arkadasLar mrb
umarım guzel bı gun gecırıosunzdur ama ben de bı sıkıntı var gbı soL gogsumde sıddetlı bı batma yasadım bugun uyanınca yrn kontroLum var ama sabredemedım hıc boLee bıse yasayanınız oLdu mu?????
üşütmeyLe aLakası var mı
edebiyat öğretmenliği canım senin bölüm ne?ben kpss yi bu yıl protesto edip gırmeme kararı aldım bolumun ne
çabuk alışıp öğrenirsin canım benim de kimse yok öyle olunca daha rahat bakarsın ve bebeğine daha çabuk alışırsınkızlar ben bebeğe nasıl bakacağım bilmiyorum kimsemde yok bebek dogunca herhalde korkudan bayılırım
sizde birşey yok inşallah canım geçmiş olsun...bu arada tr'ye ne zaman geliyorsunGunaydin annisler, ins guzel bir hafta olur..
Burda yine yagmur ve firtina, her yer sel altinda bircok ev bosaltildi
bu gidişle ben de bir dahaki kontrolüme kadar 3 kilo fiilan alırım gibi geliyor o kadar dikkat etmeme rağmen 10 günde 1 kilo almışımdaha 2 hafta var gitmeme de böyle giderse 3 kilo garanti yani allah korusungünaydınnnnnnn annişler ve bebişlerrr :)) hafta sonu yoktum hepiniz nasılsınız keyifler nasıl? ben hafta sonu doktora gittim oğlumu gördük yavrum ne güzl büyüyo yaaa dört gün önde gidiyomuş maşşallah ona. doktor herşeyini tek tek inceledi gayet iyi şükür bi sorun yok suyuda çok güzel dedi. bizimki iki elini yüzüne kapatmış yüzünü göstermedi bize ilk önce sonra çekti elini doktor dedi bu babaya benziyo:) boyuda uzun dedi hafifde göbüşlü aynı babası bu dedi ayy yerim ben onu yaa:) boyu 26 cm kilosu da 478 gr olmuş yavrumun. şeker yüklemesini 24-28. haftalar arası yapılıyomus sen 26 da yaptır dedi.ama çok kilo almışım kızlar ya geçen gittiğimde 63,5 tum şimdi 66,5 olmusum ben bir ayda 3 kiloyu nasıl aldım yaadoktor böyle hızlı kilo alma biraz dikkat et dedi naapcam ben yaa poff
günaydın herkese eşim hediye olarak angel sound almış kızlar kullanan var mı?? bi zararı var mı??
gunaydın guzeller ve kuzulari ben az once saglık ocagından geldık kan ve ıdrar verdim yarın çıkacak sonuclar ınsallah bısey cıkmaz yarında ayrıntılımız var guzel hbrler alıcaz Allahın izniyle
o ne oluyor ki canım
merhaba canım ya ben 3 haftadır her hafta 1 kılo aldım düşün sen benden daha ıyısın normalde 1 haftada yarım kılo almamız gerekıyor bu haftalarda ve koşa koşa dıyetısyene gıttım hemde hamılelıgım surece ne pılav yedım ne makarna ne hamur işi ne abur cubur tatlı zaten sevmem ve nasıl olurda her hafta 1 kılo 2 kolestrlumde yuksek cıktı dıyetısyene gıttım kontrollu kılo almak ıstıyorum dedım bana beslenme şeklı duzenledı uymaya çalışıyorum gıtmeden onceden daha çok yıyorum sankı sık yıyorum şuan bakalım tartıya cıkmaya korkuyorum 56 ıle hamıle kaldım en son 62 dım ı18. haftama kadar toplamda 3 kılo aldım soonrası malumgünaydınnnnnnn annişler ve bebişlerrr :)) hafta sonu yoktum hepiniz nasılsınız keyifler nasıl? ben hafta sonu doktora gittim oğlumu gördük yavrum ne güzl büyüyo yaaa dört gün önde gidiyomuş maşşallah ona. doktor herşeyini tek tek inceledi gayet iyi şükür bi sorun yok suyuda çok güzel dedi. bizimki iki elini yüzüne kapatmış yüzünü göstermedi bize ilk önce sonra çekti elini doktor dedi bu babaya benziyo:) boyuda uzun dedi hafifde göbüşlü aynı babası bu dedi ayy yerim ben onu yaa:) boyu 26 cm kilosu da 478 gr olmuş yavrumun. şeker yüklemesini 24-28. haftalar arası yapılıyomus sen 26 da yaptır dedi.ama çok kilo almışım kızlar ya geçen gittiğimde 63,5 tum şimdi 66,5 olmusum ben bir ayda 3 kiloyu nasıl aldım yaadoktor böyle hızlı kilo alma biraz dikkat et dedi naapcam ben yaa poff
inşallah herşey yolundadır yarın bize de haber veririsin durumun hakkında merak ederiz bebişin ve senin sağlığını
günaydın herkese eşim hediye olarak angel sound almış kızlar kullanan var mı?? bi zararı var mı??
