selam canim oradaki tum bilgileri yaz en kisa zamanda guncellicem
1- 28
2- 14.01.2013
3- 55
4- 21.10.2013
5- iLk
6- E
7- xxxx
8- AntaLya- Sivas
9- İnşaat müh.
tesekkur ettmm:)
sağol canım fena değildi :) seni sormalı neler yaptınıs bakalım bebişimisle :)
aynen canım sen yine iyisin, ben o derece dediğini yapıyorum, bi elim karnımda gidiyorum yolda yavbnmde hiç göbüşüm yoktu ama şimdi iyice belli olmaya başladı. hele ki akşam yemeğinden sonra midemdeki şişlikle birleşince kendimi tanıyamıyorum
tamam canim not aldim senide
aynen yemeklerden sonra cok fena oluyo ben dik duramiyorum yemekten sonra patlicak gibi gergin hissediyorum
Bende 29 yasinda sat 20. 01 eskisehir ogretmenim dogum tarihim tahmini 27 ekim.ikinci gebeligim ilk kiz . Simdide iglusum olacak isallah.eklermisin tesekkurler. Ismim dilek
aynen canımakşamları su içebiliyomusun ? ßen duramıyorum fazla içiyorum ve yarım litrede bile 6 7 defa etkisini gösteriyo, odamı wc ye taşıcam ya da lazımlık alıyım diyorum
not aldim dilekcimm
Kislar sanki benim gobegim yukarda gibi sizinde mı oyle
aynen canımakşamları su içebiliyomusun ? ßen duramıyorum fazla içiyorum ve yarım litrede bile 6 7 defa etkisini gösteriyo, odamı wc ye taşıcam ya da lazımlık alıyım diyorum
çok ii anlıyorum canımcımmiciyorum canim benim onceden 2 lt bile icsem wcye normal siklikla giderdim ama simdi daha bi siklikla gidiyorum
canımcım benimde tam tersine göbek deliğimin hizasına kadar büyüklüğü :44::44:Kislar sanki benim gobegim yukarda gibi sizinde mı oyle
benim erkek ve yukariya dogru cikiyo onune sevimliler ya buyuduler sipalar
çok ii anlıyorum canımcımm
canımcım benimde tam tersine göbek deliğimin hizasına kadar büyüklüğü :44::44:
benim erkek ve yukariya dogru cikiyo onune sevimliler ya buyuduler sipalar
Bendee birde enfeksiyon var diye ictim. Sukur ilacsz atlaattim . Ama soon aylarda ne yapicaz bakalim. Simdiden gece 2 kere kalkiyorum
Adini ne koyacaksin. Benimde erkek. 7
Allah bağışlasın kuşummmmrutbemde yazildigi gibide tatlikom Ege koyucaz insallahsiz ?
ohhh maşallahh annesiiiKızlar benim bebis masallah her gün kıpır kıpır en az 7 kez hissediyorum balimi
Allah bağışlasın kuşummmmİsmide güsell
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?