2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Hayırlı cumalar Cnm bende sabah kustum ve midem yanmaya başladı dayanamadım dr aradim bana da gaviskon verdi biraz geçti daha yeni kahvaltı edebildim oda zar zor bir iki lokma yiyebildim seni çok iyi anlıyorum
çok zor canım yaaa, bende gece yatamadım mahvetti beni hamileleiğin 2. trimesterı balayı olarak geçer diyolar. Hani nerde yav ? Aşı yaptırcaksın yan etkisi oluyo, bulantın geçiyo yanma başlıyo, kansızlık çekmesende ihtimali yükseliyo başın dönüyo, vücudun büyüdükçe yorgunluk devamlı olmasada yine devam ediyo, uykusuzluk başlıyooo. İsyan değil haşa, ama ben mi abartıyorum bilemedim :44::44::44::44::44:

Kizlar dun kontrolum vardı cok sukur hersey yolundaydi.benden 3 hafta sonra seker yüklemesi,idrar,hemogram istedi.24. Haftamda seker yüklemesi icin erken mı? Sizlerden ne zaman istedi doktorunuz? Bir de ası olanlar bulantınız oldu mu? Bugun ne sıkıcı bir gun ya;(((

herkesin hamileliği farklı geçiyo cnm.kiminin 9 ay boyunca sıkıntılı oluyo.kiminde hiç bi sıkıntı olmuyo.bende 1.trimesterda çok sıkıntı çektim ama şimdi maşallah hamile değilim sanki arada çarpıntı oluyo sıcaklardan bunalıyorum onun haricinde maşallahım var çok şükür.umarım sizinde sıkıntılarınız geçer ve rahat edersiniz.

Evet canım zaten bebeğimi hep solda hissediyorum ve oralarda geziniyor.Belki ondandır ama gaz sancısı gibi değil sanki batma gibi.Eve gitsem diye bekliyorum vallahi bugün çok sıkıcı hayırdır inş.

merhaba Annelerrrrr
kızlar saçını kestiren var mı yaa, çookkkk kestirmek istiyorum tipsiz oldular iyice ama bu yaşta Annem'den korkuyorum hala öyle bi kaldırıyo ki kaşlarını olmaz diye. Batıl inancım pek yoktur ama yine de cesaret edip kestiremiyorum. en çok ihtiyacım olan şu sıralar bakımlı hissetmek ve görünmek bebeğe bi zararı olmayacağını bile bile yapamıyorum işte

sLm herkese
umarım gununuz guzeL geciodur
ya ufak tekmeLemeLer basLadı mı sizde ???
ben de var gibi yok gibi de anLamiorumm :)) damar atması gbi gün içinde bikac kez acaba baska bisey, sancı fln mı diye de dusunuorm
daha iLginci 2gundr 12 bucukta oLuo

D ben kestirdim
vaLaa pacoz pacoz gezemezdm
sac boyatma dısında bı sıkıntı yok gercı onunda formullerı var ama ben boyatmayacaım

slm canım evet yetmez, ben internetten 3 lü paket kampanyadan almıştım anca yeter diye düşünüyorum

Biraz kullanayım olmazsa tekrardan alırım. bende netten aldım cunku eczane fıyatının nerdeyse yarısı.:)

Canım ben kestırdım sacımı banada bı cok kısı dedı sac kesılmez dıye ama bunların hepsı hurafe. Sacımı da boyatcaktım ama doktorum ızın vermedı boyaya o yuzden sadece kestırdım.

[video=youtube;CEkgvTL2Vbk]http://www.youtube.com/watch?v=CEkgvTL2Vbk&feature=player_embedded[/video]

kestirdim valla çok uzamıştı bunaltıyodu beni çokkkdaaa güzel oldu batıl inanç yaa inanma.

D ben kestirdim
vaLaa pacoz pacoz gezemezdm
sac boyatma dısında bı sıkıntı yok gercı onunda formullerı var ama ben boyatmayacaım

kendimi böyle hiç mutlu hissetmiyorum asıl böyle bebeğime zarar
hemen gidiyorum kestirmeye sağolun kızlar

arkadaşlar lütfen yardım ya sizlere bir sey danıscam ; bugun sağlık ocağına gittim kadın benim taa 3 ay öncekı kan sonuclarıma baktı ve şekerin düşük dedi ama şimdiye kadar hiç bir doktor bir sey demedi 3 ay önceki test bu 2 li testim iyi 3 lü testimde cok şükür iyiy detaylı usg de iyi allaha şükür şimdi evham yaptıgım konu şeker düşüklüğünden bir şey olur mu bebeğime bir de glikoz yuklmesi hazıranın taa 21 inde ben o zamana kadar çatlarım sizce ne yapmalıyım.....

aman millete ne bakıyon, kimisi karnın küçük diyo kimisi büyük diyo banada hiç aldırış etmiyorum, bebek iyimi ben iyimiyim gerisi tınnnn, bende sadece göbeğe alıyorum, diğer yerlerim aynı, yemeğime dikkat ediyorum, ister istemez şişiyoruz canım, su var göbekte bebek onun içinde bunlar normal şeyler, sağlıklıysan takılma bunlara

ayyy öle gezilir mi ya, git kestirtttttt, ben duramam, her gün makyajımı, fönümü çekmeden adım atmıyorum dışarı, ne takımdan geri kalıyorum ne süsümden, saçımıda kestirmek istersem kestiririm bunların hepsi hurafe, annene söleme, git kestir, hamilelikte moral çok önemli, kendini iyi hissetmen lazım, bizim mutluluğumuz bebişlerin mutluluğuuuuuuu

çüşşş 3 ay öncesine bakıp napıyo manyakmı o, takılma, şeker yüksekliği sıkıntı düşüklüğü değil, 2 li ve 3 lü iyi çıktıysa takılma buna

Kızlar bugün tam20. Hafta başındayım ve bariz bugün bebeğimi hissetmeye başladım daha önce tek kalp atışı gibi oluyordu ama bugün Oynuyor resmen

çüşşş 3 ay öncesine bakıp napıyo manyakmı o, takılma, şeker yüksekliği sıkıntı düşüklüğü değil, 2 li ve 3 lü iyi çıktıysa takılma buna

cok sağol canım insan ister istemezz takılıyo işte valla nerden gittim anne olmak zormus yaaa bende bugun tam hıssettım sankı bebegımı snkı böyle baloncuk ama sert bı baloncuk gıbıydı ayhhh

naptın kızz ağlanacak halde değilim kıyafet sıkıntım çok bi de yaa her gün ne giysem diye dur gardrobun önünde çalışmıyo olsa hiç düşünmücem. dogru düzgün hamile kıyafeti de yok piyasada
hemen gidiyorum kuaföre gaza getirdiniz çok fena

cok sağol canım insan ister istemezz takılıyo işte valla nerden gittim anne olmak zormus yaaa bende bugun tam hıssettım sankı bebegımı snkı böyle baloncuk ama sert bı baloncuk gıbıydı ayhhh

Kızlar bugün tam20. Hafta başındayım ve bariz bugün bebeğimi hissetmeye başladım daha önce tek kalp atışı gibi oluyordu ama bugün Oynuyor resmen

bundan sorakileri görün siz asıl, nası tepikliyo, wala daha şimdiden söz sahibi sıpalar, biraz sıkıştırayım onu hemen bi tepik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…