- 27 Mart 2011
- 2.984
- 2
- 106
hoşgeldinn canımmm bende aynı dertten muzdarip olarak ( ek olarak sağ bacağımın ağrısından korkarak ) koştura koştura hastane yolu tuttum. kızlar sağolsunlar rahatlattılar. şimdide sonuc alıcam. inş. bişi çıkmıcak :) bende yürüdüğümde hissetmediğim zmnlar oluyo, rahim karnın daha iç kısmına gömülebildiğinden olabilir demişlerdi. ama şuan hissediyorum şükür. Sende içini rahat tut emi :)kızlar 2 gündür kasığım ağrıyor ve bebeğim hareket etmiyo çok yürüdüm ve yoruldum bişe olmamıştır dime
bu arada kullandığım kremler çok iyi geldi çatlaklarımı azalttı başka çatlak oluşturmadı çok mutlu oldum
hoşgeldinn canımmm bende aynı dertten muzdarip olarak ( ek olarak sağ bacağımın ağrısından korkarak ) koştura koştura hastane yolu tuttum. kızlar sağolsunlar rahatlattılar. şimdide sonuc alıcam. inş. bişi çıkmıcak :) bende yürüdüğümde hissetmediğim zmnlar oluyo, rahim karnın daha iç kısmına gömülebildiğinden olabilir demişlerdi. ama şuan hissediyorum şükür. Sende içini rahat tut emi :)
Merhaba hanımlar.. Nasılsınız bakalım? Biz iyiyiz çok şükür. Yarın ayrıntılı ultrason randevumuz var, çok heyecanıyız çzledik oğlumuzu. Haftaya hafta içi bir gün de aşımı olmaya gidicem. Ama şimdiden korkmaya başladım aşıyı yaparken çok acıyor mu acaba? Bir de kolun neresine yapılıyor arkasına mı?
Bizim bebeğimiz 28 cm ve 450 gram olmuuuuuuş:)
kızlar yardımcı olabilirmisiniz ? Şimdi hastaneden qeldim ve sinirimden ağlıyorum. :'((((((( son kontrolüme göre gebelik haftam 4 gün kadar ileride. Şuan sağ kasıkta ve biraz yukarısında iğne batması gibi değişik bir sancı yaşıyorum, çok şiddetli değil, 15 20 saniye olup geçiyo. sağ bacağımda kasılmış gibi ağrımaya başladı. Bel ağrısıda hissediyorum oturunca çok hafif. Aklıma kötü şeyler gelmeye başlayınca devlete hast. gittim mecburen. Ama sonuclar 2 saatte cıkıyo. Özel hast.de de kadın doğumcu yok. Sizce bunlar normal mi sizde de oldumu ?
hoşgeldinn canımmm bende aynı dertten muzdarip olarak ( ek olarak sağ bacağımın ağrısından korkarak ) koştura koştura hastane yolu tuttum. kızlar sağolsunlar rahatlattılar. şimdide sonuc alıcam. inş. bişi çıkmıcak :) bende yürüdüğümde hissetmediğim zmnlar oluyo, rahim karnın daha iç kısmına gömülebildiğinden olabilir demişlerdi. ama şuan hissediyorum şükür. Sende içini rahat tut emi :)
Allahım kizlar bugun ne kadar kotu bir gündü( bir çoğumuzda aynı sıkıntı olmus.karnimin sag tarafı ve kasığa doğru gaz sancısı gıbi agrim oldu devamlı degil ama o yone kalkınca dönünce ..moralim bozuldu doktorumu aradık sag tarafta agri var deyince bizi hemen hastaneye yönlendirdi gittik acile..genel cerrah eli ile karnıma kasıklarima muayene yaptı tabi ben panik bastırmayın deyip durdum bebegim sıkışmasın diye o da suyun icinde birsey olmaz dedi.cok agrim olmadı oyle yapınca.kan testi ve idrar testi istedi yaptırdım 2 saat sonuc bekledim cikti gayet normal apandist olsa ağrıdan duramazsın gelip gecici olmaz, baslar ve hep agrir dedi.eğer ağrın cok olursa tekrar gel ama bir sorun yok.gaz var lagman veriyorum dedi aldık ama kendi doktorum gerek yok dinlen dedi.yeni eve geldik.cok kotu bir gündü ((( kizlar dua edin ne olur gecsin..
Cnm bende 21.haftadayim ama bebisim 303 gr 3 haftadır boyu. 21 cm az galibaBizimki boyunu söylemiyor gecen aydan beri. Ağırlığı da 400 gr :)
kızlarr bende takvim çıkmıyorrr nasıl yapıcamm şimdi fark ettım herkesınkınde son kaç gun falan onlar yazıyor bende yazzmıyor
hoşgeldinn canımmm bende aynı dertten muzdarip olarak ( ek olarak sağ bacağımın ağrısından korkarak ) koştura koştura hastane yolu tuttum. Kızlar sağolsunlar rahatlattılar. şimdide sonuc alıcam. Inş. Bişi çıkmıcak :) bende yürüdüğümde hissetmediğim zmnlar oluyo, rahim karnın daha iç kısmına gömülebildiğinden olabilir demişlerdi. Ama şuan hissediyorum şükür. Sende içini rahat tut emi :)
Cnm bende 21.haftadayim ama bebisim 303 gr 3 haftadır boyu. 21 cm az galiba
kızlarr bende takvim çıkmıyorrr nasıl yapıcamm şimdi fark ettım herkesınkınde son kaç gun falan onlar yazıyor bende yazzmıyor
Canım bizimki biraz kiloluymus :) seninki normaldir bence. 3 haftadır derken 3 hafta önceki durumunda mı degisiklik yok?
canm msjını aldım ama yazamadım yenı oldugum için 1oo bildırıden sonra özel msj yazabılırmışım ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?