2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

Hay masallah prensese.bizde babası elini koyunca hiç oynamıyor yalnız kalınca hiç durmuyor

Canim ben corbalardan ve kizartmadan cok tiksindim ve ha da devam ediyor..ayy önceden corbaya bayilirdim ne olursa olsun oglusum istemiyor sevmiyor corbayi e haliyle bendede tiksinme yapti.sen cnm??

Cnm bende mercimek formasından ve kivirciktan tiksindim eşim de çok sever.yemekte bunlar olunca ben ayrı yerde yemek yerdim düşman ilan ettim

Cnm bende mercimek formasından ve kivirciktan tiksindim eşim de çok sever.yemekte bunlar olunca ben ayrı yerde yemek yerdim düşman ilan ettim

:) evet su hamilelik nasil bisey sevdigin sey birden düsmanin oluyor Ama kivircikta ilginc geldi zuluuuuu ilk defa senden duydum diyebilirim :)

iyiyiz canım ne olsun salı gununu beklıyoruz ayrıntılı ultrasonumuz var sabırsızlanıyoruz 1 ay oldu bebısı gormeyelı

ben 6 buçuk kılo aldım 3 kılossunuda son 3 haftada yanı hr hafta 1 kılo acayıp morelım bozuldu diyetisyene gitiim kolestrolum yuksek çıktı

Canim kolestrol iyi olmamis ama sakin 6 bucuk kilo aldin diye üzülme ben sana moral olayim.ben suan 22+2 deyim ve 13 kilo aldim hemde tüm bu kilolari 12. Haftamdan sonra aldim ve cok korkuyorum sekerim yüksek cikacak diye.

Canım bence panik yapma. Bende de oldu arada sancılar. Siddetli değilmiş cok sukur. Bu arada bebegin onde yada geride gitmesini de bir sakıncası yok. Takma sakın.
Sağol canımcımmm, ilk defa olunca panikledim :)

Aynen canım ya bende apandist felan olur kötüleşmeden qidiyim dedim, Allah'a şükür bişi çıkmadı. Hafif bi enfeksiyon varmış.

Kesinlikle Bende aynı sen gibi dr.mu aradım,o ıspartada. bende ank.da olunca mecburen bi kadın doğumcu bulup gitmem gerekti. Acile kıvranarak gidiyoruz ama 2 saat sonra tahlil sonuclarını veriyolar. Bu nasıl iştir anlamadım bir de nöbetçi kadın doğumcusu olmayan hastaneler kesinlikle muayene edemiyolarken, benimle ilgilenen geri...lı kadın doğumcuyla bile görüştürmedi. Sonucları aldıktan sonra ultrason istedi ne akla hizmet yapabilio anlamadım. ultrasoncuda çıkmış, mecburen kadın doğumcuya yönlendirdi. Dava ederim yalanlarınızdan dedim, nasıl bakabiliyosunuz hiçbi özel hast. bile kabul etmezken dedim. Tık yok..! Allah islah etsin diyecek baska bisey yok..

canm msjını aldım ama yazamadım yenı oldugum için 1oo bildırıden sonra özel msj yazabılırmışım ...
anladım canımcım no prblem :)

Kizlaaar migdem cok fena yaniyoooor hic cekilecek gibi degil ilk defa bu kadar cok yaniyo.ne yapsam??
Canım bende forumda arastırdım, kızlar soda ve süt tavsiye etmis, sodayı gündüz içtiğim halde gece rahat uyuyabildim, sende dene istersen :)

Sağol canımcımmm, hastanede sinirden delirsemde en azından içim rahatladı şükür :)

Canim kolestrol iyi olmamis ama sakin 6 bucuk kilo aldin diye üzülme ben sana moral olayim.ben suan 22+2 deyim ve 13 kilo aldim hemde tüm bu kilolari 12. Haftamdan sonra aldim ve cok korkuyorum sekerim yüksek cikacak diye.

Kızlar kilo hiç önemli değil veririz siz hiç uzmeyin kendinizi bebisleri düşünün varsin 5-10 kilo fazla alalim

kızlar şeker yüklemesi nedir doktor bir dahaki kontrolüme 50gr glikoz ile gitmemi söyledi.şeker yüklemesi yapılacakmış.

Oooffff kizlar ben ne yapacagim cok korkuyorum hadi sekerim yüksek cikarsa diyabet hastasi olursam allahim kimseye göstermesin vok kötü bebegim riske girecek ozaman su seker yüklemesi bi yapilsaydi bende rahatlasaydim cok kilo aldigim icin korkuyorum yoksa ailemde kimsede yok

kızlar şeker yüklemesi nedir doktor bir dahaki kontrolüme 50gr glikoz ile gitmemi söyledi.şeker yüklemesi yapılacakmış.

gebelikte hormonlardan dolayı şeker çıkabiliyor
24 ve 28 di yanlı hatırlamıyorsam haftalar arası şeker testi yapılıyor
yüksek çıkarsa ona göre diyet veya tedavi uygulanıyor
gebelikte özellikle bebek için önemli yapılması gerekiyor

ilk kan alacaklar ondan sonra şekerli su içiyorsun belli bi süre sonra tekrar kan alıyorlar o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…