uzun suruyor 1 bucuk 2 saat suruyor bır bebeğe bakmak ama sadece bebege bakmıyorlar ya radyolog sonucta göğsu ağrıyaan da gıdıyo miğdesi için gıden de var bızım gıbı bebiş için gidenlerde var ayrıntılı oldugu için uzun suruyor o yuzden gec sıra gelıyor ozel hastanede bana temmuza gun verdı ama temmuzda 27 haftalık olacagım için çok geçti bu 20. haftalarda yapılması gerkıyordu oyuzden bende dışarıda bır radyologtan randevu aldım onda bıle 1 ay onceden randevumu aldım istersen arştır ben trabzondayım ıstanbul daha buyuk bir şehir ayarlarsın
Bakacağım artık Cnm hiç haberim yoktu dr soylemedi
Gunaydin annisler, ins guzel bir hafta olur..
Burda yine yagmur ve firtina, her yer sel altinda bircok ev bosaltildi
Kizlaar güne hic iyi baslamadim migdem cok fena bulaniyor cok kötüyüm cook
günaydınnnnnnn annişler ve bebişlerrr :)) hafta sonu yoktum hepiniz nasılsınız keyifler nasıl? ben hafta sonu doktora gittim oğlumu gördük yavrum ne güzl büyüyo yaaa dört gün önde gidiyomuş maşşallah ona. doktor herşeyini tek tek inceledi gayet iyi şükür bi sorun yok suyuda çok güzel dedi. bizimki iki elini yüzüne kapatmış yüzünü göstermedi bize ilk önce sonra çekti elini doktor dedi bu babaya benziyo:) boyuda uzun dedi hafifde göbüşlü aynı babası bu dedi ayy yerim ben onu yaa:) boyu 26 cm kilosu da 478 gr olmuş yavrumun. şeker yüklemesini 24-28. haftalar arası yapılıyomus sen 26 da yaptır dedi.ama çok kilo almışım kızlar ya geçen gittiğimde 63,5 tum şimdi 66,5 olmusum ben bir ayda 3 kiloyu nasıl aldım yaadoktor böyle hızlı kilo alma biraz dikkat et dedi naapcam ben yaa poff
geçmiş olsun...
günaydın canım allah yardımcınınz olsun..nerde oturuyordun..
günaydın gözün aydın ne güzel herşey yolundaymış...bende haftaya görcem bir aydır görmüyorum kızımı çok sabırsızlanıyorum.kilodan bende korkuyorum doktorum kilo almadan gelcen demişti...
Gunaydin annisler, ins guzel bir hafta olur..
Burda yine yagmur ve firtina, her yer sel altinda bircok ev bosaltildi
arkadasLar mrb
umarım guzel bı gun gecırıosunzdur ama ben de bı sıkıntı var gbı soL gogsumde sıddetlı bı batma yasadım bugun uyanınca yrn kontroLum var ama sabredemedım hıc boLee bıse yasayanınız oLdu mu?????
amin canım hepimiz inş ben biraz realstçiyim galıba ilk bebeğimi kaybetmiştim geçen yıl o yuzden hep geride kaldım kıyafeet konusunda ama çok ıstenen bır bebek oldugu ıçın eşim çok hevesli ve her hafta bir şeyler alıyor kırılmasın dıye deıyorum birşey bende
üşütmeyLe aLakası var mıcanım bende olmadı ama uzun surerse bi doktora gorun usutmus olabılırmısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?