2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
offf dayanamıyorum artık bu kaşıntılara.gece uyutmuyor sabah gözümü açıyor akşama kadar hiç durmadan kaşınıyorum..kaşıyamıyorum da korkumdan heryerim kızarık dolu ve döküntü var (( neden acaba.. doktorum hemen cildiyeye git ihmal etme dedi

Ya ben apandisti patlamış biri olarak çok ağrı olur iki büklüm olursun bulantı kusma ateş olur birde sağ bacağımda çekilme oluyordu benim öyle olsa ağrıdan duramazsın

şeker sen galba bu hamilelikte olan kaşıntıya sahip olmaya başladın, hamişlerde kan dolaşımı nedeniyle olur olmadık yerlerde çok fazla kaşıntı olabiliyomuş senin durumunda bu olabilir mi acaba? sen bi cildiyeye git canım, tatlı tatlı kaşınıyodur biliyorum ama sorası kötü, gecede uyutmuyosa hemen bi cildiyeye git

evet yarın bulabilirsem bir cildiyeci gidicem yoksa bu gidişle her yerim yara olucak..

Ya ben apandisti patlamış biri olarak çok ağrı olur iki büklüm olursun bulantı kusma ateş olur birde sağ bacağımda çekilme oluyordu benim öyle olsa ağrıdan duramazsın

Cok saol canim peki apandist oncesi bu tarz agrilarin olmus muydu?Yani hafif agri belirtisi vermiş miydi?

Son düzenleme:

masus öle söledimmmmmmmhahaha gaza getirmede üstüme yoktur olsun olsun sen gönlüne göre davran nası mutluysan öle yap, azcık rahatlarsın hem iyi gelir, kıyafet konusunda hepimiz aynıyız galba, stoklarım tükenmeye başladı, yaz olduğu için ayrıca şükrediyorum, bi elbise bi terlik yetiyo, ben ablamdan kız kardeşimdem bulup bulup giyiyorum vala, bide zamanında iyi stok yapmışım, farkında olmadan her göbek büyüklüğüne yetecek elbiselerim var iyi oluo bi bakıma hehehe dar elbiselere bye bye dedim mecbur dolapta öle bakıp bakıp duruyom onlara

bundan sorakileri görün siz asıl, nası tepikliyo, wala daha şimdiden söz sahibi sıpalar, biraz sıkıştırayım onu hemen bi tepik
Benim 2. hamileliğim zaten cnm 2. sini daha erken hissedersin diyorlardı 20 de hissettim bir de öne doğru oturunca daha çok oynuyor sıkışıyor herhalde düzgün otur diyor annesine :)
aynen benimde öyle bir kaşınayım harita gibi oluyorum yol yol resmen ama bende hamilelik öncesi de vardı biraz hafiflemişti hwmilelikte artıyor galiba ilk hamileliğimde de azdı şimdi de öle oluyor ilkinde doktorum hemen karaciğer enzimlerime bakmıştı normal çıkmıştı
birde canıım medipole giden sendin değil mi nagihan hanımdan randevu aldım haftaya c.tesiye birde hande hanım varmış tüp bebekle de ilgiliymiş benimde tüp bebek olduğu için ondan mı alsaydım dedim nagihan hanım nasıl biri acaba?

Cok saol canim peki apandist oncesi bu tarz agrilarin olmus muydu?Yani hafif agri belirtisi vermiş miydi?

Yok cnm aniden rahatsız edici sağ tarafımda acayip bir ağrı ile başladı tırnaklarım bile morarmıştı işten eve göndermişlerdi bundan tam 12 yıl önceydi .bir bak bakalım artıyor mu artrsa bir doktora görünürsü n

evet canım ben medipolde nagihan hanıma gidiyorum. 1 defa gittim ama memnun kaldım.çok araştırıp gitmiştim şuanda memnunum. haftaya benim de kontrolüm var.
hande hanım hakkında bir fikrim yok..

istersen elveda deme dar elbiselere, giyince kamyoncu göbeği gibi duruyo

evet yarın bulabilirsem bir cildiyeci gidicem yoksa bu gidişle her yerim yara olucak..

evet canım ben medipolde nagihan hanıma gidiyorum. 1 defa gittim ama memnun kaldım.çok araştırıp gitmiştim şuanda memnunum. haftaya benim de kontrolüm var.
hande hanım hakkında bir fikrim yok..

Bende kararsız kaldım benim büyük ihtimal sezeryan olacağı için acaba nasıl deneyimli mi die merak ettim

Bende kararsız kaldım benim büyük ihtimal sezeryan olacağı için acaba nasıl deneyimli mi die merak ettim

bir dene istediğin gibi değilse bir dahakine hande hanıma alırsın randevunu..
ayrıca bugün medipol hastanesinden aradılar yarın öğlen 12:00-18:00 arası hamilelik eğitimi varmış. katılmam için bilgi verdiler. senin de haberin olsun.3 haftada bir yapıyorlarmış. ben yarın gidebilir miyim bilmiyorum ama mutlaka birgün katılıcam.

evet bende öyle düşündüm ama hakkında güzel şeyler okudum eğitime katılmam imkansız gibi evim uzak birde iki yaşında kızım var benim

Son düzenleme:

canım bende bugün aşı oldum ve hiç iyi değilim midem bulanıyor,karnım çok şiddetli ağrıyor ve korkunç bir halsizlik var üstümde..bu nee yaa sanırım olası yan etkiler 3 gün böyle olacakmış...ilk gün banyo yasak unutma...

Evet bünyeden bünyeye değişiyor etkileri

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…