- 14 Mart 2013
- 7.872
- 3.804
- 173
çok zor canım yaaa, bende gece yatamadım mahvetti beniHayırlı cumalar Cnm bende sabah kustum ve midem yanmaya başladı dayanamadım dr aradim bana da gaviskon verdi biraz geçti daha yeni kahvaltı edebildim oda zar zor bir iki lokma yiyebildim seni çok iyi anlıyorum
çok zor canım yaaa, bende gece yatamadım mahvetti benihamileleiğin 2. trimesterı balayı olarak geçer diyolar. Hani nerde yav ? Aşı yaptırcaksın yan etkisi oluyo, bulantın geçiyo yanma başlıyo, kansızlık çekmesende ihtimali yükseliyo başın dönüyo, vücudun büyüdükçe yorgunluk devamlı olmasada yine devam ediyo, uykusuzluk başlıyooo. İsyan değil haşa, ama ben mi abartıyorum bilemedim :44::44::44::44::44:
canım geçen haftalardada aynı şikayet bende olmuştu doktora gittim sende gaz var dedi iki gün serum yedim bu aralar biraz iyiyim ama arada bi batmalar oluyo özellikle sağ tarafımda ve o ağrının olduğu yerden tekme yiyorum:) bebişlerimiz büyüyo bi yere toplanınca ağrı olurmuşş
merhaba Annelerrrrr
kızlar saçını kestiren var mı yaa, çookkkk kestirmek istiyorum tipsiz oldular iyice ama bu yaşta Annem'den korkuyorum halaöyle bi kaldırıyo ki kaşlarını olmaz diye. Batıl inancım pek yoktur ama yine de cesaret edip kestiremiyorum. en çok ihtiyacım olan şu sıralar bakımlı hissetmek ve görünmek bebeğe bi zararı olmayacağını bile bile yapamıyorum işte
slm canım evet yetmez, ben internetten 3 lü paket kampanyadan almıştım anca yeter diye düşünüyorum
merhaba Annelerrrrr
kızlar saçını kestiren var mı yaa, çookkkk kestirmek istiyorum tipsiz oldular iyice ama bu yaşta Annem'den korkuyorum halaöyle bi kaldırıyo ki kaşlarını olmaz diye. Batıl inancım pek yoktur ama yine de cesaret edip kestiremiyorum. en çok ihtiyacım olan şu sıralar bakımlı hissetmek ve görünmek bebeğe bi zararı olmayacağını bile bile yapamıyorum işte
[video=youtube;CEkgvTL2Vbk]http://www.youtube.com/watch?v=CEkgvTL2Vbk&feature=player_embedded[/video]
Cok guzel bir vıdeo bayıldımmm
merhaba Annelerrrrr
D ben kestirdim
vaLaa pacoz pacoz gezemezdm
sac boyatma dısında bı sıkıntı yok gercı onunda formullerı var ama ben boyatmayacaım
Biraz kullanayım olmazsa tekrardan alırım. bende netten aldım cunku eczane fıyatının nerdeyse yarısı.:)
Canım ben kestırdım sacımı banada bı cok kısı dedı sac kesılmez dıye ama bunların hepsı hurafe. Sacımı da boyatcaktım ama doktorum ızın vermedı boyaya o yuzden sadece kestırdım.
aman millete ne bakıyon, kimisi karnın küçük diyo kimisi büyük diyo banada hiç aldırış etmiyorum, bebek iyimi ben iyimiyim gerisi tınnnn, bende sadece göbeğe alıyorum, diğer yerlerim aynı, yemeğime dikkat ediyorum, ister istemez şişiyoruz canım, su var göbekte bebek onun içinde bunlar normal şeyler, sağlıklıysan takılma bunlaramerhaba kızlar nasılsınız ya benim karnıma gören 6-7 aylık sanıyor sivri bir karnım var bütün kilo orda toplanmış ekmek yememeye çalışıyorum zaten tatlıyla aram yok.3.5 kilo aldım şimdiye kadar acayip iştahım açık sizde böyle olan varmı
ayyy öle gezilir mi ya, git kestirtttttt, ben duramam, her gün makyajımı, fönümü çekmeden adım atmıyorum dışarı, ne takımdan geri kalıyorum ne süsümden, saçımıda kestirmek istersem kestiririm bunların hepsi hurafe, annene söleme, git kestir, hamilelikte moral çok önemli, kendini iyi hissetmen lazım, bizim mutluluğumuz bebişlerin mutluluğuuuuuuumerhaba Annelerrrrr
arkadaşlar lütfen yardım ya sizlere bir sey danıscam ; bugun sağlık ocağına gittim kadın benim taa 3 ay öncekı kan sonuclarıma baktı ve şekerin düşük dedi ama şimdiye kadar hiç bir doktor bir sey demedi 3 ay önceki test bu 2 li testim iyi 3 lü testimde cok şükür iyiy detaylı usg de iyi allaha şükür şimdi evham yaptıgım konu şeker düşüklüğünden bir şey olur mu bebeğime bir de glikoz yuklmesi hazıranın taa 21 inde ben o zamana kadar çatlarım sizce ne yapmalıyım.....
çüşşş 3 ay öncesine bakıp napıyo manyakmı o, takılma, şeker yüksekliği sıkıntı düşüklüğü değil, 2 li ve 3 lü iyi çıktıysa takılma buna
aman millete ne bakıyon, kimisi karnın küçük diyo kimisi büyük diyo banada hiç aldırış etmiyorum, bebek iyimi ben iyimiyim gerisi tınnnn, bende sadece göbeğe alıyorum, diğer yerlerim aynı, yemeğime dikkat ediyorum, ister istemez şişiyoruz canım, su var göbekte bebek onun içinde bunlar normal şeyler, sağlıklıysan takılma bunlara
ayyy öle gezilir mi ya, git kestirtttttt, ben duramam, her gün makyajımı, fönümü çekmeden adım atmıyorum dışarı, ne takımdan geri kalıyorum ne süsümden, saçımıda kestirmek istersem kestiririm bunların hepsi hurafe, annene söleme, git kestir, hamilelikte moral çok önemli, kendini iyi hissetmen lazım, bizim mutluluğumuz bebişlerin mutluluğuuuuuuu
cok sağol canım insan ister istemezz takılıyo işte valla nerden gittimanne olmak zormus yaaa bende bugun tam hıssettım sankı bebegımı snkı böyle baloncuk ama sert bı baloncuk gıbıydı ayhhh
Kızlar bugün tam20. Hafta başındayım ve bariz bugün bebeğimi hissetmeye başladım daha önce tek kalp atışı gibi oluyordu ama bugün Oynuyor resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?