Ayyy ne güzeldir simdi canim ya ne mutlusundur..rabbim hic ayirmasin birdaha sizi.cok kiskandim simdi benimde kocam olsa yanimda
Allah bir daha ayirmasin canim, bebisinle saglikli mutlu nice senelere ins..
Canım gözün aydın esine kavuştun :)
kızlarrr selamlarr, bazı arkadaşlarımın sıkıntıları olmuş, Allah cümlemize şifa versin inşAllah..
bende ki sıkıntıda bi başka, 19. haftada çok güzel olan çok yakın hissettiğim pıtpıtlar tetenoz aşısı oldum ya kızlar onun ağrısı acısıda geçti ama bebeğimin hareketleri çok geriden oluyor ve pıtpıt diye 2,3 kere vurmuyorda bi tık diye vuruyor sonraaa yine tık diye vuruyor ama derindddeeeen, yavaşca.. belkide gaz yani öyle bile düşünüyorum.. ve canım sıkılıyor pıtpıt seyirme mi sizinkiler hala, yoksa değiştiler mi belkide artık ptıpıtlamıyorlardır hee o da olabilir mi? ayyy bilemiyorumm..
öğretmenn eşiniz askerden dönmüş, Allah birdaha hiç ayırmasın, evladınızla hzurlu mutlu yuva nasip etsin inşAllah.
ben asya istiyorum
sorma canım ya bide dur dur ben koyuyum diyo aaaa kaldım.
aynı şehirde 4 gün tahammül edebiliyoruz birbirimize uzaktan sevmek en güzeli ama ta oradan ayy şok oldum bide bebeğin geleceğini düşünse anlamı güzelmiş tamam anlarım ama düşünemiyorum o ismi
canım yaa bende aynı durumdayım dün aşı oldum ne fena bişeymişş mahveti beni mide bulantısı,karın ağrısı tüm kaslarım ağrıdı gece sabaha kadar yatakta döne döne bi hal oldum resmen tepeden tırnağa her yanım ağrıyor hiç bişeyde yiyemiyorum pıtpıtlarda kesildi...
canım zaten bu haftalarda hareketler düzenli değil o yüzden takma kafana ben de senin gibi geçenlerde hissedemem,ştim hatta derinden bile değildi tam kesilmişti hareketler ben de aşı olmaya gittiğimde ebeye sordum o da bu çok normal bu haftalarda düzensiz hareketler olur 1 hafta bile hissedemeyebilirsin o yüzden sıkma canını demiştikızlarrr selamlarr, bazı arkadaşlarımın sıkıntıları olmuş, Allah cümlemize şifa versin inşAllah..
bende ki sıkıntıda bi başka, 19. haftada çok güzel olan çok yakın hissettiğim pıtpıtlar tetenoz aşısı oldum ya kızlar onun ağrısı acısıda geçti ama bebeğimin hareketleri çok geriden oluyor ve pıtpıt diye 2,3 kere vurmuyorda bi tık diye vuruyor sonraaa yine tık diye vuruyor ama derindddeeeen, yavaşca.. belkide gaz yani öyle bile düşünüyorum.. ve canım sıkılıyor pıtpıt seyirme mi sizinkiler hala, yoksa değiştiler mi belkide artık ptıpıtlamıyorlardır hee o da olabilir mi? ayyy bilemiyorumm..
