konunun basında Loori nin hazırLadıgı 2013 ekim anneLeri Listesine nasL girecegm?
canım sen girmiyosun, loriye msj at bilgilerini o güncelliyor listeyi.
Bunalimdayim kızlar mutsuzum ne oldu anlamiyorum üzgün hissediyorum kendimi
canım sen girmiyosun, loriye msj at bilgilerini o güncelliyor listeyi.
yeni uye oLduum için ozeL msg atamiorm:)
Cnm bende kayıt olmak istiyorum
kızlar bişi sorcam, ben şimdi 23. hafta başındayım..bugün sağlık ocağından bana dediler ki senn şeker yüklemesinn şimdiye kadar yapılması lazımdı geç kalmışsın..sağlık bakanlığı 18-24 arası istiyo artık..ben de dr a sordum, yok öyle bişey bi dahaki gelmene aç gel bakarız dedi, yani ortalama 27 sonu-28.hafta başı filan...bu uluslararsı bişey nasıl sağlık bakanlığı değiştiriyomuş dedi..onlar yanlış biliyo dedi..sizde durumlar nedir:26::26::26::26:
Kızlar bugünkü akşam yemeği menunuzde neler var
Bende hiçbişey yok henüz , aklımada bişey gelmiyorSıcaktan yemek istemiyor canım hafif şeyler yapmak istiyorum oda aklıma gelmiyor
Cnm corba yap domatesi bulgur pilavi yap kozlenmis patlican salatası ıspanak yemeği patates salatası taze fasulye yap benimde aklıma birşey gelmiyor :-(
kizlar bisey sorucam size ben biraz yurudugumde karnimin alt tarafi cok aciyo yaaa
Benimde oyle oluyor Cnm ama nedenini bilmiyorum
kizlar bisey sorucam size ben biraz yurudugumde karnimin alt tarafi cok aciyo yaaa
bende bilmiyorum zulucum dr sorucaktim ama unuttum gitti o heyecanla
canım kasık agrısı yurudugumde bıraz bendede oluyo o nedenle pek yurumek ıstemıyorum acaba bebişime bısey olur mu dıye endıselenıyorum...
Cnm zaten bebise bakınca terslik olsa söylerler bence normaldir bu arada varisler ne zaman oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?