Evet canim bende giremedim...
tavuk,balık ve taze fasulye
20+0 bugün yaklaşık 2 kilo aldım ama bu iki kilonun 1'ini bu hafta aldım
inşallah herşey yolundadır ve düşük tehliende artık geçmiştir nette okumuştum bebeğin eşi aşağıda olduğunda bu haftalardan itibaren düzeliyormuş inşallah senin de öyledir
canım neden kendini strese sokuyosun ki unutma şekerin baş düşmanı stres bu stresle şekerin çıkmicaksa bile çıkar lütfen iyimser olalım bebişlerimiz için önemli bu
çok sevindim ne güzel memleket hasreti gidereceksin tr'de nereye gidiyosun peki
Cnm ben daha asi olmadım ne de şeker yüklemesi ile ilgili konuşmadık drla
hayırlısı bu zamanmıs canımcım, sadece elinden geldiğince dikkat etmeye calıs ama cok sıkıntı olucağını sanmıyorum :) şeker konusunda stres yapma canım yoksa da kendi kendine psikolojik olarak etkilenirsin..Bende önceden tatli diye delirirdim..hamileligimin 12.haftasina kadar aklima bile gelmiyodu ama ne olduysa birden yine basladim cikolatali seyler yemeye canim dikkat etmek gerekiyo ve ben onu bunu bilmem insan zayifken hamile kalacakmis ben tam zayifliyordum hamile kaldim geri aldim ama hic sorun etmiyorum su seker cikmasinda insaallah hersey düzelir
aynen canımm..Kızlar 1 saattir siteye giremedim sizdede oyle oldu mu
şeker yüklemesi için banada 1 ay sonra dedi doktorum. Tetanozuda sağlık ocağı söylüyomuş canım.Cnm ben daha asi olmadım ne de şeker yüklemesi ile ilgili konuşmadık drla
ohhhh ne güsell canım hayırlı olsun :) kıs bebeklerde totiş büyürmüş zatiikızlar bugün eminönündeydik ananesi kızıma biçok şey aldı
sonrada babannesile gidip alcas inş allahım çok güzeller resimlerini bulduklarımı paylaştım ekim anneleri aldıklarımız bölümünde
15 haziranda ayrıntılı ultrasonum var 15 temmuzda şeker yüklemem
henüz 200 gr almışım ama inanılmaz totom büyüdü
hayırlısı bu zamanmıs canımcım, sadece elinden geldiğince dikkat etmeye calıs ama cok sıkıntı olucağını sanmıyorum :) şeker konusunda stres yapma canım yoksa da kendi kendine psikolojik olarak etkilenirsin..
aynen canımm..
şeker yüklemesi için banada 1 ay sonra dedi doktorum. Tetanozuda sağlık ocağı söylüyomuş canım.
ohhhh ne güsell canım hayırlı olsun :) kıs bebeklerde totiş büyürmüş zatii
Ikizlar iki gündür deli gibi şu içiyorum hayatimda bu kadar şu izlemistimsistim catlamak üzereyim
herkeste olacak diye birşey yok canım kendini şartlandırmadan git giderken ben de yan etki yapmadı sadece o gece kolumun üstüne yatamadım başka da bir etki olmadı sen de iyi düşün giderken yan etki yapar diiye düşünürsen psiikolojik olarak etki yapar tabi
cnm ben geçen çarşamba oldum aşımı hatta dayak yemış gıbı olcaksın dedıler 2 gun boyunca ama allahıma çok şukur hıç ama hıç yan etkısı olmadı hatta agrı bıle olmadı hareketlere gelınce bende bebeğimin hareketlerını çok nadıren hıssedenlerdenım
canım neden korkuyosun ki ben yaptığını bile hissetmedim unuttum bile aşı olduğumu ne ağrı ne başka şikayet olmadı çok şükür.
Hiç korkmana gerek yok. Ben ne vurulurken hissettim ne de sonrasında bir yan etki yaptı. Cok rahatti. Hiç stres yapma bence.
hayırlısı bu zamanmıs canımcım, sadece elinden geldiğince dikkat etmeye calıs ama cok sıkıntı olucağını sanmıyorum :) şeker konusunda stres yapma canım yoksa da kendi kendine psikolojik olarak etkilenirsin..
aynen canımm..
