2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Bunalimdayim kızlar mutsuzum ne oldu anlamiyorum üzgün hissediyorum kendimi

Muhtemelen cok kıymetli hormonlarımızın bir oyunu. Alınganlık, duygusal ağlak haller, endişeli mutsuz zamanlar hep şu an ki hormanal durumumuzun bir cilvesi. İdare et. Gececek.
Bir de iyi düşün bakalım, mutlaka tetikleyici bir sebebin var. Çok da durup duruken olmayan bir şey. Sadece ot bok tetikler yukardaki saydığım duygu durumlarını. Sende de mutlaka ya birinden bir şey duydun, ya bir beklentin gerçekleşmedi. alacağın bir şeyi alamadın, yoldan beklediğin biri gelmedi, yada gideceğin bir yere gidemiyorsunuz iptal oldu. Böyle şeyler işte.. Düşün bakalım..
Ama takmadan güzel güzel.. Bebeciğini strese sokma..

canım ben de bugün yaptırdım şeker yüklemesini,22+1 iz bugün.doktorum bu hafta çağırdığı için gittim.ben de 24-28. haftalar arası diye biliyorum,geç olduğunu sanmıyorum yani. şekerim de 100 çıkmış.doktor iyi dedi,140 ın altı normalmiş,bilginize...

Bende hiçbişey yok henüz , aklımada bişey gelmiyor Sıcaktan yemek istemiyor canım hafif şeyler yapmak istiyorum oda aklıma gelmiyor

Cnm corba yap domatesi bulgur pilavi yap kozlenmis patlican salatası ıspanak yemeği patates salatası taze fasulye yap benimde aklıma birşey gelmiyor :-(

kizlar bisey sorucam size ben biraz yurudugumde karnimin alt tarafi cok aciyo yaaa

canım kasık agrısı yurudugumde bıraz bendede oluyo o nedenle pek yurumek ıstemıyorum acaba bebişime bısey olur mu dıye endıselenıyorum...

bende bi kadina sordum 2 cocugu var yuruyunce cok aciyo dedim o yuzden yavas yuruyorum fln oda dediki karnin buyudugu icin aciyo dedi oyle herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…