2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

Cnm uzme kendini allahın izniyle birşey olmaz dr önerilerini dinle birşey olmaz

Merhaba hanımlar ve tatlı melekleri. Bugün oğluşumuzu görmeye gittik,radyoloji uzmanı yaptı ayrıntılı ultrasonu. tabi göremedim bebeği o bakarken çok teknik bir ultrasondu sürekli tıp terimleriyle oradaki kıza bişeyler söyledi en sonunda bir sayfa anlamadığım şeylerin yazılı olduğu bir rapor çıkardı.neyse ki sonunda bebekte herhangi bir problem yok herşey yolunda iyi dedi ve rahatladık. Sonra tekrar kendi doktorumuzun yanına gittik orada tekrar baktık renkliyi de açtı elleriyle kapatmıştı ayaklarınıda toplamıştı çok net göremedik foto da alamadık poz vermedi oğlum ama sağlıklıymış büyümüş çok şükürler olsun.Hatta forumda sürekli cinsiyet değişimlerini duyunca cinsiyetini yine sordum erkek mi bebek dedim değişmiş mi dedim güldük çok sonra bahsettim işte ev arkadaşımda olmuştu erkek demişlerdi böyle ayrıntılı ultrasonda kız çıktı bebek meğersem benim doktorumunda başına gelmiş 32. haftaya kadar kız demişler sonra erkek olduğunu öğrenmiş falan o yüzden daha hassas yaklaşıyor bu konuya her seferinde bıkmadan bana söylüyor sorduğumda
24. haftada çağırdı, şeker yüklemesi yapıcam dedi. bu 4 hafta nasıl geçicek bilmemem, beklemek çok sıkıcı kızlaar. Şaka maka 20 den sonra zaman çok çabuk geçecekmiş yukarıda bahsettiğim arkadaşımla görüştüm 34. haftaya gelmiş şok oldum daha geçen gün anlatıyordu ayrıntılı ultrasonunu.
Rabbim sağlıkla kavuştursun bebeklerimizi kızlaaar..

canım benim kendini üzme ki bebişimiz şimdiden etkilenmesin. Şekerin yüksek çıkması hepimiz için bi ihtimal ama Allah büyüktür, onun ecrini verir. En azından şuan böyle bi durum olsa bile dr.lar tedavisini yapıyorlar. Sen ne kadar kilo aldın peki ?

Bugün kimsenin keyfi yok galiba
zullummm hepimiz hemen hemen aynı haftalardayız, aynı sıkıntılardan şikayetçiyiz. Psikolojimizin bozukluğu her halimizden belli ama bebişler sağlıklı çok şükür. Allah bundan sonrada yardım eder :)

13 kilo aldim canim insaallah rabbim
Kimsenin basina vermez nedense birden icimi bu korku sardi ve moralim bozuldu

Cnm benimde keyfim yok birgün sebepsiz iyiyim birgün kötü

hemen her şeyın en kotusunu dusunuyoruz canım bende oyle guya gecen havta apadısıtım patladı nasıl amelıyat olucam dıye ağlıyordum bebeğim var dıye ama yoktu boyle bişi oyuzden bir sakın olalım şimdi doktor sana sekerın mı var dedi sen olursam mı dıyorsun orayı kaçırdım canım

Kızlar kilo hiç önemli değil veririz siz hiç uzmeyin kendinizi bebisleri düşünün varsin 5-10 kilo fazla alalim

bende ılk oyle dıyordum kızım sağlıklı olsunda onemlı değil diyordum çunku çok ıstenen bebekti ama şimdiden her hafta 1 kilo alınca son haftalarda 1 haftada kaç alırım dıye dusununce ve de normal doğum yapmak ısteyınce iş değişti :)

gözünaydın canım, Allah sağlıcakla kavuştursun. benimde salı randevum var, bi değişiklik olmazsa ayrıntılıya giricem. hayırlısı hepimiz için :)

