Ben sana cok şaşırıyorum zaten. Kendi adıma hiç hayal dahi edemeyeceğim bir şey. Ama bir yandan da takdir ediyorum. Cok cesur bir kızsın. Küçücük yaşında böyle bir dünya değişikliğine karar vermen. Ve tüm çetinliğine rağmen orda verdiğin kararın arkasında pes etmeden durman. Aferin sana. Yaşadıkların aslında ülkemizde yaşananlardan farklı değil. Ama senin de dediğin gibi orda teksin, dertleşeceğin kimsen yok. En onemlisi aynı zamanda büyüdüğün ülkeni, kültürünü özlersin. Ve bizim anlayacamayacağımız, yaşamadığımız için tahmin edemeyeceğimiz bir cok şey.. Allah kolaylık versin sana.
Ama burdan şu sonuç çıkıyor ki; Kadın aşıksa kuzey kutbundaki en ağır şartlara bile ayak uydurabilir, en zorlu koşullarlla savaşabilir.
Zaten savaşmassak aşkımızı hissemiyor muyuz ne? Yada savaşınca daha mı kıymetli oluyor?
Kocanı seviyorsan o da seni seviyorsa aynen devam canım. Allah sağlık sıhhat ve mücadele gücü versin. Bak burdan da gayet güzel paylaşımlar oluyor. Teknolojinin gözünü seveyim. bizim için çalışıyor..
off kızlar, önümüzdeki hafta kuşadasına 4 günlüğüne tatile gidicektik eşimin şirketi izin vermemiş, cok canım sıkıldı, hormonlardan olsa gerek resmen ağlıyorum sinirimden
off kızlar, önümüzdeki hafta kuşadasına 4 günlüğüne tatile gidicektik eşimin şirketi izin vermemiş, cok canım sıkıldı, hormonlardan olsa gerek resmen ağlıyorum sinirimden
ooy kuzum ağlama nasip değilmiş de telkin et kendini,eşimi almanyaya göndeceklerdi ekim ayında, doğum o zamana denk geliyor diye başka arkadaşını gönderecekler.sonra tarih değişiyor ağustosa alıyorlar ama yine bizimkii gidemiyor arkadaşı gidiyor.ben çok üzüldüm, eşim nasip değilmiş niye üzülüyorsun ben hiç üzülmüyorm dedi
Merhabalar annecikler ve bebişlerineBu sıcak havada nasılsınız?:82::126:Ben fenalardayım,mobilya sseç halı bak falan derken artık eski gücümün kalmadığını farkediyorum ki yüzüme herşeyime yansıyor zaten
ayy cnm seni ben anlarım eşimde izin alacağı zaman gidemicez işler yoğun iziin vermezler dedi dünya başıma yıkıldı sanki.çok moralim bozuldu gerçi izin alabildi sonra ama ben ölüp ölüp dirildim.erteleyemezmisiniz cnm bi şekilde ayarlayabilirseniz çok iyi olur bebişler geldikten sonra tatil bizim için epey uzun bi süre sonra anca.
kızlar bişi sorcam, ben şimdi 23. hafta başındayım..bugün sağlık ocağından bana dediler ki senn şeker yüklemesinn şimdiye kadar yapılması lazımdı geç kalmışsın..sağlık bakanlığı 18-24 arası istiyo artık..ben de dr a sordum, yok öyle bişey bi dahaki gelmene aç gel bakarız dedi, yani ortalama 27 sonu-28.hafta başı filan...bu uluslararsı bişey nasıl sağlık bakanlığı değiştiriyomuş dedi..onlar yanlış biliyo dedi..sizde durumlar nedir:26::26::26::26:
kızlar bişi sorcam, ben şimdi 23. hafta başındayım..bugün sağlık ocağından bana dediler ki senn şeker yüklemesinn şimdiye kadar yapılması lazımdı geç kalmışsın..sağlık bakanlığı 18-24 arası istiyo artık..ben de dr a sordum, yok öyle bişey bi dahaki gelmene aç gel bakarız dedi, yani ortalama 27 sonu-28.hafta başı filan...bu uluslararsı bişey nasıl sağlık bakanlığı değiştiriyomuş dedi..onlar yanlış biliyo dedi..sizde durumlar nedir:26::26::26::26:
selam kıslarrrr, birasdan dr.a gidicemmm, gitmeden bi uğrayım dedim. bana dua edin olur mu bi sıkıntı olmas ins
Kesinlikle jasemin. Ve kucağına bir al da, balından yanında durabilyor musun bir gör. Onlar nasıl ballı olurlar bilir misin? Ben biliyorum 2 tane erkek yeğenim var. eskiden kız cocuklarıydı gozdem ama yeğenlerden sonra anladım ki kucağa alınan bebeğin cinsiyeti hiç farketmiyor, hepsi doyumsuz güzel.En küçük yeğenim henüz 5 aylık. en son pazar gördüm şu an burnumda tütüyor.
