2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

iyi aksamlar canım dikkat et kendine yorma bebisi. Hareketler konusunda ebe seni rahatlatmıs sende beni rahatlattın

Ben benegime daha hiç birsey almadım ne alacagimida bilmiyorum kızlar sizler ne yaptınız

Son düzenleme:
Ben benegime daha hiç birsey almadım ne alacagimida bilmiyorum kızlar sizler ne yaptınız

ben bu hafta zıbın takımı,çıtçıtlı badiler,tulum,çorap aldım...bir tanede tam takım hastane çıkışı almayı düşünüyorum bir kaçta tek takım..bu kadar nasılsa heme büyüyorlar..hediyede çok geliyor...çok zevkli bir şey yaaaaa...

İyi aksamlar Cnm benim ilk bebeğim hiç birşey bilmiyorum bu konuda hastahane çıkışı ne?

canım tam takım zıbın takımı yani içinde çıtçıtlı badisi,şapkası,zıbını,bahtaniyesi vb.şeyler tam oluyor yani hastanede ve sonrası kullanabilceğin herşey...

Ayyy ne güzel bebisin gule gule giysin Cnm bende almak istiyorummmmmmmmmmm çok heyecanlandım

Ayyy ne güzel bebisin gule gule giysin Cnm bende almak istiyorummmmmmmmmmm çok heyecanlandım

aminnn canımmm....başla bence almaya rahatlıyor hem insan..ben önceden meraklıydım bu bebek kıyafetlerine hep etrafımızdaki bebeklere,çocuklara alırdım ozaman bile heycanla seçerdim..şimdide rabbimin izniyle kendi bebeğim için alıyorum şükürler olsun..

Cnm başlayacağım galibazaten görünce dayanamıyorum minik minikler

her şey o kadar güzel ki hepsini almak istiyor insan.bakalım biraz daha yoğun alışverişe başlarız herhalde. ilk bebek olunca.

Evet insan hepsini almak istiyor bebeğinin cinsiyeti ne Cnm bu sene hep erkek bebek senesi galiba etrafındakilerin neredeyse hepsi erkek

benım eşim ve kayınvalıdem oyle heveslılerkı bızm tek eksıgımız odamız şuan daha cınsıyetı bellı olmadan beyaz almaya başladılar kız oluncada pembeler elbıseler battanıyeler...ben hep geride kaldım son aylarda alalım dıye ama 1 yaş elbıse ve ayakkabılarımız bile war

Evet insan hepsini almak istiyor bebeğinin cinsiyeti ne Cnm bu sene hep erkek bebek senesi galiba etrafındakilerin neredeyse hepsi erkek

evet canım benimkide erkek :) senin kız sanırım. kızların cicileri daha bir güzel süslü süslü :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…