2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

Bizde ne yapalım Cnm bütün gün bunalimdaydim şu an kendime geldim ;-)

aynen yemeklerden sonra cok fena oluyo ben dik duramiyorum yemekten sonra patlicak gibi gergin hissediyorum

aynen canım akşamları su içebiliyomusun ? ßen duramıyorum fazla içiyorum ve yarım litrede bile 6 7 defa etkisini gösteriyo, odamı wc ye taşıcam ya da lazımlık alıyım diyorum

aynen canım akşamları su içebiliyomusun ? ßen duramıyorum fazla içiyorum ve yarım litrede bile 6 7 defa etkisini gösteriyo, odamı wc ye taşıcam ya da lazımlık alıyım diyorum

iciyorum canim benim onceden 2 lt bile icsem wcye normal siklikla giderdim ama simdi daha bi siklikla gidiyorum

Bendee birde enfeksiyon var diye ictim. Sukur ilacsz atlaattim . Ama soon aylarda ne yapicaz bakalim. Simdiden gece 2 kere kalkiyorum

benim erkek ve yukariya dogru cikiyo onu ne sevimliler ya buyuduler sipalar

Bendee birde enfeksiyon var diye ictim. Sukur ilacsz atlaattim . Ama soon aylarda ne yapicaz bakalim. Simdiden gece 2 kere kalkiyorum

geçmiş olsun canımcım:) bende gece su içmeden yatamıyorum, içincede arka arkaya gidiyorum deli oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…