Hastanede siramizi beklemekteyiz. Bakalim kizcemiz ne kadar büyümüş :) heyecan dorukta...
Bu arada elifim nerelerdesim görünüp kayboluyorsun
selam canım iyiyiz sen nasılsınselamlar kızlar iyi haftasonları nasılsınız bakalım???
hafta sonları öyle canım kimse olmuyor pekSlm kızlar sayfa ne kadarda sessiz kimse yok galibamillet nereye gitti çok sıkıcı bir gün
Hastanede siramizi beklemekteyiz. Bakalim kizcemiz ne kadar büyümüş :) heyecan dorukta...
Ayy ne kadar güzel bir an önce bizde dr gitsek ama daha yeni gittik isin yoksa bir ay bekle :-(
Kızlar aranizda hâlâ midesi bulanipta kusan var mı ?ne zaman bitecek yaaa
Cnm ben sabahlari kalktigimda hala öğüruyorum gün icinde de arada bulantim oluyor ama hic onemli degil. Sana tavsiyem sabah kalkinca hafif de olsa kahvalti yap. Karnin doyunca bulantin azalacaktir diye düşünüyorum bir de rennie diye tamamen bitkisel bir surup var icebilirsen doktorun da hamilelikte verdiği bir ilac bu. Bende hamilelik öncesi reflü vardi pek ilac kullanmadim ama hamilelikte daha cok sikayetim olur sandim cok iyiyim elhamdulillah sadece azicik yesem sisiyorum ve kica göbüşlü oldum :) gerci ferace giydigim icin belli olmuyor da yine de beni taniyanlar anliyor
Benim arada bulanıyor akşamları bazen en son pazar güü çıkarmışım benim midem daha çok kokulardan deterjan parfüm şampuan kokusundan bulanıyor sabahtan beri banyoya nasıl girsem diye düşünüyorum artık kusa kusa banyo yaparım çok zor
Kizlar ben sali gunu olucam tetanoz asimi ama sizler sikayetlerinizi anlatinca korkmaya basladim.normalde igneden korkmam ama bu tetanoz korkuttu beni
Ya kızlar gerçekten nasıl banyo yapacağımı düşünüyorum düşündükçe midem bulanıyor kokuşçam artık
bana da tam tersi o şampuanın kokusu miiiisss gibi geliyor ohhh ne güzel diyorum valla Allah yardımcın olsun insan banyo yapmadan elini yıkamadan duramaz ki hadi bir yiyecek olsa tiksindiğin onu yemezsin uzak durursun olur biter ama bu zor yani
Kislar canım zeytin yağlı yaprak sarması istediiiiiiiiiiiii olsada yisek O
Ne güzel ben de haftaya görücem kısmetse bebeğimi
bu arada gözün aydın eşine kavuşmuşsum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?