2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
kızlar 2 gündür kasığım ağrıyor ve bebeğim hareket etmiyo çok yürüdüm ve yoruldum bişe olmamıştır dime

bu arada kullandığım kremler çok iyi geldi çatlaklarımı azalttı başka çatlak oluşturmadı çok mutlu oldum

hoşgeldinn canımmm bende aynı dertten muzdarip olarak ( ek olarak sağ bacağımın ağrısından korkarak ) koştura koştura hastane yolu tuttum. kızlar sağolsunlar rahatlattılar. şimdide sonuc alıcam. inş. bişi çıkmıcak :) bende yürüdüğümde hissetmediğim zmnlar oluyo, rahim karnın daha iç kısmına gömülebildiğinden olabilir demişlerdi. ama şuan hissediyorum şükür. Sende içini rahat tut emi :)

sonuçlar güze gelir inş hala kasıklarım ağrıyo ve hissedemedim geçer inş

Canım ben gecen hafta oldum aşımı.
Bende hiç yan etki de yapmadı acımadı da. Cok rahat geçirdim.

Canım bence panik yapma. Bende de oldu arada sancılar. Siddetli değilmiş cok sukur. Bu arada bebegin onde yada geride gitmesini de bir sakıncası yok. Takma sakın.

Son düzenleme:
[/QUOTE] a.slm :) benimde ilk başta öyle başladı cnmcım, emin olamamıştım ve genellikle gece yattığımda hissediyodum. Ama bebişimin tekmeleriymiş şimdi daha iyi ayırt edebiliyorum :)[/QUOTE]

ama cok guzel yaa damar seğirmesi gbi

çok geçmiş olsun pazar günü 2 buklum eşim hastaneye goturdu benı sağ tarafımda dayanılmaz sancım vardı ya apandısıt ya taş duşuruyorum demiştim ama apandısıtten cok kormuştum meger sağ bobreğimde 2 tane taş çıktı cektım 3 gun acısını hiç bir ağrı kesıcı almadan korkunu anlayabılıyorum bebeğini düşünüyosun nasıl olur dıye bende cok korkmustum ağrı umrumda bıle olammıştı

Allahım kizlar bugun ne kadar kotu bir gündü( bir çoğumuzda aynı sıkıntı olmus.karnimin sag tarafı ve kasığa doğru gaz sancısı gıbi agrim oldu devamlı degil ama o yone kalkınca dönünce ..moralim bozuldu doktorumu aradık sag tarafta agri var deyince bizi hemen hastaneye yönlendirdi gittik acile..genel cerrah eli ile karnıma kasıklarima muayene yaptı tabi ben panik bastırmayın deyip durdum bebegim sıkışmasın diye o da suyun icinde birsey olmaz dedi.cok agrim olmadı oyle yapınca.kan testi ve idrar testi istedi yaptırdım 2 saat sonuc bekledim cikti gayet normal apandist olsa ağrıdan duramazsın gelip gecici olmaz, baslar ve hep agrir dedi.eğer ağrın cok olursa tekrar gel ama bir sorun yok.gaz var lagman veriyorum dedi aldık ama kendi doktorum gerek yok dinlen dedi.yeni eve geldik.cok kotu bir gündü((( kizlar dua edin ne olur gecsin..

çok geçmiş olsun canım senı okadar ıyı anlayabılıyorumkı ama benım durum bıraz daha ciddiydi ben taş düşürüyorum tabıkı de beterın beterı var apandısıt olmasın da ben cekmeye razıyım acıyı bebeklerımızı Allahım korusun

kızlarr bende takvim çıkmıyorrr nasıl yapıcamm şimdi fark ettım herkesınkınde son kaç gun falan onlar yazıyor bende yazzmıyor

kızlarr bende takvim çıkmıyorrr nasıl yapıcamm şimdi fark ettım herkesınkınde son kaç gun falan onlar yazıyor bende yazzmıyor

Cnm hamilelik günlüğünü imza alanına eklemek için tıklayın diyor oradan yap yazdıklarını okuyorsun ya orada birimizin kinden ekle

Son düzenleme:

canm msjını aldım ama yazamadım yenı oldugum için 1oo bildırıden sonra özel msj yazabılırmışım ...

Canım bizimki biraz kiloluymus :) seninki normaldir bence. 3 haftadır derken 3 hafta önceki durumunda mı degisiklik yok?

Evet Cnm 3 hafta öncede 21 cm şu an da 21 cm kiloda az almış acaba anne hangi kiloyla doğarsa bebekte mı aynı doğuyor ben 2 buçuk kilo anca dogmusum herhalde benim kizimda minik doğacak

Dr'a gittim plasenta fazla büyümüş ve kanamalar varmis şimdilik bebegin gelişimini etkilememiş acil detaylı ultrasona yönlendirdi. Doktor cok korkutmak istememede durum pek iyi değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…