Kızlar benim bebis masallah her gün kıpır kıpır en az 7 kez hissediyorum balimi
hepimizin bebeklerini insallahcok sagol tatlimm
canımmm göbiş neysedeee midee mahvetti beniiii, yanıyorummmmmmmmmmmmKızlar sizin gobisler nasıl oldu bu arda yakında 5.ay bitecek son aylar çok zor kızlar ben ablamn hamileliginde yanindaydim hareketletimiz yavaşlayacak ona göre bu ayların tadını çıkartalım hamileliğin en kötü ayrı 1.tremister dusunsenize kocaman bir gobis
canımmm göbiş neysedeee midee mahvetti beniiii, yanıyorummmmmmmmmmmm:120::120::120:
kizlar ben birden cikabilirim kusura bakmayin iyi geceler hepinize
günaydın hanımlar gece gece muhabbetler dönmüş burda, hmmgünaydın..
Cnm zaten bebise bakınca terslik olsa söylerler bence normaldir bu arada varisler ne zaman oluyor
kizlar bisey sorucam size ben biraz yurudugumde karnimin alt tarafi cok aciyo yaaa
loorimm bende de var aynı durum. hele az bi yokuş çıkayım sancılar dürtüyo alttan alttan :)
Kislar sanki benim gobegim yukarda gibi sizinde mı oyle
canım soruna cevap vereyim istedim, ben lieracı günde 2 kez kullanıyorum, göbişe, göğüse ( kahve yer hariç ). Birde kilo egilimi olanlar için doktorum sölemişti kollara ve basenlere bile sürülmesi geriyomuş ama çok şükür sadece karnım ve göğüslerim büyüyo ( sanırım göğüslermde tamamladı büyüme kısmını yani öle hissediyorum şuanda bakalım ). Ama sonuç olarak kilo alacak, şişecek heryere sürülmesi gereken bişimiş, çünkü kolda ve bacaktada olabiliomuş bu çatlak, bazen popoda bileKizlar lierac jel kullananlar nasil kullaniyosunuz? Gunde kac kez gobislere suruyosunuz?
Bende 29 yasinda sat 20. 01 eskisehir ogretmenim dogum tarihim tahmini 27 ekim.ikinci gebeligim ilk kiz . Simdide iglusum olacak isallah.eklermisin tesekkurler. Ismim dilek
kızlar günaydınn ben tetenoz iğnesi oldum ve bugun 2. Günüm 2 gündür çok midem kötü, kolumun üzerine yatamıyorum ağrıyor ve bebeğimin pıtpıtlarını pek hissedemedim gibi sizlerde de böyle olmuştu acaba? Bebeği rahatsız eder mi aşı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?