2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
off kızlar, önümüzdeki hafta kuşadasına 4 günlüğüne tatile gidicektik eşimin şirketi izin vermemiş, cok canım sıkıldı, hormonlardan olsa gerek resmen ağlıyorum sinirimden

Aminnnnn canim isn Allah hepimize mutluluk verisn ins bebislerimizle yuvamizi dagitmasin..

off kızlar, önümüzdeki hafta kuşadasına 4 günlüğüne tatile gidicektik eşimin şirketi izin vermemiş, cok canım sıkıldı, hormonlardan olsa gerek resmen ağlıyorum sinirimden

ooy kuzum ağlama nasip değilmiş de telkin et kendini,eşimi almanyaya göndeceklerdi ekim ayında, doğum o zamana denk geliyor diye başka arkadaşını gönderecekler.sonra tarih değişiyor ağustosa alıyorlar ama yine bizimkii gidemiyor arkadaşı gidiyor.ben çok üzüldüm, eşim nasip değilmiş niye üzülüyorsun ben hiç üzülmüyorm dedi

ayy cnm seni ben anlarım eşimde izin alacağı zaman gidemicez işler yoğun iziin vermezler dedi dünya başıma yıkıldı sanki.çok moralim bozuldu gerçi izin alabildi sonra ama ben ölüp ölüp dirildim.erteleyemezmisiniz cnm bi şekilde ayarlayabilirseniz çok iyi olur bebişler geldikten sonra tatil bizim için epey uzun bi süre sonra anca.

aynen öyle kısmet değil demekki, bu iştede bir hayır vardır elbet ne diyelim, biraz açıldım gerçi ağlayınca

kızlar bişi sorcam, ben şimdi 23. hafta başındayım..bugün sağlık ocağından bana dediler ki senn şeker yüklemesinn şimdiye kadar yapılması lazımdı geç kalmışsın..sağlık bakanlığı 18-24 arası istiyo artık..ben de dr a sordum, yok öyle bişey bi dahaki gelmene aç gel bakarız dedi, yani ortalama 27 sonu-28.hafta başı filan...bu uluslararsı bişey nasıl sağlık bakanlığı değiştiriyomuş dedi..onlar yanlış biliyo dedi..sizde durumlar nedir:26::26::26::26:

aa ne güzel siz de mobilya alıyorsunuz.ben de çok istiyorum ama oda sıkıntımız var diye yaptıramıyoruz.güzel şeyler düşün bebeğinin o yatakta yatacağını o halının üstünde tepineceğini hayal et moral bulup enerji depıolarsın

aynen canım, aynı sıkıntı işteertelemekte uymuyo, bi bu hafta uyuyodu bize, bu ay sonu kardeşimin nişanı var çünkü, sora ramazan ( kociş oruç tutçak ), sora biz ağırlaşçaz ağustosta bide çok sıcak olcak havalar, yani bu hafta gittim gittim yoksa bida yok taki bebiş doğduktan ve biraz kendini attıktan sonra buda baya bi uzun süre, off gene canım sıkıldı şimdi, halbuki 4 güncük ya

18 de şeker yüklemesi yapılan var mı..nette hep 24ten sonra yazıyo..

arkadaşlar tetanoz aşısı olan var mı aranızzda sanırım hemen hemen herkes 20 li haftalarında

selam kıslarrrr, birasdan dr.a gidicemmm, gitmeden bi uğrayım dedim. bana dua edin olur mu bi sıkıntı olmas ins

Canim benim burdaki hamile arkadas Sali gunu yaptirdi 25+3 tu ..

Evet canım erkekler de cok tatlı oluyor :) hele bi gelsin yerim ben onu.
İkinciyi kız isterim Allah nasip ederse insallah.
Bende hemen olsun devamı istiyorum. 3 taneye kadar yolu var :) Dondurulmuşlarim var kenarda. Kendiliğinden kalmazsa onları değerlendireceğiz insallah. Kıbrıs'ta cinsiyet mı seciyorlar canım?
Bende hiç 4 ay sonra bebeğimi kucağıma alacakmışım gibi gelmiyor henüz :) benimde göbeğim cikti ama cok abartılı degil. Ama 9 kilo aldım :))
Ne yapayım hormonlardan falan şiştim galiba. Hiç de umrunda degil. Bebeğim saglikli olsun yeter

cnm benide aramişlardı sağlık ocağından şeker yüklemesi için. doktorumu arayıp sordum 24- 27 haftalar arası yapılıyo dedi. hafta sonu gidicem doktora sorucam tam kacıncı haftada yaptırıyım diye.

Cok iyiymiş ya.. dondurulmuşlar. Benim yok. olsun. Bugünlerimize de şükürler olsun. Evet istersen Kıbrıs'da cinsiyet secimi var. :) Bir de ben de 9 kilo aldım. Sanırım şimdilik sadece ikimiz varız. Rekor bizde.. Ben bize verilen hormanlara bağlamıyorum. Alacağımız vardı bence. Cünkü benim ilk gebeliğim normaldi ama ilk 11 hafta da 6 kilo almıştım. Olsun demek ki lazım.
Önemli olan sağlığımız, şükürler olsun şimdilik ne bir tansiyon, ne guatr, ne şeker sorunu cıkmadı. Umarım ilerleyen aylarımız da böyle gider. Tahminim +20 yada +25 kilo ile final yapacağız.

Benim ilk dogum oldugu icin hormonlara bağlamıştım
Vallah bu gidişler 20-25 diyorum bende. Hayırlısı olsun.
Seker, tansiyon vs çıkmasın da insallah. Simdik bende de hersey normal cok sukur.
Dondurulmuşlar iyi oldu kenarda. Hayırlısı tabii belki onlara gerek de kalmaz

18 de şeker yüklemesi yapılan var mı..nette hep 24ten sonra yazıyo..

benim daha yapılmadı canım 22. haftadayım, hata doktorum bi ay sonra görüşçez bida dedi oda 22 haziran yapıyor bende o zaman 24+5 olcam sanırım o gün yaptırcak, yada gidince sorcam. ben hala tetanoz olmadım mesela, arayıp sordum doktorumada, sağlık ocakları seni arıyacak endişe etme onlar zamanı biliyo bekle dedi bana

bende sırt üstü yatmak istiyorum ama zararlı diyolarya soluma dönüyorum belimin arkasına yastık koyuyorum sonra benim oğlan bi tepik atıyo haydi sağa dön :) şekilde beğenmiyo paşa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…