2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Ayyy ne güzeldir simdi canim ya ne mutlusundur..rabbim hic ayirmasin birdaha sizi.cok kiskandim simdi benimde kocam olsa yanimda

Insaallah cabucacik gecer de senin kocan da yaninda olur cnm

Allah bir daha ayirmasin canim, bebisinle saglikli mutlu nice senelere ins..

Amin cnm sagol

Canım gözün aydın esine kavuştun :)

Tesekkurlerr evet cok şükür ama hala gidecekmis gibi geliyorr :)

Kizlaaar migdem cok fena yaniyoooor hic cekilecek gibi degil ilk defa bu kadar cok yaniyo.ne yapsam??

kızlarrr selamlarr, bazı arkadaşlarımın sıkıntıları olmuş, Allah cümlemize şifa versin inşAllah..

bende ki sıkıntıda bi başka, 19. haftada çok güzel olan çok yakın hissettiğim pıtpıtlar tetenoz aşısı oldum ya kızlar onun ağrısı acısıda geçti ama bebeğimin hareketleri çok geriden oluyor ve pıtpıt diye 2,3 kere vurmuyorda bi tık diye vuruyor sonraaa yine tık diye vuruyor ama derindddeeeen, yavaşca.. belkide gaz yani öyle bile düşünüyorum.. ve canım sıkılıyor pıtpıt seyirme mi sizinkiler hala, yoksa değiştiler mi belkide artık ptıpıtlamıyorlardır hee o da olabilir mi? ayyy bilemiyorumm..

öğretmenn eşiniz askerden dönmüş, Allah birdaha hiç ayırmasın, evladınızla hzurlu mutlu yuva nasip etsin inşAllah.

canım yaa bende aynı durumdayım dün aşı oldum ne fena bişeymişş mahveti beni mide bulantısı,karın ağrısı tüm kaslarım ağrıdı gece sabaha kadar yatakta döne döne bi hal oldum resmen tepeden tırnağa her yanım ağrıyor hiç bişeyde yiyemiyorum pıtpıtlarda kesildi...

günaydın kıızlar :)) isim olayına karışanlara sinir oluyorum kim olursa olsun bizde geçen akşamiki isim arasında kaldık eşim küçük yeğeni var ona soralım o nederse o olsun dedi , bende sinirlendim ay dedim o kadar taşıyorum karnımda kararsız kaldığımda kararı küçük bi çocuğa mı bırakmalıyım , yani çok düşüncesizce bişiey ya bu kimse karışmasın kimse fikir vermesin kardeşim bu olay eşler arasında bile eşit dğil bence , annenin fikri her zaman daha ağır basmalı kimse kusura bakmasın .....

Kızlar isme bu kadar takipmayalim dinimizde babanın çocuğu üzerinde hakkı uctur bunlar cocuklarina güzel isim komak dinimizi ogretmek ve çocuğu iyi yetiştirmek geri kalan haklar ise annenindir ayrıca çocuklarımıza güzel isimler koymalıyız

günaydın sevgili anneler
isim konusu açılmış benim kayınbabamda ben koycam düşündüğüm isim cemre dedi bnde biz bulduk deren dedim siz koyun o zaman dedi biraz surat yaptı ama sonuçta bnm evladım

çatlaklardan sıkıntıları olan arkadaşlarıma kremlerimi çok öneririm bnde var olan çatlaklar kayboldu..zaten kırmızı çatlak kaybolabiliyo beyazlar gitmiyo

sen kendini üzme canımcımm,

en azından iğneni yeni olmuşsun benim mesela bugun iğne acım geçtii, bebekde bi hareketli gibi ama öyle pıtpıt değil belki herkesinki değişmiştir pıtpıt değildir diyorum belki buyudu artıkk sadece öyle dolaşıyordur karnımızda inan ne aşıysa tüm dengemizi bozdu bi de gariptir ilk vurulduğum gün çok iyiydim gecesinde başladı acı istifra, ağrı, acı zor durumlar.. ama hemşirede dedi 1.dozdaki acıdan dolayı 2.ye gelmemezlik yapma dedi hep öyle yapıyorlar dedi.. hayırlısı olsun ne diyim..Allah sağlık şifa versinn.. pıtpıtların başlayınca haber verir misin? ama hemen başlamıyor canımcımm rahat ol..

