ben asya istiyorumSen ne koymayı düşünüyorsun Cnm
sorma canım ya bide dur dur ben koyuyum diyo aaaa kaldım.sağol cnm bende idare ediyorum napalım :) forumda geziniyorum :)
isim bulurken sana da bir sorsaymıs keske, Allah'ım yaaa
aynı şehirde 4 gün tahammül edebiliyoruz birbirimize uzaktan sevmek en güzeli ama ta oradan ayy şok oldum bide bebeğin geleceğini düşünse anlamı güzelmiş tamam anlarım ama düşünemiyorum o ismi:) hal hatir sormanin karsiligi iste..iyki ayni sehirde degilsin bencede canim.sana sormadimi sen ne düsünüyosun kizim diye?
selam canımmm evet takvım oluşturmadım 14 ekım 40. haftamız ve muhtemel doğum tarıhıı ama kızım ne zaman gelır bilmem :) 21. haftadayım bende
Merhaba hanımlar.. Nasılsınız bakalım? Biz iyiyiz çok şükür. Yarın ayrıntılı ultrason randevumuz var, çok heyecanıyız çzledik oğlumuzu. Haftaya hafta içi bir gün de aşımı olmaya gidicem. Ama şimdiden korkmaya başladım aşıyı yaparken çok acıyor mu acaba? Bir de kolun neresine yapılıyor arkasına mı?
o ne yaa öyle çok mu düşünmüş bu ismi kerimiyebugün kayınvalidemi aradım hal hatır sormaya kızıma isim bulmuşkerimiye Allahım iyiki farklı şehirlerdeyiz kabus gibi aynı şehir düşüncesi bile....
3 ay öncesi mi o nasıl bir doktorki öyle hamilelikte herşey değişiyor bence takma o doktorun lafını istersen yeni bir tahlil yaptır sağlık ocağında için rahatlararkadaşlar lütfen yardım ya sizlere bir sey danıscam ; bugun sağlık ocağına gittim kadın benim taa 3 ay öncekı kan sonuclarıma baktı ve şekerin düşük dedi ama şimdiye kadar hiç bir doktor bir sey demedi 3 ay önceki test bu 2 li testim iyi 3 lü testimde cok şükür iyiy detaylı usg de iyi allaha şükür şimdi evham yaptıgım konu şeker düşüklüğünden bir şey olur mu bebeğime bir de glikoz yuklmesi hazıranın taa 21 inde ben o zamana kadar çatlarım sizce ne yapmalıyım.....
Kızlar bugün tam20. Hafta başındayım ve bariz bugün bebeğimi hissetmeye başladım daha önce tek kalp atışı gibi oluyordu ama bugün Oynuyor resmen
işte hareketleri bu canım daha küçük olduklarından öyle daan diye bir tekme değil damar atması şeklinde filan oluyorsLm herkese
umarım gununuz guzeL geciodur
ya ufak tekmeLemeLer basLadı mı sizde ???
ben de var gibi yok gibi de anLamiorumm :)) damar atması gbi gün içinde bikac kez acaba baska bisey, sancı fln mı diye de dusunuorm
daha iLginci 2gundr 12 bucukta oLuo
bugün herkes bir dertten müzdarip.
bende de var dert. karın ağrım var hem üşüyorum hem terliyorum
inş. kötü bişi değildir.
nasılsınız bakalım hanımlar nette sorun var okuyamıyorum yazılnarı malesef umarım bir an önce düzelir
inşallah herşey yolundadır bebişi iyi görürsünüz...ben aşımı geçen hafta olmuştum canım hiçbir şey olmuyor korkma aynı ilkokulda olduğumuz aşılar gibi
hayırlı olsun canım, allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin, sanada hepimizede.ayrıntılıya girdin mi?
slm yaceem bende 27 yaşında Samsunda ve de öğretmenim tahmini doğum 6 ekim ilk hamileliğim ne tesadüf değil mi...
Kızlar bugün tam20. Hafta başındayım ve bariz bugün bebeğimi hissetmeye başladım daha önce tek kalp atışı gibi oluyordu ama bugün Oynuyor resmen
amin canım bebeklerımız Allaha emanet karınlarımızda inş. sağlıklı doğar hepimizinki pazartesi gidicem ayrıntılıya siz kaç haftalıksınız cinsiyetı ne
Allah sağlıcakla kavuşmayı nasib etsin inş cnm..canım biz 19. haftadayız.benim oğlum olcak allahın izniyle. 2 hafta var aramızda.benimde 13 haziranda kontrolum var.ayrıntılı için henüz bişey konuşmadık.gidince belirliycez inşallah.
kızlar yardımcı olabilirmisiniz ? Şimdi hastaneden qeldim ve sinirimden ağlıyorum. :'((((((( son kontrolüme göre gebelik haftam 4 gün kadar ileride. Şuan sağ kasıkta ve biraz yukarısında iğne batması gibi değişik bir sancı yaşıyorum, çok şiddetli değil, 15 20 saniye olup geçiyo. sağ bacağımda kasılmış gibi ağrımaya başladı. Bel ağrısıda hissediyorum oturunca çok hafif. Aklıma kötü şeyler gelmeye başlayınca devlete hast. gittim mecburen. Ama sonuclar 2 saatte cıkıyo. Özel hast.de de kadın doğumcu yok. Sizce bunlar normal mi sizde de oldumu ?
Allah sağlıcakla kavuşmayı nasib etsin inş cnm..
canımmm benim çok sağol içimi rahatlattın Allah razı olsun.Bebis buyuyor hareketleniyor annesi sen niye uzuyon kendini, bende son kotrolde 3 gun ondeydim :)) Hatta 18 haftada bebis 22cm di doktor masallah uzun baya demisti normalde 15 17 cm fln oluyormus. Endiselenme rahat ol bende de ara ara batma oluyor elimi koyunca hissediyorum bebis o tarafa gecmis hele aksamlari uyutmuyor bir sag bir sol nasil yaticami sasiriyorum.. Rahat ol canim bunlar cok normalmis..
aminnn canımcımmm..amin canım hepimize inşallah.
aynı fikirdeyim canım. endişelenme.ilk gebeliğin mi?
evet canım ilk gebeliğim ve şimdiye kadar hiç bu şekilde bi sancı yaşamamıştım. sağ bacağım ve karnımın iki tarafı felanda ağrıyınca tedirginleşmiştim. hastane yakın olunca koştuk hemen yaa :26: şimdi gidip sonuc alıcam, serum felan dediler ama yemeye niyetim yok, sonuclar temiz cıksında :)
sağol canımcım çokkk sağolllll, fazlasıyla rahatladım sayenizde :)inşallah canım gönlünü ferah tut.kötü şeyler getirme aklına annesi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?