2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

cvp için çok teşekkür ederim çok sağol, kaç gündür pıtpıtlar bayağı iyiydi bu sabah meyve yedim o kadar derinden geldi ki pıtpıtlar.. üzüldüm açıkcası.. Allah bebeklerimize bizlere şifa versin inşAllah.. sol koluma yaptı bu arada aşıyı bilerek çalışmamı etkilemesin diye sol tarafıma da yatamıyorum inşAllah bugun hayırlısıyla geçer bebek de şu an pıt pıt diye 2 kere hareket etti.. Ayyy çok duygulandımm şu an Allah razı olsun yaaa senden yaa.. Ferahladım..

bak ne güzel anne ben iyiyim diyo :) sen içini ferah tut annesi en tehlikeli zamanları atlattık bundan sonrada birşey olmaz inş. Arada banada oluyo öyle üzüldüğüm ağladığım zamanlar hareket etmiyo sanıyorum. Sonra bi tekme vuruyo içim rahatlıyo :)

Herkese Günaydın ve deee hayırlı cumalar... gözün aydın diyenlere tesekkurler tum sayfalara bakamadim kocacigim geldi cok sukur...yarin kontrolüm var bebegimi gormeye gidecegiz

gunaydın kızlar bizde kahvaltı yaptık geldik birazdan saglık ocagına gıtcez hem ası ıcin hem ılac yazdırmak ıçin asıdan korkuyorum hergun kendıme ıgne yapmama ragmen

Kızlar dün akşam kizima müzik dinlettim çok sevdi galiba hiç durmadan kipirdadi sizde deneyin kızlar sizin de kusunca mideniz yanıyor mu ben midemin yanmasindan daha kahvaltı bile yapamadım

Canım tesekkurler cevabın için. ben şimdilik bir kutu almıstım kremı ama sabah aksam kullanmak gerekıyosa 1 kutu yetmez sanırım...

Çok güzelsin MehtapM, :) Kayseri'de yaşayan bir orman mühendisi.. Sabah sabah gülümsettin beni. Hani "Ben bir cınar ağacıyım Gülhane parkında" gibi oldu..
Aramıza hoşgeldin canım benim. Bebeğin hayırlı uğurlu olsun inşallah. Hep beraber finale doğru mutlu mutlu gidelim bakalım..

Herkese Günaydın ve deee hayırlı cumalar... gözün aydın diyenlere tesekkurler tum sayfalara bakamadim kocacigim geldi cok sukur...yarin kontrolüm var bebegimi gormeye gidecegiz

Ayyy ne güzeldir simdi canim ya ne mutlusundur..rabbim hic ayirmasin birdaha sizi.cok kiskandim simdi benimde kocam olsa yanimda

selam kızlar ben 2011 ekim anasıyım 42 haftama kadar bekleyip Sezercik olanlardanım bahtsız bişi yaşadım size tavsiyem hep normal doğumdan yana olunnn sabredin sezeryan yerim hala iyileşmedi çünküğ :SSSSSSS

Kizlar tetenoz aşısı olup da mide bulantisi yasayan var mı? 1 saat once oldum ama biraz bulantım oldu.normal mı bu? Ustelik ac değildim.bir de benim karnımın sag tarafında gaz sancısı gıbi bir agri var saga dönerken falan agriyor ama düz dururken ya da sola dönünce olmuyor.apandist falan olmaz degil mı Allah korusun tedirgin oldum oyle birsey olsa ağrısından durulmaz herhalde bilgisi olan var mı?

Merhaba kızlar,
bugün bende şikayetle geldim valla,sol kasık bölgemde hafif ama beni huzursuz eden bir ağrı var.Bebişimde hep sol zaten biraz huzursuz oldum acep nedendir?

Merhaba ben de dün tetonoz aşısı oldum aynı belirtiyi yaşadım,ve ilginçtir ağrılarımız aynı dünde doktordaydım normal dedi yalnız akşam aklıma geldi sağ tarafımda ağrı var apandist olmasın ya patlarsa ddiye kendi kendime düşünüyordum.

Aynı seyi yaşıyoruz ve ayni seyi dusunmusuz gercekten.benim de dun kontrolum vardı doktor normal dedi ana gece lavaboya kalkınca falan ve yatarken zorlandım sag tarafimdan gaz sancısı gıbi.doktordayken aklıma da gelmedi apandist sormak( insallah oyke birsey değildir.ben aşıyı bugun oldum ama agrim dünden beri var aşıya bağlamadım ben

Benim aşı olmadan öncede vardı,ve halen var bazen bıçak saplıyor gibi oluyor.Doktora gidincede o kadar şeyi sorayım derken çoğu şeyi unutuyorum,bundan sonra not yazıp gidicem:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…