öğretmenn eşiniz askerden dönmüş, Allah birdaha hiç ayırmasın, evladınızla hzurlu mutlu yuva nasip etsin inşAllah.
hangi kremi kullanıyorsun canım sengünaydın sevgili anneler
isim konusu açılmış benim kayınbabamda ben koycam düşündüğüm isim cemre dedi bnde biz bulduk deren dedim siz koyun o zaman dedi biraz surat yaptı ama sonuçta bnm evladım
çatlaklardan sıkıntıları olan arkadaşlarıma kremlerimi çok öneririm bnde var olan çatlaklar kayboldu..zaten kırmızı çatlak kaybolabiliyo beyazlar gitmiyo
canım sen çok zayıfsın eğer kilo almazsan bebeğin zayıf doğabilir bende biraz kilo almalısın doktorun da demiş zaten...zayıf kadınlar eğer gereken kiloyu almazsa zayıf bebek dünyaya geliyormuş miniğin çok da minik olmasın dimi ideal kilosunda doğsunEvet Cnm 3 hafta öncede 21 cm şu an da 21 cm kiloda az almış acaba anne hangi kiloyla doğarsa bebekte mı aynı doğuyor ben 2 buçuk kilo anca dogmusum herhalde benim kizimda minik doğacak
inşallah herşey yolundadır canım ya stres yapma kendine dua et bol bolDr'a gittim plasenta fazla büyümüş ve kanamalar varmis şimdilik bebegin gelişimini etkilememiş acil detaylı ultrasona yönlendirdi. Doktor cok korkutmak istememede durum pek iyi değil
Kizlaaar migdem cok fena yaniyoooorhic cekilecek gibi degil ilk defa bu kadar cok yaniyo.ne yapsam??
Allahım kizlar bugun ne kadar kotu bir gündü( bir çoğumuzda aynı sıkıntı olmus.karnimin sag tarafı ve kasığa doğru gaz sancısı gıbi agrim oldu devamlı degil ama o yone kalkınca dönünce ..moralim bozuldu doktorumu aradık sag tarafta agri var deyince bizi hemen hastaneye yönlendirdi gittik acile..genel cerrah eli ile karnıma kasıklarima muayene yaptı tabi ben panik bastırmayın deyip durdum bebegim sıkışmasın diye o da suyun icinde birsey olmaz dedi.cok agrim olmadı oyle yapınca.kan testi ve idrar testi istedi yaptırdım 2 saat sonuc bekledim cikti gayet normal apandist olsa ağrıdan duramazsın gelip gecici olmaz, baslar ve hep agrir dedi.eğer ağrın cok olursa tekrar gel ama bir sorun yok.gaz var lagman veriyorum dedi aldık ama kendi doktorum gerek yok dinlen dedi.yeni eve geldik.cok kotu bir gündü ((( kizlar dua edin ne olur gecsin..
canım zaten bu haftalarda hareketler düzenli değil o yüzden takma kafana ben de senin gibi geçenlerde hissedemem,ştim hatta derinden bile değildi tam kesilmişti hareketler ben de aşı olmaya gittiğimde ebeye sordum o da bu çok normal bu haftalarda düzensiz hareketler olur 1 hafta bile hissedemeyebilirsin o yüzden sıkma canını demişti
hangi kremi kullanıyorsun canım sen
canım sen çok zayıfsın eğer kilo almazsan bebeğin zayıf doğabilir bende biraz kilo almalısın doktorun da demiş zaten...zayıf kadınlar eğer gereken kiloyu almazsa zayıf bebek dünyaya geliyormuş miniğin çok da minik olmasın dimi ideal kilosunda doğsun
inşallah herşey yolundadır canım ya stres yapma kendine dua et bol bol
kekik nane filan iç özellikle kekik mideye çok iyi geliyor
çok geçmiş olsun pazar günü 2 buklum eşim hastaneye goturdu benı sağ tarafımda dayanılmaz sancım vardı ya apandısıt ya taş duşuruyorum demiştim ama apandısıtten cok kormuştum meger sağ bobreğimde 2 tane taş çıktı cektım 3 gun acısını hiç bir ağrı kesıcı almadan korkunu anlayabılıyorum bebeğini düşünüyosun nasıl olur dıye bende cok korkmustum ağrı umrumda bıle olammıştı
kızlar yardımcı olabilirmisiniz ? Şimdi hastaneden qeldim ve sinirimden ağlıyorum. :'((((((( son kontrolüme göre gebelik haftam 4 gün kadar ileride. Şuan sağ kasıkta ve biraz yukarısında iğne batması gibi değişik bir sancı yaşıyorum, çok şiddetli değil, 15 20 saniye olup geçiyo. sağ bacağımda kasılmış gibi ağrımaya başladı. Bel ağrısıda hissediyorum oturunca çok hafif. Aklıma kötü şeyler gelmeye başlayınca devlete hast. gittim mecburen. Ama sonuclar 2 saatte cıkıyo. Özel hast.de de kadın doğumcu yok. Sizce bunlar normal mi sizde de oldumu ?