canım zaten bu haftalarda hareketler düzenli değil o yüzden takma kafana ben de senin gibi geçenlerde hissedemem,ştim hatta derinden bile değildi tam kesilmişti hareketler ben de aşı olmaya gittiğimde ebeye sordum o da bu çok normal bu haftalarda düzensiz hareketler olur 1 hafta bile hissedemeyebilirsin o yüzden sıkma canını demişti
hangi kremi kullanıyorsun canım sen
Evet Cnm 3 hafta öncede 21 cm şu an da 21 cm kiloda az almış acaba anne hangi kiloyla doğarsa bebekte mı aynı doğuyor ben 2 buçuk kilo anca dogmusum herhalde benim kizimda minik doğacak
canım sen çok zayıfsın eğer kilo almazsan bebeğin zayıf doğabilir bende biraz kilo almalısın doktorun da demiş zaten...zayıf kadınlar eğer gereken kiloyu almazsa zayıf bebek dünyaya geliyormuş miniğin çok da minik olmasın dimi ideal kilosunda doğsun
Dr'a gittim plasenta fazla büyümüş ve kanamalar varmis şimdilik bebegin gelişimini etkilememiş acil detaylı ultrasona yönlendirdi. Doktor cok korkutmak istememede durum pek iyi değil
inşallah herşey yolundadır canım ya stres yapma kendine dua et bol bol
Kizlaaar migdem cok fena yaniyoooor hic cekilecek gibi degil ilk defa bu kadar cok yaniyo.ne yapsam??

kekik nane filan iç özellikle kekik mideye çok iyi geliyor

Allah acil şifalar versin doktora gitmen iyi olmuş en azından için rahatlamıştır doktorun dediği gibi apandisit çok ağrı yapıyor yüüyemiosun iki büklüm oluyosun inşallah atltırsın hayırlısıyla ağrıları...

ROC nemlendirici krem ve STRİACARE çatlak kremi kullanıyorum daha 1 ay oldu ve gözle görülür şekilde çatlaklarım azaldı

Çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın

Kizlar ben sali gunu olucam tetanoz asimi ama sizler sikayetlerinizi anlatinca korkmaya basladim.normalde igneden korkmam ama bu tetanoz korkuttu beni

ikiniz de kasık ağrısından şikayet etmişsiniz benim de birkaç gündür oluyor hatta bazen bıçak saplanması şeklinde oluyor araştırdım da bu haftalarda normalmiş böyle ağrılar çtı kendini doğuma hazırladığından bacaklardan gelen gerilme kasıklara vuruyormuş korkulacak bir şey yokmuş

geçmiş olsun da kötü bir şey değilmiş Allahtan dinlen bol bol

Kizlar ben sali gunu olucam tetanoz asimi ama sizler sikayetlerinizi anlatinca korkmaya basladim.normalde igneden korkmam ama bu tetanoz korkuttu beni

herkeste olacak diye birşey yok canım kendini şartlandırmadan git giderken ben de yan etki yapmadı sadece o gece kolumun üstüne yatamadım başka da bir etki olmadı sen de iyi düşün giderken yan etki yapar diiye düşünürsen psiikolojik olarak etki yapar tabi

Cnm haklısın ben hayatimda hep 42-43 kilodaydim nadiren 45 cikmisimdir ilaç kullanssmda kilo alamayan biriyim şu an zayıf olduğumun farkındayım 5. Ay bitmek uzre ama kimse hamile olduğuma inanmiyor :-( o yüzden sağlıklı bir çocuk dünyaya getirmek istiyorsanız bebekleri en az 1 yıl emzirin ben hiç anne sütü icmrmis biri olarak sağlıklı biri değilim en ufak bir hastalıkta 15 yatiyorum idrar yollari iltahabini bile serumlarla zor atlattim o yüzden coculariniza iyi bakın

cnm ben geçen çarşamba oldum aşımı hatta dayak yemış gıbı olcaksın dedıler 2 gun boyunca ama allahıma çok şukur hıç ama hıç yan etkısı olmadı hatta agrı bıle olmadı hareketlere gelınce bende bebeğimin hareketlerını çok nadıren hıssedenlerdenım

canım neden korkuyosun ki ben yaptığını bile hissetmedim unuttum bile aşı olduğumu ne ağrı ne başka şikayet olmadı çok şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…