2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
kızlar bugün eminönündeydik ananesi kızıma biçok şey aldı
sonrada babannesile gidip alcas inş allahım çok güzeller resimlerini bulduklarımı paylaştım ekim anneleri aldıklarımız bölümünde

15 haziranda ayrıntılı ultrasonum var 15 temmuzda şeker yüklemem
henüz 200 gr almışım ama inanılmaz totom büyüdü

insallah canım keşke artık evime gitmek istiyorum bebisın hazırlıklarıyla ilgilenmek ıstıyorum ne kaldı surda daha netten model bakıyoruz ısmarlamayı bırak.

Cnm ben daha asi olmadım ne de şeker yüklemesi ile ilgili konuşmadık drla

CAnim asi konusunu bilemem de bidaha nezaman gideceksin doktora? Emin ol seker yüklemesini ya ozaman yaparlar yada ozaman kesin olarak söyler doktorun daha erken.ama asiyi banada söylemedi yapmiyacakta doktorum herhalde zaten mecburi bisey degilmis canim rahat ol

hayırlısı bu zamanmıs canımcım, sadece elinden geldiğince dikkat etmeye calıs ama cok sıkıntı olucağını sanmıyorum :) şeker konusunda stres yapma canım yoksa da kendi kendine psikolojik olarak etkilenirsin..

Kızlar 1 saattir siteye giremedim sizdede oyle oldu mu
aynen canımm..

Cnm ben daha asi olmadım ne de şeker yüklemesi ile ilgili konuşmadık drla
şeker yüklemesi için banada 1 ay sonra dedi doktorum. Tetanozuda sağlık ocağı söylüyomuş canım.

ohhhh ne güsell canım hayırlı olsun :) kıs bebeklerde totiş büyürmüş zatii

Cnm gerçekten mı oyle oluyor ama benim hiç biryerim buyimedi sadece ufak yukarda bir göbeğim var

slmlar bugun ankarada hava bulutlu can sıkıyo keyfim hıc yok ya bebegim sıkılmıyodur insallah

canım neden korkuyosun ki ben yaptığını bile hissetmedim unuttum bile aşı olduğumu ne ağrı ne başka şikayet olmadı çok şükür.

Hiç korkmana gerek yok. Ben ne vurulurken hissettim ne de sonrasında bir yan etki yaptı. Cok rahatti. Hiç stres yapma bence.

Kizlar cevaplariniz icin tesekkurler.insallah hic bi yan etkisi olmaz artik olursada napayim bebisim icin katlanicam :)

bene karın buyumuyo zten yedğim arkada oda kotu duruyo zaten hafıf kalcalıydım

Valla kızlar babacı oluyor benim kızım babasının kucağından inmiyor bir naz yapıyor bir naz bir görsen

Cnm gerçekten mı oyle oluyor ama benim hiç biryerim buyimedi sadece ufak yukarda bir göbeğim var
öyleymiş canım, kız bebek bekleyen arkadaşlarımın çoğunda az bile olsa popişte büyüme vardı doğuma yaklaştıkça belirginleşiyo genelde, bakalım senin nasıl olucak
Ikizlar iki gündür deli gibi şu içiyorum hayatimda bu kadar şu izlemistim sistim catlamak üzereyim
ne güsel işte canım benimmm, bnde çok susamaya basladım yav havadan mıdır nedir :26:
slmlar bugun ankarada hava bulutlu can sıkıyo keyfim hıc yok ya bebegim sıkılmıyodur insallah
a.slm cnmmmm, aynen yaaa hava bugün ne kadar bunaltıcı. antalyanın nemi var sanki havada :26:
bene karın buyumuyo zten yedğim arkada oda kotu duruyo zaten hafıf kalcalıydım
olsun canımcım onunda kendine göre güzelliği bu işte :) genelde erkek bebek bekleyenlerin hamile oldukları arkadan bakınca belli olmuyo ( örnek ben :) ama kızlarda kesinlikle bi şekilde belli oluyo

beni hava cok etkılıyo ya moral sıfır yuzumden dusen bın parca . Benimde oglum olacak ve arkadan hic bellı deil ama daha 4 ay var

beni hava cok etkılıyo ya moral sıfır yuzumden dusen bın parca . Benimde oglum olacak ve arkadan hic bellı deil ama daha 4 ay var

aynen canım, bende cok etkileniyorumm, sıcakken cok sıcakkk, kapalıyken cok bogucuu, sapıttım vallahi :26: allah bağışlasın, bnmde bi oğluşum olcak Allah'ın izniyle ve dediğin gibi 4 ay var ama oldum olası çok severim erkek bebeklerin önde toplanmasnı

Kızlar sabahtan beri bebegimin kıpırtılarını duyamıyorum. Çikolata yedim ne kadar bekleyeyim şimdi.10 dk gecti yine bisey yok

Kızlar sabahtan beri bebegimin kıpırtılarını duyamıyorum. Çikolata yedim ne kadar bekleyeyim şimdi.10 dk gecti yine bisey yok
canım bende dün biraz faza yürüdüm heralde, dünden beri bende duyamıyorum. tatlı yiyorum yok, düz yatıyorum yok. napsam bilemedim. ama karnımda sertlik oluyo arada, döndüğünü ve yerini anlıyorum.

valla canım saglıkla zamanında gelsınlerde kucaklarımıza kıloyu hıc dert etmıyorum

canım valla bende arada korkuyorum hıssetmeyınce az daha bekle durus pozısyonuna gorede hareketlerı hıssedilmıomus

bana deemişerldi cınsıyetı bellı olmadan once karnım sıvrı değilmiş ve kalcam buyumuş kız dedıler :)) galıba doğru :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…