2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Kızlar sizin gobisler nasıl oldu bu arda yakında 5.ay bitecek son aylar çok zor kızlar ben ablamn hamileliginde yanindaydim hareketletimiz yavaşlayacak ona göre bu ayların tadını çıkartalım hamileliğin en kötü ayrı 1.tremister dusunsenize kocaman bir gobis

Son düzenleme:
canımmm göbiş neysedeee midee mahvetti beniiii, yanıyorummmmmmmmmmmm :120::120::120:

kizlar bisey sorucam size ben biraz yurudugumde karnimin alt tarafi cok aciyo yaaa

loorimm bende de var aynı durum. hele az bi yokuş çıkayım sancılar dürtüyo alttan alttan :)

kızlar ben dün iş çıkışı eve giderken yolda tıkandım resmen. karnım cok acıkmıstı hızlı hızlı eve gideyim dedim 5 dk sonra tıkandım öyle yavaşladımki hem karnım baskı yaptı hemde bacağım çok ağrıdı. bende varis çıkmaya başladı erken değilmi ya çok moralim bozuldu

Günaydın Kızlar, akşam akşam kaynatmışsınız valla yahu benim ayaklarım şişiyooooooooo, 2 gündür napçamı şaşırdım, akşamları yere basarken sanki patlıcak gibi oluyolar, napçaz yaaa

Kizlar lierac jel kullananlar nasil kullaniyosunuz? Gunde kac kez gobislere suruyosunuz?
canım soruna cevap vereyim istedim, ben lieracı günde 2 kez kullanıyorum, göbişe, göğüse ( kahve yer hariç ). Birde kilo egilimi olanlar için doktorum sölemişti kollara ve basenlere bile sürülmesi geriyomuş ama çok şükür sadece karnım ve göğüslerim büyüyo ( sanırım göğüslermde tamamladı büyüme kısmını yani öle hissediyorum şuanda bakalım ). Ama sonuç olarak kilo alacak, şişecek heryere sürülmesi gereken bişimiş, çünkü kolda ve bacaktada olabiliomuş bu çatlak, bazen popoda bile

kızlar günaydınn ben tetenoz iğnesi oldum ve bugun 2. günüm 2 gündür çok midem kötü, kolumun üzerine yatamıyorum ağrıyor ve bebeğimin pıtpıtlarını pek hissedemedim gibi sizlerde de böyle olmuştu acaba? Bebeği rahatsız eder mi aşı?

Bende 29 yasinda sat 20. 01 eskisehir ogretmenim dogum tarihim tahmini 27 ekim.ikinci gebeligim ilk kiz . Simdide iglusum olacak isallah.eklermisin tesekkurler. Ismim dilek

bende 27 yaşında 28.01 samsun öğretmenim. doğum tahmin tarihi 04. ekim. ilk hamileliğim. kı< olacak inşallah. benide ekleyin lütfen YaCeeM

canım aşının bebeği rahatsız edeceğini sanmıyorum sendeki halsizlik onuda etkilemiş olabilir. Bikaç güne kolunun ağrısı geçer bende mide bulantısı olmamıştı ama kolunun üstüne yatamaman normal. Hemşire bana 3 gün kol ağrısı yapar demişti. Sen kendini dinleme normal hayatına devam et çikolata ye sola dön yat elini karnına koy bebeğini hissedersin inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…