Kızlar sabahtan beri bebegimin kıpırtılarını duyamıyorum. Çikolata yedim ne kadar bekleyeyim şimdi.10 dk gecti yine bisey yok
Slm kızlar yeni uyandım bugün benimde Cnm sıkkın hiç halim yok migrenim tuttu doğru düzgün birşey yiyemedim bebeğim çok hareket ederdi bugün vokal az hissettim
bana deemişerldi cınsıyetı bellı olmadan once karnım sıvrı değilmiş ve kalcam buyumuş kız dedıler :)) galıba doğru :)
Kizlar cevaplariniz icin tesekkurler.insallah hic bi yan etkisi olmaz artik olursada napayim bebisim icin katlanicam :)
Bende oyle değil arkam büyümedi önüme baksan zor anlarsın hamile olduğumu bazıları dogurdunmu diyor.bende düşünüyorum o kadar kötü durunmdamiyim.
Evet Cnm hep zayıf biri oldum annemle yemek konusunda hep kavga ederdik onu iyi anlıyorum :'( gece abuk sabuk rüyalar gördüm hatırlamak bile istemiyorumbence şanslısın ne kadar geç şissen senın için daha ıyı abıkıde bunye meselesı anladıgım kadarıyla zayıftın hamıle kalmadan once ben hep balıketlıydım :)
BEN kan aldırmaktan korkardım düşünki canım gıkım çıkmadan aşımı yaptrdım 3 gun aşı olurken çok acımıyor abartıldıgı gıbı sadece aşıdan sonra o kolunun kareketlerı ksıtlanıyo okadar uzerıne yatmazsın akşamda ertesı gun unutursun arada
burda da öyle istanbulda kapalı hatta gece yağmur yağmış sabah kalktığımda heryer ıslaktıslmlar bugun ankarada hava bulutlu can sıkıyo keyfim hıc yok ya bebegim sıkılmıyodur insallah
canım endişelenecek bir şey yok bu haftalarda bebek hareketleri düzenli değil bazen hiç hareketlerini hissetmeyebilirsin benim de bazen öyle oluyorKızlar sabahtan beri bebegimin kıpırtılarını duyamıyorum. Çikolata yedim ne kadar bekleyeyim şimdi.10 dk gecti yine bisey yok
inşalla sonuççların iyi çıkr canım geçmiş olsunKızlar yarin tsh ye bakilacak insallah güzel çıkar da ilaç kullanmaktan kurtulurum
kızlar nasılsınız? bu gece tatil için yola çıkıyoruz ama bi yanım hep tereddütlü.kızlar lütfen dualarınızı esirgemeyin sağlıkla gidip gelelim.tüm gidecek olan arkadaşlar inşallah hepimizin tatili güzel geçer kazasız belasız gider geliriz.5 gün yokum kızlar kendizine ve tabiki bebişlerinize iyi bakın ALLAH a emanet olun.
burda da öyle istanbulda kapalı hatta gece yağmur yağmış sabah kalktığımda heryer ıslaktı
canım endişelenecek bir şey yok bu haftalarda bebek hareketleri düzenli değil bazen hiç hareketlerini hissetmeyebilirsin benim de bazen öyle oluyor
inşalla sonuççların iyi çıkr canım geçmiş olsun
ohh ne güzel ben de tatıil istiyorum ama pek mümkün görünmüyor 14 temmuzda kpss var o zamana kadar bir yere gidemem sonra da ramazan sonra da doğum yaklaşıyor ya off
neyse sen bizim yerimize de gez artık iyi tatiller hayırlı yolculuklar
en doğrusu bu canım :)valla canım saglıkla zamanında gelsınlerde kucaklarımıza kıloyu hıc dert etmıyorum
bnmde aynı şekil oldu, kalçalarım hiç büyümedi, erkek olcak dediler eşim bile ve bi oğluş bekliyorum :)bana deemişerldi cınsıyetı bellı olmadan once karnım sıvrı değilmiş ve kalcam buyumuş kız dedıler :)) galıba doğru :)
Slm kızlar yeni uyandım bugün benimde Cnm sıkkın hiç halim yok migrenim tuttu doğru düzgün birşey yiyemedim bebeğim çok hareket ederdi bugün vokal az hissettim
Bende oyle değil arkam büyümedi önüme baksan zor anlarsın hamile olduğumu bazıları dogurdunmu diyor.bende düşünüyorum o kadar kötü durunmdamiyim.
