2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Hastanede siramizi beklemekteyiz. Bakalim kizcemiz ne kadar büyümüş :) heyecan dorukta...

Bu arada elifim nerelerdesim görünüp kayboluyorsun

selamlar kızlar iyi haftasonları nasılsınız bakalım???
selam canım iyiyiz sen nasılsın
Slm kızlar sayfa ne kadarda sessiz kimse yok galiba millet nereye gitti çok sıkıcı bir gün
hafta sonları öyle canım kimse olmuyor pek
Hastanede siramizi beklemekteyiz. Bakalim kizcemiz ne kadar büyümüş :) heyecan dorukta...

Bu arada elifim nerelerdesim görünüp kayboluyorsun

burdayımm eşin geldi canım gözün aydın Allah bir daha ayrı düşürmesin...bu sıralar çok yoğunum kpss'ye az kaldı malum dersanede dersler bya yoğunlaştı o yüzden pek giremiyorum

Ayy ne kadar güzel bir an önce bizde dr gitsek ama daha yeni gittik isin yoksa bir ay bekle :-(

Cnm ben sabahlari kalktigimda hala öğüruyorum gün icinde de arada bulantim oluyor ama hic onemli degil. Sana tavsiyem sabah kalkinca hafif de olsa kahvalti yap. Karnin doyunca bulantin azalacaktir diye düşünüyorum bir de rennie diye tamamen bitkisel bir surup var icebilirsen doktorun da hamilelikte verdiği bir ilac bu. Bende hamilelik öncesi reflü vardi pek ilac kullanmadim ama hamilelikte daha cok sikayetim olur sandim cok iyiyim elhamdulillah sadece azicik yesem sisiyorum ve kica göbüşlü oldum :) gerci ferace giydigim icin belli olmuyor da yine de beni taniyanlar anliyor

Kızlar aranizda hâlâ midesi bulanipta kusan var mı ?ne zaman bitecek yaaa

Benim arada bulanıyor akşamları bazen en son pazar güü çıkarmışım benim midem daha çok kokulardan deterjan parfüm şampuan kokusundan bulanıyor sabahtan beri banyoya nasıl girsem diye düşünüyorum artık kusa kusa banyo yaparım çok zor

Ya kızlar gerçekten nasıl banyo yapacağımı düşünüyorum düşündükçe midem bulanıyor kokuşçam artık

Cnm ben yesem bile geçmiyor çıkartıyorum bu yüzden midem bogazim yanıyor bütün gün boyunca mide yanmasi yüzünden birşey yiyemiyorum bu yuzden dışarıda çıkamıyorum adımımı attığım yerde kuşuyorum böyle oluncada psikolojim bozuluyor

Cnm banyoya geçince rahallarsin

Ya kızlar gerçekten nasıl banyo yapacağımı düşünüyorum düşündükçe midem bulanıyor kokuşçam artık

bana da tam tersi o şampuanın kokusu miiiisss gibi geliyor ohhh ne güzel diyorum valla Allah yardımcın olsun insan banyo yapmadan elini yıkamadan duramaz ki hadi bir yiyecek olsa tiksindiğin onu yemezsin uzak durursun olur biter ama bu zor yani

Gerçekten çok zor elimi yıkamak dahi istemiyorum hep burnumdan nefes almadan yapıyorum bu işleri yakında koku almayı unutucam :))

Ne güzel ben de haftaya görücem kısmetse bebeğimi
bu arada gözün aydın eşine kavuşmuşsum

Sagol cnm evet kavustuk şükür.

Gecenlerde ruyamda kizimi gördüm kocaman mavo gozleri vardi. Bugün doktor kocaman gözlü hareketli bir kiz geliyor dedi. Takla atmaya çalışıyordu yaramaz kizim. Dün gece de babasi 3te elini karnima koydu bi basladi kipirdamayaa oy oyy esim mest oldu resmen :) galiba babaci olacak benim kiz. Ben o kadar konusuyorum övgü sözleri yagdiriyorum tik yok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…