2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

Benim gecen haftalarda oldu. 2-3 gün sürdü geçti. Sanırım süt kanallarında gecici bir arıza. Ama yarın yine sorarsın doktara.

günaydın herkese eşim hediye olarak angel sound almış kızlar kullanan var mı?? bi zararı var mı??

ben kpss yi bu yıl protesto edip gırmeme kararı aldım bolumun ne
edebiyat öğretmenliği canım senin bölüm ne?
kızlar ben bebeğe nasıl bakacağım bilmiyorum kimsemde yok bebek dogunca herhalde korkudan bayılırım
çabuk alışıp öğrenirsin canım benim de kimse yok öyle olunca daha rahat bakarsın ve bebeğine daha çabuk alışırsın
Gunaydin annisler, ins guzel bir hafta olur..
Burda yine yagmur ve firtina, her yer sel altinda bircok ev bosaltildi
sizde birşey yok inşallah canım geçmiş olsun...bu arada tr'ye ne zaman geliyorsun
bu gidişle ben de bir dahaki kontrolüme kadar 3 kilo fiilan alırım gibi geliyor o kadar dikkat etmeme rağmen 10 günde 1 kilo almışımdaha 2 hafta var gitmeme de böyle giderse 3 kilo garanti yani allah korusun
günaydın herkese eşim hediye olarak angel sound almış kızlar kullanan var mı?? bi zararı var mı??

o ne oluyor ki canım

gunaydın guzeller ve kuzulari ben az once saglık ocagından geldık kan ve ıdrar verdim yarın çıkacak sonuclar ınsallah bısey cıkmaz yarında ayrıntılımız var guzel hbrler alıcaz Allahın izniyle

inşallah herşey yolundadır yarın bize de haber veririsin durumun hakkında merak ederiz bebişin ve senin sağlığını

merhaba canım ya ben 3 haftadır her hafta 1 kılo aldım düşün sen benden daha ıyısın normalde 1 haftada yarım kılo almamız gerekıyor bu haftalarda ve koşa koşa dıyetısyene gıttım hemde hamılelıgım surece ne pılav yedım ne makarna ne hamur işi ne abur cubur tatlı zaten sevmem ve nasıl olurda her hafta 1 kılo 2 kolestrlumde yuksek cıktı dıyetısyene gıttım kontrollu kılo almak ıstıyorum dedım bana beslenme şeklı duzenledı uymaya çalışıyorum gıtmeden onceden daha çok yıyorum sankı sık yıyorum şuan bakalım tartıya cıkmaya korkuyorum 56 ıle hamıle kaldım en son 62 dım ı18. haftama kadar toplamda 3 kılo aldım soonrası malum

Ben bi zararı olcagını dusunmuyorum canım tıpkı steteskop gibi kalp atısını dınlıyceksın. doktoruna sorma sansın varsa onada sor ıstersen ıcın rahat ederek kullanırsın ...

bugun akşam 6 da bende ayrıntılıya gıdıcem açıkcası bende bu gunu beklıyorum inş. bende bu endişelerimden kurtulurum ben2 aylıkken kaybetmiştim çok kucuktu ama çok etkılemıstı benı artık geçmişe mazi dememliyım inş. bugunku ultrasonumuz guzel geçer bende başlarım

Ben bi zararı olcagını dusunmuyorum canım tıpkı steteskop gibi kalp atısını dınlıyceksın. doktoruna sorma sansın varsa onada sor ıstersen ıcın rahat ederek kullanırsın ...

doktora 2 hafta sonra gideceğim daha ya bir hevesle almış, eşim hergün dinlemek istiyor inşallah yoktur canım teşekkürler

kalp dinleme cihazıymış canım bende yeni öğrendim
bir zararı olacağını sanmam ama neden bebeği rrahat bırakmıyorsunuz içerde canım bırakın oranın keyfini sürsün
ingilizce öğretmenlığı canım

amaaan en iyisini yapmışsın ben de başta çok iyi hazırlanıyodum da bu hamişlik beni etkiledi mide bulantısı filan çalışamadım o sıra 1 aydır çalışıyorum ama zaten bir ay kaldı sınava ve ben daha alan sınavına da çalışmadım

yaa bilmiyorum benimde çok moralim bozuldu yaa bebeğimin sağlığı gayet iyi şükürler olsun ama ben daha bu haftalarda böyle kilo alıyosam son aylarımı düşünemiyorum. doktor yürüyüşlere başla dedi ama ben bütün gün iş yerinde oturmaktan belim kopuyo eve gidiyorum yemeği zor yapıyorum hemen yatağa atıyorum kendimi. hiçbiryere çıkacak halim olmuyo. sabahlarıda iş yerınde puaca yiyorum artık dikkat edıcem kendimi iyi hissettiğim zamanlar yürüyüş yapıcam inş bundan sonra bu kadar hızlı kilo almam yaa sonrasında nasıl vericem yoksa. bide ben sezeryan istiyorum normalden korkuyorum. oğlumunda kilosu gayet iyi doktor böyle giderse 3.5 kilonun üstünde doğar normal yapamazsın dedi hayırlısı bakalım. çok kilo alsamda artık yapacak bişi yok sağlıklı olsunda bebişlerimiz

hareket ediyorda artık işte eşim dürtükleyip duruyor dinlerkende surat ifadesini bir görseniz gül gül bi hal oluyorum

hareket ediyorda artık işte eşim dürtükleyip duruyor dinlerkende surat ifadesini bir görseniz gül gül bi hal oluyorum

aslında doğru diyosun hareket de ettiği içn gerek kalmıyor artık bu haftalardan sonra çünkü bebiş hareket ediyor başta yazacaktım ama belki kırılırsın diye yazmadım şimdi senden caseret aldım

aslında doğru diyosun hareket de ettiği içn gerek kalmıyor artık bu haftalardan sonra çünkü bebiş hareket ediyor başta yazacaktım ama belki kırılırsın diye yazmadım şimdi senden caseret aldım

yok canım niye kırılayım, belki yeni yeni yazıyorum buraya ama uzun süredir sizi takip ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…