Evet canim o hastaneyi soylemistin onceden, cok guzel memnun kaldiysan, Bana biraz pahali geldi normal ucreti ama bakalim kismet neyse artik cok istiyorum aslinda :))
Canim Avrupa yakasi Bahcelievler..
günaydın canım
merhaba yok canım herhangi bir sorun ya düşünün eriği bile tuzlayıp yiyorum
Kıyamam sana bian kendime benzettim , benim ailemle aram iyi ama uzağız işte ben ist. onlar çorumAynen benimde burda kimsem yok..
Evet canim o hastaneyi soylemistin onceden, cok guzel memnun kaldiysan, Bana biraz pahali geldi normal ucreti ama bakalim kismet neyse artik cok istiyorum aslinda :))
Uzulmeyin Kizlar benimde burda kimsem yok, Annemler istanbulda ben burda senede bir anca gorusebiliyoruz.. Zaten uzak olunca insan derdini anlatmayada cekiniyor uzulmesinler ha deyince gidip gelemiyorlar diye.. Cok sukur 5 sene oldu ama halada ve herzaman yabanci olarak kaliyorsun.. Allah sukur siz memleketinizdesiniz yol yordam dil biliyorsunuz hele benimki gibi bir kaynana ve kayniniz yoktur umaraim..
slm kızlar, akşamları girmiyorum nete bütün gün bilgisayar başında olduğum için, sora sizi sabah yakalıyorum burdanya sizde popo ağrısı oluyomu, bide sırt ağrısı, benim artmaya başladı bu durum son bi kaç gün merak ettim, insanın poposu ağrır mı ki, wala benim bi kaç gündür ağrıyo:44:
:44::44::44: anladım canım en iyisi kendimi frenliyim
Buarada bende Bahçelievler Medicalpark hastanesinde doğum yapıcam Allah kısmet ederse, doktorum dışarıdan 2.000 TL , düşünen olursa bilginiz olsun..
Bu normal doğum fiyatı mı acaba?
Uzulmeyin Kizlar benimde burda kimsem yok, Annemler istanbulda ben burda senede bir anca gorusebiliyoruz.. Zaten uzak olunca insan derdini anlatmayada cekiniyor uzulmesinler ha deyince gidip gelemiyorlar diye.. Cok sukur 5 sene oldu ama halada ve herzaman yabanci olarak kaliyorsun.. Allah sukur siz memleketinizdesiniz yol yordam dil biliyorsunuz hele benimki gibi bir kaynana ve kayniniz yoktur umaraim..
bende kaya tuzu kullanıyorum ama dikkat ederim artıkHaha sende bendensib desene, En son gittiğim kontrolümde tansiyonum 12-8 cıktı doktorum sınırda dedi, suan bizim tansiyonumuz 10-6 falan olmalıymıs, cünkü normal doguma giremezsin yüksek tansiyonla dediBende pembe kaya tuzu kullanıyorum artık işlenmemiş tuz olduğu için daha zararsız..
frenle bencede tuz iyi bişi değil hamilelikte hiç iyi değilmiş.
Evet canım normal doğum..
slm kızlar, akşamları girmiyorum nete bütün gün bilgisayar başında olduğum için, sora sizi sabah yakalıyorum burdanya sizde popo ağrısı oluyomu, bide sırt ağrısı, benim artmaya başladı bu durum son bi kaç gün merak ettim, insanın poposu ağrır mı ki, wala benim bi kaç gündür ağrıyo:44:
ah canım yaa, kimse demezki, sen bak canının kıymetine bence git limonunu sık sıcak suyunun içine iç, dikkat et kendine, çok geçmiş olsun
evet bu doktordan doktora değişiyor, nettede baktım ben 20-23 arası yapılormış kızlar oda bebişin organlarının tamamlanması için, yani birazda bebeğin gelişimine bağlı, iyi gidiyosa erkende yapabiliyolar, bizimkini 20+3 te yaptılar.
slm cnm sende bütün gün benim gibi bilgisayar başındaysan sırtında ağrır poponda ağrır her yerin ağrır :) ben bel ağrısına dayanamıyorum artık öğlen eve gittiğimide bile sandalyade oturup yemek yemek istemiyorum öyle batıyo heryerlerim varyaa. bütün gün oturduğum için oluyo tabi. arada kalk gezele imkanın varsa. ben öyle yapmaya çalışıyorum elimden geldğince tabi yinede fayda etmiyo. akşam kaç yastıkla yatıyorum bilmiyorum ağırlaşınca ne olacak Allah yardımcımız olsun
kuzum sağolasın.sendeki ağrı şikayeti bende de var hatta eşimde de var.sabahtan akşama kadar iş yerinde oturunca ağrı oluyor malesef.
nuriancım tuzu kes canım biraz çünkü el ve ayaklarda şişme tansiyon yüksekliği falan hep tuzdan abartmadan normal bir şekilde tüketmek en iyisi.....
cullucan acaba popo ağrısı bel ağrısından olabilir mi yani bel fıtığı filan varsa onun ağrısı bazzen oraya vurabiliyor...benim de acayip derecede bel ağrım var geçmişte bel fıtığım vardı o yüzden galiba baya baya ağrıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?