kizlar cok acil..tetenoz aşısı icin ac ya da tok olmak farkediyor mu?
bana öyle birşey söyleyen olmadı canım iş çıkışı gittim toktum
canım aşının bebeği rahatsız edeceğini sanmıyorum sendeki halsizlik onuda etkilemiş olabilir. Bikaç güne kolunun ağrısı geçer bende mide bulantısı olmamıştı ama kolunun üstüne yatamaman normal. Hemşire bana 3 gün kol ağrısı yapar demişti. Sen kendini dinleme normal hayatına devam et çikolata ye sola dön yat elini karnına koy bebeğini hissedersin inş
cvp için çok teşekkür ederim çok sağol, kaç gündür pıtpıtlar bayağı iyiydi bu sabah meyve yedim o kadar derinden geldi ki pıtpıtlar.. üzüldüm açıkcası.. Allah bebeklerimize bizlere şifa versin inşallah.. Sol koluma yaptı bu arada aşıyı bilerek çalışmamı etkilemesin diye sol tarafıma da yatamıyorum inşallah bugun hayırlısıyla geçer bebek de şu an pıt pıt diye 2 kere hareket etti.. Ayyy çok duygulandımm şu an allah razı olsun yaaa senden yaa.. Ferahladım..
Günaydın Kızlar, akşam akşam kaynatmışsınız vallayahu benim ayaklarım şişiyooooooooo, 2 gündür napçamı şaşırdım, akşamları yere basarken sanki patlıcak gibi oluyolar, napçaz yaaa
canım soruna cevap vereyim istedim, ben lieracı günde 2 kez kullanıyorum, göbişe, göğüse ( kahve yer hariç ). Birde kilo egilimi olanlar için doktorum sölemişti kollara ve basenlere bile sürülmesi geriyomuş ama çok şükür sadece karnım ve göğüslerim büyüyo ( sanırım göğüslermde tamamladı büyüme kısmını yani öle hissediyorum şuanda bakalım ). Ama sonuç olarak kilo alacak, şişecek heryere sürülmesi gereken bişimiş, çünkü kolda ve bacaktada olabiliomuş bu çatlak, bazen popoda bile
selamlar hanımlar
hamileliğimi ilk öğrendğim gün yazmıştım ondan beridir hiç uğrayamadım. Allahın izniyle 18+1 günlük olduk bugün.
loori hanımcıgım ilk sayfadaki tabloya beni de eklerse sevirinim
yaşım 27,sat 24.01.2013, kilo 59-168, tahmini dogum tarihi 31.10.2013, ilk gebelik. kısmetse oğlumuz olacak, Kayseride yaşayan bir orman mühendisiyim :)
Herkese Günaydın ve deee hayırlı cumalar... gözün aydın diyenlere tesekkurler tum sayfalara bakamadim kocacigim geldi cok sukur...yarin kontrolüm var bebegimi gormeye gidecegiz
Herkese Günaydın ve deee hayırlı cumalar... gözün aydın diyenlere tesekkurler tum sayfalara bakamadim kocacigim geldi cok sukur...yarin kontrolüm var bebegimi gormeye gidecegiz
Canım tesekkurler cevabın için. ben şimdilik bir kutu almıstım kremı ama sabah aksam kullanmak gerekıyosa 1 kutu yetmez sanırım...
Kizlar tetenoz aşısı olup da mide bulantisi yasayan var mı? 1 saat once oldum ama biraz bulantım oldu.normal mı bu? Ustelik ac değildim.bir de benim karnımın sag tarafında gaz sancısı gıbi bir agri var saga dönerken falan agriyor ama düz dururken ya da sola dönünce olmuyor.apandist falan olmaz degil mı Allah korusun tedirgin oldum oyle birsey olsa ağrısından durulmaz herhalde bilgisi olan var mı?
Merhaba ben de dün tetonoz aşısı oldum aynı belirtiyi yaşadım,ve ilginçtir ağrılarımız aynı dünde doktordaydım normal dedi yalnız akşam aklıma geldi sağ tarafımda ağrı var apandist olmasın ya patlarsa ddiye kendi kendime düşünüyordum.
Aynı seyi yaşıyoruz ve ayni seyi dusunmusuz gercekten.benim de dun kontrolum vardı doktor normal dedi ana gece lavaboya kalkınca falan ve yatarken zorlandım sag tarafimdan gaz sancısı gıbi.doktordayken aklıma da gelmedi apandist sormak( insallah oyke birsey değildir.ben aşıyı bugun oldum ama agrim dünden beri var aşıya bağlamadım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?