2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

Bakacağım artık Cnm hiç haberim yoktu dr soylemedi

günaydınnnnnnn annişler ve bebişlerrr :)) hafta sonu yoktum hepiniz nasılsınız keyifler nasıl? ben hafta sonu doktora gittim oğlumu gördük yavrum ne güzl büyüyo yaaa dört gün önde gidiyomuş maşşallah ona. doktor herşeyini tek tek inceledi gayet iyi şükür bi sorun yok suyuda çok güzel dedi. bizimki iki elini yüzüne kapatmış yüzünü göstermedi bize ilk önce sonra çekti elini doktor dedi bu babaya benziyo:) boyuda uzun dedi hafifde göbüşlü aynı babası bu dedi ayy yerim ben onu yaa:) boyu 26 cm kilosu da 478 gr olmuş yavrumun. şeker yüklemesini 24-28. haftalar arası yapılıyomus sen 26 da yaptır dedi.ama çok kilo almışım kızlar ya geçen gittiğimde 63,5 tum şimdi 66,5 olmusum ben bir ayda 3 kiloyu nasıl aldım yaa doktor böyle hızlı kilo alma biraz dikkat et dedi naapcam ben yaa poff

günaydın gözün aydın ne güzel herşey yolundaymış...bende haftaya görcem bir aydır görmüyorum kızımı çok sabırsızlanıyorum.kilodan bende korkuyorum doktorum kilo almadan gelcen demişti...

günaydın gözün aydın ne güzel herşey yolundaymış...bende haftaya görcem bir aydır görmüyorum kızımı çok sabırsızlanıyorum.kilodan bende korkuyorum doktorum kilo almadan gelcen demişti...

günaydın...aynen bende görmüyorum oğlumu gidince tam 1 ay olcak.daha 10 gün daha var.merak ediyo insan

gunaydın guzeller ve kuzulari ben az once saglık ocagından geldık kan ve ıdrar verdim yarın çıkacak sonuclar ınsallah bısey cıkmaz yarında ayrıntılımız var guzel hbrler alıcaz Allahın izniyle

arkadasLar mrb
umarım guzel bı gun gecırıosunzdur ama ben de bı sıkıntı var gbı soL gogsumde sıddetlı bı batma yasadım bugun uyanınca yrn kontroLum var ama sabredemedım hıc boLee bıse yasayanınız oLdu mu?????

günaydın annişçikler :)
haftasonum çok yoğun geçti hem sınavlar hem evde badana çok yoruldum.
dahada bitmedi işler.
bide gel işe çalış offf

tac yaprakçım Allah yardımcınız olsun burasıda pek icacıcı deıl yaz gelmedi daha
canım bende olmadı ama uzun surerse bi doktora gorun usutmus olabılırmısın

Ben de senin gibiyim, ilk bebeğim 11 haftalıkken gitti o yüzden içimde hep bir endişe var. Bebeğimle ilgili şu ana kadar hiç bir şey almadım, yapmadım. Hep sağsağlim kavuşayım da gerisi kolay hatta olmasa da olur.. Ama detaylı ultrasonum iyi gecti. Bir de haftaya sonucunu beklediğim kan sonucum var. Onu da alayım. Hayırlısı ile başlayacağım. Dün öyle güzel şeyler gördüm ki.. :) Bir de bizim son aylarımız cok sıcağa geleceği için hareket imkanımız sınırlı olacak. Pek de ağırlaşmadan bazı şeyleri halletmek lazım. Senin anlayacağın 20+3 itibariyle içimdeki endişleri atıp havaya girmeye başladım.. :) Allah yardımcımız olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…