merhaba ne güzel inşallah bende yarın ayrıntılıya gidecem, birşey soracam bende çok tuz tüketiyorum bebeğe ne zararı varmışkızlar merhaba.
2gündür yoktum özledm valla sizi.
salı günü ayrıntılı ultrasonumuz vardı o yüzden giremedim.
çok güzeldi ayrıntılı. önce siyah beyaz 2 boyutlu baktı doktor. ölçümler yaptı. herşey gayet normal çıktı.
çok tuzlu mu yiyorsun dedi hayır dedim tuzu azalt dedi. hamur işidemi çok yiyon dedi sadece kahvaltılarda dedim onuda azalt dedi.
bebiş çok kilo alıyormuş böle giderse 1 ay sonra kilosu 2 katına çıkar dedi. :)
sonra 4 boyutluya geçti işte burası çok hoştu. bebişim bize pek yüzünü dönmedi doktor baya uğraştı yan yatırdı karnımı salladı anca öle biraz döndü ve yüzünü görebildik. bide fotoğrafımız var:)
sonra çıktık odadan bekledik raporu. raporun içine birde cd koymuşlar eve gelir gelmez baktık cd ye orda ne gördüysek hepsi video halinde vardı çok güzel izleyip izleyip duruoz:)
kendi doktoruma gittim sonra sonuçları göstermek için. tuz olayına açıklık getirdi; sen çok yediğin için değil dedi bebek için çok tuz yeme dedi. kendini suçlama bu durum için dedi benmde içim rahatlı. kızlar sizde tuzdan uzak durun.
dünde üşütmüşüm heralde midemi falan çok kötüydüm ateşim vardı terledim üşüyordum ıhlamurla brz iyiyim bugün.
çok uzun yazdım kusra bakmayın sonuç olarak bebişimiz iyiymiş 24,5 cm olmuş, 420 gramda kilosu olmuş bide +-60 gram yazmış doktor. :)
Ayyy Canim cok sevindim desene tombis yanakli isisrmalik popolu bir bebis geliyor sana :)) Ins dogumda hemencik kolayca olur..
Istanbulda'misin canim hangi hastaneye gittin ve ucreti nedir ogrenebilir miyim. Bende TR gelince annemle gitmek istiyorum ultrasona burda oyle CD fln vermiyorlar resimide en basta soylemen lazim yoksa doktor bey uygun pozisyon beklemiyor foto icin ..
geçmiş olsun cnm eğer parol kullanabiliyorsan 1 su bardağına 1 parol koy üzerine bir limon ve sıcak su ilave et arzuna göre şeker eklersin o sana çok iyi gelecek
geçmiş olsun canım Allah şifa versin... hafif sıcak suyun içine bal ve limon koy iç oda çok iyi gelecektr...
Geçmiş olsun Cnm allah sağlık şifa versin
merhaba ne güzel inşallah bende yarın ayrıntılıya gidecem, birşey soracam bende çok tuz tüketiyorum bebeğe ne zararı varmış(
kızlar merhaba.
çok güzeldi ayrıntılı. önce siyah beyaz 2 boyutlu baktı doktor. ölçümler yaptı. herşey gayet normal çıktı.
çok tuzlu mu yiyorsun dedi hayır dedim tuzu azalt dedi. hamur işidemi çok yiyon dedi sadece kahvaltılarda dedim onuda azalt dedi.
sonra 4 boyutluya geçti işte burası çok hoştu. bebişim bize pek yüzünü dönmedi doktor baya uğraştı yan yatırdı karnımı salladı anca öle biraz döndü ve yüzünü görebildik. bide fotoğrafımız var:)
sonra çıktık odadan bekledik raporu. raporun içine birde cd koymuşlar eve gelir gelmez baktık cd ye orda ne gördüysek hepsi video halinde vardı çok güzel izleyip izleyip duruoz:)
kendi doktoruma gittim sonra sonuçları göstermek için. tuz olayına açıklık getirdi; sen çok yediğin için değil dedi bebek için çok tuz yeme dedi. kendini suçlama bu durum için dedi benmde içim rahatlı. kızlar sizde tuzdan uzak durun.
dünde üşütmüşüm heralde midemi falan çok kötüydüm ateşim vardı terledim üşüyordum ıhlamurla brz iyiyim bugün.
çok uzun yazdım kusra bakmayın sonuç olarak bebişimiz iyiymiş 24,5 cm olmuş, 420 gramda kilosu olmuş bide +-60 gram yazmış doktor. :)
Günaydın kızlar, ayrıntılı ultrason en son ne zaman yapılabiliyor?
merhaba ne güzel inşallah bende yarın ayrıntılıya gidecem, birşey soracam bende çok tuz tüketiyorum bebeğe ne zararı varmış(
günaydın canımgüüünnaaaayyydınnn canlar
Kendinize özel bir sağlık probleminiz yoksa, olağan hamilelik ödemi için tuz kısıntısı yapılması kesinlikle onerilmiyor. Eskiden tamamen yasaklanırmış ama şimdi öyle değil. Dengeli bir şekilde tuz alımınızı devam ettiriniz diyorlar. Eğer abartın varsa normalleştir. ama dediğim gibi size özel bir sağlık probleminden ise yine kararı doktorunuz verir. Hamilelikte tuzsuzluk yok artık.
