cnm benide aramişlardı sağlık ocağından şeker yüklemesi için. doktorumu arayıp sordum 24- 27 haftalar arası yapılıyo dedi. hafta sonu gidicem doktora sorucam tam kacıncı haftada yaptırıyım diye.
bende sırt üstü yatmak istiyorum ama zararlı diyolarya soluma dönüyorum belimin arkasına yastık koyuyorum sonra benim oğlan bi tepik atıyo haydi sağa dön :) şekilde beğenmiyo paşa
kızlar doğum anınızı ve sonrası için hastaneye fotoğrafçı düşünomusunuz ?, fiyat bilen varsa paylaşabilir mi acaba ?
slm kızlar, akşamları girmiyorum nete bütün gün bilgisayar başında olduğum için, sora sizi sabah yakalıyorum burdanya sizde popo ağrısı oluyomu, bide sırt ağrısı, benim artmaya başladı bu durum son bi kaç gün merak ettim, insanın poposu ağrır mı ki, wala benim bi kaç gündür ağrıyo:44:
canım 20+2 sin sen sata göre, bazı doktorlar eksik kimisi tam ölçüyo işte en doğrusu sata göre olan, bide bebişin kilo ve boyuna göre yapılan, mesela biz her ultrasonda 3 gün ilerden gidiyoruz sata göre...
ayaklıya bayıldım ben yaa, süper bişimiş, bide dün face te gördüm bi arkadaş diş buğdayı için keçeden mıknatıs yaptırmış bide kapı süsü çok hoşuma gitti ya, süper bişi
canım benimkinin aynı böle bi ultrasonu var, doktor erkek demişti hala erkek, sadece ilk zamanlar göbek kordonuyla karıştırmamak için yorumda bulunmuyolar yada kesin bişi sölemiyolar ama bana erkek gibi geldi, hayırlısı olsun işallah
ah canım yaa, kimse demezki, sen bak canının kıymetine bence git limonunu sık sıcak suyunun içine iç, dikkat et kendine, çok geçmiş olsun
evet bu doktordan doktora değişiyor, nettede baktım ben 20-23 arası yapılormış kızlar oda bebişin organlarının tamamlanması için, yani birazda bebeğin gelişimine bağlı, iyi gidiyosa erkende yapabiliyolar, bizimkini 20+3 te yaptılar.
aynen canım, aynı sıkıntı işteertelemekte uymuyo, bi bu hafta uyuyodu bize, bu ay sonu kardeşimin nişanı var çünkü, sora ramazan ( kociş oruç tutçak ), sora biz ağırlaşçaz ağustosta bide çok sıcak olcak havalar, yani bu hafta gittim gittim yoksa bida yok taki bebiş doğduktan ve biraz kendini attıktan sonra buda baya bi uzun süre, off gene canım sıkıldı şimdi, halbuki 4 güncük ya
Slm kızlar bugün nasılsınız bakalım ben hiç iyi değilim :-(
selaammm kızlar ya ben bu evhamlılıgımdan nasıl kurtula bilirim acaba yaaa ?
Merhaba kızlar ;
benim karnımda ve kasıklarımda ufak ufak kızarıklıklar ve kaşıntı var. neredeyse 1 haftadır geçmiyor ve sanki ilerliyor gibi.ilk zaman sıcaktan falan diye düşündüm ama sürekli kaşıntı halindeyim. lierac çatlak kremi alerji mi yaptı diye düşünüyorum.çünkü krem kullanmadan önce böyle birşey yoktu. kremi bıraksam başka ne kullanabilirim çatlaklar için..
iyiz canm seni sormalı şişko şişko geziyoz işte:) niye iii degilsin ne oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?