Ya ilginç bir şekilde koca göbekli halime 4 ay sonra bebeğimi kucağıma alacağım cok uzakmış gibi geliyor. Hala inanamıyorum. Diğer yandan inşallah bebeğimi sağsağlim kucaklarsam ikinci için hiç beklemem olursa ikincisi de peşinden olsun diyorum. Hatta ilerde üniversite için kesinlikle şehirdışına gondermem falan diyorum. Allahım ya..
Bak sen de ikincisi için Kıbrıs düşünebilirsin. Sonuçta bir erkek evladın yanına kız evladı istemen cok doğal. Cok giden varmış. aklında bulunsun. Bir de jaseminciğim şunu gözledim iki kardeşten erkek büyük kız küçük olunca cok güzel anlaşıyorlar. Teyzemin cocukları öyle. Bir kaç ahbabımızın da aynı şekilde. Ayy.. yine uzun vadeli düşlere daldım kusura bakma..
Gule gule git gel canim iyi haberlelrle ins. Doya doya sev bebisi teyzeleri icinde..:13:
Evet canım erkekler de cok tatlı oluyor :) hele bi gelsin yerim ben onu.
İkinciyi kız isterim Allah nasip ederse insallah.
Bende hemen olsun devamı istiyorum. 3 taneye kadar yolu var :) Dondurulmuşlarim var kenarda. Kendiliğinden kalmazsa onları değerlendireceğiz insallah. Kıbrıs'ta cinsiyet mı seciyorlar canım?
Bende hiç 4 ay sonra bebeğimi kucağıma alacakmışım gibi gelmiyor henüz :) benimde göbeğim cikti ama cok abartılı degil. Ama 9 kilo aldım :))
Ne yapayım hormonlardan falan şiştim galiba. Hiç de umrunda degil. Bebeğim saglikli olsun yeter
Cok iyiymiş ya.. dondurulmuşlar. Benim yok. olsun. Bugünlerimize de şükürler olsun.Evet istersen Kıbrıs'da cinsiyet secimi var. :) Bir de ben de 9 kilo aldım. Sanırım şimdilik sadece ikimiz varız. Rekor bizde.. Ben bize verilen hormanlara bağlamıyorum. Alacağımız vardı bence. Cünkü benim ilk gebeliğim normaldi ama ilk 11 hafta da 6 kilo almıştım. Olsun demek ki lazım.
Önemli olan sağlığımız, şükürler olsun şimdilik ne bir tansiyon, ne guatr, ne şeker sorunu cıkmadı. Umarım ilerleyen aylarımız da böyle gider. Tahminim +20 yada +25 kilo ile final yapacağız.
18 de şeker yüklemesi yapılan var mı..nette hep 24ten sonra yazıyo..
aynen tüm gün bilgisayar başındayım, arada wc, mutfak arası gidip geliyom ama yetmiyo dediğin gibi, akşamda direk sırt üstü yatasım geliyo sırf bu yüzden, servisle eve giderken artık son noktada oluyorum bu toto ağrısı ve sırt ağrısı için, bide trafik varsa vay halimegeççek bu günlerde napalımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?