evet canım benimkide erkek :) senin kız sanırım. kızların cicileri daha bir güzel süslü süslü :)
benım eşim ve kayınvalıdem oyle heveslılerkı bızm tek eksıgımız odamız şuan daha cınsıyetı bellı olmadan beyaz almaya başladılar kız oluncada pembeler elbıseler battanıyeler...ben hep geride kaldım son aylarda alalım dıye ama 1 yaş elbıse ve ayakkabılarımız bile war
İyi geceler Cnmarkadaşlar benim uykum geldi artık yatayım kızım ve ben çok yorulduk birkaçündür..dinlenelim güzel...sizlere iyi geceler sohbetiniz bol olsun...
arkadaşlar benim uykum geldi artık yatayım kızım ve ben çok yorulduk birkaçündür..dinlenelim güzel...sizlere iyi geceler sohbetiniz bol olsun...
Evet Cnm kız ama nedense hiç inanamıyorum ıçimden erkek geçiyor Cnm neden böyle oluyor anlamadim kızların daha süslü oluyor
ayyy çokkkk güselll, sağlıcakla giydir inşallahhhiyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız? bebişleriniz nasıl..benim bu hafta çok halim yok..temizlik yapmıştık sanırım yoruldum..ablam yardım etti ama yinede in çık yorulmuşum..birde dayanamadım birkaç parça yollluk gibi halılarım vardı onları yıkadım...dün gece hiç uykum yoktu...bu arada bebeğimin hareketini 1 gün duyup birkaçgün duyamıyordum ebe rahatlattı beni gayet normal dedi..şimdi rabbime şükür kıpır kpır...artık onun için birşeyler almaya başladım okadar keyfliki karar veremiyorum alışveriş yaparken...rabbim sağlıcakla giydirdiğimiz günleri göstersin hepimize inşallah..
Ben benegime daha hiç birsey almadım ne alacagimida bilmiyorum kızlar sizler ne yaptınız
bende daha bişi almamıştım, biraz daha geçsin diye bekliyodum ama babam en azından şunu alalım bunu alalım derken zıbın ve çorabını aldı, devamıda hayırlısıyla sağlıcakla gelir inşallahhhkızlar ben bebeğe nasıl bakacağım bilmiyorum kimsemde yok bebek dogunca herhalde korkudan bayılırım
bende 16+1 de %99 erkek olarak öğrendim, bir hafta öncede kesinleşti :)doktor kesin söylemedimi senin içinden erkek geçiyor? bana 16. haftada erkek dedi o kadar. bende oğlum die sevyom:))
doktor kesin söylemedimi senin içinden erkek geçiyor? bana 16. haftada erkek dedi o kadar. bende oğlum die sevyom:))
Iyi geceler herkese...
ayyy çokkkk güselll, sağlıcakla giydir inşallahhh
bende daha bişi almamıştım, biraz daha geçsin diye bekliyodum ama babam en azından şunu alalım bunu alalım derken zıbın ve çorabını aldı, devamıda hayırlısıyla sağlıcakla gelir inşallahhh
bende 16+1 de %99 erkek olarak öğrendim, bir hafta öncede kesinleşti :)
Bebisin çok şanslı Cnm yakinlari onu seviyorlar allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
amin canım hepimiz inş ben biraz realstçiyim galıba ilk bebeğimi kaybetmiştim geçen yıl o yuzden hep geride kaldım kıyafeet konusunda ama çok ıstenen bır bebek oldugu ıçın eşim çok hevesli ve her hafta bir şeyler alıyor kırılmasın dıye deıyorum birşey bende
Çok üzüldüm Cnm:-( allah bebeğini sana bağışlasın olsun babası seviyor kizini sende başla bence Cnm bak gor giysilerin arasında kaybolursun mutluluktan
teşekkür ederim canım bende çok seviyorum kızımı var oldugunu bıldıgımız gunden beri bizi çok mutlu etti ama ilk yaşayınca hep bir korku oluyor bakalım yarın 6 da ayrıntılı ultr. gidicez inş sağlıklı geçer oyuzden bu gece çok heyecanlıyım çunku onemlı bır hafta herşey burda çıkıyor çok ayrıntılı oldugu için Allahım bebeklerıızı sağ salım bızlere bağışlar hepsi bir melek
Amin Cnm allah sana sabır versin.Ayyy ne heyecanlı bende bebisimi 7-24 saat görmek istiyorum:-(Cnm ayrıntılı ultrason önemli mı?
evet tatlım onemlı buradakı diğer anneleri tlaşlanddırmak istemem ama bebekte bır problem varsa cıkıyor bunda çunku parmaklarındakı çiizgilerden tut da iliğine kadar her şey tek tek bakılıyor kalbi omurgaları omur iliği beyni bunu atlattıkmı tamamız birde çogu cinsiyet yanılgısı bunda gıderılıyor çogu arkadasım bu ayrıntılıda cinsiyetı değişti bebeklerın net göruntude o yuzden bebeklerımıze check up gibi bişey
Anladım Cnm seninle haftamiz aynı ama dr birşey soylemedi acaba ne zamana kadar geçerli
evet canım benım doğum arife seninki se kurban bayramına denk gelıyor Allahtan bir şey çıkmazsa inş.20. haftadan sonra dedi doktorumuz bize 22 ıdeal dedı kalp tam gelışıyormuş bizde rayologtan randevu alalım demıştık 1 ay onceden 3 hazırana gun erdı 21. haftaya denk gelddı bızımde dr sana söylemelıydı hangı sehırdesın
İstanbuldayim Cnm daha 22 olmasına bir haftadan fazla var randevu almadan gidemiyor musun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?