şeker yüklemesi için banada 1 ay sonra dedi doktorum. Tetanozuda sağlık ocağı söylüyomuş canım.
ohhhh ne güsell canım hayırlı olsun :) kıs bebeklerde totiş büyürmüş zatii
Sagol cnm evet kavustuk şükür.
Gecenlerde ruyamda kizimi gördüm kocaman mavo gozleri vardi. Bugün doktor kocaman gözlü hareketli bir kiz geliyor dedi. Takla atmaya çalışıyordu yaramaz kizim. Dün gece de babasi 3te elini karnima koydu bi basladi kipirdamayaa oy oyy esim mest oldu resmen :) galiba babaci olacak benim kiz. Ben o kadar konusuyorum övgü sözleri yagdiriyorum tik yok :)
öyleymiş canım, kız bebek bekleyen arkadaşlarımın çoğunda az bile olsa popişte büyüme vardıCnm gerçekten mı oyle oluyor ama benim hiç biryerim buyimedi sadece ufak yukarda bir göbeğim var
ne güsel işte canım benimmm, bnde çok susamaya basladım yav havadan mıdır nedir :26:Ikizlar iki gündür deli gibi şu içiyorum hayatimda bu kadar şu izlemistimsistim catlamak üzereyim
a.slm cnmmmm, aynen yaaa hava bugün ne kadar bunaltıcı. antalyanın nemi var sanki havada :26:slmlar bugun ankarada hava bulutlu can sıkıyo keyfim hıc yok ya bebegim sıkılmıyodur insallah
olsun canımcım onunda kendine göre güzelliği bu işte :) genelde erkek bebek bekleyenlerin hamile oldukları arkadan bakınca belli olmuyo ( örnek ben :) ama kızlarda kesinlikle bi şekilde belli oluyobene karın buyumuyo zten yedğim arkadaoda kotu duruyo zaten hafıf kalcalıydım
öyleymiş canım, kız bebek bekleyen arkadaşlarımın çoğunda az bile olsa popişte büyüme vardıdoğuma yaklaştıkça belirginleşiyo genelde, bakalım senin nasıl olucak
ne güsel işte canım benimmm, bnde çok susamaya basladım yav havadan mıdır nedir :26:
a.slm cnmmmm, aynen yaaa hava bugün ne kadar bunaltıcı. antalyanın nemi var sanki havada :26:
olsun canımcım onunda kendine göre güzelliği bu işte :) genelde erkek bebek bekleyenlerin hamile oldukları arkadan bakınca belli olmuyo ( örnek ben :) ama kızlarda kesinlikle bi şekilde belli oluyo
beni hava cok etkılıyo ya moral sıfır yuzumden dusen bın parca . Benimde oglum olacak ve arkadan hic bellı deil ama daha 4 ay var
canım bende dün biraz faza yürüdüm heralde, dünden beri bende duyamıyorum. tatlı yiyorum yok, düz yatıyorum yok. napsam bilemedim. ama karnımda sertlik oluyo arada, döndüğünü ve yerini anlıyorum.Kızlar sabahtan beri bebegimin kıpırtılarını duyamıyorum. Çikolata yedim ne kadar bekleyeyim şimdi.10 dk gecti yine bisey yok
valla canım saglıkla zamanında gelsınlerde kucaklarımıza kıloyu hıc dert etmıyorumaynen canım, bende cok etkileniyorumm, sıcakken cok sıcakkk, kapalıyken cok bogucuu, sapıttım vallahi :26: allah bağışlasın, bnmde bi oğluşum olcak Allah'ın izniyle ve dediğin gibi 4 ay var ama oldum olası çok severim erkek bebeklerin önde toplanmasnı
Kızlar sabahtan beri bebegimin kıpırtılarını duyamıyorum. Çikolata yedim ne kadar bekleyeyim şimdi.10 dk gecti yine bisey yok
öyleymiş canım, kız bebek bekleyen arkadaşlarımın çoğunda az bile olsa popişte büyüme vardıdoğuma yaklaştıkça belirginleşiyo genelde, bakalım senin nasıl olucak
ne güsel işte canım benimmm, bnde çok susamaya basladım yav havadan mıdır nedir :26:
a.slm cnmmmm, aynen yaaa hava bugün ne kadar bunaltıcı. antalyanın nemi var sanki havada :26:
olsun canımcım onunda kendine göre güzelliği bu işte :) genelde erkek bebek bekleyenlerin hamile oldukları arkadan bakınca belli olmuyo ( örnek ben :) ama kızlarda kesinlikle bi şekilde belli oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?