2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
arkadaşlar benim uykum geldi artık yatayım kızım ve ben çok yorulduk birkaçündür..dinlenelim güzel...sizlere iyi geceler sohbetiniz bol olsun...

Bebisin çok şanslı Cnm yakinlari onu seviyorlar allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Evet Cnm kız ama nedense hiç inanamıyorum ıçimden erkek geçiyor Cnm neden böyle oluyor anlamadim kızların daha süslü oluyor

doktor kesin söylemedimi senin içinden erkek geçiyor? bana 16. haftada erkek dedi o kadar. bende oğlum die sevyom:))

ayyy çokkkk güselll, sağlıcakla giydir inşallahhh

Ben benegime daha hiç birsey almadım ne alacagimida bilmiyorum kızlar sizler ne yaptınız
kızlar ben bebeğe nasıl bakacağım bilmiyorum kimsemde yok bebek dogunca herhalde korkudan bayılırım
bende daha bişi almamıştım, biraz daha geçsin diye bekliyodum ama babam en azından şunu alalım bunu alalım derken zıbın ve çorabını aldı, devamıda hayırlısıyla sağlıcakla gelir inşallahhh

doktor kesin söylemedimi senin içinden erkek geçiyor? bana 16. haftada erkek dedi o kadar. bende oğlum die sevyom:))
bende 16+1 de %99 erkek olarak öğrendim, bir hafta öncede kesinleşti :)

Cnm yoksun bir türlü göremedim sayfada seni bugün yüzüm sismisti iki gündür çok tuz tukettim :-(

Bebisin çok şanslı Cnm yakinlari onu seviyorlar allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

amin canım hepimiz inş ben biraz realstçiyim galıba ilk bebeğimi kaybetmiştim geçen yıl o yuzden hep geride kaldım kıyafeet konusunda ama çok ıstenen bır bebek oldugu ıçın eşim çok hevesli ve her hafta bir şeyler alıyor kırılmasın dıye deıyorum birşey bende

Çok üzüldüm Cnm:-( allah bebeğini sana bağışlasın olsun babası seviyor kizini sende başla bence Cnm bak gor giysilerin arasında kaybolursun mutluluktan

Çok üzüldüm Cnm:-( allah bebeğini sana bağışlasın olsun babası seviyor kizini sende başla bence Cnm bak gor giysilerin arasında kaybolursun mutluluktan

teşekkür ederim canım bende çok seviyorum kızımı var oldugunu bıldıgımız gunden beri bizi çok mutlu etti ama ilk yaşayınca hep bir korku oluyor bakalım yarın 6 da ayrıntılı ultr. gidicez inş sağlıklı geçer oyuzden bu gece çok heyecanlıyım çunku onemlı bır hafta herşey burda çıkıyor çok ayrıntılı oldugu için Allahım bebeklerıızı sağ salım bızlere bağışlar hepsi bir melek

Amin Cnm allah sana sabır versin.Ayyy ne heyecanlı bende bebisimi 7-24 saat görmek istiyorum:-(Cnm ayrıntılı ultrason önemli mı?

Amin Cnm allah sana sabır versin.Ayyy ne heyecanlı bende bebisimi 7-24 saat görmek istiyorum:-(Cnm ayrıntılı ultrason önemli mı?

evet tatlım onemlı buradakı diğer anneleri tlaşlanddırmak istemem ama bebekte bır problem varsa cıkıyor bunda çunku parmaklarındakı çiizgilerden tut da iliğine kadar her şey tek tek bakılıyor kalbi omurgaları omur iliği beyni bunu atlattıkmı tamamız birde çogu cinsiyet yanılgısı bunda gıderılıyor çogu arkadasım bu ayrıntılıda cinsiyetı değişti bebeklerın net göruntude o yuzden bebeklerımıze check up gibi bişey

Anladım Cnm seninle haftamiz aynı ama dr birşey soylemedi acaba ne zamana kadar geçerli

Anladım Cnm seninle haftamiz aynı ama dr birşey soylemedi acaba ne zamana kadar geçerli

evet canım benım doğum arife seninki se kurban bayramına denk gelıyor Allahtan bir şey çıkmazsa inş.20. haftadan sonra dedi doktorumuz bize 22 ıdeal dedı kalp tam gelışıyormuş bizde rayologtan randevu alalım demıştık 1 ay onceden 3 hazırana gun erdı 21. haftaya denk gelddı bızımde dr sana söylemelıydı hangı sehırdesın

İstanbuldayim Cnm daha 22 olmasına bir haftadan fazla var randevu almadan gidemiyor musun?

İstanbuldayim Cnm daha 22 olmasına bir haftadan fazla var randevu almadan gidemiyor musun?

uzun suruyor 1 bucuk 2 saat suruyor bır bebeğe bakmak ama sadece bebege bakmıyorlar ya radyolog sonucta göğsu ağrıyaan da gıdıyo miğdesi için gıden de var bızım gıbı bebiş için gidenlerde var ayrıntılı oldugu için uzun suruyor o yuzden gec sıra gelıyor ozel hastanede bana temmuza gun verdı ama temmuzda 27 haftalık olacagım için çok geçti bu 20. haftalarda yapılması gerkıyordu oyuzden bende dışarıda bır radyologtan randevu aldım onda bıle 1 ay onceden randevumu aldım istersen arştır ben trabzondayım ıstanbul daha buyuk bir şehir ayarlarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…