Özellikle araştırdım. Cünkü ben de tuzu severim.
her dr farklı söylüyor.bize dr 18-22 arası gidin dedi,bir başkası başka söylüyorlar
günaydın canım
merhaba yok canım herhangi bir sorun ya düşünün eriği bile tuzlayıp yiyorum
istanbuldayım. incirlide ultra med diye görüntüleme merkezine gittim cnm. normal fiyatı 320 lira ama bnm kendi doktorumun anlaşması var ben 200 lira verdim. doktor kendisi uğraştı yüz resmini verebilmek için:)
inşallah hepimizin doğumu kolay olur.:)
İstanbul'da hangi yakaya geliyorsun tac_yaprak?
valla açıkcası sormadım. ama kendi doktorum dediki hamilelikte yüksek tansiyon zehirlenme olabiliyomuş bunun için seni uyarmış dedi.
Senin adına sevindim canım darısı bizim başımıza.Bende kısmetse 14 haziranda detaylı ultrasona gireceğim,hepimiz güzel şeyler duyalım bebişlerimizle ilgili inş.kızlar merhaba.
canım 20+2 sin sen sata göre, bazı doktorlar eksik kimisi tam ölçüyo işte en doğrusu sata göre olan, bide bebişin kilo ve boyuna göre yapılan, mesela biz her ultrasonda 3 gün ilerden gidiyoruz sata göre...Cnm benim sat 8 ocak
merhaba kızlar, ben 17+6 oldum şimdiden mevlüt şekerlerine merak sardım cok fena kendim yapmak istiyorum ve kafam çok karıstı bir sürü sey begendim fikir alışverişi yapalım siz neler düşünüyorsunuz??Eki Görüntüle 723871 Eki Görüntüle 723882 Eki Görüntüle 723883 Eki Görüntüle 723884 Eki Görüntüle 723885 Eki Görüntüle 723886 Eki Görüntüle 723887 Eki Görüntüle 723888 Eki Görüntüle 723889 Eki Görüntüle 723881 Eki Görüntüle 723880 Eki Görüntüle 723879 Eki Görüntüle 723870 Eki Görüntüle 723872 Eki Görüntüle 723873 Eki Görüntüle 723874 Eki Görüntüle 723875 Eki Görüntüle 723876 Eki Görüntüle 723877 Eki Görüntüle 723878 Eki Görüntüle 723890 Eki Görüntüle 723871 Eki Görüntüle 723882 Eki Görüntüle 723883 Eki Görüntüle 723884 Eki Görüntüle 723885 Eki Görüntüle 723886 Eki Görüntüle 723887 Eki Görüntüle 723888 Eki Görüntüle 723889 Eki Görüntüle 723881 Eki Görüntüle 723880 Eki Görüntüle 723879 Eki Görüntüle 723870 Eki Görüntüle 723872 Eki Görüntüle 723873 Eki Görüntüle 723874 Eki Görüntüle 723875 Eki Görüntüle 723876 Eki Görüntüle 723877 Eki Görüntüle 723878 Eki Görüntüle 723890 kesinlikle su bez pastadan yapıcam ayrıca logusa serbeti de yapıcam bardakları süsleyip.. ama keçe mi magnetmi şekermi karar veremiyorum hepsi cok güzel seçin begenin bakemm :))
canım benimkinin aynı böle bi ultrasonu var, doktor erkek demişti hala erkek, sadece ilk zamanlar göbek kordonuyla karıştırmamak için yorumda bulunmuyolar yada kesin bişi sölemiyolar ama bana erkek gibi geldi, hayırlısı olsun işallahkizlar sizden bi ricam var cinsiyet konusunda tahminde bulunurmusunuz doktor kesin bisey demedi.sizlerinde fikrini almak istiyorum
ah canım yaa, kimse demezki, sen bak canının kıymetine bence git limonunu sık sıcak suyunun içine iç, dikkat et kendine, çok geçmiş olsuntwşwkkür ederim kızlar,öğlende yemekhaneye çıkınca limon alacam sıcak suyun içine sıkacam.onunla idare edeym bugn.iş yerindekiler de hasta olduğumu görüyor eve git dinlen demiyorlar
evet bu doktordan doktora değişiyor, nettede baktım ben 20-23 arası yapılormış kızlar oda bebişin organlarının tamamlanması için, yani birazda bebeğin gelişimine bağlı, iyi gidiyosa erkende yapabiliyolar, bizimkini 20+3 te yaptılar.her dr farklı söylüyor.bize dr 18-22 arası gidin dedi,bir başkası başka söylüyorlar
Canim ben ayrıntılı ultrasona girmedim normal bir kontroldu acaba ayrıntılı ultrasona ne zaman giriliyor
Günaydın Cnm nasılsınız bakalım
Kıyamam sana bian kendime benzettim , benim ailemle aram iyi ama uzağız işte ben ist. onlar çorumBen istanbuldayim Cnmbabamla aram pek iyi değil kimseyle pek gorusemiyorim burda da kimse yok sıkılıyorum galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?