2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
selam kızlar ben 2011 ekim anasıyım 42 haftama kadar bekleyip Sezercik olanlardanım bahtsız bişi yaşadım size tavsiyem hep normal doğumdan yana olunnn sabredin sezeryan yerim hala iyileşmedi çünküğ :SSSSSSS

slm hoşgeldin bbeğin 2 yaşında olcak biz doğum yapana kadar :) hadi yaa ben sezeryan istiyodum normalden korkuyorumm sancıya dayanabilirmiyim diye

Merhaba kızlar,
bugün bende şikayetle geldim valla,sol kasık bölgemde hafif ama beni huzursuz eden bir ağrı var.Bebişimde hep sol zaten biraz huzursuz oldum acep nedendir?

canım geçen haftalardada aynı şikayet bende olmuştu doktora gittim sende gaz var dedi iki gün serum yedim bu aralar biraz iyiyim ama arada bi batmalar oluyo özellikle sağ tarafımda ve o ağrının olduğu yerden tekme yiyorum:) bebişlerimiz büyüyo bi yere toplanınca ağrı olurmuşş

Benim aşı olmadan öncede vardı,ve halen var bazen bıçak saplıyor gibi oluyor.Doktora gidincede o kadar şeyi sorayım derken çoğu şeyi unutuyorum,bundan sonra not yazıp gidicem:)

Benim de ası olmadan once vardı canim bicak gıbi saplanmıyor ama gaz sancısı gıbi oluyor normal zamanda olmuyor saga doğru dönerken falan daha cok hissediyorum.doktordayken apandist aklıma gelmedi ( gece olunca korktum aklıma oyle geldi.allah korusun insallah oyke birsey değildir.

Cnm tam olarak nere ağrıyor bobregin falan mı

İnşallah değildir,canım ALLAH korusun hepimizi .

merhaba kızlar nasılsınız ya benim karnıma gören 6-7 aylık sanıyor sivri bir karnım var bütün kilo orda toplanmış ekmek yememeye çalışıyorum zaten tatlıyla aram yok.3.5 kilo aldım şimdiye kadar acayip iştahım açık sizde böyle olan varmı

bende 27 yaşında 28.01 samsun öğretmenim. doğum tahmin tarihi 04. ekim. ilk hamileliğim. kı< olacak inşallah. benide ekleyin lütfen YaCeeM

slm yaceem bende 27 yaşında Samsunda ve de öğretmenim tahmini doğum 6 ekim ilk hamileliğim ne tesadüf değil mi...

bugün herkes bir dertten müzdarip.
bende de var dert. karın ağrım var hem üşüyorum hem terliyorum
inş. kötü bişi değildir.

kızlarımmmm merhabalarrr, Cumanız mübarek olsun..
Epey bişey konuşulmuş. ağrılar sancılar şikayetler :)
Hepinizden birşeyler taşıyorum bende :) özellikle bi süre öncesinde sağ karın boşluğunda aşağıya doğru inen gaz sancısından farklı bi ağrı yaşadım. sadece dinlendiğimde geçiyodu. çevremdekiler normal olduğunu söylediler. şuan bi sıkıntı yaratmıyo şükür.
Gece yemek borumdaki yanma yüzünden doğru düzgün bi uyku bile uyuyamadım. Daha önceden de kulandığım Gaviskon şurup kullandım dr. tavsiyesiyle ama pek bi fayda etmedi. Bugün süt ve sodayı denicem, inş fayda eder. Durumu yine paylaşırım :) Allah hepimizin yardımcısı olsun..

Hayırlı cumalar Cnm bende sabah kustum ve midem yanmaya başladı dayanamadım dr aradim bana da gaviskon verdi biraz geçti daha yeni kahvaltı edebildim oda zar zor bir iki lokma yiyebildim seni çok iyi anlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…