2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
bende bi kadina sordum 2 cocugu var yuruyunce cok aciyo dedim o yuzden yavas yuruyorum fln oda dediki karnin buyudugu icin aciyo dedi oyle herhalde

Olabılır canım. ama benım hıc karnım yok sadece 1,5 kılo aldım...belkı artık buyuyecektır karnım ve bunun ısaretıdır bu

merhaba hanımllar bugün bol bol gezdim kendime ciciler aldım
ben bişey sorcam dr şeker yüklemesi yapmam gerektiğini söyledi temmuzda devlet hastanesine gitsem aynı gün yaparmı onun için başka güne mi veriyo

ben fatih sultan mehmete gitcem

loorimm bende de var aynı durum. hele az bi yokuş çıkayım sancılar dürtüyo alttan alttan :)

Bunlar daha baslangic sanirim katlanicaz bu tatli seylere napalim tek sorunumuz bu olsun yavas yurumeye calis canim ben biraz yuriyim hemen agrimaya basliyo neredeyse karnimi tutucam o derece

canim arayip bi sor istersen benim hic bi fikrim yok :26:

selamlar hanımlar
hamileliğimi ilk öğrendğim gün yazmıştım ondan beridir hiç uğrayamadım. Allahın izniyle 18+1 günlük olduk bugün.

loori hanımcıgım ilk sayfadaki tabloya beni de eklerse sevirinim

yaşım 27,sat 24.01.2013, kilo 59-168, tahmini dogum tarihi 31.10.2013, ilk gebelik. kısmetse oğlumuz olacak, Kayseride yaşayan bir orman mühendisiyim :)

hayirlisi olsun canim hosgeldin eklicem senide not aldim

Slm Cnm nasılsın günün nasıl geçti
sağol canım fena değildi :) seni sormalı neler yaptınıs bakalım bebişimisle :)

Bunlar daha baslangic sanirim katlanicaz bu tatli seylere napalim tek sorunumuz bu olsun yavas yurumeye calis canim ben biraz yuriyim hemen agrimaya basliyo neredeyse karnimi tutucam o derece
aynen canım sen yine iyisin, ben o derece dediğini yapıyorum, bi elim karnımda gidiyorum yolda yav bnmde hiç göbüşüm yoktu ama şimdi iyice belli olmaya başladı. hele ki akşam yemeğinden sonra midemdeki şişlikle birleşince kendimi tanıyamıyorum

hoşbulduk looricim :)

fito adında bir krem kullanıyorum ben. çok yaglı oldugu için iki güne bir sürüyorum arkadaşım.

aynen yemeklerden sonra cok fena oluyo ben dik duramiyorum yemekten sonra patlicak gibi gergin hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…