Sagol cnm evet kavustuk şükür.
Gecenlerde ruyamda kizimi gördüm kocaman mavo gozleri vardi. Bugün doktor kocaman gözlü hareketli bir kiz geliyor dedi. Takla atmaya çalışıyordu yaramaz kizim. Dün gece de babasi 3te elini karnima koydu bi basladi kipirdamayaa oy oyy esim mest oldu resmen :) galiba babaci olacak benim kiz. Ben o kadar konusuyorum övgü sözleri yagdiriyorum tik yok :)
Kızlar hamileliginizde en çok neyden tiksindiniz
Canim ben corbalardan ve kizartmadan cok tiksindim ve ha da devam ediyor..ayy önceden corbaya bayilirdim ne olursa olsun oglusum istemiyor sevmiyor corbayi e haliyle bendede tiksinme yapti.sen cnm??
Cnm bende mercimek formasından ve kivirciktan tiksindim eşim de çok sever.yemekte bunlar olunca ben ayrı yerde yemek yerdim düşman ilan ettim
selam canım iyiyiz sen nasılsın
hafta sonları öyle canım kimse olmuyor pek
burdayımmeşin geldi canım gözün aydın Allah bir daha ayrı düşürmesin...bu sıralar çok yoğunum kpss'ye az kaldı malum dersanede dersler bya yoğunlaştı o yüzden pek giremiyorum
:) evet su hamilelik nasil bisey sevdigin sey birden düsmanin oluyor Ama kivircikta ilginc geldi zuluuuuu ilk defa senden duydum diyebilirim :)
kızlar kılo durumunuz nasılll
Cok fena cooook
Bana göre iyi dr göre kotuuuuu[/
yani :)
Bana göre iyi dr göre kotuuuuu[/
yani :)
Dr göre zayifim 47 kiloyum dr 46 diyor aklımı karistirdi
ben 6 buçuk kılo aldım3 kılossunuda son 3 haftada yanı hr hafta 1 kılo acayıp morelım bozuldu diyetisyene gitiim kolestrolum yuksek çıktı
Sağol canımcımmm, ilk defa olunca panikledim :)Canım bence panik yapma. Bende de oldu arada sancılar. Siddetli değilmiş cok sukur. Bu arada bebegin onde yada geride gitmesini de bir sakıncası yok. Takma sakın.
Aynen canım ya bende apandist felan olur kötüleşmeden qidiyim dedim, Allah'a şükür bişi çıkmadı. Hafif bi enfeksiyon varmış.çok geçmiş olsun pazar günü 2 buklum eşim hastaneye goturdu benı sağ tarafımda dayanılmaz sancım vardı ya apandısıt ya taş duşuruyorum demiştim ama apandısıtten cok kormuştum meger sağ bobreğimde 2 tane taş çıktı cektım 3 gun acısını hiç bir ağrı kesıcı almadan korkunu anlayabılıyorum bebeğini düşünüyosun nasıl olur dıye bende cok korkmustum ağrı umrumda bıle olammıştı
KesinlikleAllahım kizlar bugun ne kadar kotu bir gündü( bir çoğumuzda aynı sıkıntı olmus.karnimin sag tarafı ve kasığa doğru gaz sancısı gıbi agrim oldu devamlı degil ama o yone kalkınca dönünce ..moralim bozuldu doktorumu aradık sag tarafta agri var deyince bizi hemen hastaneye yönlendirdi gittik acile..genel cerrah eli ile karnıma kasıklarima muayene yaptı tabi ben panik bastırmayın deyip durdum bebegim sıkışmasın diye o da suyun icinde birsey olmaz dedi.cok agrim olmadı oyle yapınca.kan testi ve idrar testi istedi yaptırdım 2 saat sonuc bekledim cikti gayet normal apandist olsa ağrıdan duramazsın gelip gecici olmaz, baslar ve hep agrir dedi.eğer ağrın cok olursa tekrar gel ama bir sorun yok.gaz var lagman veriyorum dedi aldık ama kendi doktorum gerek yok dinlen dedi.yeni eve geldik.cok kotu bir gündü ((( kizlar dua edin ne olur gecsin..
anladım canımcım no prblem :)canm msjını aldım ama yazamadım yenı oldugum için 1oo bildırıden sonra özel msj yazabılırmışım ...
Canım bende forumda arastırdım, kızlar soda ve süt tavsiye etmis, sodayı gündüz içtiğim halde gece rahat uyuyabildim, sende dene istersen :)Kizlaaar migdem cok fena yaniyoooorhic cekilecek gibi degil ilk defa bu kadar cok yaniyo.ne yapsam??
Sağol canımcımmm, hastanede sinirden delirsemde en azından içim rahatladı şükür :)ikiniz de kasık ağrısından şikayet etmişsiniz benim de birkaç gündür oluyor hatta bazen bıçak saplanması şeklinde oluyor araştırdım da bu haftalarda normalmiş böyle ağrılar çtı kendini doğuma hazırladığından bacaklardan gelen gerilme kasıklara vuruyormuş korkulacak bir şey yokmuş
geçmiş olsun da kötü bir şey değilmiş Allahtan dinlen bol bol
Canim kolestrol iyi olmamis ama sakin 6 bucuk kilo aldin diye üzülme ben sana moral olayim.ben suan 22+2 deyim ve 13 kilo aldim hemde tüm bu kilolari 12. Haftamdan sonra aldimve cok korkuyorum sekerim yüksek cikacak diye.
kızlar şeker yüklemesi nedir doktor bir dahaki kontrolüme 50gr glikoz ile gitmemi söyledi.şeker yüklemesi yapılacakmış.
kızlar şeker yüklemesi nedir doktor bir dahaki kontrolüme 50gr glikoz ile gitmemi söyledi.şeker yüklemesi yapılacakmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?