2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
merhaba ne güzel inşallah bende yarın ayrıntılıya gidecem, birşey soracam bende çok tuz tüketiyorum bebeğe ne zararı varmış(

İstanbul'da hangi yakaya geliyorsun tac_yaprak?

geçmiş olsun cnm eğer parol kullanabiliyorsan 1 su bardağına 1 parol koy üzerine bir limon ve sıcak su ilave et arzuna göre şeker eklersin o sana çok iyi gelecek

geçmiş olsun canım Allah şifa versin... hafif sıcak suyun içine bal ve limon koy iç oda çok iyi gelecektr...

Geçmiş olsun Cnm allah sağlık şifa versin

twşwkkür ederim kızlar,öğlende yemekhaneye çıkınca limon alacam sıcak suyun içine sıkacam.onunla idare edeym bugn.iş yerindekiler de hasta olduğumu görüyor eve git dinlen demiyorlar

merhaba ne güzel inşallah bende yarın ayrıntılıya gidecem, birşey soracam bende çok tuz tüketiyorum bebeğe ne zararı varmış(

Kendinize özel bir sağlık probleminiz yoksa, olağan hamilelik ödemi için tuz kısıntısı yapılması kesinlikle onerilmiyor. Eskiden tamamen yasaklanırmış ama şimdi öyle değil. Dengeli bir şekilde tuz alımınızı devam ettiriniz diyorlar. Eğer abartın varsa normalleştir. ama dediğim gibi size özel bir sağlık probleminden ise yine kararı doktorunuz verir. Hamilelikte tuzsuzluk yok artık.
Özellikle araştırdım. Cünkü ben de tuzu severim.

oooy ne güzel biz de ctsi günü gideceğiz çok merak ediyorum minnoşumu

valla açıkcası sormadım. ama kendi doktorum dediki hamilelikte yüksek tansiyon zehirlenme olabiliyomuş bunun için seni uyarmış dedi.

Kızlar merhaba evimi badana yaptırdım o yüzde giremiyordum birde odaları değiştirdim kızmın odası ile oturma odazınının yrini değiştirdim bütün dolabındakiler çıktı tekrar düzenledim allahım ne kadar çok küçülmüş eşyası varmış pembeleri dağıttım beyazları oğluşuma ayırdım birde kuzenim erkek için küçülmüş çok eşya vermişti yani alacağım çok şey yok
hastane çıkışı birkaç alt üst ve çıtçıtlı badi alsam yeter herhalde

güüünnaaaayyydınnn canlar
günaydın canım

merhaba yok canım herhangi bir sorun ya düşünün eriği bile tuzlayıp yiyorum

her dr farklı söylüyor.bize dr 18-22 arası gidin dedi,bir başkası başka söylüyorlar

Ben 18 de gidim fakat erken oluyor tam olarak göremiyorlar 1 ay sonra tekrar bakıcaz dedi 22 de tekrar gidicem 24. hafta son oluyor bn kızmda da 22 nin içinde Çektirmiştim

Evet canim o hastaneyi soylemistin onceden, cok guzel memnun kaldiysan, Bana biraz pahali geldi normal ucreti ama bakalim kismet neyse artik cok istiyorum aslinda :))

İstanbul'da hangi yakaya geliyorsun tac_yaprak?

Canim Avrupa yakasi Bahcelievler..

Senin adına sevindim canım darısı bizim başımıza.Bende kısmetse 14 haziranda detaylı ultrasona gireceğim,hepimiz güzel şeyler duyalım bebişlerimizle ilgili inş.

slm kızlar, akşamları girmiyorum nete bütün gün bilgisayar başında olduğum için, sora sizi sabah yakalıyorum burdan ya sizde popo ağrısı oluyomu, bide sırt ağrısı, benim artmaya başladı bu durum son bi kaç gün merak ettim, insanın poposu ağrır mı ki, wala benim bi kaç gündür ağrıyo:44:

Cnm benim sat 8 ocak
canım 20+2 sin sen sata göre, bazı doktorlar eksik kimisi tam ölçüyo işte en doğrusu sata göre olan, bide bebişin kilo ve boyuna göre yapılan, mesela biz her ultrasonda 3 gün ilerden gidiyoruz sata göre...

ayaklıya bayıldım ben yaa, süper bişimiş, bide dün face te gördüm bi arkadaş diş buğdayı için keçeden mıknatıs yaptırmış bide kapı süsü çok hoşuma gitti ya, süper bişi
kizlar sizden bi ricam var cinsiyet konusunda tahminde bulunurmusunuz doktor kesin bisey demedi.sizlerinde fikrini almak istiyorum
canım benimkinin aynı böle bi ultrasonu var, doktor erkek demişti hala erkek, sadece ilk zamanlar göbek kordonuyla karıştırmamak için yorumda bulunmuyolar yada kesin bişi sölemiyolar ama bana erkek gibi geldi, hayırlısı olsun işallah

twşwkkür ederim kızlar,öğlende yemekhaneye çıkınca limon alacam sıcak suyun içine sıkacam.onunla idare edeym bugn.iş yerindekiler de hasta olduğumu görüyor eve git dinlen demiyorlar
ah canım yaa, kimse demezki, sen bak canının kıymetine bence git limonunu sık sıcak suyunun içine iç, dikkat et kendine, çok geçmiş olsun

her dr farklı söylüyor.bize dr 18-22 arası gidin dedi,bir başkası başka söylüyorlar
evet bu doktordan doktora değişiyor, nettede baktım ben 20-23 arası yapılormış kızlar oda bebişin organlarının tamamlanması için, yani birazda bebeğin gelişimine bağlı, iyi gidiyosa erkende yapabiliyolar, bizimkini 20+3 te yaptılar.

günaydın annişler ve bebişler :) bugün kendimi daha bir büyümüş hissediyorum daha doğrusu oğluşum büyüdü sanırım göbüş iyice çıktı :) hafta sonu bende oğlumu görmeye gidicem ayrıntılı ultrasona giricez çok merak ediyorum büyüdümü kilosu nasıl :) bana o tekmeleri atan ayakları görmek istiyorum doğunca ısırıcam onlarııııı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…