bende bi kadina sordum 2 cocugu var yuruyunce cok aciyo dedim o yuzden yavas yuruyorum fln oda dediki karnin buyudugu icin aciyo dedi oyle herhalde
Olabılır canım. ama benım hıc karnım yok sadece 1,5 kılo aldım...belkı artık buyuyecektır karnım ve bunun ısaretıdır bu
loorimm bende de var aynı durum. hele az bi yokuş çıkayım sancılar dürtüyo alttan alttan :)kizlar bisey sorucam size ben biraz yurudugumde karnimin alt tarafi cok aciyo yaaa
loorimm bende de var aynı durum. hele az bi yokuş çıkayım sancılar dürtüyo alttan alttan :)
loorimm bende de var aynı durum. hele az bi yokuş çıkayım sancılar dürtüyo alttan alttan :)
merhaba hanımllar bugün bol bol gezdim kendime ciciler aldım
ben bişey sorcam dr şeker yüklemesi yapmam gerektiğini söyledi temmuzda devlet hastanesine gitsem aynı gün yaparmı onun için başka güne mi veriyo
ben fatih sultan mehmete gitcem
canım kasık agrısı yurudugumde bıraz bendede oluyo o nedenle pek yurumek ıstemıyorum acaba bebişime bısey olur mu dıye endıselenıyorum...
sLm yenı üye oLduum için özel msg atamiorm bastaki Listeye ekLenmek istiormmm
bende de oldu bugun..çok korktumm...:26::26:
selamlar hanımlar
hamileliğimi ilk öğrendğim gün yazmıştım ondan beridir hiç uğrayamadım. Allahın izniyle 18+1 günlük olduk bugün.
loori hanımcıgım ilk sayfadaki tabloya beni de eklerse sevirinim
yaşım 27,sat 24.01.2013, kilo 59-168, tahmini dogum tarihi 31.10.2013, ilk gebelik. kısmetse oğlumuz olacak, Kayseride yaşayan bir orman mühendisiyim :)
neden kımse cevap yazmadı
sağol canım fena değildi :) seni sormalı neler yaptınıs bakalım bebişimisle :)Slm Cnm nasılsın günün nasıl geçti
aynen canım sen yine iyisin, ben o derece dediğini yapıyorum, bi elim karnımda gidiyorum yolda yavBunlar daha baslangic sanirimkatlanicaz bu tatli seylere napalim tek sorunumuz bu olsun yavas yurumeye calis canim ben biraz yuriyim hemen agrimaya basliyo neredeyse karnimi tutucam o derece
sağol canım fena değildi :) seni sormalı neler yaptınıs bakalım bebişimisle :)
aynen canım sen yine iyisin, ben o derece dediğini yapıyorum, bi elim karnımda gidiyorum yolda yavbnmde hiç göbüşüm yoktu ama şimdi iyice belli olmaya başladı. hele ki akşam yemeğinden sonra midemdeki şişlikle birleşince kendimi tanıyamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?