2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Sen ne koymayı düşünüyorsun Cnm
ben asya istiyorum

sağol cnm bende idare ediyorum napalım :) forumda geziniyorum :)

isim bulurken sana da bir sorsaymıs keske, Allah'ım yaaa
sorma canım ya bide dur dur ben koyuyum diyo aaaa kaldım.

:) hal hatir sormanin karsiligi iste..iyki ayni sehirde degilsin bencede canim.sana sormadimi sen ne düsünüyosun kizim diye?
aynı şehirde 4 gün tahammül edebiliyoruz birbirimize uzaktan sevmek en güzeli ama ta oradan ayy şok oldum bide bebeğin geleceğini düşünse anlamı güzelmiş tamam anlarım ama düşünemiyorum o ismi

selam canımmm evet takvım oluşturmadım 14 ekım 40. haftamız ve muhtemel doğum tarıhıı ama kızım ne zaman gelır bilmem :) 21. haftadayım bende

hayırlı olsun canım, allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin, sanada hepimizede.ayrıntılıya girdin mi?

Merhaba hanımlar.. Nasılsınız bakalım? Biz iyiyiz çok şükür. Yarın ayrıntılı ultrason randevumuz var, çok heyecanıyız çzledik oğlumuzu. Haftaya hafta içi bir gün de aşımı olmaya gidicem. Ama şimdiden korkmaya başladım aşıyı yaparken çok acıyor mu acaba? Bir de kolun neresine yapılıyor arkasına mı?

nasılsınız bakalım hanımlar nette sorun var okuyamıyorum yazılnarı malesef umarım bir an önce düzelir

inşallah herşey yolundadır bebişi iyi görürsünüz...ben aşımı geçen hafta olmuştum canım hiçbir şey olmuyor korkma aynı ilkokulda olduğumuz aşılar gibi

bugün kayınvalidemi aradım hal hatır sormaya kızıma isim bulmuş kerimiye Allahım iyiki farklı şehirlerdeyiz kabus gibi aynı şehir düşüncesi bile....
o ne yaa öyle çok mu düşünmüş bu ismi kerimiye umarım bebeğin ismi bu olmaz benimde en büyük korkum kaynanamın böyle abuk sabuk bir isim bulması
3 ay öncesi mi o nasıl bir doktorki öyle hamilelikte herşey değişiyor bence takma o doktorun lafını istersen yeni bir tahlil yaptır sağlık ocağında için rahatlar
Kızlar bugün tam20. Hafta başındayım ve bariz bugün bebeğimi hissetmeye başladım daha önce tek kalp atışı gibi oluyordu ama bugün Oynuyor resmen
maşallah ne güzel hissediyorsun artık
işte hareketleri bu canım daha küçük olduklarından öyle daan diye bir tekme değil damar atması şeklinde filan oluyor
bugün herkes bir dertten müzdarip.
bende de var dert. karın ağrım var hem üşüyorum hem terliyorum
inş. kötü bişi değildir.

belliki üşütmüşsün canım dikkat et sıcak tut kendini ayacıklarını sıcak birşeyler iç çok çok geçmiş olsun

canım dün oldum aşımı hafif ağrı yaptı ama gunluk hayatıma devam ettim parol kullanabılırsın dedı hemşire kullanmadım bile gecede uyutmadı cunku soluma yapıldı hep soluma yattııgım için ama bugun daha iyi problem yok omzumla dırseğimin tam oratasına yapıldı bende pazartesi ayrıntılıya gidicem inş. sağlıklı bir şekılde her şeyini gororsunuz bebeğinizi

hayırlı olsun canım, allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin, sanada hepimizede.ayrıntılıya girdin mi?

amin canım bebeklerımız Allaha emanet karınlarımızda inş. sağlıklı doğar hepimizinki pazartesi gidicem ayrıntılıya siz kaç haftalıksınız cinsiyetı ne

slm yaceem bende 27 yaşında Samsunda ve de öğretmenim tahmini doğum 6 ekim ilk hamileliğim ne tesadüf değil mi...

bu gün doktora gittim. benim adım ve soyadımda bir hamile daha varmış.. ve doktor dedi ki kaç aydır hep aynı gün geliyosunuz:) sen sabah o akşam dedi:) sen samsunun neresindesin ben bafradayım.