zullummmm geçmiş olsunnnn inş çabuk atlatırsın. Kilo konusunda da zayıf olduğun için anlaşılmaması normal. İlerleyen zamanlarda kilo aldıkça daha net farkına varırsın :)Evet Cnm hep zayıf biri oldum annemle yemek konusunda hep kavga ederdik onu iyi anlıyorum :'( gece abuk sabuk rüyalar gördüm hatırlamak bile istemiyorum
Canım hayırlı yolculuklar, hayırlısıyla sağ salim gider gelirsiniz. Sende Allah'a emanetsin :)kızlar nasılsınız? bu gece tatil için yola çıkıyoruz ama bi yanım hep tereddütlü.kızlar lütfen dualarınızı esirgemeyin sağlıkla gidip gelelim.tüm gidecek olan arkadaşlar inşallah hepimizin tatili güzel geçer kazasız belasız gider geliriz.5 gün yokum kızlar kendizine ve tabiki bebişlerinize iyi bakın ALLAH a emanet olun.
canım bende cok ıstıyorum tatil ama malum bu yaz bize imkansız tadını cıkar guzelce eglen enerji depola gel Allahın ıznıyle bıse olmaz bızde bebıslerle senı beklıyoruzkızlar nasılsınız? bu gece tatil için yola çıkıyoruz ama bi yanım hep tereddütlü.kızlar lütfen dualarınızı esirgemeyin sağlıkla gidip gelelim.tüm gidecek olan arkadaşlar inşallah hepimizin tatili güzel geçer kazasız belasız gider geliriz.5 gün yokum kızlar kendizine ve tabiki bebişlerinize iyi bakın ALLAH a emanet olun.
burda da öyle istanbulda kapalı hatta gece yağmur yağmış sabah kalktığımda heryer ıslaktı
canım endişelenecek bir şey yok bu haftalarda bebek hareketleri düzenli değil bazen hiç hareketlerini hissetmeyebilirsin benim de bazen öyle oluyor
ohh ne güzel ben de tatıil istiyorum ama pek mümkün görünmüyor 14 temmuzda kpss var o zamana kadar bir yere gidemem sonra da ramazan sonra da doğum yaklaşıyor ya off
kızlar nasılsınız? bu gece tatil için yola çıkıyoruz ama bi yanım hep tereddütlü.kızlar lütfen dualarınızı esirgemeyin sağlıkla gidip gelelim.tüm gidecek olan arkadaşlar inşallah hepimizin tatili güzel geçer kazasız belasız gider geliriz.5 gün yokum kızlar kendizine ve tabiki bebişlerinize iyi bakın ALLAH a emanet olun.
en doğrusu bu canım :)
bnmde aynı şekil oldu, kalçalarım hiç büyümedi, erkek olcak dediler eşim bile ve bi oğluş bekliyorum :)
zullummmm geçmiş olsunnnn inş çabuk atlatırsın. Kilo konusunda da zayıf olduğun için anlaşılmaması normal. İlerleyen zamanlarda kilo aldıkça daha net farkına varırsın :)
Canım hayırlı yolculuklar, hayırlısıyla sağ salim gider gelirsiniz. Sende Allah'a emanetsin :)
Kızlar ben geldim kızımla biraz gezmeye gitmiştik oda beğendi galiba yurudugum an bile oynuyordu bu arada tartildik 10 gr vermişim
Sağol Cnm sen nasılsa bakalım bebis nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?