olabılır tabi gene yarın doktoruna bi sorarsın
Benim gecen haftalarda oldu. 2-3 gün sürdü geçti. Sanırım süt kanallarında gecici bir arıza. Ama yarın yine sorarsın doktara.
Ben de senin gibiyim, ilk bebeğim 11 haftalıkken gitti o yüzden içimde hep bir endişe var. Bebeğimle ilgili şu ana kadar hiç bir şey almadım, yapmadım. Hep sağsağlim kavuşayım da gerisi kolay hatta olmasa da olur.. Ama detaylı ultrasonum iyi gecti. Bir de haftaya sonucunu beklediğim kan sonucum var. Onu da alayım. Hayırlısı ile başlayacağım. Dün öyle güzel şeyler gördüm ki.. :) Bir de bizim son aylarımız cok sıcağa geleceği için hareket imkanımız sınırlı olacak. Pek de ağırlaşmadan bazı şeyleri halletmek lazım. Senin anlayacağın 20+3 itibariyle içimdeki endişleri atıp havaya girmeye başladım.. :) Allah yardımcımız olsun.
Ben bi zararı olcagını dusunmuyorum canım tıpkı steteskop gibi kalp atısını dınlıyceksın. doktoruna sorma sansın varsa onada sor ıstersen ıcın rahat ederek kullanırsın ...
bir zararı olacağını sanmam ama neden bebeği rrahat bırakmıyorsunuz içerde canım bırakın oranın keyfini sürsünkalp dinleme cihazıymış canım bende yeni öğrendim
ingilizce öğretmenlığı canım
merhaba canım ya ben 3 haftadır her hafta 1 kılo aldım düşün sen benden daha ıyısın normalde 1 haftada yarım kılo almamız gerekıyor bu haftalarda ve koşa koşa dıyetısyene gıttım hemde hamılelıgım surece ne pılav yedım ne makarna ne hamur işi ne abur cubur tatlı zaten sevmem ve nasıl olurda her hafta 1 kılo 2 kolestrlumde yuksek cıktı dıyetısyene gıttım kontrollu kılo almak ıstıyorum dedım bana beslenme şeklı duzenledı uymaya çalışıyorum gıtmeden onceden daha çok yıyorum sankı sık yıyorum şuan bakalım tartıya cıkmaya korkuyorum 56 ıle hamıle kaldım en son 62 dım ı18. haftama kadar toplamda 3 kılo aldım soonrası malum
bir zararı olacağını sanmam ama neden bebeği rrahat bırakmıyorsunuz içerde canım bırakın oranın keyfini sürsün
amaaan en iyisini yapmışsın ben de başta çok iyi hazırlanıyodum da bu hamişlik beni etkiledi mide bulantısı filan çalışamadım o sıra 1 aydır çalışıyorum ama zaten bir ay kaldı sınava ve ben daha alan sınavına da çalışmadım
hareket ediyorda artık işte eşim dürtükleyip duruyordinlerkende surat ifadesini bir görseniz gül gül bi hal oluyorum
aslında doğru diyosun hareket de ettiği içn gerek kalmıyor artık bu haftalardan sonra çünkü bebiş hareket ediyor başta yazacaktım ama belki kırılırsın diye yazmadım şimdi senden caseret aldım
yok canım niye kırılayım, belki yeni yeni yazıyorum buraya ama uzun süredir sizi takip ediyorum
seni tanıyorum canım takipteydin ama dediğin gibi pek yazmıyordun adanalıydın sen hatırlıyorum seni hemşerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?