahbabımızın da aynı şekilde. Ayy.. yine uzun vadeli düşlere daldım kusura bakma..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…