desene şimdiden başladı gezmelere :)
cnm tartının doğru olduğundan emin misin ? Benim kendi tartımla dışardakiler uymuyo çoğu zaman o yüsden karışıyo :26:
iyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız? bebişleriniz nasıl..benim bu hafta çok halim yok..temizlik yapmıştık sanırım yoruldum..ablam yardım etti ama yinede in çık yorulmuşum..birde dayanamadım birkaç parça yollluk gibi halılarım vardı onları yıkadım...dün gece hiç uykum yoktu...bu arada bebeğimin hareketini 1 gün duyup birkaçgün duyamıyordum ebe rahatlattı beni gayet normal dedi..şimdi rabbime şükür kıpır kpır...artık onun için birşeyler almaya başladım okadar keyfliki karar veremiyorum alışveriş yaparken...rabbim sağlıcakla giydirdiğimiz günleri göstersin hepimize inşallah..
Ben benegime daha hiç birsey almadım ne alacagimida bilmiyorum kızlar sizler ne yaptınız
iyi akşamlar zulluuuuuuuu. bende daha bebeğime hiç bişey almadım sadece 1 tane 5 li hastane çıkışı o kadar :)
Ben benegime daha hiç birsey almadım ne alacagimida bilmiyorum kızlar sizler ne yaptınız
İyi aksamlar Cnm benim ilk bebeğim hiç birşey bilmiyorum bu konuda hastahane çıkışı ne?
canım benimde ilk bebeğim.,lk doğduğunda giydiriyosun hemen doğumdan sonra ona hastane çıkısı deniliyor
İyi aksamlar Cnm benim ilk bebeğim hiç birşey bilmiyorum bu konuda hastahane çıkışı ne?
Sağol Cnm bilgi için inşallah bebeğini sağa salim kucağına alırsın
ben bu hafta zıbın takımı,çıtçıtlı badiler,tulum,çorap aldım...bir tanede tam takım hastane çıkışı almayı düşünüyorum bir kaçta tek takım..bu kadar nasılsa heme büyüyorlar..hediyede çok geliyor...çok zevkli bir şey yaaaaa...
amin canım hepimiz inşallah. bebek odası düşünüyor musunuz?
Ayyy ne güzel bebisin gule gule giysin Cnm bende almak istiyorummmmmmmmmmm çok heyecanlandım
Biraz büyüdükten sonra Cnm küçük olunca yanımda olsun istiyor eşim
aminnn canımmm....başla bence almaya rahatlıyor hem insan..ben önceden meraklıydım bu bebek kıyafetlerine hep etrafımızdaki bebeklere,çocuklara alırdım ozaman bile heycanla seçerdim..şimdide rabbimin izniyle kendi bebeğim için alıyorum şükürler olsun..
her şey o kadar güzel ki hepsini almak istiyor insan.bakalım biraz daha yoğun alışverişe başlarız herhalde. ilk bebek olunca.
Evet insan hepsini almak istiyor bebeğinin cinsiyeti ne Cnm bu sene hep erkek bebek senesi galiba etrafındakilerin neredeyse hepsi erkek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?