ikiniz de kasık ağrısından şikayet etmişsiniz benim de birkaç gündür oluyor hatta bazen bıçak saplanması şeklinde oluyor araştırdım da bu haftalarda normalmiş böyle ağrılar çtı kendini doğuma hazırladığından bacaklardan gelen gerilme kasıklara vuruyormuş korkulacak bir şey yokmuşkızlar 2 gündür kasığım ağrıyor ve bebeğim hareket etmiyo çok yürüdüm ve yoruldum bişe olmamıştır dime
bu arada kullandığım kremler çok iyi geldi çatlaklarımı azalttı başka çatlak oluşturmadı çok mutlu oldum
Allahım kizlar bugun ne kadar kotu bir gündü( bir çoğumuzda aynı sıkıntı olmus.karnimin sag tarafı ve kasığa doğru gaz sancısı gıbi agrim oldu devamlı degil ama o yone kalkınca dönünce ..moralim bozuldu doktorumu aradık sag tarafta agri var deyince bizi hemen hastaneye yönlendirdi gittik acile..genel cerrah eli ile karnıma kasıklarima muayene yaptı tabi ben panik bastırmayın deyip durdum bebegim sıkışmasın diye o da suyun icinde birsey olmaz dedi.cok agrim olmadı oyle yapınca.kan testi ve idrar testi istedi yaptırdım 2 saat sonuc bekledim cikti gayet normal apandist olsa ağrıdan duramazsın gelip gecici olmaz, baslar ve hep agrir dedi.eğer ağrın cok olursa tekrar gel ama bir sorun yok.gaz var lagman veriyorum dedi aldık ama kendi doktorum gerek yok dinlen dedi.yeni eve geldik.cok kotu bir gündü ((( kizlar dua edin ne olur gecsin..
Kizlar ben sali gunu olucam tetanoz asimi ama sizler sikayetlerinizi anlatinca korkmaya basladim.normalde igneden korkmam ama bu tetanoz korkuttu beni
canım zaten bu haftalarda hareketler düzenli değil o yüzden takma kafana ben de senin gibi geçenlerde hissedemem,ştim hatta derinden bile değildi tam kesilmişti hareketler ben de aşı olmaya gittiğimde ebeye sordum o da bu çok normal bu haftalarda düzensiz hareketler olur 1 hafta bile hissedemeyebilirsin o yüzden sıkma canını demişti
hangi kremi kullanıyorsun canım sen
canım sen çok zayıfsın eğer kilo almazsan bebeğin zayıf doğabilir bende biraz kilo almalısın doktorun da demiş zaten...zayıf kadınlar eğer gereken kiloyu almazsa zayıf bebek dünyaya geliyormuş miniğin çok da minik olmasın dimi ideal kilosunda doğsun
inşallah herşey yolundadır canım ya stres yapma kendine dua et bol bol
kekik nane filan iç özellikle kekik mideye çok iyi geliyor
Kizlar ben sali gunu olucam tetanoz asimi ama sizler sikayetlerinizi anlatinca korkmaya basladim.normalde igneden korkmam ama bu tetanoz korkuttu beni
Cnm bende 21.haftadayim ama bebisim 303 gr 3 haftadır boyu. 21 cm az galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?