Kızlar bugün tam20. Hafta başındayım ve bariz bugün bebeğimi hissetmeye başladım daha önce tek kalp atışı gibi oluyordu ama bugün Oynuyor resmen

canım bende tam 20 de net hissetım hem de baya onceden bu mu acaba o mu acaba dıyodum karnımdakı her hareketi ama çok güzel bir duygu şimdi her gun hıssedeceksin

kızlar yardımcı olabilirmisiniz ? Şimdi hastaneden qeldim ve sinirimden ağlıyorum. :'((((((( son kontrolüme göre gebelik haftam 4 gün kadar ileride. Şuan sağ kasıkta ve biraz yukarısında iğne batması gibi değişik bir sancı yaşıyorum, çok şiddetli değil, 15 20 saniye olup geçiyo. sağ bacağımda kasılmış gibi ağrımaya başladı. Bel ağrısıda hissediyorum oturunca çok hafif. Aklıma kötü şeyler gelmeye başlayınca devlete hast. gittim mecburen. Ama sonuclar 2 saatte cıkıyo. Özel hast.de de kadın doğumcu yok. Sizce bunlar normal mi sizde de oldumu ?

amin canım bebeklerımız Allaha emanet karınlarımızda inş. sağlıklı doğar hepimizinki pazartesi gidicem ayrıntılıya siz kaç haftalıksınız cinsiyetı ne

canım biz 19. haftadayız.benim oğlum olcak allahın izniyle. 2 hafta var aramızda.benimde 13 haziranda kontrolum var.ayrıntılı için henüz bişey konuşmadık.gidince belirliycez inşallah.

canım biz 19. haftadayız.benim oğlum olcak allahın izniyle. 2 hafta var aramızda.benimde 13 haziranda kontrolum var.ayrıntılı için henüz bişey konuşmadık.gidince belirliycez inşallah.
Allah sağlıcakla kavuşmayı nasib etsin inş cnm..

Bebis buyuyor hareketleniyor annesi sen niye uzuyon kendini, bende son kotrolde 3 gun ondeydim :)) Hatta 18 haftada bebis 22cm di doktor masallah uzun baya demisti normalde 15 17 cm fln oluyormus. Endiselenme rahat ol bende de ara ara batma oluyor elimi koyunca hissediyorum bebis o tarafa gecmis hele aksamlari uyutmuyor bir sag bir sol nasil yaticami sasiriyorum.. Rahat ol canim bunlar cok normalmis..

y4zy4qmuru kullanıcısından alıntı
kızlar yardımcı olabilirmisiniz ? Şimdi hastaneden qeldim ve sinirimden ağlıyorum. :'((((((( son kontrolüme göre gebelik haftam 4 gün kadar ileride. Şuan sağ kasıkta ve biraz yukarısında iğne batması gibi değişik bir sancı yaşıyorum, çok şiddetli değil, 15 20 saniye olup geçiyo. sağ bacağımda kasılmış gibi ağrımaya başladı. Bel ağrısıda hissediyorum oturunca çok hafif. Aklıma kötü şeyler gelmeye başlayınca devlete hast. gittim mecburen. Ama sonuclar 2 saatte cıkıyo. Özel hast.de de kadın doğumcu yok. Sizce bunlar normal mi sizde de oldumu ?
Bebis buyuyor hareketleniyor annesi sen niye uzuyon kendini, bende son kotrolde 3 gun ondeydim :)) Hatta 18 haftada bebis 22cm di doktor masallah uzun baya demisti normalde 15 17 cm fln oluyormus. Endiselenme rahat ol bende de ara ara batma oluyor elimi koyunca hissediyorum bebis o tarafa gecmis hele aksamlari uyutmuyor bir sag bir sol nasil yaticami sasiriyorum.. Rahat ol canim bunlar cok normalmis..

aynı fikirdeyim canım. endişelenme.ilk gebeliğin mi?

canımmm benim çok sağol içimi rahatlattın Allah razı olsun.
apandistte aynı sekilde baslayabiliyo felan dediler, hemen gittim hastaneye. bi de tam sağ kasık tarafından başlayınca batmalarrr.. :26: karnımın sağ ve sol tarafında da zonkluyo gibi bi ağrı olup geçiyo devamlı. bu halde tahlil sonucları bekliyorum işte. Elimiz ayağımız dolandı yav, bekledikçe devamlı bi yerim ağrıyo sancıyo. :) Allah hepimizi korusun, sağlıcakla kavustursun ins.
Bu arada bebişimisede maşallahhh :) Bnmde öyle çıkmıştı sonuçlar, diğer arkadaşlarımınkine göre bikaç santim fark atıyodu :))

amin canım hepimize inşallah.
aminnn canımcımmm..

Son düzenleme:
aynı fikirdeyim canım. endişelenme.ilk gebeliğin mi?

evet canım ilk gebeliğim ve şimdiye kadar hiç bu şekilde bi sancı yaşamamıştım. sağ bacağım ve karnımın iki tarafı felanda ağrıyınca tedirginleşmiştim. hastane yakın olunca koştuk hemen yaa :26: şimdi gidip sonuc alıcam, serum felan dediler ama yemeye niyetim yok, sonuclar temiz cıksında :)

inşallah canım gönlünü ferah tut.kötü şeyler getirme aklına annesi :)

inşallah canım gönlünü ferah tut.kötü şeyler getirme aklına annesi :)
sağol canımcım çokkk sağolllll, fazlasıyla rahatladım sayenizde :)
sonuclar cıkmak üzeredir. gidip bakayım, tekrar girme şansım olursa görüşürüz canlarım :) iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…