- 14 Mart 2013
- 7.872
- 3.804
- 173
maşallah canım inş böle devam edersin :) benimde ilk dönemde aşırı bir sıkıntım olmadı şükür, ama bu haftalarda midem yanmaya başladı. Bir de şaşıpta sıcaklarda dışarı çıkarsam mahvoluyorum :)herkesin hamileliği farklı geçiyo cnm.kiminin 9 ay boyunca sıkıntılı oluyo.kiminde hiç bi sıkıntı olmuyo.bende 1.trimesterda çok sıkıntı çektim ama şimdi maşallah hamile değilim sanki arada çarpıntı oluyo sıcaklardan bunalıyorum onun haricinde maşallahım var çok şükür.umarım sizinde sıkıntılarınız geçer ve rahat edersiniz.
Bende Anne etkeninden dolayı oturdum oturduğum yere. Saçlarımın kırıklarına gıcık oluyorum. Kuafördeki arkadaşlarımda gerçi Annemin örgütü gibi, sen kestirme iyi olmaz diyip yollamışlardımerhaba Annelerrrrr
kızlar saçını kestiren var mı yaa, çookkkk kestirmek istiyorum tipsiz oldular iyice ama bu yaşta Annem'den korkuyorum halaöyle bi kaldırıyo ki kaşlarını olmaz diye. Batıl inancım pek yoktur ama yine de cesaret edip kestiremiyorum. en çok ihtiyacım olan şu sıralar bakımlı hissetmek ve görünmek bebeğe bi zararı olmayacağını bile bile yapamıyorum işte
a.slm :) benimde ilk başta öyle başladı cnmcım, emin olamamıştım ve genellikle gece yattığımda hissediyodum. Ama bebişimin tekmeleriymiş şimdi daha iyi ayırt edebiliyorum :)sLm herkese
umarım gununuz guzeL geciodur
ya ufak tekmeLemeLer basLadı mı sizde ???
ben de var gibi yok gibi de anLamiorumm :)) damar atması gbi gün içinde bikac kez acaba baska bisey, sancı fln mı diye de dusunuorm
daha iLginci 2gundr 12 bucukta oLuo
bugün herkes bir dertten müzdarip.
bende de var dert. karın ağrım var hem üşüyorum hem terliyorum
inş. kötü bişi değildir.
merhaba Annelerrrrr
kızlar saçını kestiren var mı yaa, çookkkk kestirmek istiyorum tipsiz oldular iyice ama bu yaşta Annem'den korkuyorum halaöyle bi kaldırıyo ki kaşlarını olmaz diye. Batıl inancım pek yoktur ama yine de cesaret edip kestiremiyorum. en çok ihtiyacım olan şu sıralar bakımlı hissetmek ve görünmek bebeğe bi zararı olmayacağını bile bile yapamıyorum işte
Aynen canım herkeste var. Bnde kahvaltıya oturduğumda halsiz gibi oluyorum, uyku bozukluğundan olabilir diye düşünüyorum. :26: Bikaç gündürde hafif bulantım oluyo ara ara ve aksam yemeği yiyesim gelmiyo bazen.Bende salidan beri iyi değilim. Demek herkeste bir sorun var. Havadan mıdır nedir? Benim de kahvaltı ettiklen sonra başlıyor karın ağrım halsizligim.
Bende simdi yemek yedim ama yine böyle bir şişkinlik, hafif mide bulantisi. Su icince daha da kötü oluyorum. Ama su da içmemiz gerek vallah bilemiyorum.Aynen canım herkeste var. Bnde kahvaltıya oturduğumda halsiz gibi oluyorum, uyku bozukluğundan olabilir diye düşünüyorum. :26: Bikaç gündürde hafif bulantım oluyo ara ara ve aksam yemeği yiyesim gelmiyo bazen.
Al benden de o kadarBende simdi yemek yedim ama yine böyle bir şişkinlik, hafif mide bulantisi. Su icince daha da kötü oluyorum. Ama su da içmemiz gerek vallah bilemiyorum.
Az yiyip sık yemek lazım galiba.
slm tatlımm hoşgeldinnnn, nasılsın bakalımSlm kızlar ne güzel hepiniz buradasiniz
sezincimm geldim geleli bi tek bunu gördüm :26:aarkadaşlar gönderilrimi görüyormusunuz yazdıklarım çıkmıyor mu anlamadım
slm tatlımm hoşgeldinnnn, nasılsın bakalım
bugün kayınvalidemi aradım hal hatır sormaya kızıma isim bulmuşkerimiye Allahım iyiki farklı şehirlerdeyiz kabus gibi aynı şehir düşüncesi bile....
sağol cnm bende idare ediyorum napalım :) forumda geziniyorum :)İyiyim Cnm sen nasılsın
bugün kayınvalidemi aradım hal hatır sormaya kızıma isim bulmuşkerimiye Allahım iyiki farklı şehirlerdeyiz kabus gibi aynı şehir düşüncesi bile....
sezincimm geldim geleli bi tek bunu gördüm :26:
aarkadaşlar gönderilrimi görüyormusunuz yazdıklarım çıkmıyor mu anlamadım
ay teşekkür ederim nerde hata yapıyorum anlamadım neden gözukmedi 2 gun oldu uye olalı yazıyorum bir şeyler ama dert ortağı aradım açıkcası benı duyan varmış sevindimmm
slm sezincim nasılsın? bende ekim annelerine yeni yazmaya başladım. sende hoş geldin. hamilelik takvimin yok. kaç haftalık gebesin?
canım benimde net yavaş geçmiş sayfalara zor dönüyorum. bugün yazdıysan görmedim ama :) üyeliğin hayırlı olsun hoşgeldin aramıza :) hepimiz dertlerimizi ve bildiklerimizi paylaşmak için burdayız :) bildiğim konularda seve seve yardımcı olurum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?