2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Evet canim o hastaneyi soylemistin onceden, cok guzel memnun kaldiysan, Bana biraz pahali geldi normal ucreti ama bakalim kismet neyse artik cok istiyorum aslinda :))

Canim Avrupa yakasi Bahcelievler..

Hmm.. ok. Ben Anadolu yakasındayım. Avruapa yakasındaki kızlarda yazar şimdi sana zaten. ben detaylı ultrason için Şişli'de Prf.Recep HAS'a gittim. Konusunda çok iyi bir isim. 350 TL. ve CD.veriyor. Ben de o CD. izliyorum sürekli. :) Ayrıca Avrupa yakasında Turkiye Hastanesini önerebilirim. Fiyatları fena değildir. İki yeğenimde orda doğdu. Cocuk doktorları da orda.
Artık yine burdaki bilgileri toparlayıp kararını verirsin. Ha nereye karar verirsen en az bir hafta onceisnden randevu al. Geldiğin günü bekleme. Cünkü her yerde her an boşluk olmayabiliyor. Ben Recep HAS'a 10 gün öncesinde aldım mesela. Doluydu cünkü. Hadi hayırlısı ile gel bakalım.

günaydın canım

merhaba yok canım herhangi bir sorun ya düşünün eriği bile tuzlayıp yiyorum

Haha sende bendensib desene, En son gittiğim kontrolümde tansiyonum 12-8 cıktı doktorum sınırda dedi, suan bizim tansiyonumuz 10-6 falan olmalıymıs, cünkü normal doguma giremezsin yüksek tansiyonla dedi Bende pembe kaya tuzu kullanıyorum artık işlenmemiş tuz olduğu için daha zararsız..

Kıyamam sana bian kendime benzettim , benim ailemle aram iyi ama uzağız işte ben ist. onlar çorum Aynen benimde burda kimsem yok..

Uzulmeyin Kizlar benimde burda kimsem yok, Annemler istanbulda ben burda senede bir anca gorusebiliyoruz.. Zaten uzak olunca insan derdini anlatmayada cekiniyor uzulmesinler ha deyince gidip gelemiyorlar diye.. Cok sukur 5 sene oldu ama halada ve herzaman yabanci olarak kaliyorsun.. Allah sukur siz memleketinizdesiniz yol yordam dil biliyorsunuz hele benimki gibi bir kaynana ve kayniniz yoktur umaraim..

Öyle cnm bende anlatamam çok derdimi üzülmesinler diye, var var bendede görümce var düşmanımın basına vermesin :) Ben ist.da o Tekirdağda ama uzaktanda olsa yetiyor sağolsun ama eşim bana takmamayı öğretti artık sallamıyorum :))

slm cnm sende bütün gün benim gibi bilgisayar başındaysan sırtında ağrır poponda ağrır her yerin ağrır :) ben bel ağrısına dayanamıyorum artık öğlen eve gittiğimide bile sandalyade oturup yemek yemek istemiyorum öyle batıyo heryerlerim varyaa. bütün gün oturduğum için oluyo tabi. arada kalk gezele imkanın varsa. ben öyle yapmaya çalışıyorum elimden geldğince tabi yinede fayda etmiyo. akşam kaç yastıkla yatıyorum bilmiyorum ağırlaşınca ne olacak Allah yardımcımız olsun

Buarada bende Bahçelievler Medicalpark hastanesinde doğum yapıcam Allah kısmet ederse, doktorum dışarıdan 2.000 TL , düşünen olursa bilginiz olsun..

Ben sana cok şaşırıyorum zaten. Kendi adıma hiç hayal dahi edemeyeceğim bir şey. Ama bir yandan da takdir ediyorum. Cok cesur bir kızsın. Küçücük yaşında böyle bir dünya değişikliğine karar vermen. Ve tüm çetinliğine rağmen orda verdiğin kararın arkasında pes etmeden durman. Aferin sana. Yaşadıkların aslında ülkemizde yaşananlardan farklı değil. Ama senin de dediğin gibi orda teksin, dertleşeceğin kimsen yok. En onemlisi aynı zamanda büyüdüğün ülkeni, kültürünü özlersin. Ve bizim anlayacamayacağımız, yaşamadığımız için tahmin edemeyeceğimiz bir cok şey.. Allah kolaylık versin sana.
Ama burdan şu sonuç çıkıyor ki; Kadın aşıksa kuzey kutbundaki en ağır şartlara bile ayak uydurabilir, en zorlu koşullarlla savaşabilir.
Zaten savaşmassak aşkımızı hissemiyor muyuz ne? Yada savaşınca daha mı kıymetli oluyor?

Kocanı seviyorsan o da seni seviyorsa aynen devam canım. Allah sağlık sıhhat ve mücadele gücü versin. Bak burdan da gayet güzel paylaşımlar oluyor. Teknolojinin gözünü seveyim. bizim için çalışıyor..

bende kaya tuzu kullanıyorum ama dikkat ederim artık

frenle bencede tuz iyi bişi değil hamilelikte hiç iyi değilmiş.

öyle yapacam canım teşekkürler valla iyiki okudum burda yazını

kuzum sağolasın.sendeki ağrı şikayeti bende de var hatta eşimde de var .sabahtan akşama kadar iş yerinde oturunca ağrı oluyor malesef.

aynen tüm gün bilgisayar başındayım, arada wc, mutfak arası gidip geliyom ama yetmiyo dediğin gibi, akşamda direk sırt üstü yatasım geliyo sırf bu yüzden, servisle eve giderken artık son noktada oluyorum bu toto ağrısı ve sırt ağrısı için, bide trafik varsa vay halime geççek bu günlerde napalımm

kuzum sağolasın.sendeki ağrı şikayeti bende de var hatta eşimde de var .sabahtan akşama kadar iş yerinde oturunca ağrı oluyor malesef.

napsakkk yaa, yatar koltukmu alsak işe hahaha yattımız yerden çalışsak mesela tabi kesin kovarlar o ayrı:26:

nuriancım tuzu kes canım biraz çünkü el ve ayaklarda şişme tansiyon yüksekliği falan hep tuzdan abartmadan normal bir şekilde tüketmek en iyisi.....

cullucan acaba popo ağrısı bel ağrısından olabilir mi yani bel fıtığı filan varsa onun ağrısı bazzen oraya vurabiliyor...benim de acayip derecede bel ağrım var geçmişte bel fıtığım vardı o yüzden galiba baya baya ağrıyor

selam kızlar :)) benim kızım dün gece ben yatınca resmen yön değiştirtti bana çok hoşuma gitti bilmiş sağ tarfı beğenmedi sola yattık özel isteği üzerine

Merhabalar annecikler ve bebişlerine Bu sıcak havada nasılsınız?:82::126:Ben fenalardayım,mobilya sseç halı bak falan derken artık eski gücümün kalmadığını farkediyorum ki yüzüme herşeyime yansıyor zaten

bilmiyorumki canım ya, eskiden böle bi sıkıntım olmazdı benim şu iki haftadır var, geçmezse doktora gidip sorcam artık napayım:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…