13 kilo aldim canim insaallah rabbim
Kimsenin basina vermez nedense birden icimi bu korku sardi ve moralim bozuldu
canımcım korkmanı ve moralinin bozukluğunu çok iyi anlıyorum. bende çok çabuk kilo alan biri olarak bu haftalara gelmeden önce çok endişeleniyodum. ama şükür ki 21. haftama girecek olmama rağmen 3 kilo kadar aldım. dışardan hamile olduğum halen belli olmuyor ama herhangi bi sıkıntı yok bebişte. Ama yeni doğum yapan arkadaslarım arasında 2 tanesi sezeryandi toplamda biri 28 diğeri 18 kilo aldı. Şeker konusunda sıkıntı oldu mu, hayır :) sende içini ferah tut, inş. bi sıkıntın olmadan gelip geçer :)

Yok canim doktorum henüz birsey söylemedi..ben olursam diye cok korkuyorum

Insaallah canim ama dikkat edecegim kafama koydum..abartili yemiyecegim ayin 17. De doktora gidecegim seker icin ozamana kadar biraz dikkatli olmaya kararliyim insaallah bisey cikmaz

Cnm benimde keyfim yok birgün sebepsiz iyiyim birgün kötü

benim birgün bile sürmüyo, gün içinde sürekli değişiyo psikolojim. bi iyiyim bi an karamsarlaşıyorum saçma sapan düşüncelerle. sonra hepsine bi çözüm aramaya kalkıyorum. en sonunda dönüp halime bakıp şükrediyorum sağlığıma. Acayip bi döngü işte :) Bir de bunlar progesteron hormonunun etkileri arasındaymış. Aynı kabuslar görmemizi sağladığı gibi :)

sen kaç kilo ile hamile kalıp kaç kilo aldın canım ?

Insaallah canim ama dikkat edecegim kafama koydum..abartili yemiyecegim ayin 17. De doktora gidecegim seker icin ozamana kadar biraz dikkatli olmaya kararliyim insaallah bisey cikmaz
inşallah çıkmaz canım, sen iyi düşün :)
bu arada tatlı yiyebiliyosan en başta onu kısıtla derim. Çünkü hamilelikte yenen tatlıların bebeğe faydası olmadığı gibi sadece anneye kilo oluyomuş. Doktorum 3. ayda sölemişti. Zaten tatlıyla aram kalmadı hamişlikte, önceden olsa çikolataaaaaaaasızzzzzzz duramasdım bile :))

Selam Annisler yarin Tr ye ucuyorum sizlerede veda etmek istedim 18inde geri donucem insallah kendinize ve bebislerinize iyi bakinn

canım 56 ıle hamıle kaldım 62 şimdi son 3 haftada aldım 3 kılosunu da 18 den sonra dırek şiştim abartılı yemememe rağmen malesef bakalım

Selam Annisler yarin Tr ye ucuyorum sizlerede veda etmek istedim 18inde geri donucem insallah kendinize ve bebislerinize iyi bakinn

hayırlı yolculuklar cnm, her yerden cvplayım dedim sende kendine ve ege bebişimize iyi bak, görüşmek üzere

Kızlar hamileliginizde en çok neyden tiksindiniz
tavuk,balık ve taze fasulye
kızlar kılo durumunuz nasılll
20+0 bugün yaklaşık 2 kilo aldım ama bu iki kilonun 1'ini bu hafta aldım
iyiyiz canım ne olsun salı gununu beklıyoruz ayrıntılı ultrasonumuz var sabırsızlanıyoruz 1 ay oldu bebısı gormeyelı
inşallah herşey yolundadır ve düşük tehliende artık geçmiştir nette okumuştum bebeğin eşi aşağıda olduğunda bu haftalardan itibaren düzeliyormuş inşallah senin de öyledir

canım neden kendini strese sokuyosun ki unutma şekerin baş düşmanı stres bu stresle şekerin çıkmicaksa bile çıkar lütfen iyimser olalım bebişlerimiz için önemli bu

çok sevindim ne güzel memleket hasreti gidereceksin tr'de nereye gidiyosun peki

Bende önceden tatli diye delirirdim..hamileligimin 12.haftasina kadar aklima bile gelmiyodu ama ne olduysa birden yine basladim cikolatali seyler yemeye canim dikkat etmek gerekiyo ve ben onu bunu bilmem insan zayifken hamile kalacakmis ben tam zayifliyordum hamile kaldim geri aldim ama hic sorun etmiyorum su seker cikmasinda insaallah hersey düzelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…