2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Slm kızlar yeni uyandım bugün benimde Cnm sıkkın hiç halim yok migrenim tuttu doğru düzgün birşey yiyemedim bebeğim çok hareket ederdi bugün vokal az hissettim

Kızlar sabahtan beri bebegimin kıpırtılarını duyamıyorum. Çikolata yedim ne kadar bekleyeyim şimdi.10 dk gecti yine bisey yok

eğer saağlık ocagı yakınında oturuyorsan git kalp atışlarını dınle iiçin rahatlasın benım evımın altı sağlık ocagı gecenlerde ne yaptıysam hıssetmedım ındım aşağıya korka korka var kalp atışı akşama kıpırdadı ta oyuzden oluyo annemı şimdiden anlıyoum anne olunca anlarsın derdı şimdiden onlar ıcın panık yapıyoruz

Slm kızlar yeni uyandım bugün benimde Cnm sıkkın hiç halim yok migrenim tuttu doğru düzgün birşey yiyemedim bebeğim çok hareket ederdi bugün vokal az hissettim

benımde bu hafta gecen haftaya gore daha az harekt edıyo ılerledıkçe hareketler duzene gırermış bırde bızden etkılenıyorlar unutmayalım bız dışarda ne yaşarsak onlarda içerde onu yaşıyorlar stres ve sınırden uzakk olalım

bana deemişerldi cınsıyetı bellı olmadan once karnım sıvrı değilmiş ve kalcam buyumuş kız dedıler :)) galıba doğru :)

Bende oyle değil arkam büyümedi önüme baksan zor anlarsın hamile olduğumu bazıları dogurdunmu diyor.bende düşünüyorum o kadar kötü durunmdamiyim.

Kizlar cevaplariniz icin tesekkurler.insallah hic bi yan etkisi olmaz artik olursada napayim bebisim icin katlanicam :)

BEN kan aldırmaktan korkardım düşünki canım gıkım çıkmadan aşımı yaptrdım 3 gun aşı olurken çok acımıyor abartıldıgı gıbı sadece aşıdan sonra o kolunun kareketlerı ksıtlanıyo okadar uzerıne yatmazsın akşamda ertesı gun unutursun arada

Bende oyle değil arkam büyümedi önüme baksan zor anlarsın hamile olduğumu bazıları dogurdunmu diyor.bende düşünüyorum o kadar kötü durunmdamiyim.

bence şanslısın ne kadar geç şissen senın için daha ıyı abıkıde bunye meselesı anladıgım kadarıyla zayıftın hamıle kalmadan once ben hep balıketlıydım :)

bence şanslısın ne kadar geç şissen senın için daha ıyı abıkıde bunye meselesı anladıgım kadarıyla zayıftın hamıle kalmadan once ben hep balıketlıydım :)
Evet Cnm hep zayıf biri oldum annemle yemek konusunda hep kavga ederdik onu iyi anlıyorum :'( gece abuk sabuk rüyalar gördüm hatırlamak bile istemiyorum

Artık oyle yaparım canım tesekkurler cevabın ve onerin için :)

kızlar nasılsınız? bu gece tatil için yola çıkıyoruz ama bi yanım hep tereddütlü.kızlar lütfen dualarınızı esirgemeyin sağlıkla gidip gelelim.tüm gidecek olan arkadaşlar inşallah hepimizin tatili güzel geçer kazasız belasız gider geliriz.5 gün yokum kızlar kendizine ve tabiki bebişlerinize iyi bakın ALLAH a emanet olun.

slmlar bugun ankarada hava bulutlu can sıkıyo keyfim hıc yok ya bebegim sıkılmıyodur insallah
burda da öyle istanbulda kapalı hatta gece yağmur yağmış sabah kalktığımda heryer ıslaktı
Kızlar sabahtan beri bebegimin kıpırtılarını duyamıyorum. Çikolata yedim ne kadar bekleyeyim şimdi.10 dk gecti yine bisey yok
canım endişelenecek bir şey yok bu haftalarda bebek hareketleri düzenli değil bazen hiç hareketlerini hissetmeyebilirsin benim de bazen öyle oluyor
Kızlar yarin tsh ye bakilacak insallah güzel çıkar da ilaç kullanmaktan kurtulurum
inşalla sonuççların iyi çıkr canım geçmiş olsun

ohh ne güzel ben de tatıil istiyorum ama pek mümkün görünmüyor 14 temmuzda kpss var o zamana kadar bir yere gidemem sonra da ramazan sonra da doğum yaklaşıyor ya off
neyse sen bizim yerimize de gez artık iyi tatiller hayırlı yolculuklar

ben kpss yi bu yıl protesto edip gırmeme kararı aldım bolumun ne

valla canım saglıkla zamanında gelsınlerde kucaklarımıza kıloyu hıc dert etmıyorum
en doğrusu bu canım :)

bana deemişerldi cınsıyetı bellı olmadan once karnım sıvrı değilmiş ve kalcam buyumuş kız dedıler :)) galıba doğru :)
bnmde aynı şekil oldu, kalçalarım hiç büyümedi, erkek olcak dediler eşim bile ve bi oğluş bekliyorum :)

Evet Cnm hep zayıf biri oldum annemle yemek konusunda hep kavga ederdik onu iyi anlıyorum :'( gece abuk sabuk rüyalar gördüm hatırlamak bile istemiyorum
zullummmm geçmiş olsunnnn inş çabuk atlatırsın. Kilo konusunda da zayıf olduğun için anlaşılmaması normal. İlerleyen zamanlarda kilo aldıkça daha net farkına varırsın :)

Canım hayırlı yolculuklar, hayırlısıyla sağ salim gider gelirsiniz. Sende Allah'a emanetsin :)

canım bende cok ıstıyorum tatil ama malum bu yaz bize imkansız tadını cıkar guzelce eglen enerji depola gel Allahın ıznıyle bıse olmaz bızde bebıslerle senı beklıyoruz

elifcim valla icim daraldı yagsada barı hava bıraz acılsa

İnşallah kazasız belasız donersin Cnm sizde allaha emanet olun

Kızlar ben geldim kızımla biraz gezmeye gitmiştik oda beğendi galiba yurudugum an bile oynuyordu bu arada tartildik 10 gr vermişim

Sağol Cnm sen nasılsa bakalım bebis nasıl

Sağol Cnm inşallah güzel çıkar

iyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız? bebişleriniz nasıl..benim bu hafta çok halim yok..temizlik yapmıştık sanırım yoruldum..ablam yardım etti ama yinede in çık yorulmuşum..birde dayanamadım birkaç parça yollluk gibi halılarım vardı onları yıkadım...dün gece hiç uykum yoktu...bu arada bebeğimin hareketini 1 gün duyup birkaçgün duyamıyordum ebe rahatlattı beni gayet normal dedi..şimdi rabbime şükür kıpır kpır...artık onun için birşeyler almaya başladım okadar keyfliki karar veremiyorum alışveriş yaparken...rabbim sağlıcakla giydirdiğimiz günleri göstersin hepimize inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…