selam kızlar ben 2011 ekim anasıyım 42 haftama kadar bekleyip Sezercik olanlardanım bahtsız bişi yaşadım size tavsiyem hep normal doğumdan yana olunnn sabredin sezeryan yerim hala iyileşmedi çünküğ :SSSSSSS
Merhaba kızlar,
bugün bende şikayetle geldim valla,sol kasık bölgemde hafif ama beni huzursuz eden bir ağrı var.Bebişimde hep sol zaten biraz huzursuz oldum acep nedendir?
Benim aşı olmadan öncede vardı,ve halen var bazen bıçak saplıyor gibi oluyor.Doktora gidincede o kadar şeyi sorayım derken çoğu şeyi unutuyorum,bundan sonra not yazıp gidicem:)
Benim de ası olmadan once vardı canim bicak gıbi saplanmıyor ama gaz sancısı gıbi oluyor normal zamanda olmuyor saga doğru dönerken falan daha cok hissediyorum.doktordayken apandist aklıma gelmedi( gece olunca korktum aklıma oyle geldi.allah korusun insallah oyke birsey değildir.
kızlar merhaba nasılsınız bende ekım annesı olucam ınsallah 20hafta6 gunluk hamıleyım mm
Hosgeldin Cnm bebisin hayırlı olsun cinsiyeti ne
tesekkur ederiimm cınsıyetııı kız adıda hıra nur ınsallah prensesimin:) sizler nekadarlık ve cinsiyet nee
Benim de ası olmadan once vardı canim bicak gıbi saplanmıyor ama gaz sancısı gıbi oluyor normal zamanda olmuyor saga doğru dönerken falan daha cok hissediyorum.doktordayken apandist aklıma gelmedi( gece olunca korktum aklıma oyle geldi.allah korusun insallah oyke birsey değildir.
Benim bebegimde kız Cnm adı da zeynep asya hira ismi çok güzel Cnm şu an 20+3 günlüğü
bende 27 yaşında 28.01 samsun öğretmenim. doğum tahmin tarihi 04. ekim. ilk hamileliğim. kı< olacak inşallah. benide ekleyin lütfen YaCeeM
yokkk böyle bi bel ağrısı yaaaaaaaaa ölüyömmmmmm
Canim belirgin bir yer degil sag tarafı karnımın gaz var gıbi..sag alt tarafta da var üstte de anlamadımCnm tam olarak nere ağrıyor bobregin falan mı
hımm senınkınınde ısmı cok hos kaç gram bebegın?
Canim belirgin bir yer degil sag tarafı karnımın gaz var gıbi..sag alt tarafta da var üstte de anlamadım(
kızlarımmmm merhabalarrr, Cumanız mübarek olsun..
Epey bişey konuşulmuş. ağrılar sancılar şikayetler :)
Hepinizden birşeyler taşıyorum bende :) özellikle bi süre öncesinde sağ karın boşluğunda aşağıya doğru inen gaz sancısından farklı bi ağrı yaşadım. sadece dinlendiğimde geçiyodu. çevremdekiler normal olduğunu söylediler. şuan bi sıkıntı yaratmıyo şükür.
Gece yemek borumdaki yanma yüzünden doğru düzgün bi uyku bile uyuyamadım. Daha önceden de kulandığım Gaviskon şurup kullandım dr. tavsiyesiyle ama pek bi fayda etmedi. Bugün süt ve sodayı denicem, inş fayda eder. Durumu yine paylaşırım :) Allah hepimizin yardımcısı olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?