2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
maşallah canım inş böle devam edersin :) benimde ilk dönemde aşırı bir sıkıntım olmadı şükür, ama bu haftalarda midem yanmaya başladı. Bir de şaşıpta sıcaklarda dışarı çıkarsam mahvoluyorum :)
Bende Anne etkeninden dolayı oturdum oturduğum yere. Saçlarımın kırıklarına gıcık oluyorum. Kuafördeki arkadaşlarımda gerçi Annemin örgütü gibi, sen kestirme iyi olmaz diyip yollamışlardı

a.slm :) benimde ilk başta öyle başladı cnmcım, emin olamamıştım ve genellikle gece yattığımda hissediyodum. Ama bebişimin tekmeleriymiş şimdi daha iyi ayırt edebiliyorum :)

dün kestirdim daha uzayınca şeklı bozuldu o şekılde dolaşamazdım kendımızı ıyı hıssetmemız batıl ınançlardan daha baskın olacaktır rahat olun

Bende salidan beri iyi değilim. Demek herkeste bir sorun var. Havadan mıdır nedir? Benim de kahvaltı ettiklen sonra başlıyor karın ağrım halsizligim.
Aynen canım herkeste var. Bnde kahvaltıya oturduğumda halsiz gibi oluyorum, uyku bozukluğundan olabilir diye düşünüyorum. :26: Bikaç gündürde hafif bulantım oluyo ara ara ve aksam yemeği yiyesim gelmiyo bazen.

Aynen canım herkeste var. Bnde kahvaltıya oturduğumda halsiz gibi oluyorum, uyku bozukluğundan olabilir diye düşünüyorum. :26: Bikaç gündürde hafif bulantım oluyo ara ara ve aksam yemeği yiyesim gelmiyo bazen.
Bende simdi yemek yedim ama yine böyle bir şişkinlik, hafif mide bulantisi. Su icince daha da kötü oluyorum. Ama su da içmemiz gerek vallah bilemiyorum.
Az yiyip sık yemek lazım galiba.

Bende simdi yemek yedim ama yine böyle bir şişkinlik, hafif mide bulantisi. Su icince daha da kötü oluyorum. Ama su da içmemiz gerek vallah bilemiyorum.
Az yiyip sık yemek lazım galiba.
Al benden de o kadar Az yiyip sık yemek gerek ama birazda psikolojik olduğunu düşünüyorum. :26: çünkü en ufak bi sancıda bile endişelenebiliyoruz, mutsuz olabiliyoruz.

bugün kayınvalidemi aradım hal hatır sormaya kızıma isim bulmuş kerimiye Allahım iyiki farklı şehirlerdeyiz kabus gibi aynı şehir düşüncesi bile....

aarkadaşlar gönderilrimi görüyormusunuz yazdıklarım çıkmıyor mu anlamadım

slm sezincim nasılsın? bende ekim annelerine yeni yazmaya başladım. sende hoş geldin. hamilelik takvimin yok. kaç haftalık gebesin?

ay teşekkür ederim nerde hata yapıyorum anlamadım neden gözukmedi 2 gun oldu uye olalı yazıyorum bir şeyler ama dert ortağı aradım açıkcası benı duyan varmış sevindimmm

canım benimde net yavaş geçmiş sayfalara zor dönüyorum. bugün yazdıysan görmedim ama :) üyeliğin hayırlı olsun hoşgeldin aramıza :) hepimiz dertlerimizi ve bildiklerimizi paylaşmak için burdayız :) bildiğim konularda seve seve yardımcı olurum :)

bugün kayınvalidemi aradım hal hatır sormaya kızıma isim bulmuş kerimiye Allahım iyiki farklı şehirlerdeyiz kabus gibi aynı şehir düşüncesi bile....

:) hal hatir sormanin karsiligi iste..iyki ayni sehirde degilsin bencede canim.sana sormadimi sen ne düsünüyosun kizim diye?

slm sezincim nasılsın? bende ekim annelerine yeni yazmaya başladım. sende hoş geldin. hamilelik takvimin yok. kaç haftalık gebesin?

selam canımmm evet takvım oluşturmadım 14 ekım 40. haftamız ve muhtemel doğum tarıhıı ama kızım ne zaman gelır bilmem :) 21. haftadayım bende

teşk :)inanın çok mutlu bu siteyı görunce ve okudum yazılanları herkes aynı :) yaşananalar çok olunca paylaşılanlarda çok oluyor ve ınsan kendı gibi insanlarla sohbet etmek ıstıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…